recomndati-mi un doctor bun

Buna, iti recomand pe doctorul ALBU de la Giulesti, un medic foarte, foarte bun, poti sa mergi la el la cabinet pe Iuliu Maniu vis a vis de reprezentanta Hyundai, este foarte ocupat dar am vazut femei la el din toata tara care aveau diverse probleme si erau multumite de el. Nu este foarte vorbaret dar daca ai nelamuriri iti explica orice.
kidz000665
Postat pe 3 Mai 2009 10:26
Dragele mele, cu toata increderea mergeti la dl prof univ dr MARINESCU BOGDAN de la Maternitatea Giulesti. Face minuni!
Eu dupa 1 an si jumatate de nereusite, m-am decis si am fost la dumnealui. Pe 28 ianuarie am fost la control, i-a prescris ceva medicamente naturiste sotului meu si pe 27 aprilie am aflat ca sunt insarcinata!
mi-a spus asa: daca nu ramai insarcinata in 3 luni, revii a mine si mai vedem. Acum o sa merg la control si la biserica sa ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a indrumat pasii catre dr Marinescu.
Dragele mele, mult succes si multa incredere in Dumnezeu!
elisa_osiac
Postat pe 13 Mai 2009 21:45
buna Elisa.in urma cu aprox 2 luni iti doreai sa ramai insarcinata.....s-a intamplat,felicitari.anunta-ne si sexul bebelusului.asteptam vesti bune,mai ales ca esti pe mana d-lui profesor Marinescu.cu dr cristina mai tii legatura?
dadylaly
Postat pe 11 Iunie 2009 16:53
Buna seara,

MA bag si eu in seama, dar am vazut ca nimeni nu a nascut la maternitatea Cantacuzino, unde sunt cativa doctori ff buni. Spre exemplu dl Toma Adrian, este un super dr, un dragut, un m care-si da interesul, nu-l intereseaza statutul omului, ci doar ca sarcina sa mearga bine. Poate fi sunat in miz de noapte, cand este in concediu, etc.
Eu am nascut acum 6 ani cu el o fetita, iar acum fix un an si un baietel. Iar da o sapt sunt fericita nasica a unei fetite nascute tot cu acelasi dr.
Mentionez ca mama finutei a mai avut o sarcina, da bebe s-a nascut mort, acum 7 ani.Finuta este sanatoasa tun,pt ca a avut un doctor pe care l-a interesat.
beatricezamfir
Postat pe 17 August 2009 22:49
Salutare, are cineva ceva informatii despre dr. Bogdan Panaite de la Spitalul Militar Bucuresti? Multumesc
carmen_negroiu
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:49
eu NU il recomand cu toata inima pe dr Doru Pana de la Giulesti. doctor superficial, urmareste sarcina din avion..la el totul e bine si in regula, pana nasti si gasesti probleme la copil care puteau fi depistate in decursul sarcinii. Desi spitalul e infect, la neonatologie dr Nanea e OM in adevaratul sens al cuvantului. Si eu mai vreau un copil, dar cu siguranta nu mai apelez la serviciile dr Pana.
dirnela
Postat pe 8 Septembrie 2009 16:45
Dr. Gherasie Cristian - Spitalul CFR 2 :sml-happy0065
:
beatrice_silvia
Postat pe 9 Septembrie 2009 15:03
scuze daca deranjez pe cineva,dar mie nu m-i s-a parut dr Pana un ''incompetent",ba din contra,m-a ajutat fara a fi dr meu.eu am nascut cu dr cu care el lucreaza de ceva timp,dr cristina popescu,o draguta si profesionista,de nota 10,parerea mea este ca amandoi isi fac meseria asa cum trebuie.
robby
Postat pe 15 Septembrie 2009 11:08
as vrea sa mentionez si faptul ca este si un bun ecografist,morfologia fetala cu cel de-al 2-lea copil mi-a facut-o el,si nu a gresit cu nimic,chiar au fost exacte toate datele,greutate,data nasterii....asta se intampla in 2006.
robby
Postat pe 15 Septembrie 2009 11:12
Va asigur eu ca SUPRASPECIALISTUL in problema femeilor care nu pot avea copii e prof. dr. HORHOIANU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie de la S.U.U.B. - SPITALUL UNIVERSITAR - statia de metrou EROILOR. In fiecare dimineata - la 7,30 coada e formata, vede toate femeile care se prezinta la cabinetul de consultatii interdisciplinare (echografie, colposcopie) de pe A2 - aripa 2 a sectiei si rezolva simplu.
kidz003804
Postat pe 21 Septembrie 2009 23:09
buna,dr.Georgian Mihaela,are cabinetul personal la Piata Timpuri Noi,este un medic excelent
clau005
Postat pe 26 Octombrie 2009 14:30
iti recomand pe domnul DAN UDREA DE LA MUNICIPAL SAU DR ALBU DE LA GIULESTII SUNT FOARTE BUNII
kidz004674
Postat pe 28 Octombrie 2009 15:14
Fetelor, domnisoarelor sau doamnelor aflate la varsta critica,
pentru pastrarea sanatatii in zona intima va recomand folosirea constanta a absorbantelor Lady Anion. Accesati www.ladyanion.ro si veti afla acolo tot ce va intereseaza. Aceste absorbante stimuleaza sistemul imunitar printr/un procedeu 100% natural. De asemenea stimuleaza circulatia sangelui la nivel capilar.Absorbantele din gama Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale textile si hartie pura, polimer ultra-absorbant, adezivi non toxici aprobati pentru industria alimentara, materiale impermeabile Hi-Tech care permit patrunderea aerului in timp ce retin lichidele. Pot fi folosite atat in perioada ciclului cat si in afara ei asigurand o protectie antibacteriana, antiinflamatorie perfecta.Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care v[ puteti determina singure starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Veti afla in cateva secunde daca trebuie sa mergeti urgent la doctor sau daca sunteti sanatoase.
Pentru mai multe informatii cautati-ma la 0768.05.68.69 sau pe adresa loapersonal@yahoo.com
O zi buna si multa sanatate tuturor!.
kidz001522
Postat pe 17 Noiembrie 2009 15:52
robby
Postat pe 20 Noiembrie 2009 10:16
Sunt mirata sa citesc ca ai gasit un doctor bun. Si eu am fost la dinsa, si am ramas foarte dezamagita, din toate punctele de vedere. Daca pe tine te-a ajutat, nu acelasi lucru a fost si la mine. Am fost totusi la un alt doctor, poate mult mai buna decit dinsa, unde si-a dat mai mult interes pentru mine. Un doctor extraordinar, nu am cuvinte.
kidz006545
Postat pe 26 Ianuarie 2010 12:41
bna alexandra iti recomand un doctor ff bun dr lemnete de la spitalu polizu este un doctor super eu am nascut cu el si pe cumnata mea a ajutato sa aibe un bebe si akum are o fetita de 7 luni.are si un cabinet particular daca vrei poti sa ma contactezi si iti dau si nr de la cabinet iti garantez pt el si sotia lu mihai albu a nascut cu el si sa sti ca nu e un doctor scump sau car vrea spaga nu suporta sa ii se dea spaga
yanis
Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:53
Antohi Irina de la spitalul Filantropia din Bucuresti. Eu am nscut cu dnsa și este o bun profesionist.Sau mai mai puteți merge si la d-na dr. Zgarbur Zorela sar putea s o cunoasteți a aprut la f multe emisiuni tv.(Filantopia)
alex2007
Postat pe 28 Ianuarie 2010 10:30
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
office@salinasusesi.ro
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute.
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 5-6 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 3 Februarie 2010 08:06
De exemplu la Alexandria exista, doctori buni.Am o prietena care a mers si la giulesti si la medsana mai multi ani.A venit apoi dezamagita la dr Balasa(actuala stoiculescu) a facut un tratament indct de catre aceasta la putin timp a ramas insarcinata, are o fetita de 4 ani, alexia ,iar cand nu se astepta a ramas din nou insarcinata si are si un baietel. Si verioara mea vine tot la dr stoiculescu are primul baietel tot datorita domniei sale iar acum este insarcinata in 4 luni.astept maine sa vad ce este.
este tanara si priceputa
bafta,
mira71
Postat pe 22 Februarie 2010 10:58
Alexandra, eu sincer mi pierdusem speranta timp de 8 ani, dar o prietena m-a dus la un doctor f bun DR Dumitrescu Emil are cabinet la policlinica Malcoci n Rahova daca mergi cu tranvaiul cobori la statia Petre Ispirescu și traversezi si este imediat policlinica la etaj 1 . Eu dupa o luna de tratament am ramas nsarcinata si am un baietel de 2 ani si 3 luni. Te rog sa ncerci ca merita si sa ai putina rabdare caci este foarte aglomerat. Bafta si sa auzim de bune.
alex2007
Postat pe 22 Februarie 2010 22:34
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
office@salinasusesi.ro
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute.
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 5 Martie 2010 08:59
Fetelor, eu is din Buc, sect 1 am ca pediatru pe Dr Vale (are cabinet pe Bdul Bucurestii Noi) si o recomand tuturor. Pana la ea am schimbat 2 medici, dar ea e SUUUPEERRR. In nopatea de Revelion am sunat-o ca nu se simtea bebe bine si nu s-a suparat. Chiar are grija de pacienti si e foarte sufletista! Iar ca ginecolog, am avut pe dr Danaila (are cabinet particular) dar.. Nu am cuvinte s-o descriu! Nu am alte recomadari, dar... ce recomand... Nu am mai intalnit NICIODATA pana acum. Sunt cei mai buni medici pe care i-am intalnit. La ele, merg de placere!
hamham
Postat pe 3 Aprilie 2010 01:44
Buna..abea am aterizat si eu pe forum..:* am vazut ca tot mai multe femei doresc un ginecolog bun,de incredere..din pacate nici eu nu am gasit unul bun..tot ce va pot spune e sa nu va indreptati spre clinica Marie Stopes..doua doamne doctor se holbau la ecograf si isi dadeau cu parerea...ba e chist...ba e sarcinal..dupa 10 minute s.au plictisit si mi.au dat tratament pentru dismenoree...
bebica_kidz
Postat pe 6 Aprilie 2010 12:29
Buna! Ti-l recomand pe Dr. Tutunaru (Spitalul Elias). Eu am nascut cu el anul trecut. E foarte, foarte bine pregatit!
Are cabinet la adresa urmatoare: Str. Sandu Aldea nr. 86, ca punct de reper intre Manastirea Casin si Agronomie . Tel. cab. pt. programare - 0720.099.299.
Parerile sunt impartite daca citesti pe alte forumuri despre el. Eu am fost foarte multumita!
Numai bine!
artemiz
Postat pe 12 Aprilie 2010 09:28
Dr. Grou Tania are o mn de aur ,dar trebuie pltit. ..
i doresc mult sntate
kidz007661
Postat pe 12 Aprilie 2010 22:25
buna ,stie careva un medic bun homeopat,din cluj napoca
kidz005563
Postat pe 14 Aprilie 2010 18:25
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
office@salinasusesi.ro
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 14 Aprilie 2010 23:30
dr cristina popescu este un medic foarte bun,datorita dumneaei am al doilea bebelusi.
kidz007751
Postat pe 20 Aprilie 2010 08:46





--------------
office_salinasusesi_ro
Postat pe 21 Aprilie 2010 09:22
buna, pot sa-l recomand pe dl.dr.Horhoianu de la Spitalul Universitar. Pt.mine a fost extraordinar si il recomand cu cea mai mare caldura! Nu am cuvinte sa-i multumesc pt.tot ce a facut pentru mine! Am facut tratament in primul trimmestru de sarcina din cauza toxoplasmei. A fost singurul care a stiut ce am, ca sa-mi dea si cum sa iasa copilul sanatos.
garbo052580
Postat pe 25 Mai 2010 11:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Conceptia si sarcina la mame cu hepatita b 18 De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:08
Buna 8 De la: Anne_Mary_Stoicanescu_1 17 Octombrie 2013 22:12
HIDROCEFALIE 2 De la: rab 5 Ianuarie 2010 11:59
daca m-am angajat in noiembrie2008 si sunt insarcinata din 1 dec 2008 pot sa mai beneficiez de concediu? 5 De la: ruschita 30 Ianuarie 2009 16:47
oare am ramas? 11 De la: georgiz 2 Martie 2012 04:50
Setari Cookie-uri