Pentru a obtine un decor specific sezonului rece, ai nevoie de cateva articole de mobilier si decorative, care sa iti aduca in interior atmosfera specifica. Asadar iti oferim 8 sugestii in acest sens:

Sezonul rece constituie adesea o sursa de inspiratie atat in designul de produs, cat si in amenajarile interioare, paleta cromatica fiind una exploziva, ce aduce laolalta culorile indraznete, puternice, si nuantele pale de auriu. Pentru a obtine un decor specific sezonului rece, ai nevoie de cateva articole de mobilier si decorative, care sa iti aduca in interior atmosfera specifica. Asadar iti oferim 8 sugestii in acest sens.

1. Canapeaua este, de cele mai multe ori, piesa de mobilier in jurul careia realizam intreaga amenajare. Cel mai important articol din camera de zi trebuie sa fie nu numai aspectuoasa, ci si confortabila. In functie de stilul de amenajare preferat, alege o canapea maro, simpla. Daca ai o personalitate puternica, poti opta pentru o canapea in nuante de mustar.

2. Intrucat nu mai este in tendinte ca fotoliile si canapeaua sa faca parte din acelasi set, alatura-i canapelei tale simple un fotoliu intr-o alta culoare, cu un imprimeu inspirat din natura. Un model floral ori cu frunze, copaci sau chiar fructe va anima incaperea.

3. Pernele decorative sunt elemente ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un astfel de decor. Achizitioneaza sau realizeaza acasa perne cu imprimeuri si culori diferite, contrastul dintre culoarea acestora si cea a canapelei punand in valoare piesele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

4. Venirea noului sezon anunta si schimbari de temperatura, asadar covorul joaca un rol important in decorarea unei incaperi tomnatice. Poti opta pentru un covor kaki sau maro, cu un imprimeu viu colorat.

5. In sezoanele reci, alege materiale groase, opace. Este recomandabil ca acestea sa se regaseasca in intreaga locuinta, pentru a fi calduroasa si primitoare. Decoreaza-ti caminul cu pladuri din lana, perdele translucide si draperii din catifea sau alte materiale textile grele, in culori pamantii si motive tomnatice.

6. Cosurile si cutiile din ratan sunt elemente-cheie nu numai intr-o amenajare rustica, ci si intr-una tomnatica, facand trimitere la natura. Le poti decora cu panglici, canepa sau orice alt material de care dispui. Acestea sunt articole definitorii, ce se incadreaza perfect intr-un asemenea decor si pot servi atat ca accesorii decorative, cat si ca solutii de depozitare.

7. In ceea ce priveste corpurile de iluminat, opteaza pentru veioze cu motive florale, lampi de podea si de tavan cu abajururi din materiale textile groase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri