Un decalog zen pentru tine, via Elizabeth Gilbert, autoarea cartii 'Mananca, Roaga-te, Iubeste'.

Pe pagina de Facebook a uneia dintre cele mai cunoscute scriitoare la momentul actual, Elizabeth Gilbert, am descoperit acest decalog zen care ne-a facut sa zambim, de aceea am vrut sa impartim cu voi momentul.

Apropo de Elizabeth Gilbert, mai trebuie mentionat faptul ca a sa carte – "Eat Pray  Love" (Mananca Roaga-te Iubeste) o recomandam tuturor femeilor (de ce nu si barbatilor) care trec printr-o perioada dificla a vietii lor.

Gilbert este o scriitoare talentata care, prin intermediul experientei personale face un posibil portret al femeii contemporane aflate in cautarea iubirii si a pacii interioare. Tot pe pagina ei de Facebook, scriitoarea anunta ca in curand va lansa noua sa carte,  "The Signature of All Things".


 

foto: shutterstock

Iti mai recomandam si:

Picatura de Zen si Dragoste

Picatura de Zen: Pasiunea unei femei

Picatura de Zen: Cum gasesc barbatii iubirea?

Cartea calatoare – Un Pamant nou

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri