Pentru masa de revelion este recomandabil sa abordezi o tema festiva. Asadar, va trebui sa renunti la decoratiunile de Craciun. O culoare la care poti apela in acest caz este argintiul.

Daca te-ai hotarat sa petreci noaptea dintre ani acasa, este imperios sa iti impresionezi invitatii. Pentru aceasta, nu numai meniul este important, ci si intregul decor si modul in care este amenajata masa. Desi Craciunul a avut loc cu putin timp in urma, pentru masa de revelion este recomandabil sa abordezi o tema festiva, asadar va trebui sa renunti la decoratiunile de Craciun. O culoare la care poti apela in acest caz este argintiul.

O prima metoda de a folosi argintiul consta in utilizarea unor farfurii cu o astfel de culoare. Farfuriile cu un model argintiu vor conferi mesei tale un aspect elegant si festiv. In cazul in care nu ai o asemenea vesela, poti opta pentru suporturi de farfurii argintii. Accesoriile pentru sare si piper, suportul pentru servetele sau cosul pentru paine pot fi argintii. De asemenea, poti opta pentru asezarea servetelor pe farfurii, urmand sa le prinzi cu suporturi argintii, pe care le poti realiza chiar tu.

La o astfel de masa nu trebuie sa lipseasca lumanarile. Opteaza pentru unele argintii, pe care le poti combina cu unele visinii sau mov, pentru a obtine un contrast care sa le evidentieze. Intr-o vaza, poti realiza un aranjament floral, vopsind unele flori cu un spray argintiu. Umple un bol din sticla transparenta cu globuri argintii, iar tacamurile le poti lega cu funda in aceeasi culoare. Pe un platou argintiu, amplaseaza conuri de brad, crengute uscate, bete de scortisoara, anason si macese uscate, ca accent de culoare. Intr-un cos impletit, amplaseaza conuri de brad, pe care vopseste-le cu ajutorul unui spray argintiu.

La o masa festiva, este recomandabil sa existe un aranjament central. Poti realiza acest arajament din flori uscate vopsite in argntiu sau diferite obiecte decorative argintii. Realizeaza o ghirlanda din crengute de copac, pe care decoreaz-o cu funde si diferite accesorii si vopseste-le in argintiu. Poti realiza un alt aranjament din voal argintiu si petale de trandafir. Nu in ultimul rand, decoreaza bolurile si cosurile de paine cu funde argintii, pentru a intregi aspectul mesei.

Indiferent de culoarea aleasa, important este ca masa ta sa arate bine, iar tu si si invitatii tai sa va bucurati de noaptea dintre ani.

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri