EA SCORPION EL VARSATOR

la inceput a fost ,mai greu.Usor usor ne educam unul pe altul,am inceput sa facem planuri de viitor sa progresam atat in viata de cuplu familie.Dar dupa 3 ani de stat impreuna ceva a intervenit si acela este anturajul care ia imbibat ,ideea de a avea o functie la care nu conta cat castigi financiar.Ca sa ajungem la 4 ani viata de cuplu si se incepe cu certuri ,cica probleme de comunicare atunci cand nu ar trebuii spuse aceste cuvinte si ar trebuii sa te apropii de cel drag sal sustii,cand incep sa intervina stresul schimbarii locului de munca ,acasa in loc sa ai sustinere ai mai multe certuri .Ca intr-o seara venit de la servici foarte suparat ,dar nu vroiam sa arat asta ,se intampla ca sa lipseasca ceva minor si incep reprosurile ,si uite asa am dat drumul la ce aveam pe suflet in sensul bun ( fara violenta).Am investit foarte mult in aceasta relatie ,am renuntat la prieteni ,am lasat foarte mult de la mine nu am inselat-o ,nu am facut nimik rau ,chiar sunt un tip cu prea mult respect si cred ca asta ar fii ceva rau oare ??.Va cer unele sfaturi poate am gresit undeva.
Ultras1984
Postat pe 7 Octombrie 2009 02:20
Femeia Scorpion, indiferent daca este mai mult sau mai putin frumoasa, are un sex-appeal nebun, pe care uneori si-l cultiva pna la vulgaritate sau de care, uneori, este chiar inconstienta. Se emancipeaza foarte repede, chiar daca uneori mai pastreaza n comportament urmele unui primitivism involuntar.

A fi in cautarea rafinamentului este pentru femeia Scorpion un farmec personal, ntruct ea este purtatoarea uneia dintre cele mai importante energii ale fiintei umane: energia sexuala. Acestei energii va trebui sa-i faca fata n aceasta viata. Va trebui sa accepte aceasta energie, s-o cunoasca, s-o controleze si s-o mpartaseasca celorlalti. Misiune deloc usoara n aceasta lume aflata la rascruce si, tocmai de aceea, uneori, a fi putin sau deloc fermecatoare constituie semnul unei misiuni de viata destul de mature.

Nu ocoliti femeia Scorpion, nu o evitati si nu o desconsiderati! Este puternica, directa, fara prejudecati depasite, fara mentalitati nvechite, dar adeseori si fara curaj. Daca, nsa, si urmeaza sufletul, femeia Scorpion va fi nca din adolescenta o prezenta de o feminitate molipsitoare, extrem de senzuala si nativ provocatoare, bine dezvoltata, apetisanta, cu sau fara stridente vestimentare dar cu siguranta cu stridente verbale.

Femeia Scorpion stie sa ia decizii, stie sa actioneze, stie - cu alte cuvinte - sa se descurce si singura. Atingerea ei nfioara si miscarea trupului stimuleaza. Are degete "electrice" si sni obraznici, de sub care se formeaza un abdomen mbietor, urmat de coapse delicat aromate erotic. O prind de minune toate atitudinile dezordonate, de abandon sau de asteptare a fuziunii amoroase, pentru ca - merita subliniat - acestea fac parte dintre dotarile ei native.

Femeia Scorpion este facuta sa fie iubita, cautata, respectata pentru placerile pe care este capabila sa le ofere. Daca este si instruita sau cultivata, ce alte pretentii mai poate avea un barbat?!
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 02:23
Barbatul Varsator nu poate suporta gelozia si posesivitatea cu care l sufoca femeia Scorpion.

Pentru barbatul Varsator, viata erotica nu este foarte importanta, astfel nct va interpreta pasiunea agresiva a femeii Scorpion drept sadism. Din acest motiv, barbatul Varsator si va cauta mplinirea n activitati externe cuplului, evitnd-o pe femeia Scorpion.

Relatia dintre barbatul Varsator si femeia Scorpion va avea viata scurta, ca si o eventuala casnicie.

pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 02:26
asa, asta zic astrologii.
ideea, pe scurt, ar fi...cine te-a pus bre sa te legi de o scorpie daca n-ai o structura psihica cel putin de duritatea otelului suedez?!
acuma serios vorbind, e greu sa-ti dea careva sfaturi despre cum sa-ti reglezi necazurile conjugale. eu m-as limita sa te indemn sa discuti cu ea, la modul serios, sincer si deschis. o data, de doua ori, de zeci de ori. numai intre voi doi gasiti rezolvarea, nu din afara.
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 02:33
Ia uite ce stie nenea Picnicel despre scorpiute!!!!
Ia spune dragalashule, tie ti-a incercat nervii vreodata o scorpiuta? Dar potenta? Dar rabdarea?
Si inca mai esti singur dupa ce ai cunoscut comorile unei scorpiute educate?
Ciresica
Postat pe 7 Octombrie 2009 05:28
din pacate iti spun ca nu este asa scorpiile nu sunt geloase doar posesive si cu mult simt al umorului iar armaa lor de tarie este acel simt suuper dezvoltat de copoi care miros de la o posta rivalul
Mihai55
Postat pe 11 Octombrie 2009 16:04
Parerea mea este ca sunt persoane care se lasa influentate de anturaj .
Ultras1984
Postat pe 12 Octombrie 2009 15:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mama de fata vs. mama de baiat ,in calitatea de soacra 60 De la: garbogirl2123 9 Ianuarie 2014 19:50
relatia dificila cu parintii intr-o anumita privinta 33 De la: al_ma 22 Februarie 2012 10:52
mama toxica!? 9 De la: garbo_1663 23 Martie 2014 20:08
cum sa-mi pastrez familia 181 De la: garbo177037 22 Noiembrie 2010 15:48
Relatia robotizata 12 De la: daniilia 2 Martie 2010 04:58
Setari Cookie-uri