SPIRITE DIN ALTA DIMENSIUNE!-SPIRITULMAMEI

fleur_de_lis
Postat pe 12 Septembrie 2009 10:51
In 1907, la varsta de trei ani, Doirothy Louiss Eady a suferit un accident in urma caruia,s-a aflat in stare de moarte clinica timpo de doua ore.Cativa ani mai tarziu, a invatat sa descifreze scrierea hieroglifica, si o data cu trecerea anilor, Dorithy,s-a convins ca este reincarnarea unei fete egiptene pe nume Bentreshyt, care fusese sedusa de catre faraonul Sety I (1318-1306 i.d.C.).Bentreshyt se sinucisese atunci cand legatura amoroasa dintre ea si faraon fusese descoperita.
Dorothy s-a casatorit cu un egiptean si s-a stabilit la Cairo, unde,-spunea ea,-era vizitata periodic de fostul sau iubit, faraonul Sety I.Desigur ca aceste intalniri nu erau materiale, cea care ii facea vizite era de fapt fantoma faraonului raposat.
Cand a vizitat oirasul Abydos pentru prima oara, Dorothy a recunoscut ca acesta era orasul ei natal, in care s-a nascut si a trait in viata sa anterioara.S-a dovedit de asemenea ca fara a poseda cunostinte dobandite prin invatatura, Dorothy cunostea foarte multe lucruri despre civilizatia, cultura si tehnica folosita in constructiile egiptene.Indoindu-se de adevarurile spuse de Dorothy, inspectorul sef al Departamentului de Antichitati din Cairo, a supus-o unui test.In toiul noptii, el a dus-o pe Dorothy in templul din Abydos, si i-a spus sa il calauzeasca pana in capela lui Amon.Dorothy l-a condus fara sovaire pe caile cele mai intortocheate, ale templului, in incaperea sugerata.(Articol:"Un caz incredibil de reincarnare/Mihaela Paraschiv.)
Ioana007
Postat pe 12 Septembrie 2009 14:48
blanca
Postat pe 12 Septembrie 2009 16:42
Fenomene paranormale.
Se numea Kathryn Meredith.Casa in care locuia a fost construita in locul unei vechi ferme.Astfel, in gradina, erau vazuti porci.O data, a fost vazuta in casa, pe unul dintre paturi, stand o fiinta spectrala.Aparatele electrice, chiar nefiind bagate in priza,porneau si se opreau de capul lor.In mana doamnei Meredith, a explodat o ceasca, taind-o pe fata.In dormitor a izbucnit un incendiu electric si o tigaie de prajit cartofi, fost pusa pe foc dupa ce familia s-a dus la culcare.
Ioana007
Postat pe 12 Septembrie 2009 21:09
In luna martie a anului 2004,Joyce Lambani a chemat politia dupa ce asupra casei s-a abatut o ploaie de pietre.Evenimentul s-a repetat in fiecare noapte, timp de aproape o luna de zile.Capitanul de politie care a anchetat cazul,a declarat intr-un cotidian din Pretoria:
"Am supravegheat casa in fiecare noapte vreme de o saptamana, si, incepand cu ziua de luni, am vazut zilnic cum pietrele cadeau din cer si izbeau casa."
Ancheta politiei,nu a reusit sa gaseasca o explicatie logica, pentru cele petrecute.
"Incidentul are de-a face cu niste spirite demonice", a declarat capitanul.
Ioana007
Postat pe 12 Septembrie 2009 21:19
Hanul blestemat in care mobila se muta singura.
Hanul Wheatsheaf din West Boldon, Marea Britanie, este vestit inca din sec. al XVIII-lea pentru intamplarile neobisnuite care au loc aici.Chiar si azi, angajatii sustin ca, din senin, mobilierul si vesela se misca singure, ca atinse de maini nevazute.Chemata sa explice cazul, mediumul Suzanne, spune ca in preajma hanului a identificat prezenta a numai putin de 37 de spirite, dintre care opt erau ale unor copiisi ca a comunicat cel mai bine cu spiritul unei fetite de 6 ani, Jessica Ann Hargreaves.Familia fetitei a fost ucisa de un psihopat,Joseph Lawrance, iar Jessica a fost violata si apoi strangulata.Criminalul si-a taiat victimele in bucati pe care le-a ascuns in hornurile semineelor din han.
In urma descrierilor facute de spiritul fetitei, politia a descoperit cateva lucruri care i-au apartinut acesteia:
talpa de la unul dintre pantofi,o fasie dintr-o haina si o bucla de par.
Ioana007
Postat pe 12 Septembrie 2009 21:33
Ioana007,te-am ascultat,am intrat si am citit ,ce ai postat aici.spune-mi cine a comentat ce ai scris?aici se comenteaza numai daca scri ,orice idiotenie in afara de cultura si stiinta.ce credeai ca reusesti?sa schimbi ciulinii in orhidee?citeste sa vezi in general ce se raspunde aici,si ce subiecte se pun in discutie.si ai sa realizezi ca esti prea idealist.vrei sa devi mama ranitilor?ok fa-o,dar nu se merita sa iti pierzi timpul.site-ul tau e de cultura.ce credeai ca gasesti aici!!!cu drag Alexandra.
allexanndrra
Postat pe 15 Septembrie 2009 20:08
ia stai, mai alexandra? de cand si pana cand, povestile cu stafii, spirite, broaste vorbitoare si nebuni ce se cred imparati sunt "cultura?'

daca tu crezi in cai verzi pe pereti si te pasioneaza astfel de povesti, ok. hobyul tau . insa, nu baga destu-n ochi la lumea ce nu le agreaza . asta vrei sa dezbatem pe aici, ca sa ai impresia ca ne culturalizezi? haida, de !

si nu-l mai baga pe vanghelis in aceeasi oala cu tine, ca nu e
si_totusi
Postat pe 15 Septembrie 2009 20:49
Jung sireacu`..haoleu..
kyra
Postat pe 15 Septembrie 2009 20:52
itzi dai seama, kyru? nu discutam despre abur ce iese din sicriu, n-avem cultura.

ma tot bate la cap cu cea cultura de parca, garbo ar fi forumul academiei romane.

iaca nu vreau sa fiu orhidee. imi place ciulin.
si_totusi
Postat pe 15 Septembrie 2009 20:58
ALEXANDRO, SA STII CA IOANA E MAI LA SUBIECT DECAT TINE, DESI TU L-AI ALES (SUBIECTUL)

nu dati, ca nu tip, poate asa intelege si ea, eu oricum, n-am apucat sa citesc aberatiile alea ale ei...
cu drag, zambila
zambila
Postat pe 15 Septembrie 2009 21:03
De la: si_totusi, la data 2009-09-15 20:49:34ia stai, mai alexandra? de cand si pana cand, povestile cu stafii, spirite, broaste vorbitoare si nebuni ce se cred imparati sunt "cultura?'

daca tu crezi in cai verzi pe pereti si te pasioneaza astfel de povesti, ok. hobyul tau . insa, nu baga destu-n ochi la lumea ce nu le agreaza . asta vrei sa dezbatem pe aici, ca sa ai impresia ca ne culturalizezi? haida, de !

si nu-l mai baga pe vanghelis in aceeasi oala cu tine, ca nu e




vanghelis m-a rugat sa intru si sa comentez,el crdea ca ruseste sa va captiveze si sa va schimbe si cu asemenea subiecte.eu i-am zis ca e prea idealist.ceea ce tu si confirmi.chiar ma bucur de raspunsul tau,(MAI DRAGA).acum sigur s-alecuit sa fie mama ranitilor.multumesc ca i confirmat ce ii spusesem si eu.bye Alexandra
allexanndrra
Postat pe 15 Septembrie 2009 21:52
sigur era pus pe glumite vanghe cand ti-a spus sa continui. "s-a razbunat " pe noi, smecherul . stia ca nu-ti rezistam. ne-ai facut nervii prastie

poate totusi, te hotarasti sa devii mai putin culta si mai putin intelegenta. asa ca noi. ce zici?
si_totusi
Postat pe 15 Septembrie 2009 21:59
alexandra, pe un alt topic de "cultura" deschis de tine ,ti-am raspuns cam ironic( nu ca n-ai fi meritat) ,insa acum imi pare rau. Tu chiar suferi,imi e mila. Nu e corect si nici frumos sa necajesti un om bolnav.
Pt inceput incearca la un psoholog,desi ma indoiesc ca va da rezultate,apoi la un psihiatru. Nu e rusine sa fii bolnav ,tre doar sa recunosti ca ai nevoie de ajutor.
Succesuri...,pardon, succese(vb totusi cu un om de cultura si de mare valoare)
rica_mld
Postat pe 15 Septembrie 2009 22:01
ALEXXX,cum vine asta:spiritul de dimensiunile unui sicriu???ca un sicriu poate fi :lung,scurt,ingust sau lat,depinde de cum e mortul
scrichy
Postat pe 15 Septembrie 2009 22:05
vanghi, my friend...io crez ca tu tii cu ursu'...

alexandro, retractez...nu ai devenit deloc mai rezonabila

ia supara-te tu si nu mai vorbi cu noi, bine ?
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Septembrie 2009 22:37
As dori sa va explic ceva, care prietena noastra fiind putin suparata, nu a reusit sa va spuna cu claritate.Paranormalul exista, si cunoasterea lui, este un act de cultura, pentru ca ne poate pregati sa intelegem si sa infruntam anumite situatii in viata, care depasesc limitele obisnuitului.Aceasta, bineinteles daca astfel de situatii ni se intampla noua.Ele nu sunt povestite cu scopul de a inspaimanta lumea si nici cu intentia de a obtine aprobarea sau dezavuarea persoanelor care citesc despre astfel de intamplari.Fenomenologia paranormala exista, repet, si vorbind despre ea, nu trebuie sa catalogam persoanele din aceasta perspectiva, pentru ca vom gresi.Nu trebuie sa transformam subiectul intr-o disputa personala, pigmentata cu tot felul de epitete dragalase si piparate, paranormalul meritand mai multa atentie decat acest concurs de lupte si infruntari lipsite de sens.M-as bucura daca ati putea veni cu exemple din cartile pe care le-ati citit sau cu intamplari stranii pe care le-ati trait sau la care ati fost martori fara voie.
Ioana007
Postat pe 16 Septembrie 2009 13:51
Caruta diavolului
In cartea "Legende din Scotia", Otta Swires, povesteste despre o calatorie pe care a facut-o in anul 1963 impreuna cu sotia sa, intr-o dimineata de iarna, in directia localitatii Glengarry la sud de Loch Ness.Acolo, pe malul inghetat al unui mic lac, au fost surprinsi sa descopere niste urme asemanatoare cu cu acelea ale unei carute.Intrigati, sotii au coborat din trasura pentru a le examina.Urmele se indreptauspre mijlocul lacului, dar nu se mai intorceau.Au cautat peste tot, dar degeaba.Strania caruta nu mai iesise la marginea lacului.De asemenea nu existau nici urme de pasi. Sotii au uitat cu totul de misterioasa lor descoperire, pana cand, un vecin, le-a spus povestea "carutei diavolului",ale caror urme nu apar niciodata pe pamant, ci doar pe suprafata lacurilor inghetate, in toiul iernii.Nimeni nu a gasit vreodata, urma cailor inhamati la acea caruta.
Ioana007
Postat pe 16 Septembrie 2009 14:09
mda....

si monstrul din loch ness exista,uite asa o coada avea....
iasomia
Postat pe 16 Septembrie 2009 14:15
stati usor...alexandra mai are niste pasiuni,tot de ...cultuta generala,sa zicem...barbatii irezistibili si bataile fiului bolnav psihic....n-o judecati gresit,ca de aici i se trage fetei pasiunea pentru spirite...
Roxxynela
Postat pe 16 Septembrie 2009 15:19
Cine a zis ca lumea stiintei si cea a spiritelor mortilor nu pot trai (sic!) in buna intelegere? Chiar daca majoritatea savantilor afirma doar existenta fenomenelor reperabile prin cele cinci simturi umane, se cunosc si cazuri celebre (si realmente utile evolutiei fiintei umane) de apropiere intre cele doua universuri aparent incompatibile. Va prezentam, in continuare, cateva dintre ele.

PIERRE CURIE, laureat Nobel pentru fizica, in 1903, pe baza cercetarilor sale in domeniul radioactivitatii. Pe cand era inca un tinerel, Jacques, fratele sau mai mare, l-a ajutat sa descopere misterele paranormalului. Foarte curios din fire, Pierre nu a abandonat niciodata aceasta zona crepusculara, ajungand sa-si incruciseze drumul destinului cu strania Eusapia Palladino, o femeie capabila sa vorbeasca cu mortii, sa mute obiecte cu puterea gandului etc.

Aflata in Paris, ea a dorit sa cunoasca savanti care s-ar fi crezut in stare sa determine cauzele fenomenelor respective. S-a format o echipa de 12 examinatori, intre care Pierre si Marie Curie. Mai mult decat sotia sa, savantul francez s-a aratat deosebit de impresionat: vazuse mese deplasandu-se singure, aparitii luminoase, se simtise atins de maini invizibile si alte asemenea bizarerii produse de Eusapia pe parcursul a 43 de sedinte, intre 1905 si 1908.

Totusi, verdictul cercetatorilor a fost mai degraba dezolant, ei nefiind capabili sa spuna clar DA sau NU, daca Eusapia n-ar fi fost decat o femeie dotata cu extraordinare puteri magice. Cat despre Pierre Curie, a murit in 1906, accidental, fara sa mai fi avut ocazia sa spuna ce gandea. Avea doar 48 de ani...


CHARLES RICHET, Nobel pentru medicina primit in 1913. Pasionat pana la obsesie de fantome, se spune ca toata viata a cautat dovezi ale existentei lor. Si chiar ar fi gasit asa ceva in 1903, in vila Carmen din Alger. Edificiul era teatrul unor incredibile sedinte de spiritism, in timpul carora aparea fantoma lui Bien-Boa. Acest asa-zis print hindus, nascut cu trei secole mai devreme, se arata plin de afectiune fata de metresa ceremonialului, pe care o mangaia si o imbratisa la fiecare aparitie.

De fapt, se spune ca era doar o facatura magistrala, jucata de complici fara parteneriatul vreunui strigoi. Totusi, Richet era convins ca vedea o fantoma, iar venerabilul spectru tricentenar s-a lasat chiar fotografiat si i-a facut savantului o confidenta: cu conditia ca acesta sa mai zaboveasca la vila cateva zile, ar fi fost capabil sa o cheme alaturi pe printesa Phygia, pe care ar fi cunoscut-o cu vreo trei milenii inainte, intr-o alta viata. Si frumoasa imateriala i s-a aratat muritorului savant, oferindu-i privilegiul de a-i saruta mana (fatalmente, palpabila), ba chiar daruindu-i o suvita din pletele sale, la fel de materiale.


SIR OLIVER LODGE a fost framantat de o intrebare insolita: Mortii ar putea sa le vorbeasca celor vii? indeosebi dupa disparitia tragica a fiului sau, pe frontul Primului Razboi mondial. Pentru a incerca sa ia legatura cu el, dincolo de moarte, Sir Oliver a participat intens la numeroase sedinte de spiritism. De aici insa pornea o noua problema: cum putea fi sigur ca mesajele transmise prin mediumi provin chiar de la persoane moarte.

Pentru aceasta, a propus un test: o persoana in viata sa inchida, in plicuri sigilate, mesaje pe care barbatul urma sa le comunice mediumilor, dupa moartea lui. Astfel, ar fi fost usor sa se verifice autenticitatea mesajelor. Iar pentru mai multa siguranta, Sir Oliver a hotarat sa conduca el insusi experimentul. Asa se face ca, dupa decesul sau, diferiti mediumi au incercat sa patrunda secretele comunicarilor respective. S-au organizat circa 130 de sedinte, dar nici macar una nu l-a convins pe nobilul englez sa vorbeasca.


SIR WILLIAM CROOKES este un mare nume al stiintei, dar si al vanatorii de fantome, numarandu-se printre primii muritori care au imortalizat un spectru pe placa fotografica. Katie King fusese fiica unui aventurier din sec. al XVII-lea, iar aparitiile ei erau provocate de o tanara pe nume Florence Cook. Fenomenul se derula in casa parintilor acesteia, in fata unui cabinet protejat printr-o perdea in spatele careia fata intra in transa.

Dupa un timp nedefinit, fantoma invesmantata in alb ridica perdeaua, ceea ce a dat de banuit ca Florence si Katie erau de fapt una si-aceeasi persoana. Totusi, Sir William a fost convins ca asista la un fenomen supranatural. Cu un singur amendament: Katie era chiar o fantoma sau o creatie a spiritului Florencei, materializata prin forta vointei tinerei? Orice ar fi fost, Sir William a realizat numeroase imagini ale fenomenului, dar la public au ajuns numai cateva. Gurile rele spun ca motivul era foarte simplu: Katie si Florence semanau intre ele mult prea bine!

Totusi, nu e un dosar inchis al paranormalului, caci paradoxal sau nu probe pro evidente se gasesc si ele din belsug. Il amintim aici numai pe savantul roman B.P. Hasdeu, ale carui comunicari cu fiica sa, Iulia, moarta foarte tanara, sunt mai mult decat tulburatoare. Dar acestea merita sa fie tratate intr-un articol amplu, separat.

ADRIAN-NICOLAE POPESCU
Ioana007
Postat pe 16 Septembrie 2009 16:10
fratelo,

te prefer poet..

ia du-te talica si baga o poezea,mi-e a citi ceva frumos...
astazi nu am boii acasa...
am auzit de un necaz al cuiva apropiat azi dimineata,si nu-mi revin deloc...
iasomia
Postat pe 16 Septembrie 2009 16:23
Poltergeist si case bantuite

Casele bantuite, un clasic al povestilor cu fenomene paranormale au avut un adevarat regal in ultimul an de zile. Cel mai important caz este acela al omului de afaceri Anwar Rashid care a fost atat de tare infricosat de spirite incat si-a abandonat luxosul domeniu pe care il detine langa Nottingham, in Marea Britanie. Parapsihologii si cei care au investigat mosia lui Rashid au numit-o cel mai activ loc pe care l-au intalnit vreodata. Rashid, care traia aici intr-o vila enorma impreuna cu sotia sa, patru copii, fratele si parintii sai, marturiseste infricosat ca locul a fost pur si simplu infestat de spirite diabolice. Desi domeniul este estimat la nu mai putin de 3,4 milioane de lire sterline, omul de afaceri a fost nevoit sa-l abandoneze si este atat de ingrozit de ceea ce a patit aici incat nici macar nu se gandeste sa-l vanda, pentru a nu arunca napasta asupra altor oameni nevinovati. Lee Roberts, expertul britanic in fenomene paranormale care a cercetat sute de astfel de cazuri (demascand numeroase falsuri) si a condus echipa ce a investigat locul dupa ce omul de afaceri a fugit, a declarat ca acesta este singurul loc in care i-a fost cu adevarat frica, chiar si in timpul zilei. Zgomote ciudate, tipete, usi trantite, ferestre sparte, cutremuraturi intregul arsenal poltergeist a fost dezlantuit cu furie asupra domeniului musulmanului.
Alt caz spectaculos de poltergeist care se petrece in ultima vreme este acela al criminalului in serie Ted Bundy, care a fost executat pe 24 ianuarie 1989, dupa ce a omorat peste 30 de femei. Spiritul lui Bundy s-ar fi intors pentru a teroriza gardienii si detinutii la inchisoarea de stat din Florida, SUA, acolo unde criminalul si-a petrecut dupa gratii ultimii 11 ani de viata si unde a primit si pedeapsa capitala, pe scaunul electric. Bundy a marturisit detaliat cum a omorat 30 de femei, iar dupa ce a fost condamnat la moarte, a tot incercat sa-si prelungeasca viata, promitandu-le politistilor si procurorilor ca va mai recunoaste si alte crime si va indica unde sunt ingropate cadavrele. Acestia, insa, au refuzat sa-i mai acorde timp si l-au executat, astfel incat nici pana astazi nu se cunoaste exact numarul crimelor comise de Bundy desi criminalistii americani care s-au ocupat de caz estimeaza ca acestea nu ar fi mai mult la 35, exista si voci care spun ca Bundy ar fi facut 100 de victime. Astazi, se pare ca in celula in care a fost inchis psihopatul, pe holurile inchisorii si in camera in care se afla scaunul electric, au loc numeroase fenomene poltergeist zgomote bizare, soapte, ciocanituri in pereti. Sau cel putin asa declara o parte a detinutilor si cativa gardieni.
Ioana007
Postat pe 16 Septembrie 2009 16:29
ioi istenem...
iasomia
Postat pe 16 Septembrie 2009 16:30
fleur_de_lis
Postat pe 16 Septembrie 2009 16:34
De la: Ioana007, la data 2009-09-12 10:42:22Va pot spune ca in multe dintre visele mele, primesc raspunsuri directe la problemele care ma framante sau, mi se prezinta realitatea pe care deja o cunosc dar sub forma viselor simbolice despre care v-am vorbit.De foarte multe ori vi se intampla si Dvs. sa visati, dar nu nimeriti interpretarea visului, pana in momentul cand acesta se realizeaza.Aceasta calitate de predictie o are orice fiinta vie, dar unele persoane acorda mai putin credit insusirilor pe care le poseda.In acelasi timp, exista tendinta sa ne aratam muschii fata de lucrurile pe care nu le intelegem, si care ne sperie, si acoperim spaima de necunoscut, razand de alte persoane si considerandu-le anormale, desi nu exista o linie sigura de demarcatie intre normal si anormal, cu atat mai putin intre normal si paranormal.Parerea mea este sa cautati raspunsuri pentru ca rasul nu este decat o forma exploziva de a scapa de stresul unor realitati care se afla dincolo de noi.Nu uitati.Nu ateismul ne face sa radem de cei pe care nu-i intelegem sau de fenomenele oculte, ci frica din noi.Cunoasterea inseamna izgonirea fricii din inimile noastre.




vnghelis,multumesc pt sfatul,cu clik-ul de mai multe ori,asa este acest site are uneori probleme tehnice.referitor la incercarea ta
de a 'lumina",aceste entitati ce prefera ignoranta,este meritoriu dar dupa cum vezi,neapreciat.sti vb ' fiecare pasare pe limba ei piere'?nu poti schimba pe nimeni,daca el insusi,doreste sa ramana in ignoranta!Alexandra
allexanndrra
Postat pe 16 Septembrie 2009 19:35
i-auziti acilea!!!!

suntem neste entitati care trebuiesc luminate!
oalio!
preciouss
Postat pe 16 Septembrie 2009 19:41
De la: iasomia, la data 2009-09-16 14:15:31mda....

si monstrul din loch ness exista,uite asa o coada avea....


aia nu ierea coada ,Iaso...
aia ierea a big cock...

ioi,nu dadea nea zambile!
preciouss
Postat pe 16 Septembrie 2009 19:45
De la: Roxxynela, la data 2009-09-16 15:19:44stati usor...alexandra mai are niste pasiuni,tot de ...cultuta generala,sa zicem...barbatii irezistibili si bataile fiului bolnav psihic....n-o judecati gresit,ca de aici i se trage fetei pasiunea pentru spirite...



fi atenta ce vb.sti ca te pot chema in instanta pt calomnii?Alexandra

ps.cine spune ca am un fiu si ma bate???citeste bine,si daca nu intelegi repeta pana ,ajungi sa intelegi daca te duce mintea.
allexanndrra
Postat pe 16 Septembrie 2009 19:52
mai alexandro...io zic ca tu ai scapat rau pe miriste, fetita

ce tot bombani de calomnie si instanta ? ha?

adicatelea, mai concret, cum formulezi plangerea aia? ce scrii la nume si prenume? roxinela de pe garbo ? adrisant necunoscut ?

io crez ca tu ai mari probleme de atitudine, parol...ori vrei sa te mangaie toata lumea pe capsor si sa nu te contrazica nimeni ?

mai bine ramaneai suparata pe noi, draga
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Septembrie 2009 21:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
NOUA ENERGIE 25 De la: bluelight 4 Decembrie 2009 18:39
concurs silan 1 De la: garbo096688 28 Iunie 2010 14:12
ACNEEA BEBELUSILOR 2 De la: aalomii 30 Mai 2010 10:58
Religie sfinti si Dumnezeii 1 De la: ingerasulluptator 19 Noiembrie 2011 14:18
concurs 5 De la: tutankhamon 20 Mai 2009 00:41
Setari Cookie-uri