9 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 13 share-uri

Dupa sarbatorile care tocmai s-au incheiat si in care ne-am delectat cu cele mai gustoase bucate, o detoxifiere a organismului este mai mult decat binevenita. Iata 3 bauturi detoxifiante exceptionale care te vor ajuta sa elimini toxinele din organism si sa refaci sanatatea sistemului digestiv:

Reteta miraculoasa de detoxifiere a dr.-ului Axe

Josh Axe (medicul cunoscut si sub numele de dr Axe) este autor a trei carti “The Real Food Diet Cookbook”, “Superfood Super You” si “The Dr. Axe Detox”, dar si fondator al Centrului de sanatate Exodus din Statele Unite unde se bucura de o popularitate deosebita.

Doctorul Axe este cel care ne propune o reteta interesanta de preparare a unei bauturi miraculoase, cu efect detoxifiant asupra organismului. Bautura contine otet de cedru de mere, scortisoara si ardei iute, ajutand la stimularea si accelerarea metabolismului, dar si la scaderea tensiunii arteriale. Ingredientele sunt diverse, iar combinatia este una interesanta, cu efecte benefice asupra organismului.

Foto int: Cidru de mere via Shutterstock

Iata Reteta dr-ului Axe:

  • 1 pahar de apa
  • 2 linguri de otet din cidru de mere
  • 2 linguri de suc proaspat de lamaie
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • optional, putin piper Cayenne, cunoscut si sub numele de piper rosu (piperul rosu este de fapt o pulbere obtinuta din ardeiul iute de Cayenne)
  • 1pachet de pudra de stevie (doar daca doriti sa indulciti bautura si a-i conferi un gust mai bun. Daca puteti, consumati-o fara acest indulcitor natural)

Clipul de mai jos va invata cum sa preparati bautura miraculoasa:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

“Aceasta reteta secreta de detoxifiere iti va ajuta corpul sa arda grasimile, contribuind totodata la pierderea in greutate si la lupta impotriva diabetului”, se arata pe site-ul oficial al dr. Axe www.draxe.com , dandu-se si explicatiile de rigoare.

Otetul din cidru de mere contine enzime in abundenta, dar si minerale, vitamine, enzime, aminoacizi esentiali, pectina, bacterii ‘bune’. In plus, in compozitia otetului de cidru de mere regasim totodata si acidul acetic despre care cercetatorii spun ca poate scadea cu pana la 6% tensiunea arteriala, ajutand totodata si la absorbtia amidonului din cereale. Pe langa acidul acetic, otetul din cidru de mere contine si acid lactic, citric si malic.

Pe de alta parte, lamaia este bogata in vitamina C, un puternic antioxidant ce are rolul de a lupta impotriva radicalilor liberi. Sucul de lamaie, se arata pe acelasi site, contribuie la echilibrarea nivelului de zahar din sange. Chiar daca este acid, in interiorul organismului sucul de lamaie are un efect alcalin, contribuind la reglarea PH-ului din corp.

3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Pe buna dreptate dr. Axe numeste scortisoara drept unul din cei mai buni antioxidanti ai planetei. Mai mult, scortisoara este condimentul de top atunci cand vine vorba de abilitatea de a regla cantitatea de zahar de sange, dar si nivelul de colesterolul.

Pulberea de ardei iute Cayenne este cunoscuta si ea drept un remediu in mentinerea sanatatii inimii, ajutand la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale. Totodata, ardeiul iute Cayenne este un bun detoxifiant ce poate contribui la eliminarea toxinelor din organism. Mai multe, stimuleaza metabolismul organismului.

Pe de alta parte, extractul natural de stevie reprezinta un substituent natural al oricarui indulcitor artificial.

Reteta bautura detoxifianta via draxe.com

Foto homepage: Detoxifiere via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri