ce sanse are o femeie cu doi copii sa-si refaca viata dupa un divort

Eu la fel,acum vreo 5-6 ani in urma,am avut cateva incercari de a-mi reface viata,totul parea ca merge bine,si am ramas insarcinata,norii in paradis au aparut mai repede decat ma asteptam,,,si ...inainte de a fi prea tarziu m,am gandit ca in perspectiva sansele ca totul sa fie ok scadeau si m.am gandir ca....peste un timp urma sa fiu o mama cu 2 copii pe care.i creste singura...pe drumuri,adica locuind cu chirie....si atunci...am decis ca in astfel de situatie este suficient un copil...imi e destul de greu si asa...nu trebuia sa.mi dublez greutatea
garbo171675
Postat pe 28 Decembrie 2012 14:52
nu vreau sa par rautacioasa dar stiu ce inseamna greul,,,si nu sfatuiesc pe nimeni sa-si ingreuneze viata mai mult decat o are deja....cine spune altceva sincer...cred ca a vazut prea multe filme si nu sttie ca viata nu are nici o legatura cu filmul...si in viata nu se intampla ca in filme
garbo171675
Postat pe 28 Decembrie 2012 14:57
pur si simpu trebuie sa fim atenti la alegerile pe care le facem in viata,altfel vom suferi mai mult ulterior. Si daca o data am gresit nu trebuie sa repetam prosteste aceeaso greseala.
garbo171675
Postat pe 28 Decembrie 2012 14:59
De la: rapsody33, la data 2010-04-10 05:24:00Sunt casatorita de 3 ani cu un arab ,avem impreuna 2 copilasi destul de mici acum sa inteleaga problemele dintre noi parintii insa problemele de natura culturala si mai ales religioasa incep sa se adinceasca si nu vreau sa se ajunga sa sufere si copii de pe urma acestei relatii neinspirate.In prezent traim separat insa ma sperie si gindul de al parasi de tot,inca mai sper sa se intoarca spasit si cu ginduri de reconciliere,cu toate ca sunt constienta ca nu se va schimba peste noapte,insa mult mai tare ma sperie gindul de a ramine singura sau de a o lua de la capat cu altcineva.Acest altcineva probabil ma va acepta mai usor daca are si el cel putin un copil,pentru fiecare dintre noi copii proprii vor fi pe primul loc intotdeauna,mai e loc si de dragoste tandreturi si ...intr-o fam cu peste 3 copii in conditiile economice actuale?????Sau mai bine imi pun basmaua pe cap renunt la visele in feti frumosi si-mi vad de copilasi alaturi de sot.

Se poate rezolva,gasind un barbat care are si el 2 copii si mai faceti impreuna inca doi si gata

http://familiad.wordpress.com/2008/05/20/casatoria-cu-musulmani-capcana-periculoasa/
VOIAJOR
Postat pe 28 Decembrie 2012 16:05
vreau sa te cunosc te deranjeaza k sunt tanar?24 d ani
Claudiu_Stefanita_1
Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:13
Au trecut 2 ani de cind am deschis topicul acesta,si am aflat raspunsul la intrebare...doar TIMPUL le rezolva pe toate.Multumesc celor ce au inteles situatia si m-au incurajat atit aici cit si in viata de zi de zi.Deciziile au fost luate,cartile aruncate,aveam nevoie doar de citeva informatii.La momentul respectiv nu eram hotarita in ce directie sa pornesc imi era greu si cu el,datorita diferentelor de educatie,cultura,religie si mai ales modului violent prin care el rezolva orice problema,insa eram constienta ca si singura cu 2 copii nu avea cum sa-mi fie usor.Timpul a rezolvat totul....el a fc 2 luni puscarie ptr violenta in familie(a fost arestat dupa mai multe incidente si incalcarea avertismentelor),arestarea lui si toate reclamatiile anterioare lipsindul de orice contact cu mn si copii,divortul a fost o joaca de copii,in prezent el are dreptul sa stea in cipru doar pina se calmeaza treburile in siria.Eu si copii suntem bine.Ce sanse are o fem cu 2 copii sa-si refaca viata dupa un divort???Toate sansele...viata merge innainte...iar barbatii nu sunt o necesitate...
rapsody33
Postat pe 5 Ianuarie 2013 01:10
imi pare rau ca s-a ajuns la violenta in familie... Pe de alta parte, ironic, dar nici o autoritate nu accepta sesizari pentru prevenire: de obicei lucrurile pot fi reclamate abia dupa ce raul e deja facut... si cind copiii sint martori, nu stiu daca pretul unor formalitati timpite nu e prea mare...

Eu am procedat cam la fel: dupa ce am incercat sa fim "parinti amiabili" - divortati fiind - a avut nenea niste momente in care a inceput sa ameninte si a sarit fie-mea, care urmarea linistita desene de pe canapea: "atit iti trebuie, sa te atingi de mama mea, ca pres te fac!"
I-am explicat copilului hold ur horses, ca il fac eu - nu trebuie sa il faci tu - dar cutia pandorei era deja deschisa si dupa 10 minute i-a zis lui tat-su stii ce? Pleaca! Pleaca, si sa nu ne mai deranjezi vreodata!

Imi pare rau ca am ajuns aici, dar cred ca era inevitabil... Probabil secventa asta m-a convins ca nu numai eu n-am nevoie de el - nici ea n-are: daca pina atunci s-a jucat de-a marele tata, din momentul ala a fost liber sa uite. Sa gaseasca alt rol grandoman. Taiat orice comunicare - legal oricum n-are nici un drept.... si nici o obligatie.
quasaria
Postat pe 5 Ianuarie 2013 04:18
din pacate asta este adevarul,nici o autoritate nu ridica un deget pina raul nu merge pina la capat,si tot din pacate noi femeile speram pina in ultima clipa ca se mai poate face ceva pentru ca copii nostrii sa creasa intr-o familie normala chiar daca normalul nu mai face de mult parte din cotidian.
rapsody33
Postat pe 5 Ianuarie 2013 14:18
rapsody33,
Buna...Am 32 de ani si un baietel. Am trecut printr-un divort urat, insa recunosc ca nu i-am putut face fata singura. Eu am avut noroc sa fiu indrumata de prietena mea catre o foarte buna terapeuta din Bucuresti. In urma sedintelor am reusit sa ies din cercul vicios si sa decid ce anume vreau...la mine a fost divortul ceea ce am vrut. Singura, innebuneam intre: nu sunt fericita, vreau sa ies din casnicie dar...ce se va intampla cu copilul meu, cu mine, femeie singura, cu copil si trecuta de 30 de ani. etc, etc..Asadar, eu ti-as sugera sa incerci sa cauti ajutor la un terapeut...Te pup!Daca ai nevoie de mai multe detalii, nu ezita sa ma contactezi la :olaru_monna"yahoo.com. Succes!
garbo_11522
Postat pe 18 Februarie 2013 13:14
De la: AndraDH, la data 2010-04-23 11:15:52Buna ziua!
Sunt o femeie divortata care cresc 2 copii mici, 3 si 5 ani, am divortat pentru ca eu nu eram nici pe departe fericita si copiii mei la fel din cauza asta. E adevarat ca toata povestea se desfasoare in Romania si asa cum s-a mai zis, e greu in contextul actual sa cresti singura 2 copii...mai ales ca noi stam si cu chirie, am si bona pt cel mic de platit, etc.
E ok sa pleci, mult mai ok pentru copii daca urmaresti linistea copiilor. Dar daca te urmareste gandul recasatoririi, nu vreau sa te sperii dar eu nu am gasit inca barbatul care sa-mi placa si sa ma accepte cu 2 copii. Am avut 2 relatii in care eu as fi continuat dar care s-au terminat pentru ca lor le era teama ca ajung sa preia din responsabilitatile mele de a creste copiii. Si eu nici macar nu-mi doresc asta. Imi doresc un barbat care sa ma iubeasca si sa-mi accepte copiii, nu sa-i creasca, nu sa-mi usureze mie misiunea cu ei. Barbatii(nu zic ca nu exista si exceptii) sunt coplesiti si de ideea de a creste proprii, cu atat mai greu ai altuia.
Rapsody, iti urez mult succes, sa te ajute D-zeu sa vii cu bine cu copiii in tara, mult succes si sunt cu gandul alaturi de tine! Voi urmari cu interes topicul si daca pot ajuta cu o parere, un sfat, oricand!
Ortwin_Orfinel_Orfinel_1
Postat pe 6 Septembrie 2013 18:40
buna sin calin din baia mare asi dori o relatie serioasa sa sti ca copii nu au nici o via in vata unei famili ca se desbina stiu caci si eu a trecut pin asa ceva de ace as dori sa putrm dicura mai multe in particular
garbo_384765
Postat pe 26 Septembrie 2013 00:02
Limba noastra-i o comoara....In adancuri ingropata....Mai sapa Caline , ca poate dai si tu de ea
Rotty
Postat pe 26 Septembrie 2013 08:23
buna seara caut o fmeie serioasa puteti conctacta pe facebok va multumim pentru antelegere...?
garbo_387603
Postat pe 27 Octombrie 2013 20:52


Îmi pare rău, îs f serioasă, da' nu-s fmeie.

Şi câţi sunteţi? Sau tu mulţumeşti şi pt avataru' de femeie şi pt bărbatu' de tine?
Axl_R
Postat pe 27 Octombrie 2013 21:01
pe mine ma calca pe nervi expresia asta cu "refacutul vietii".

Adica daca nu isi arunca macho buzduganul in usa ta in fiecare seara, inseamna ca n-ai o viata... ca e ciobita...ca e sparta... sau de ce "sa o refaci"????

In plus, "a reface viata" se asociaza cu 'alaturi de", ceea ce e si mai odios: nu "sa refaci impreuna cu", ci "sa refaci ALATURI de ". Il iubesti pe Ghitza, nu "iubesti alaturi de Ghitza".
Alaturi e vecinul in pnm, e la 10 metri alaturi.
quasaria
Postat pe 28 Octombrie 2013 03:08
Cele mai mari sanse daca imi dai ocazia sa te cunosc, am 35 ani, 180, 87kg, bucuresti, nu beau, IUBESC COPIII MAI MULT CA ORICE, te cautam exact pe tine
Valentin_Tataru_1
Postat pe 22 Decembrie 2013 14:45
Buna ziua! Nmele meu este Andrada Mantescu. Am 12 ani, iar parintii mei sunt divortati, eu stand cu tata. El cauta de mult pe cineva, preferabil sa aiba copii, pentru a imi fi si mie bine(eu sunt singura la parinti si chiar mi-as dori surori sau frati mai mici, sa ma joc cu ei, sa ii invat tot felul de lucruri). Sunt convinsa ca, daca ati apuca sa va cunosteti, am forma toti 5 o familie frumoasa si de invidiat. Noi locuim intr-o casa mare(mai bine zis, o vila), intr-un sat de langa judetul Tulcea. A cautat 3 ani, de cand mi-a castigat custodia, o femeie care sa vrea o familie si sa vina sa stea cu noi. A avut pana acum 2 relatii, care nu au functionat, din vina mea, pentru ca lor nu le placeau copiii. De aceea a vrut pe cineva cu copii. Este romantic, atent, inteligent, cu un simt al umorului foarte dezvoltat, si nu eu zic asta, ci toti oamenii care au intrat in contact cu el au confirmat asta. Este inginer silvic, dar acum se ocupa cu plante medicinale. V-as ruga mult sa imi raspundeti la mesaj. Astfel, ati asigura copiilor dvs un trai mai bun, atat si dvs. El ne va intretine pe toti, fiind dornic de o familie. Astfel, si noua ne-ar fi minunat. Daca vi se pare tentanta oferta, astept un mesaj de la dvs. Daca doriti sa imi raspundeti pe privat, adresa mea de email este mantescu.andruta@yahoo.com . Va doresc o zi buna! Cu dvs si copiii dvs, care sunt convinsa ca sunt minunati, mi-ati mai facut o speranta. Ma rog la Dzeu ca si dvs impreuna cu copiii, si noi sa ne fi gasit fericire. :)
Andrada_Mantescu_1
Postat pe 29 Decembrie 2013 15:28
Buna ma numesc Many , am 3 fete . Viata e frumoasa .
garbo_394826
Postat pe 12 Ianuarie 2014 22:29
viata e frumoasa, asa e.
dar mai trebuie si ochi sa vezi.
vivacedonna
Postat pe 12 Ianuarie 2014 22:38
Andrada, la 12 ani problemele tale ar trebui sa fie altele...
Relatiile tatalui tau n-au esuat "din vina ta", n-aveau cum sa esueze din vina ta. Au esuat din vina celor doi adulti implicati.
Oamenii pe care ii iubim vin si pleaca din viata noastra cu un rost... si, crede-ma, vin exact cind trebuie, dispar exact cind trebuie. Intre timp trebuie sa te straduiesti tu sa te iubesti pe tine insati, sa te intelegi, sa te accepti. Iubirea si familia nu inseamna dependenta, inseamna sa aduci ceva pozitiv in viata celorlalti. Si pentru asta trebuie sa fii "ceva pozitiv" tu insati.
quasaria
Postat pe 13 Ianuarie 2014 02:03
zodia este esentiala.bine ca n-ai uitat s-o precizezi. bafta!
Eugenia_
Postat pe 21 Ianuarie 2014 18:57
De la: quasaria, la data 2014-01-13 02:03:34Andrada, la 12 ani problemele tale ar trebui sa fie altele...
Relatiile tatalui tau n-au esuat "din vina ta", n-aveau cum sa esueze din vina ta. Au esuat din vina celor doi adulti implicati.
Oamenii pe care ii iubim vin si pleaca din viata noastra cu un rost... si, crede-ma, vin exact cind trebuie, dispar exact cind trebuie. Intre timp trebuie sa te straduiesti tu sa te iubesti pe tine insati, sa te intelegi, sa te accepti. Iubirea si familia nu inseamna dependenta, inseamna sa aduci ceva pozitiv in viata celorlalti. Si pentru asta trebuie sa fii "ceva pozitiv" tu insati.
garbo_396682
Postat pe 8 Februarie 2014 11:40
ANDRADA,e foarte frumos ce incerci tu sa faci,insa crede-ma pe cuvant ca ceea ce iti doresti tu e una, si alta ceea ce isi doreste tatal tau.nu e bine ca tu sa ai aceasta preocupare,si crede-ma ca nici un copil nu e vinovat de ce se intampla intre doi adulti..daca tatal tau, fara sa-si dea seama,sau o face constient ca te impovareaza cu astfel de lucruri,ca tu sa ajungi sa scrii astfel de lucruri....este inconstient.tu vei de copilaria ta,de scoala care e mai importanta decat viata sociala a tatalui tau.el sigur v-a gasi pe cineva....nu trebuie sa-l descrii tu,el e asa cum spui tu doar prin ochii tai de fiica,aceste calitati trebuie descoperite de cealalta persoana.si sincer nu cred ca e atat de perfect....scuze ca iti spun asa de sincer.am trecut prin ceva asemanator tie.....bucura-te de copilarie si atat.
garbo_396682
Postat pe 8 Februarie 2014 11:52
gandestete daca v a fi bine pentru copii tai in primul rand, tu esti destul de mare. gandestete ca de la un anisor deja spune tata si se tine de pantalonii tatalui sa nu l lase singur, am trecut un divort si vad cat e de greru unui copil, are 5 anisori al meu si mi as taia o mana pentru el daca ar fi cazul. cand i l duc acasa la maicasa tremura saracul plange sa nu plec de mi se rupe sufletul. POATE EU SPUN PROSTII dar, tu ia in calcul totul
garbo184784
Postat pe 28 Aprilie 2014 22:44
gandestete la copii. eu sunt divortat si stiu ca au multa nevoie de tata copii, inca de la un an se tin de pantalonii tatalui. al meu cand il duc la masa acasa plinge saracu tremura mi se urpe sufletul in mine, dar nu pot da timpul inapoi. zici ca e arab. uite am o verisoara, uneori poarta basma alteori nu poarta dupa cum mi a zis nu e grea viata. daca nu e violent, tine la tine si la copii va respecta are grija de voi nu cred ca ar trebui sa te intereseze religia pe care o vor avea copii sau tu. dar faci cum stii esti mare. imi cer scuze daca am vb aiurea, decizia mereu ramane a ta ,, nu suntem comunisti"
garbo184784
Postat pe 28 Aprilie 2014 22:59
baticul a fost luat de vant intre timp,,,,,,a ramas agatat intre gratiile unei puscarii,,,,,ai pierdut multe episoade..............acu poarta palarie,,,,,,,,,e bine, asteapta finalul ..........intra peste 2 ani
shanela
Postat pe 29 Aprilie 2014 00:08
pe mine ma irita formula cu "refacutul vietii". Adica ce are? E sparta, e ciobita? Sau de ce trebuie "refacuta"?
Viata cuiva incepe inainte de a se naste, si e umilitor sa reduci "viata" la un inel pe deget. Asa si porciilor li se fixeaza cite un inel in nas - dar au "o viata " si fara.

Poti sa traiesti bine merci cu un el, doi, zece in acelasi timp sau nici unul - tot o viata ai, si depinde de tine, de nimeni altcineva sa o faci mai lunga, mai lata sau mai frumoasa.
quasaria
Postat pe 29 Aprilie 2014 03:42
Cred si sunt sigur ca sunt foarte putine dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti ,fericirea ta sunt copii dar si tu ai nevoie de minghiere,Daca doresti putem tine legatura 00393491110440.Iti doresc succes.
Catalin_Chiriac_1
Postat pe 1 Iunie 2014 05:13

buna...si eu am doi copii si am divortat in 2009 ,cand baietelul cel mic avea doi anisori....tot sprijinul meu a fost in baiatul cel mare ,care e mai mare decat cel mic cu 13 ani...de fapt, el a fost cel care m-a determinat sa pun capat chinului prin care treceam cu totii, zilnic...Nu ne-a fost deloc usor, dar DUMNEZEU e mare si ne-a protejat tot timpul!...acum,dupa 5 ani pot spune ca am o relatie frumoasa cu un barbat care nu are copii, dar care s-a atasat de baietii mei ca si cum ar fi ai lui. De trei ani de zile mi-a preluat toate responsabilitatile financiare si anul acesta in toamna urmeaza sa facem pasul decisiv... "casatoria"!...
Teama ca nu te vei descurca singura, v-a disparea atunci cand vei avea incredere in fortele tale si in ajutorul celui de SUS...multa bafta in continuare sa ai!
garbo_402491
Postat pe 1 Iunie 2014 08:18
De la: garbo_402491, la data 2014-06-01 08:18:54
De trei ani de zile mi-a preluat toate responsabilitatile financiare si anul acesta in toamna urmeaza sa facem pasul decisiv... "casatoria"!...


adica te-a preluat in leasing de la barbatu-tau sau cum?
In sf. e clar cum e cu "refacutul vietii" - adica gasitul unui fraier care sa-i refaca dnei conturile.
quasaria
Postat pe 1 Iunie 2014 12:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum petreceti clipele libere? 29 De la: caleidoscop 19 Iunie 2012 17:55
Dr. Ruxandra Dumitrescu- ginecolog 2 De la: iasomia 24 Iunie 2011 21:28
despre soacre si cumnate ... 19 De la: garbo_456957 24 August 2018 15:00
For good or bad... 10 De la: Rotty 2 Iunie 2013 09:21
Simplu si usor 6 De la: micabis 28 Iulie 2009 06:36
Setari Cookie-uri