|
Pentru toate galatencele care vor sa aiba un ginecolog cu suflet si profesional in acelasi timp le-o recomand cu toata inima pe D-na Dr. Docan Liliana: o profesionista si un om la care te poti duce cu sufletul deschis.Am trecut prin momente neimaginabil de grele,iar dansa mi-a fost aproape.La 32 de sapt am aflat ca bebelusul meu nu avea un singur rinichi,iar acesta era polichistic(dupa nastere s-a dovedit ca avea hidronefroza grad IV-V).M-a incurajat,dar plangea alaturi de mine.Nu m-a lasat sa nasc in Galati ci m-a trimis la Iasi,iar cand am ajuns acolo am aflat ca medicii stiau deja ca trebuie sa ajung pentru ca le vorbise despre mine.Nu avea sanse sa traiasca mi-au spus inainte de nastere,dupa ,copilul se prezenta foarte bine si m-am intors cu el acasa,iar dansa m-a trimis la Bucuresti la cel mai bun medic din tara Prof. Dr. Basca de la Spitalul Grigore Alexandrescu.Acum baietelul meu are 1 anisor si traieste datorita dumneaei.Mergeti cu incredere!!!E OM inainte de a fi medic!!! |
||
|
buzeanicoleta Postat pe 16 Ianuarie 2010 00:17 |
||
|---|---|---|
| buna ziua.imi doresc sa am un bebe si dak poate cineva sa ma ajute cu o doctorita buna care sa aibe rabdare si sa lucreze la maternitate sau la judetean ca sa asiste la nastere. multumesc mult.o zi buna | ||
|
garbo_7916 Postat pe 27 Septembrie 2012 14:03 |
||
| si mi-as dori sa aflu unde are dr docan cabinet,thx | ||
|
|
||
|
garbo_7916 Postat pe 27 Septembrie 2012 14:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| De ce oare apoape toti oamenii te invata lucruri rele...Oamenii se inraiesc unii pe altii.Greu gasesti pe cineva ca sa te invete ceva de bine,ca sa iti mearga bine.. | 52 | De la: ingerasulluptator 17 Martie 2012 21:12 |
| pot beneficia in continuare de concediu crestere copil? | 8 | De la: garbo247959 28 Noiembrie 2011 10:28 |
| Sunt indragostita de doi barbati, si nush pe care sa l aleg? | 146 | De la: mika_mika 31 August 2009 13:39 |
|
|
||
| cum e mai bine? sa tradezi si sa obtii totul sau sa fii cinstit si sa pierzi totul ??? | 98 | De la: garbo050283 15 Septembrie 2009 16:29 |
| Sex | 6 | De la: Mihaela_Alina_Petraru_1 11 Ianuarie 2018 17:35 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună