fetelor,si eu sunt una care mi-am maginat, un tip cum mi-ar fi placut ,sa fie alesul meu.apoi am realizat,ca ma amagesc.eu sunt o fire,romantica ,dar si realista.nu cred in posmegi muieti. | ||
allexanndrra Postat pe 5 Iunie 2009 00:21 |
||
---|---|---|
Dupa filmuletul cu fostul ministru, nu mai stiu cum il cheama, e normala si dragostea asta pe net. Adicatelea barbatul isi freaca cocoselul in fata unei camere care transmite pe net, si dupa aia si-o tranteste pe tastatura. Mie mi se pare foarte romantic. |
||
_alexandra Postat pe 5 Iunie 2009 00:38 |
||
mi-e rau... romantica mea... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 00:53 |
||
Ie-te sunt doua Alexandre....Numai ca una s-a bilbiit nitzel cind si-a scris numele.Mai sa fie! | ||
Aemulus Postat pe 5 Iunie 2009 00:55 |
||
ooops!!!!...se lasa cu...romantisme!!! ia pune soro...webu`...sa fie romantismu`ntreg!!! sa fii mai convingatoare...deh!! |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Iunie 2009 00:58 |
||
hmmm...iote ce posta allexanndrra azi "draga vanessa,stai stramb si judeca drept.spui ca ai iubit,de la distanta.dar,te intreb l-ai vazut vreodata?ce ai iubit/o poza sau o imagine/scz nu merge prea bine semnul intrebarii.in internet poti fi oricine sau orice.chiar daca iti arata o poza,de unde sti ca era el/la telefon la fel.deci daca nu v-ati intalnit niciodata fata in fata cine este el de fapt/sti? habar nu ai.si chiar daca v-ati fi intalnit,cine stie,ca era acelasi?scumpo,ai iubit o imagine,a cuiva care,ti-ai inchipuit-o asa cum ai vrut tu sau el.si eu pot sate fac ,sa te indragostesti maine de mine,vb ca un baiat." deci, avea temele facute, ma intreb de ce a mai deschis topicul asta |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 01:05 |
||
he heeeeeee!!!! wife....ia zi...tot tu...de ce crezi ca a deschis? sunt convins ca stii! unora...le plac himerele!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Iunie 2009 01:10 |
||
mdea...doar ca noi suntem harsaiti pe forumu' asta...nu mai percutam la de-astea din putu' gandirii | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 01:12 |
||
nada...pt copchii!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Iunie 2009 01:15 |
||
baaa...fata nu crede in posmegi muieti.......dar daca sunt mai spre pesmeti??? adica mai uscati......ii da printre gingii????? | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 01:19 |
||
stomatoloago... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 01:19 |
||
De la: allexanndrra, la data 2009-06-05 00:21:42fetelor,si eu sunt una care mi-am maginat, un tip cum mi-ar fi placut ,sa fie alesul meu.apoi am realizat,ca ma amagesc.eu sunt o fire,romantica ,dar si realista.nu cred in posmegi muieti. la asa "amagiri" asa raspuns... |
||
mia79x Postat pe 5 Iunie 2009 11:24 |
||
M-am indragostit de un barbat pe net. E grav ca este unul neserios. Curteaza toate femeile si nu da 2 bani pe nimeni. Si il iubesc. Oare doar imi imaginez? | ||
nimeniorin Postat pe 30 Iulie 2009 04:05 |
||
Iti imaginezi. Vezi de treaba ta. | ||
Micass Postat pe 30 Iulie 2009 09:22 |
||
nu te poti indragosti pe net . e iluzie . dragostea e mai mult ... | ||
blanca Postat pe 30 Iulie 2009 10:00 |
||
mai, voi sunteti cu capul? sa te indragostesti de un barbat pe net. nu-l vezi, nu-l stii dar mori de iubire. cum asa? citeam ce spune lyli. se indragosteste de"un neserios" ce curteaza toate fetele dar ea il iubeste. oare el stie ce patima a declansat? confundati totusi niste chestii care este ele dupa parerea mea, cele ce cred in asa ceva, au o problema grava. problema psihica . cred ca e ceva legat si de afectivitate. nevoia de a fi iubita, de a iubi .nu discern intre real si vis intre trairile autentice cu cele inchipuite. se ataseaza de oricine le face un mic compliment sau le da o oaresce atentie. ori dimpotriva. fac pasiuni pentru cei ce nu le dau atentie si le trateaza cu indiferenta. |
||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:06 |
||
na, ca acest utilizator nu mai exista si-a facut sepuku | ||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:07 |
||
totusico, stai linistita, se reincarneaza... daca nu a facut-o deja | ||
Thor Postat pe 30 Iulie 2009 10:09 |
||
thor, masochismul e o moda daca nu-si taie venele, n-are ambitie | ||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:11 |
||
nu. le lasa lungi. | ||
pik_nik Postat pe 30 Iulie 2009 10:12 |
||
dap... sunt curios daca se va balbai si la urmatorul nick | ||
Thor Postat pe 30 Iulie 2009 10:13 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-07-30 10:06:02mai, voi sunteti cu capul? sa te indragostesti de un barbat pe net. nu-l vezi, nu-l stii dar mori de iubire. cum asa? |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Iulie 2009 10:18 |
||
voi nu stiti cum e cand mori din dragoste ranita si cat e de groaznic sa invii zgubilitica si sa o iei de la capat cu suferinta. | ||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:19 |
||
mda. si totusi e nasol cand te indragostesti de cineva real, apoi vrei sa continui relatia la distanta, pe net... da' trece |
||
pik_nik Postat pe 30 Iulie 2009 10:20 |
||
nuuuuu..noi nu stiim! noi suntem din fier si din piatra....]cum doamne iarta-ma sa nu stim? zi-mi si mie ce femeie e aia care nu simtit niciodata asa ceva? |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Iulie 2009 10:20 |
||
pik_nik Postat pe 30 Iulie 2009 10:22 |
||
mai piku, relatia la distanta e ceva de n-ar mai fi. de fapt, nu e. asa ca, sa ramana ce a fost frumos in real si cam atat . astia care au incurcaturi de acest gen e bine sa se detaseze de ce a fost . asta e. distanta separa si desparte . |
||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:26 |
||
pik_nik Postat pe 30 Iulie 2009 10:27 |
||
love, de astia ce vor sa pipaie luceferii, stele, si alte alea cosmice e lumea satula. de fapt, nu lumea ci , spitalele de psihiatrie | ||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:31 |
||
etee na! de grija lor nu se mai poate misca lumea inainte! ce are una si cu alta, poti sa-mi spui?? exista in lume ierarhii... oameni purtati de dorurile de luceferi, si functionarii publici! care se uita in permanenta la ceas! cartile lui andrei plesu, si ziaristica ieftina, d e prost gust..gen click! sau cancan! comme on! |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Iulie 2009 10:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
are you a genius? | 8 | De la: tutankhamon 25 Iunie 2009 23:34 |
Exista etica in relatiile timpurilor noastre ??? | 33 | De la: quasaria 18 Decembrie 2011 21:20 |
buna,vreau un sfat sincer de la cineva care a trecut prin asa ceva | 27 | De la: liviu738 27 Iulie 2012 16:26 |
|
||
zodiac un rac si o racoaica | 6 | De la: emilly_dy 29 Decembrie 2010 19:44 |
exista viata dincolo de moarte? | 132 | De la: lumi_casia 28 Ianuarie 2011 13:11 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani