16 Decembrie 2013 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Hraneste umanitatea din tine si citeste o poveste care te va emotiona total si iti va schimba perspectivele asupra vietii:

Dupa o perioada de timp, cand a considerat ca este momentul potrivit, barbatul ramas in salonul de spital a intrebat daca ar putea fi mutat langa fereastra. Asistenta a fost fericita sa faca mutarea si, dupa ce s-a asigurat ca are parte de tot confortul, l-a lasat singur.

Incetul cu incetul, chiar daca simtea dureri, barbatul a reusit sa se sprijine pe un singur cot pentru a se uita pentru prima oara la lumea adevarata de afara. S-a caznit sa se intoarca usor pentru a se uita afara pe geam.

Ochii lui au dat insa de un perete gol.

Atunci, barbatul a intrebat-o pe asistenta ce anume l-ar fi putut determina pe colegul sau sa descrie lucrurile minunate de afara.

Asistenta a raspuns ca barbatul era orb si nici macar nu putea sa vada zidul.

A spus: “Poate ca a vrut doar sa te incurajeze.”

Epilog:

Exista o fericire nemaipomenita in a-i face pe altii fericiti, in ciuda propriilor situatii. O durere impartasita este pe jumatate din durere, insa fericirea, atunci cand este impartasita, se dubleaza. Daca vrei sa te simti bogat, numara pur si simplu toate lucrurile pe care le ai si pe care banii nu le pot cumpara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

‘Astazi’ este un dar frumos, de ceea este numit “Prezent”.

Autor: Anonim

Initial am regasit povestea pe truthseekerdaily.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri