27 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 86 share-uri

Adultii indigo au trasaturi si abilitati deosebite si un portret psiho-spiritual interesant, ce merita sa fie scos la lumina.

Termenul de “copil indigo” a fost folosit pentru prima oara de Nancy Ann Tappe, un parapsiholog care in cartea "Understanding Your Life Through Colors" (1982) a dezvoltat un sistem de clasificare a personalitatii oamenilor asociindu-l nuantei aurei lor. Copiii indigo sunt copiii care s-au reincarnat pe pamant in ultimii 100 de ani, iar cel mai mare numar de copii-indigo s-au nascut in si dupa anii anii ’70, si anume in perioada 1970-1992. Copiii si adultii indigo au trasaturi si abilitati deosebite si un portret psiho-spiritual interesant, ce merita sa fie scos la lumina. Cei care au facut insa cunoscut lumii intregi termenul de “copii indigo” prin intermediul cartii “The indigo Children” au fost Lee Carroll si Jan Tober.

Iata care sunt in viziunea lui Lee Carroll si Jan Tober cele 10 trasaturi principale ale Copiilor/ Adultilor Indigo:

-au venit pe lume cu un sentiment al roialitatii. Si se comporta adesea ca si cum ar fi fiinte roiale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească

-au un puternic sentiment “ca merita sa fie aici”. Sunt surprinsi cand altii nu impartasesc aceasta viziune

-se cunosc extrem de bine si au respect de sine. Adesea, sunt ei cei care le spun parintilor cine sunt.

-intampina dificultati atunci cand au de-a face cu autoritatea absoluta (autoritatea fara explicatii sau fara posibilitatea de a alege) 

-pur si simplu NU vor face anumite lucruri pentru ca le gasesc dificile si imposibil de urmat (de exemplu sa astepte rabdatori la rand)

-dezvolta sentimente de frustrare fata de sistemele traditionaliste si care nu necesita o gandire creativa

-gasesc o modalitate“mai buna” de a face anumite lucruri, atat acasa, cat si la scoala, ceea ce ii face nonconformisti si reticenti fata de orice tip de sistem

-par antisociali, insa nu si atunci cand sunt cu proprii copii. Daca nu au in preajma lor o persoana care sa le semene, adesea se retrag in interiorul lor, simtindu-se neintelesi. Scoala este o provocare pentru ei din punct de vedere social.

Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei

- nu raspund tehnicii de “culpabilizare” (“stai sa vezi ce o sa patesti daca nu iti faci temele”)

-nu au retineri si nici nu se sfiesc in a face cunoscut lucrurile de care au nevoie

 
Trasaturile Femeilor Indigo. Descopera daca esti un Adult Indigo

Foto: By orderik /Shutterstock

- Femeile indigo au o natura luptatoare si energie de razboinic (unii considera un pericol aceasta energie combatanta a lor), dar si o intuitie puternica

- Sunt extrem de talentate si creative. Sunt si extrem de inteligente, chiar daca nu au avut cele mai bune rezultate in scoala. Considera sistemul scolar de evaluare a performantelor o pierdere de timp. Oricum, femeile indigo fac fata sistemului de invatamant mai bine decat barbatii indigo.

- Se poate ca in timpul scolii sa fi avut o atitudine rebela si conflicte legate de autoritatea profesorilor sau de refuzul de a-si efectua temele. Se poate totodata ca au dorit sa fie rebeli, insa nu au indraznit sa fie astfel, supunandu-se presiunii parintilor. Resping disciplina, acceptand-o doar atunci cand sunt puternic motivate.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

-Femeile indigo, la fel ca si barbatii indigo, pot experimenta inca de la varste fragede depresie existentiala si sentimente profunde de neputinta, inutilitate, tristete, disperare.

-Pun multa pasiune in anumite lucruri pe care le intreprind. Au de asemenea o inteligenta spirituala deosebita care se va face remarcata chiar de la o varsta frageda (chiar 10 ani spre exemplu). De mici copii, manifesta o atractie evident pentru tainele psihicului si ale spiritualului.

-Au o sensibilitate aparte, frumoasa, perceputa uneori gresit de ceilalte.

-Unii din adultii indigo sunt identificati din copilarie cu deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD).

-Nu prezinta o consecventa emotionala, sensibilizandu-se atunci cand nu este cazul sau netradand nici un pic de emotii atunci cand ar fi firesc sa le aiba.

- Au un puternic simt al sinelui si refuza sa faca anumite lucruri atunci cand li se spune.

„Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

- In aura femeilor indigo este prezenta mult indigo-albastru, considerat a fi culoarea chakrei celui de-al treilea ochi. Aceasta chakra este un centru de energie localizat intre cele doua sprancene si care este asociat in mod fracvent cu abilitati precum clarviziune, precognitie, viziuni, etc

- Sunt puternice chiar daca nu isi dau seama de acest lucru. De-a lungul vietii isi vor cali caracterul si autodeterminarea. Este esential sa isi gaseasca echilibrul pentru a-si gasi fericirea si a-i ajuta si pe ceilalti sa si-o gaseasca.

- Intampina probleme cu disciplina si autoritatea, respingand din start ideea de sistem (politic, medical, educational, mental, emotional, etc) . Simt adesea ca scopul sau si scopul colectiv al celor identici lor este acela de a demonta si desfiinta sistemele de orice tip (legale, educationale, guvernamentale, ec) care nu se bazeaza pe integritate sau sunt ineficiente si inutile.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

- Rezista si se opun autoritatii si urasc sistemele inchise de angajare. Coopereaza frumos, insa prefera sa lucreze pe cont propriu sau sa se afle intr-o pozitie de lider.

-Cauta in permanenta sa dea un sens propriei existente. Incearca sa inteleaga lumea din jurul lor.

- Sunt ghidate de un foc interior care le “cere” sa faca ceva pentru a schimba lumea in lume. Intampina insa adesea probleme in a face schimbarile necesare in lume.

-Femeile indigo au abilitati psihice, senzoriale si spirituale, dar si experiente speciale de aceasta natura.

-Iubesc sinceritatea si sunt cel mai bine definite de integritate. Detecteaza rapid minciuna la fel de repede cum identifica manipularea sau cand cineva le trateaza cu superioritate. Nici nu pot sa minta ca sunt bine atunci cand NU sunt deoarece nu se pot disocia de sentimentele lor.

- Daca le vei cere ceva, adu-le si un argument puternic. Au nevoie sa afle DE CE trebuie sa faca un anumit lucru.

Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București Riscurile comune ale consumului de anticoncepționale Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

- Una din problemele cu care se pot confrunta adesea este cea legata de MANIE si controlul/ lipsa de control asupra ei. Simt furie si manie deopotriva mai ales atunci cand drepturile le sunt incalcate, ignorate sau nerespectate.

Foto homepage: By yngsa /Shutterstock

Iti recomandam si:

Copiii Stea: suflete reincarnate


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri