ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Concediu

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna fetelor
Puteti sa ma ajutati si pe mine. Am primit niste raspunsuri pe forum de la Ruschita - mersi mult -, dar as mai avea o nelamurire. Concediul maternal pentru primul bebe imi expira pe 12 iunie, 2009. Acum sint insarcinata in 7 saptamini, ce fac dupa ce mi se termina concediul, pentru ca atunci voi avea doar 6 luni de sarcina. Cum voi putea beneficia de concediu maternal si pentru cel de-al doilea bebe. Voi putea intra in prenatal? Firma unde am lucrat eu a dat faliment imediat dupa ce am intrat in concediu prenatal pentru primul bebe. Stiu ca trebuie adeverinta de la firma pentru intocmirea dosarului pentru concediu. Cum voi proceda daca firma a dat faliment. Trebuie sa ma angajez undeva ca sa mai am o luna lucrata sau cum sa fac?

  citeaza   raspunde

bineinteles ca tre sa fii angajata undeva , si pt a beneficia de indemnizatia pe 2 ani pt bb 2, si pt a intra in prenatal . Prenatalul este de fapot un concediu medical, t-l da medicul de familie. Ori daca nu lucrezi (adica esti in somaj), eu concedii medicale la someri n-am auzit
  citeaza   raspunde

nu vad ce adeverinta ti s-ar cere de la firma care a dat faliment, de vreme ce acolo ai lucrat acum 2 ani? ca nu il afecteaza pe bb 2 din moment ce pt indemnizatie ti se iau in considerare veniturile din ultimele 12 luni anterioare nasterii lui. Pt concediul prenatal nici atat! Cum am zis, e un concediu medical (te duci in fiecare luna la dr sa ti-l prelungeasca ), ce daca te imbolnaveai te duceai la firma care a dat faliment sa iti dea adeverinta pt concediu medical?
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: