Deja viata ta a inceput sa fie o copie mai mult sau mai putin reusita a zilei de ieri si ziua de maine seamana in mare cu cea de azi. Simti ca traiesti conform unui tipar si tot ce se intampla in jurul tau este identic.
Uita de orgoliu

Orgoliul distruge relatii, oricat de puternice ar fi tot reuseste sa distruga sentimente puternice. Nu vrei sa vorbesti cu el sau nu vrei sa faci surprize pentru ca el nu o face. Renunta la orgoliu inca o data si gandeste-te ca nu o faci doar pentru el, o faci pentru tine si el.

Ai nevoie de noi stimuli pentru a simti ca traiesti cu adevarat. Tot secretul sta in schimbare. Fa pur si simplu altfel tot ceea ce faceai pana acum. Invata sa-ti folosesti cunostintele in alt mod.

Lupta cu rutina. Este o lupta foarte dificila si greu de castigat. Insa in mod sigur daca va iubiti nu va fi asta o problema. Stii cum e, daca exista dragoste nu mai aveti nevoie de nimic altceva, insa doar pana la un anumit punct.

Lista poate continua si te invitam si pe tine sa ne impartasesti micile tale secrete care au reusit sa-ti salveze relatia aflata in stare de deriva.

Un articol de Livia
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri