Uneori nu simte nimic. Alteori simte prea mult. Iar alteori ceea ce simte te lasa devitalizat de energie. Descopera care sunt, conform IAM Heart, cele 3 moduri in care se manifesta inima atunci cand este ranita, dupa ce a dat piept in piept cu durerea:

3. Scurgerile Inimii

CEEA CE SIMTE INIMA IMI FURA DIN ENERGIE…

Infiltratia este un canal energetic de scurgere al inimii care iti epuizeaza puterea. Acest lucru se intampla adesea atunci cand te simti responsabil pentru rana ta (nu conteaza daca esti cu adevarat responsabil, ci daca SIMTI CA ESTI RESPONSABIL). Aceste scurgeri te impiedica in a-ti mentine nivelul de energie inalt si nu mai poti fi persoana care ti-ar placea sa fii. Semnul unui nivel scazut de energie in inima ta este negativitatea, sentimentul ca lucrurile merg din ce in ce mai rau (din fericire, aceasta stare poate fi si inversata).


INIMA MEA SIMTE SI IUBESTE

Indiferent de cum a fost ranita inima ta, exista o modalitate de a o vindeca.

Si indiferent de cat de severa este trauma, exista un scop atasat ei. Petele amortite dau rezistenta si control emotional, zonele fierbinti te pot motiva inspre a face lucruri marete, iar scurgerile iti permit sa empatizezi cu ceilalti si chiar sa le simti durerea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

SURSA: hwww.iam-u.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri