femeia taur barbatul scorpion

ce imi puteti spune de aceasta legatura, ce trebuie sa faca femeia taur pentru barbatul scorpion?
garbo027488
Postat pe 10 August 2009 08:47
Barbatul Scorpion si femeia Taur sunt amndoi nzestrati cu vigoarea si pasiunea necesare pentru a-si satisface partenerul din punct de vedere erotic. Dar, daca vor ca relatia lor sa nu ia sfrsit a doua zi dimineata, att barbatul Scorpion ct si femeia Taur trebuie sa faca anumite compromisuri pentru a atenua efectele deosebirilor de personalitate.

Barbatul Scorpion dispretuieste comoditatea si este econom din fire. Femeia Taur nu este deosebit de harnica si prefera sa-si cheltuiasca toti banii, fara sa economiseasca deloc. Amndoi sunt orgoliosi, ncapatnati si le place sa domine.

Judecnd dupa libidoul lor, ntre barbatul Scorpion si femeia Taur este posibila o relatie erotica, dar o eventuala casnicie ramne foarte riscanta.

pik_nik
Postat pe 10 August 2009 08:57
Daca vrei sa-l cuceresti pe barbatul Scorpion, va trebui mai nti sa-i strnesti instinctele primare. ntr-un moment cnd te vei simti extrem de atragatoare, priveste-l drept n ochi si zmbeste-i enigmatic. Invita-l sa iesiti mpreuna, dar paraseste-l elegant si pe neasteptate dupa o ora. Asigura-te ca urmatoarea ntlnire va fi o cina trzie, la tine sau la el. De data asta, la lumina lumnarilor, nlantuie-l, nrobeste-l sexual si emotional.

Daca vrei sa-l pastrezi, ia-l ntotdeauna n serios, complimenteaza-l si lauda-l, dar cu masura, att ct sa-l faci sa se simta n siguranta. Cere-i sfatul si admira-i competenta. Lasa la o parte modestia si timiditatea, mbraca-te cu haine strmte si parfumeaza-te cu parfumuri scumpe.

Nu flirta cu alti barbati, barbatul Scorpion este extrem de posesiv, iar gelozia sa este renumita. nlatura orice element care i-ar putea strni suspiciunea, pentru ca barbatul Scorpion nu se va sfii sa-ti caute n poseta cnd nu esti de fata. Asigura-l de dragostea si fidelitatea ta, dar nu-l lasa sa te domine. Lupta cu calm si cu fermitate ca sa-i cuceresti respectul si sa beneficiezi de un statut egal cu al lui n cuplu.

Daca vei reusi, vei avea parte de o relatie de exceptie: profunda, fascinanta si durabila.

pik_nik
Postat pe 10 August 2009 09:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
STADIUL OMENIRII IN PREZENT 2 De la: elisabeta_boia 22 Ianuarie 2012 14:09
vrea sa ma pararseasca pentru ca sunt bolnava:( 3 De la: miruna_andreea2001 29 Noiembrie 2010 10:39
femeia dupa 40 ani,teama de 41......45,menopauza 100 De la: micabis 11 Iunie 2009 20:58
Cartea de vizita a unei femei... 92 De la: iasomia 9 Decembrie 2010 16:22
pai ,probabil nu i cunosteau bine ca sa si formeze acceasi parer dinainte 7 De la: kyra 29 August 2009 14:00
Setari Cookie-uri