Deja viata ta a inceput sa fie o copie mai mult sau mai putin reusita a zilei de ieri si ziua de maine seamana in mare cu cea de azi. Simti ca traiesti conform unui tipar si tot ce se intampla in jurul tau este identic.
Deja viata ta a inceput sa fie o copie mai mult sau mai putin reusita a zilei de ieri si ziua de maine seamana in mare cu cea de azi. Simti ca traiesti conform unui tipar si tot ce se intampla in jurul tau este identic. Nu ma refer doar la locul de munca ci si la relatia ta. Simti nevoia de o schimbare pentru a evita ca sentimentele de iubire sa devina o obisnuinta si nimic mai mult. Vrei ca eternul "te iubesc" sa fie simtit cu pasiune si nu doar spus din ce in ce mai des ca un simplu salut.

Dar toate acestea se intamplau la inceputul relatiei, cand tu si aprtenerul tau de viata va descopereati si invatati sa va iubiti din ce in ce mai mult.

Esti sigura sau poate el crede ca totul functioneaza si ca relatia nu scartaie si tu vei fi tot timpul acolo cand va avea nevoie, ca asa s-a invatat. Nu te culca pe o ureche si daca nu ai probleme mai grave fa tu primul pas care sa aduca acea scanteie in relatia voastra. Resusciteaz-o cum poti cat inca mai poti face ceva in aceasta privinta.

Probabil ca ai propriile tale metode dar se poate sa ai nevoie si de o incurajare din partea altora si de ce nu, de alte idei.

Comunica

Fara comunicare totul e pierdut. Nu poti sa-i ghicesti gandurile daca el nu-ti spune clar ce simte. Iti spun din proprie experienta ca lucrurile lasate nediscutate fac mult mai mult rau decat bine. De fiecare data cand ai o problema spune clar ce te doare si ce se poate face. Daca trecem cu vederea in speranta ca nimic nu s-a intamplat si privim doar inainte, in mod sigur la un moment dat acel pahar se va umple si tot ce s-a adunat de-a lungul timpului se va varsa intr-un moment nepotrivit.

Spune-i ca vrei sa faceti ceva nou, luati-va liber si relaxati-va intr-un weekend doar voi doi.

Fa-i surprize

Fii atenta ce iti povesteste, poate ii faci o surpriza.Gandeste-te ce il atrage mai mult la tine sau pentru ce te-a placut la inceputul relatiei si fa-l sa retraiasca acele momente.
Fa-ti o schimbare, vopseste-te sau cumpara-ti o rochie noua si invita-l in oras la o cina romantica.
Cumpara-i un mic cadou, lasa-i un biletel in buzunar cu o declaratie. Stiu ca suna copilareste, dar in sufletul fiecaruia inca exista un copil care se bucura chiar si de cea mai ciudata atentie.
Ii poti da si mici motive de gelozie, arati foarte bine si un "coleg" iti face ochi dulci. In acel moment sigur va cadea pe ganduri.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri