ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Cum avem grija de primii dintisori ai bebeilor??

Voteaza
*****Scor: 3.5 din 2 voturi
 

am doua fetite si la ambele i-au iesit dintisorii f repede,adik 4 luni,cu cea mare am ceva probleme si as vrea sa-mi dati ceva sfaturi privind igiena dintilor mai de timpuriu ca sa nu se mai repete si la cea mica .....multumesc!!pupici la pici!
  citeaza   raspunde

gasesti la farmaciile sensi blue pasta de dinti NENEDENT care are si periuta de dinti tip degetar de silicon inclusa. e pentru bebelusi de la primii dintisori pana la 2 ani.
  citeaza   raspunde

mersi...chiar am sa merg si incepem spalatul dintilor doi la numar deocamdata......
  citeaza   raspunde

Buna! Albert are 1 anisori si 7 dintuci pe care ii periem cu nenedent. Sunt foarte multumita, mai ales k nu are DELOC fluor, iar Ali, dupa ce pun capacul la tubul de pasta plange pentru ca mai vrea odata Folositi-o cu incredere!
  citeaza   raspunde

multumesc mult....o sa urmez sfatul vostru sper sa fie incantata.....deci pot incepe acum de la 6 lunite??
  citeaza   raspunde

Dap. Poti incepe de cand i`au crescut suficient primii dintisori. Noi tot de la 6 luni am inceput si ii place la nebunie.. acum invatam sa ne periem singure (la 1 an si 10 luni). Pupici
  citeaza   raspunde

noi nu am folosit deocamdata dar chiar zilele acestea o sa merg la farmacie sa-i iau si lui sebi pasta de dinti si periuta. El are 8 luni si 3 saptamani 2 dintisori mai mari 2 mai mici si inca 2 care se chinuie sa-i sparga gingia lui ii ies numai cate 2 sper sa nu fie la fel si la maselute.Oricum sper sa semene cu mine la dantura ca nu am avut niciodata probleme in schimb la sotul meu e vai si chiu toata ziua e la dentist.Noroc ca stam cu unul pe scara.Pupici si dinti sanatosi la bebici.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: