Cu toate ne dorim sa aratam trasnet in noaptea dintre ani. Dar cum nimeni nu-i perfect, pentru o imagine impecabila ar trebui sa ascundem cat mai multe imperfectiuni. Cum facem asta? Ei bine nu e chiar asa de greu, ne trebuie un pic de "gust", simtul realitatii despre cum aratam pentru a ne achizitiona materialele potrivite si...un pic de timp.

Cu toate ne dorim sa aratam trasnet in noaptea dintre ani. Dar cum nimeni nu-i perfect, pentru o imagine impecabila ar trebui sa ascundem cat mai multe imperfectiuni. Cum facem asta? Ei bine nu e chiar asa de greu, ne trebuie un pic de “gust”, simtul realitatii despre cum aratam pentru a ne achizitiona “materialele” potrivite si...un pic de timp.

Informeaza-te!

Primul pas este acela de a te informa ce anume vrei, unde gasesti etc. Pentru aceasta poti cauta pe internet sau te poti inspira din reviste de moda, coafuri si frumusete.

Atentie maxima pielii!

Ca sa arati frumos si sa iti permiti un decolteu indraznet sau un minijup sexy trebuie sa ai o piele frumoasa, tanara, ferma. Pentru aceasta poti merge la solar pentru o culoare mai inchisa a pielii ori daca nu preferi asta e bine sa folosesti lotiuni tonice si hidratante pentru corp cu cateva zile inaintea petrecerii. Mainilor trebuie sa le acorzi o atentie speciala, o ingrijire intensa, iar daca nu vrei unghii false trebuie sa iti ingrijesti din timp unghiutele cu diverse tratamente de intarire si antiexfoliere precum si creme hidratante care se folosesc atat pentru maini cat si pentru unghii. Insista cu lotiuni de corp sau chiar uleiuri in zonele unde pielea este mai groasa si mai aspra: coate, genunghi, glezne si calcaie. Ar fi de neiertat ca aceste zone sa arate zbarcite si exfoliate.

Parul -coafura speciala

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Cum să alegi componente pentru baia ta Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Pentru o seara speciala este nevoie si de o coafura speciala. Sunt foarte multe variante in care poti sa iti aranjezi parul, de aceea sunt convinsa ca iti este foarte greu sa iei o decizie. Am sa te ajut putin spunandu-ti cam ce ar trebuie sa ai in vedere cand iti alegeti coafura si culoarea parului.

In primul rand felul cum ne aranjam parul trebuie sa fie in armonie cu forma fetei noaste. Astfel: Daca ai fata rotunda, cu frunte ingusta si obraji plini, in primul rand trebuie sa eviti bretonul! Coafura e de preferat sa fie una asimetrica, cu linii lungi.

Pentru fata triunghiulara, cu maxilare evidente si frunte ingusta, coafura potrivita ar fi una cu breton, cu linii drepte care sa nu se opreasca la nivelul maxilarului. Fata patrata cu maxilare puternice necesita coafuri asimetrice, cu volum in crestet. Tunsorile scurte nu sunt recomandate, evidentiaza forma fetei.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri