16 Decembrie 2013 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Hraneste umanitatea din tine si citeste o poveste care te va emotiona total si iti va schimba perspectivele asupra vietii:

Aceasta emotionanta poveste a facut inconjurul internetului si am dorit sa v-o facem cunoscuta si voua chiar daca originea povestii este necunoscuta. Hraneste umanitatea din tine si citeste o poveste care te va emotiona total si iti va schimba perspectivele asupra vietii:

Prezentul...

Doi barbati, amandoi grav bolnavi, au ocupat aceeasi camera de spital. Medicul i-a permis unuia dintre barbati sa se ridice stand in pat timp de o ora in fiecare dupa-amiaza pentru a inlesni astfel drenarea fluidului din plamanii sai. Patul acestuia era asezat langa unica fereastra din camera. Celuilalt barbat in schimb, doctorul i-a recomandat sa stea tot timpul intins pe spate.

Barbatii vorbeau ore in sir. Vorbeau de sotiile lor, de familiile lor, de casele lor, de joburile lor, de implicarea lor in serviciul militar, de locurile in care isi petreceau vacanta…

In fiecare dupa-amiaza, cand barbatul aflat in patul de langa fereastra statea in capul oaselor, acesta isi petrecea timpul descriindu-i colegului sau de camera toate lucrurile pe care le putea vedea pe fereastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Barbatul din celalalt pat a inceput sa traiasca pentru acele momente de o ora cand lumea lui devenea brusc mai mare si insufletita de toate activitatile si culorile lumii de afara.

Fereastra dadea inspre un parc cu un lac incantator. Rate si lebede se jucau in apa in timp ce copiii isi carmuiau barcile pe suprafata apei. Tineri indragostiti mergeau brat in brat printre flori in toate culorile posibile, iar de la distanta putea fi vazuta o priveliste minunata a profilului orasului.

In timp ce barbatul de la fereastra descria toate acestea in detalii bine mestesugite, barbatul de pe partea cealalta a camerei inchidea ochii, imaginandu-si pitoreasca scena.

Intr-o dupa-amiaza calda, barbatul de la fereastra descrie cum trece o parada…

Desi barbatul nu putea auzi muzica fanfarei – o putea vedea cu ochiul mintii fiindca gentlemanul de la fereastra o infatisa cu multe cuvinte descriptive.

Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Au trecut astfel zile, saptamani si luni... Intr-o dimineata, in salonul celor doi pacienti soseste asistenta din tura de zi pentru a aduce apa si gaseste in schimb corpul lipsit de viata al barbatului de langa fereastra. Barbatul murise linistit in somn.

Asistenta s-a intristat si a chemat ingrijitorii spitalului pentru a ridica corpul neinsufletit al barbatului.


Foto homepage: Peisaj fantezist via Shutterstock

Foto int: Pacient spital via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri