funny

Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg
tudor_claudia
Postat pe 23 Iulie 2008 22:12
tare asta! Bv claudia!
lory9631
Postat pe 24 Iulie 2008 12:34
Asa este>
Mihaa_kidz
Postat pe 25 Iulie 2008 12:43
Limba germana este simpla O persoana cunoscatoare a limbii latine, si obisnuita cu declinarile, o invata fara mari dificultati. Acest lucru, de altfel, este mentionat de profesorii de germana la inceputul fiecarui ciclu de studii. Apoi se incepe cu studiul unor der, die, das, den, des, dem etc. si din nou se reaminteste ca tot restul este de o logica dezarmanta. Ca sa ilustram ceea ce tocmai am afirmat, sa luam un exemplu practic. Pentru inceput, cumparati Cartea de Limba Germana. Este un volum minunat, cu coperti cartonate, publicat la Dortmund si care povesteste despre obiceiurile Hotentotilor (auf Deutsch : Hottentotten). In carte se povesteste cum cangurii (Beutelratten) sunt prinsi si inchisi in custi (Kotter), acoperite cu o tesatura (Lattengitter) care sa-i fereasca de ploi. Aceste custi se numesc in germana "custi acoperite cu pinza" ( Lattengitterkotter) si atunci cind contin un cangur, ele sunt numite Lattengitterkotterbeutelratten. Intr-o zi Hotentotii au arestat un asasin (Attentater), acuzat ca ar fi omorit o mama (Mutter) Hotentota (Hottentottenmutter), avind un fiu cam prostut si bilbiit (Stottertrottel). O astfel de femeie se numeste in germana Hottentottenstottertrottelmutter iar asasinul ei este un Hottentottenstottertrottelmutterattentater. Potera captureaza asasinul si il inchide provizoriu intr-o cusca pentru canguri (Beutelrattenlattengitterkotter), dar captivul evadeaza. Imediat, toti pleaca in cautarea fugarului, si deodata, un razboinic Hotentot se intoarce strigind: - Am prins asasinul (Attentater)! - Da? care?, intreaba seful de trib. - Pe Lattengitterkotterbeutelratterattentater, raspunde razboinicul. - Cum adica, asasinul din cusca de canguri acoperita cu pinza? intreaba seful Hotentotilor. - Pai, -raspunde bastinasul- pe Hottentottenstottertrottelmutterattentater. (Asasinul mamei hotentote a copilului prostut si bilbiit). - A, asa, da! raspune seful Hotentotilor. Puteai sa zici de la inceput ca l-ai prins pe: Hottentottenstottertrottelmutterlattengitterkotter-beutelrattenattentater.. Dupa cum vedeti, limba germana este o limba simpla. Trebuie sa aveti doar un pic de bunavointa...

P.S. acesta nu e cel mai lung substantiv din limba germana, exista unele de lungime 90 litere.
tudor_claudia
Postat pe 26 Iulie 2008 20:26
A fost o data ca niciodata un soricel. Era un soricel tare bun la suflet si iubitor cu familia lui: desi locuia la 100 km distanta de mama lui, el mergea in fiecare week-end sa o viziteze. Se trezea sambata dimineata devreme, pornea la drum, mergea grabit toata ziua si seara tarziu ajungea la mama lui. Acolo pica mort de oboseala si dormea dus pana duminica dimineata devreme, cand se trezea, mergea grabit toata ziua si ajungea acasa, unde se culca frant pentru ca a doua zi se ducea la serviciu. Si tot asa, timp de mai multe luni.
> > > > > > >
De la o vreme, soricelul a simtit ca nu mai poate: era tot timpul obosit si nu nici nu avea timp sa stea cu mama lui. S-a gandit, s-a tot framantat, iar s-a gandit, dar tot nu a gasit o solutie. In cele din urma, disperat, a sunat la Banca Mondiala:
- Alo, Banca Mondiala? Sunt eu, soricelul, va rog sa ma ajutati...
Banca Mondiala a facut un proiect, a scris termenii de referinta, aorganizat o licitiatie transparenta, a negociat conditiile, a angajat consultanti internationali cu mare experienta in domeniu si dupacateva luni la usa soricelului au venit consultantii. Acestia au analizat problema timp de cateva saptamani, au facut studii economice, sociale,de impact, au vorbit cu comunitatea, au pregatit traineri, aucrescut rata de acces la internet, au combatut saracia, au ajutatcopii defavorizati si in cele din urma au plecat lasand soricelului peste2000 de pagini de raport, impreuna cu solutia: daca soricelul arzbura, atunci ar face doar o ora pana la mama lui si nu ar fi obosit si ar avea timpul necesar sa il petreaca cu ea.
> > > > > > > Soricelul a citit raportul; apoi l-a citit inca o data; apoi s-a gandit; apoi iar a citit raportul; a dat apoi timid din labutele din fata,incercand sa zboare - n-a reusit; a citit inca o data raportul, apoi iar a dat din labutele din fata, mai hotarat, iar nu s-a intamplat nimic.
In cele din urma, frustrat si nedumerit, a sunat iar la Banca Mondiala:
- Alo, Banca Mondiala? Sunt tot eu, soricelul...Stiti, eu nu pot sa zbor...
- Ne pare rau, noi oferim doar consultanta,implementarea este treaba dumneavoastra!

tudor_claudia
Postat pe 26 Iulie 2008 20:39
tare dragutz!
sabina82002
Postat pe 30 Iulie 2008 14:57
In Grecia antica Socrate(469-399 DC), era foarte mult laudat pentru intelepciunea lui.
Intr-o zi, marele filozof s-a intalnit intamplator cu o cunostinta care alerga spre el agitat si care i-a spus:
"Socrate, stii ce-am auzit tocmai acum, despre unul dintre studentii tai?"
"Stai o clipa," ii replica Socrate. "Inainte sa-mi spui, as vrea sa treci printr-un mic test. Se numeste Testul celor Trei."
"Trei?"
"Asa este," a continuat Socrate. "Inainte sa-mi vorbesti despre studentul meu, sa stam putin si sa testam ce ai de gand sa-mi spui.
Primul test este cel al Adevarului. Esti absolut sigur ca ceea ce vrei sa-mi spui este adevarat?"
"Nu," spuse omul. "De fapt doar am auzit despre el."
"E-n regula," zise Socrate. "Asadar, in realitate, tu nu stii daca este adevarat sau nu.
Acum sa incercam testul al doilea, testul Binelui.
Ceea ce vrei sa-mi spui despre studentul meu este ceva de bine?"
"Nu, dimpotriva..."
"Deci," a continuat Socrate, "vrei sa-mi spui ceva rau despre el, cu toate ca nu esti sigur ca este adevarat?"
Omul a dat din umeri, putin stanjenit.
Socrate a continuat. "Totusi mai poti trece testul, pentru ca exista a treia proba-filtrul Folosintei.
Ceea ce vrei sa-mi spui despre studentul meu imi este de folos?"
"Nu, nu chiar..."
"Ei bine," a conchis Socrate, "daca ceea ce vrei sa-mi spui nu este nici Adevarat, nici de Bine, nici macar de Folos, atunci de ce sa-mi mai spui?"
Omul era invins si s-a rusinat.
Si astfel Socrate nu a aflat niciodata ca nevasta-sa il insela cu studentul respectiv


Cu stima
boruga_silvia
Postat pe 30 Iulie 2008 22:10
silvia
super
intradevar nu a aflat c ail insela dar nu a aplecat urechea barfelor..ca e clar ca BARFELE nu sunt nici 100% ADEVARATE, nici BUNE, nici DE FOLOS...
tudor_claudia
Postat pe 31 Iulie 2008 13:29
sau poate socrate stia ce vrea sa ii spuna omul, si stiind ca e adevarat a actionat astfel incat acesta sa nu mai spuna ce avea de zis si sa se convinga ca cel mai bine e sa nu mai afle nimeni, mai stii? oricum, in ambele cazurti, destept omul
ruschita
Postat pe 3 August 2008 08:07
Un batran si un tanar mergeau pe drum. Deodata, ce sa vada: in mijlocul drumului zacea un sac plin de bani. Tanarul il ridica si zise:


- Dumnezeu m-a procopsit.
Batranul grai:
- S-ar cuveni, zic, pe din doua.
Tanarul spuse:
- Nici vorba, ca nu l-am gasit impreuna. Eu l-am ridicat.
Batranul nu-i raspunse nimic. Au mai mers catva timp impreuna. Deodata, aud in
urma lor tropot de copite si strigatele poterei:
- Cine a furat un sac cu bani?!
Tanarul se sperie si spuse:
- Sa nu dam de vreo belea, bunicule, pentru banii gasiti.
Batranul ii raspunse:
- Banii i-ai gasit tu, nu noi; si beleaua de asemenea.
Potera il insfaca pe flacau si il duse la targ, pentru judecata, iar batranul se intoarse acasa linistit.
simona77
Postat pe 19 Februarie 2009 15:25
O mama avea 3 fete. Fiecare dintre acestea urma sa se marite in scurt timp. Mama fiind ingrijorata de modul cum isi vor incepe fetele viata sexuala, le-a facut sa-i promita ca o sa-i trimita cate-o vedere cu cateva cuvinte despre cum a fost.

Prima fata i-a trimis o vedere din Hawaii, la 2 zile dupa nunta. Pe vedere scria doar "Nescafe". Mama a fost intrigata la inceput, dar s-a dus in bucatarie si s-a uitat la cutia cu Nescafe. Pe ea scria: "Bun pana la ultima picatura". Mama s-a bucurat pentru fata ei.

A doua fata i-a trimis o vedere din Paris. Pe vedere scria doar "Kent". Mama s-a dus repede la pachetul cu tigari al sotului si a citit: "King size. Extra long". S-a rusinat putin, dar s-a bucurat pentru fata ei.

A treia fata a plecat in luna de miere in insulele Caraibe. Mama a asteptat in timp ce saptamanile treceau. Dupa o luna, a primit in sfarsit o vedere. Scrisul era tremurat si vederea continea doar 2 cuvinte: "British Airways". Mama a intrat pe site-ul companiei, gandindu-se la ce-i mai rau. Acolo a citit reclama companiei aeriene: " De 3 ori pe zi, 7 zile pe saptamana, si dus si intors". Mama a lesinat.
SEBY1YEAR
Postat pe 21 Februarie 2009 11:43
Un parinte confuz demisioneaza din postura de parinte si devine din nou un copil .

Parinte frustrat, imi prezint aici demisia mea din calitatea de adult. Am decis sa accept din nou responsabilitatile unui copil de 8 ani.

Vreau sa merg din nou la McDonald's cu impresia ca e un restaurant adevarat de patru stele. Vreau sa fac castele din nisip si sa sap dupa comori.

Vreau sa cred ca M&Ms sunt mai bune decat banii pentru ca poti sa le mananci. Vreau sa ma joc fotbal in parcarea din spatele blocului cu prietenii si sa strige la noi nenea de la etajul unu ca ii lovim masina.

Vreau sa ma intorc in timp intr-un moment in care viata mea era simpla. Cand tot ceea ce stiam erau culorile, tabla inmultirii si cateva poezii, si asta nu ma deranja pentru ca nu ma interesa altceva. Tot ce stiam era cum sa fii fericit pentru ca imi erau total necunoscute toate lucrurile care ar trebui sa te ingrijoreze sau sa te supere.

Vreau sa cred ca lumea este dreapta. Ca toata lumea este buna si onesta. Ca orice este posibil.

Vreau sa fiu total ignorant fatza de toate complexitatile vietii si sa fiu atent numai la micile bucurii.

Vreau sa traiesc simplu. Nu vreau ca zilele mele sa fie compuse din crash-uri ale calculatorului, hartzogaraie, stiri care te arunca in depresie, gandul ca trebuie sa supravietuiesc pana la urmatorul salariu, spaga de la doctor, barfa, problemele de sanatate si pierderea celor dragi.

Vreau sa cred in puterea zambetului, a imbratisarilor, a adevarului, a dreptatii, a pacii, a viselor, a imaginatiei si in crearea ingerilor in zapada.

Asha ca.....uite card-ul meu, cheile de la masina , facturile de la credite si declaratia de venit global.

Demisionez in mod oficial din postura de adult. Si, daca vrei sa discutam mai mult, trebuie sa ma gasesti, pentru ca ne jucam "de-a v-ati ascunselea" si tu te faci.
SEBY1YEAR
Postat pe 21 Februarie 2009 11:45
Ma numesc X-ulescu, am 34 ani, trebuia sa am 39, dar nevasta-mea mi-a mancat 5 ani din viata.
Intelectual de rasa, am liceul inceput si facultatea terminata si un fizic deosebit de atragator;
Obiecte ca : farfurii, linguri, carti efectiv se lipesc de mine, este adevarat, asta si pentru ca ma spal destul de rar.
Nu-mi este frica de munca, dorm langa ea si sunt o persoana foarte comunicativa, cand vorbesc de la telefonul firmei.

Am o experienta semnificativa in vanzari, de mic copil obisnuiam sa vand lucrurile parintilor din casa, sunt o fire foarte dinamica, dar dupa orele de program; pana acum nu am avut antecedente penale si sper ca pana ma voi angaja la firma d-vs nici sa nu am.

Autodidact in marketing, sunt un fin observator al oricarei investitii, eliminand din start orice fel de cheltuieli colaterale sau fara rezultate.

Spre exemplu, eu am mai trimis o scrisoare de intentie + CV si firmei XYZ din Constanta.
Daca raspunsul dvs este pozitiv si ma angajati, inseamna ca automat banii pe care i-am investit pentru a trimite faxul la Constanta i-am pierdut si asta se intampla acum doi ani, cand leul era mai puternic. Nu mai vorbesc de faptul ca iata, eu am terminat scrisoarea, iar dvs. nu m-ati chemat pentru interviu. Mie aceste lucruri imi dau de gandit si nu pot sa nu sesizez anumite tertipuri la care dvs. apelati; va folositi de massmedia ( dati anunturi prin ziare ), este clar un atac la adresa mea.

In primul rand nici nu ma cunoasteti si in al doilea rand nici nu sunt obligat sa ma angajez la firma dvs. In speranta ca v-am facut sa zambiti putin ( lucru care in procesul de vanzare reprezinta un atuu important), daca vreti sa va las fara clienti, n-aveti decat sa ma angajati!
Ma puteti suna la.....

PS. M-ar interesa daca se poate sa imi dati concediul de odihna la inceput.
SEBY1YEAR
Postat pe 21 Februarie 2009 12:10
Barbatul a descoperit ARMELE si a inventat VANATOAREA

Femeia a descoperit VANATOAREA si a inventat BLANURILE

Barbatul a descoperit CULORILE si a inventat PICTURA

Femeia a descoperit PICTURA si a inventat MAKEUP-ul

Barbatul a descoperit LUMEA si a inventat CONVERSATIA

Femeia a descoperit CONVERSATIA si a inventat BARFA

Barbatul a descoperit JOCURILE si a inventat CARTILE DE JOC

Femeia a descoperit CARTILE DE JOC si a inventat GHICITUL SI HOROSCOPUL

Barbatul a descoperit AGRICULTURA si a inventat MANCAREA

Femeia a descoperit MANCAREA si a inventat DIETA

Barbatul a descoperit COMERTUL si a inventat BANII

Femeia a descoperit BANII........ SI DE ATUNCI S-A DUS TOTUL........
SEBY1YEAR
Postat pe 21 Februarie 2009 12:12
Hora scolarului

Hai sa dam mana cu mana

Cei cu 4 la romana

Shi cu 2 la geografie

Da-o naibi de chimie

Hai sa copiem vecine

Vino-ncoace langa mine

Da fitzuica la un loc

Amandoi s-avem noroc

Amandoi uram franceza

Amandoi iubim engleza

Mate chiar k ne framanta

Si diriga nu ne-ncanta

Unde-i unul nu-i putere

La suflat si copiere

Unde-s doi puterea creste

S-apoi nota se mareste
SEBY1YEAR
Postat pe 21 Februarie 2009 12:13
I love you atat de tare
Incat I believe ca mor,
You are so incantatoare
Oh, my dear, cat te-ador.

When I go la brat cu tine
Ma simt very magulit
Ca are looking toti la mine
Oh, I'm so, so fericit.

All ar fi atat e bine .
But you see, nu-i chiar asa
Caci I tell ce simt in mine
Dar tu smile si smile intr-una
And I think ca spun traznai.
Please don't face pe nebuna
Si mai look in ochii mei.


Understand? I love you draga
Cum the hell sa-ti mai vorbesc
You are totul pentru mine
And I want sa te-ntalnesc.

But is difficult, vezi bine
Caci your mother is pe faza
Si din five in five minute
Carefully te controleaza
SEBY1YEAR
Postat pe 21 Februarie 2009 12:14
Intr-o balta neagra,
Patru ochi luceste.
Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste.

Pe un camp cu viorele
Crestea numai ghiocei.
Si-a venit mandrele mele
Si le-a cules ei pe toti.

Creste iarba, iarba deasa
Perpendicular pe casa.
Vine calul si o paste...
Alta iarba se dezvolta.

Tara mea cu rauri multe
Si cu frunze si cu flori.
Ai in tine-o populatie
De mai multi locuitori.

Si din bolovani cu apa
S-au format inspre apus,
Muntii tai de incretire
Orientati cu varfu-n sus.

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare...
SEBY1YEAR
Postat pe 21 Februarie 2009 12:15
A-nceput de ieri sa cada
Cate un elev pe strada
Si mai cad in continuare
De a tezelor teroare.
Ca au profa la romana
O vaca nebuna,
Si la mate un mistret,
O clasa ca un cotet.
La fizica si chimie,
Cate-o sperietoare vie,
Numa trei stiu ca sa puna
Si sa urle pan la luna.
La istorie, ce sa faci,
Profa te scoate din draci,
Ca la teze si lucrari
Da note la domnitori .
Iara al de geografie,
Dobitoc de cand se stie.
La civica un magar,
Vanzator la aprozar,
Vine ca sa ii invete
Ca-n guvern sunt numa zdrente.
La muzica un tembel,
Canta numa pentru el,
La desen o sclerozata,
Vrea doar opere de arta.
La latina au o ciuma,
Mananca doar matraguna,
Se uita la tine-o data
Ai cosmaruri viata toata
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:25
Somnoroase profesoare, Pe la clase se aduna,
Se ascund dupa catedra, Noapte buna!
Si elevii toti suspina, Catalogul negru tace,
Chiar si creta de pe tabla Somnu-si face.
Un elev iese la tabla Printre cifre sa se-incurce,
Fie-ti zecele aproape, Lasa proful sa se culce.
Peste-a fizici probleme, Elevul sterge tabla luna,
Totu-i vis si armonie Cand se suna.

SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:26
Astazi in sufragerie
Dormitau pe-o farfurie,
Necajite si minjite,
Zece oua inrosite.
Un ou alb,abia ouat,
Cu mirare le-antrebat:
- Ce va este, fratioare, Ce va doare?
Nu va ninge, nu va ploua, Stati gatite-n haina noua,
Parca, Dumnezeu ma ierte, N-ati fi oua...
- Suntem fierte !!!
Zice-un ou rotund si fraise Linga pasca cu orez.
Si schimbindu-si brusc alura,
Toate-au inceput cu gura:
Pin la urma tot nu scap!
- Ne gateste de parada.
- Ne ciocneste cap in cap
Si ne zvirle coaja-n strada...
- Ce rusine!
- Ce dezastru!
- Preferam sa fiu omlet!
- Eu, de m-ar fi dat la closca, As fi scos un pui albastru...
- Si eu, unul violet...
- Eu, mai bine-ar fi sa tac:
Asa galben sunt, ca-mi vine
Sa-mi inchipui ca pe mine
M-a ouat un cozonac
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:28
De cite tipuri este sexul?
De patru tipuri:
1. Cind ai cu cine si n-ai cu ce - tragic
2. Cind ai cu ce si n-ai cu cine - trist
3. Cind ai cu cine, ai cu ce si n-ai unde - studentesc
4. Cind ai cu cine, ai cu ce, ai unde, dar DE CE! - filozofic
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:30
Soacra, soacra, poama acra
de te-ai coace un an si o vara
tot esti acra si amara.

Bun ii vinul ,nu-i ca apa,
Nici friptura nu-i ca ceapa.

SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:45
Mai multi maracini decit tandafiri.

Lac sa fie,broaste se aduna.

Numai strica orzul pe giste.
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:45
Sa nu spui TATA,
Daca nu te comporti in fiecare zi ca un fiu.
Sa nu spui NOSTRU,
Daca traiesti inchis in egoismul tau.
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:46
Cine iubeste si lasa,
Cineva sa-i dea pedeapsa.
Mate pana nu mai poate,
In fizica sa inoate.
Sa-l prinda la copiat,
Sa aiba orar incarcat,
Fara disco, fara bar,
Fara chiuluri din orar.
Nimeni sa nu-l mai fileze,
Nimeni sa nu-l viziteze,
Nimeni la chef sa nu-l cheme.
Sa vedem...mai face scheme?
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:52
NTOTDEAUNA are dreptate... chiar daca nu i se da.
NU copiaza niciodata... consulta.
NU doarme in timpul orei... reflecteaza.
NU vorbeste... schimba impresii.
NU isi distrage atentia... studiaza anatomia mustelor.
NU chiuleste... este solicitat in alte parti.
NU ramane corigent... este lasat corigent.
NU fumeaza... se stimuleaza.
NU injura... se descarca.
NU insulta profesorii... le aminteste ceea ce sunt.
NU citeste reviste in timpul orelor... se informeaza.
NU distruge scoala... o decoreaza.
NU arunca cu creta... studiaza legea gravitatiei.
NU rade in ore... e fericit.
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:53
I speak engleza
I love you domnisoara
Si sunt very mahnit
Caci when i speak engleza
You razi necontenit.
I know esti englezoaica
But it isn't important
Amorul meu for tine
Is very palpitant.
I can't to sleep azi-noapte
Si-am stat sa learn ceva
From cartea de engleza
Sa-ti tell iubirea mea
Ah, ar fi atat de bine
But you see nu-i chiar asa
Caci eu speak what i can spune,
Dar mai zi si tu ceva.
Te-ai gasit sa ma-ntelegi!
Vad ca dear te iubesc
Understand i love you draga
Cum naiba sa-ti mai vorbesc?
You are totul pentru mine
And i want sa ne iubim
Dar it's difficult vezi bine
Caci we nu ne potrivim.
Nu e clar sa-ncep mai bine
Uite Shakespeare, Juliette
Eu Romeo love pe tine
Vrei ceva si mai concret!
Concret i can't know mai bine
And i speak ca un nauc
Si i'm sorry langa tine
Intru in the balamuc!!!
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:55
Miorita matematica

Pe-un picior de PLAN
EUCLIDIAN
Iata vin in cale
TRANSLATAND la vale,
Trei MULTIMI de PUNCTE
Toate trei DISJUNCTE
De FUNCTII pazite
Toate diferite.
Ele sunt tot trei :
Una-i INJECTIVA,
Alta-i BIJECTIVA,
Si-alta-i SURJECTIVA.
Iar cea INJECTIVA
Si cea SURJECTIVA,
Mari se vorbira
Si se sfatuira
Sa ramana treze
Pana-o sa-nsereze
Si s-o ANULEZE
Pe cea BIJECTIVA,
C-are PRIMITIVA
Si ASIMPTOTE multe
Cate si mai cate,
Ca e INVERSABILA
Si chiar DERIVABILA.
Dar intr-o MULTIME
Asta s-a aflat
Si s-au indignat
C-ale lor cuvinte
Intrec orice LIMITE.
Dar de la f(0)-ncoace
Unui PUNCT nu-i place
Sa mai stea-n MULTIME
Si de treaba a se tine.
BIJECTIVA se-n! treba :
-PUNCTUL asta ce-o avea?
Si se duse
Si ii spuse :
- Draga PUNCTULETUL meu
Ce rau,oare ,iti fac eu,
Sau nu-ti place poate
C-ai COORDONATE
NATURALE toate?
Vrei sa stai mai jos
Crezi ca-i mai frumos ?
Nu vrei un` te-am pus
Vrei cumva mai sus?
-Draga BIJECTIVA
Eu chiar dimpotriva,
Ma simt foarte bine
Dar e rau de tine!
Cand o sa-nsereze,
Vor sa te-ANULEZE
Functia INJECTIVA
Si cea SURJECTIVA.
-Daca s-o-ntampla
De m-or ANULA
Sa ma-ngropi in zori
In CAMP DE VECTORI
Intr-o VECINATATE
Pe-aici pe-aproape
Sau chiar in MULTIME
Sa fiti tot cu mine.
Iar la cap sa-mi pui
CALCUL INTEGRAL
Ori un MANUAL
Sau poate-un TRATAT
Cat mai inspirat
Si de l-or citi
Isi vor aminti
Cei ce au uitat
Ca am existat Si voi fi propusa
In SUBIECTE inclusa
Pentru OLIMPIADA
Sau BALCANIADA.
Si-n loc de ANULAT
Sa le spui curat
C-am INTERSECTAT
Mindrele ELIPSE
Ca am PUNCTE FIXE
RADACINI REALE
Si IMAGINARE
Si ca am DARBOUX.
Dar mai afla tu
Ca de-oi intalni
O SFERA batrana
Cu un CERC de lana
Prin SPATIU alergand
Si la toti zicand :
- Cine mi-a vazut
Sau mi-a cunoscut
O FUNCTIE - AFINA
Cu o PANTA lina
Bine DEFINITA
Si NEMARGINITA ?
Sa te-nduri de ea
Si sa-i spui asa :
C-am INTERSECTAT
Mandrele ELIPSE
Ca am PUNCTE FIXE
Radacini COMPLEXE
Si ca am DARBOUX.
Dar nu-i spune tu
De cele REALE
Ca de-i povesti
Mult ai s-o mahnesti
Si va sti de-ndat
Ca m-au ANULAT.
Si inca te mai rog
Ca-ntre colegi buni
Tot ce am avut
Tu sa le aduni
Sa le scoti din SPATIUL
Cu trei DIMENSIUNI,
Iar tu dragul meu
Sa te INTEGREZI
Sa te ANEXEZI
La alta MULTIME
Ca-i greu fara mine
Dar iti va fi bine
Si vei rezista, cat va EXISTA
MATEMATICA !
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:57
S-a ntmplat un tragic accident,
Banal i pot s zic chiar foarte rar,
Cnd soacra lu Ion (i el prezent)
Mortal, a fost lovit de mgar;

i-atta jale pe bietul Ion
i plnsete pe coana Maricica,
nct n apte sate s-a dat zvon:
Mgaru, a ucis-o pe mmica (!)

Aa c, n-a trecut de miezul zilei
i-atta lume-n jurul casei lor
S-a adunat dar, la aflarea tirei
Acestui accident ngrozitor;

ns Ion, avea nedumerire
Privind puhoiul ce intra-n ograd,
C soacr-sa, a dracului din fire,
Avea prieteni muli i-nc-o grmad!!!

Ioane, nelegem ce-ai pierdut
Zise un ins, oftnd cu tot amarul,
Uit de soacr, ce-a fost a trecut
Noi am venit s-aflmde vinzimgarul !
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:57
Un ceretor, la col de strad,
Cu-o fa-amar i zbrcit,
Tot atepta un ban s cad
n plria-i terfelit ;

Dar trectorii, cam grbii,
Mnai de treburile lor,
Se artau a fi zgrcii
Cu amrtul ceretor,

Cci dup un timp, n-a mai rbdat
i a oprit pe-un cetean,
Ce arta bine dotat,
Cernd i el un ban;

Dar individual tulburat,
Tot scotocind prin buzunare,
Pe ceretor l-a suspectat
Venind cu-o ntrebare:

-Ce faci cu banii? Poi s-mi spui?
Cumva i dai pe butur?
-Nu domnule! C eu nu pui
Alcool de loc n gur

-i iei igri, s le fumezi?
(Din nou omul preseaz)
-Nu domnule! Poate nu crezi,
Tutunul, duneaz

-i nici la cri nu-i pui la joc,
Disear cu amicii?
-Nu domnule! Eu cri nu joc
Nu am aceste vicii

-Atunci, eu i propun ceva,
i-i dau o sut, nu cinci Lei,
C vezi, cum e nevast-mea (!?)
Moral-mi facedumnea-ei !...

Vino te rog cu mine-acas,
S vad i ea cum arat,
Un individ ce nu fumeaz
Nu-i cartofor i nu se-mbat!
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 13:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bb-ei nascuti in aprilie..la mai mult.... 21 De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 08:50
Femeia rac si barbatul sagetator 2 De la: garbo337309 22 Noiembrie 2015 09:24
Masuta si scaunel din lemn pentru copii 2 De la: ezone 27 Mai 2010 16:39
Hainute si jucarii pentru Paste 1 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25
Vand fotoliu balansoar ABC Design si premergator Brevi 1 De la: XEMONIA 15 August 2008 08:41
Setari Cookie-uri