depresia-anxioasa

Va salut.
De curand am fost diagnosticata cu aceasta boala,ceea ce ma sperie sunt ametelile puternice care l-e am pe langa toate cele,as dori sfaturi de la persoane care au luat un tratament si se simt bine,persoane cu aceeasi boala.
gina_nistor_79
Postat pe 24 Februarie 2009 01:36
Ameteli sau dureri de cap nu vin de la depresie anxioasa!!nu ar tebui sa te sperie atit de mult pentru ca nu e un tratament nici costisitor si nici complicat si boala e provocata!!trbeuie multa educatie si control in trairile tale si evitarea situatiilor limita ,ceea ce declanseaza criza!!mult control si vointa!!ai nevoie mai mult de un psiholog pentru a te ajuta sa controlezi situatiile !!
bafta si vointa!!
luc70
Postat pe 11 Mai 2009 11:35
dragele mele,
mergeti la biorezonanta scio.(aparatele au fost concepute de specialisti de la NASA_cititi pe net).se face diagnosticarea extrem de exact si fara suferinta, durere, iradiere, timp pierdut la zeci de medici si zeci de milioane de lei ....conectarea sigur se poate face doar la cdei care cred ,este o depistare pe baza energetica, naturala,acolo nu ti se da o reteta ca pe banda, esti identificat exact ca si organism si individ-prin ce stil de viata ai,cum gandesti, cum esti integrat social...
Se poate vedea si trecutul bolii dar si tendinta ei de evolutie in viitor...
Se face si terapie , tratament cu acest aparat.Eu merg la sedinte de terapie lunar(in functie de gravitate, si multe ..)Medicii acestia lucreaza cu retele de ,,medicamente,, naturale! (da , la ei se recomanda si ,,evening primrose oil,, indeosebi cu reteaua CALIVITA INTERNATIONAL)
pt. orice boala se poate face terapie , si cancer...se regleaza centrii energetici-ceacrele, si alte sisteme....
pt. orice boala -o dezintoxicare a organismului este primul pas necesar,
ti se dau recomandari de viata care sa inlature CAUZA care a determinat aparitia bolii(degeaba tratam boala daca cauza ramane ,organismul va recidiva prin aceeasi boala sau alta dupa un timp)
Se vorbeste tot mai mult chiar si la TV(Condurateanu la Etno TV-Antena
2 si alte..)desi aparatele scio sunt un mare dusman pt. medicina clasica !!! Dar acestea reprezinta viitorul, cu toata oponenta intereselor..
Stiu atatea cazuri in jurul meu pe care le-am ajutat....
Cautati pe internet,, biorezonata (-in orasul vostru)...
Dumnezeu a creat in noi resurse de activare si regenerare celulara pt. toate organele!! fara sa fie nevoie de compusi de sinteza(mai ales cei hormonali care au atatea efecte negative!!!!incercati orice naturist inainte sa luati hormoni!!!!stiu exact de la cazul surorii mele -care e cadru medical, nu a crezut decat in chimicale si nu am putut-o ajuta!!
Ma grabesc, limbajul nu este elevat si... dar cautati pe net!!! informati-va!!!!
O singura mare greseala nu avem voie sa facem in ziua de azi : sa actionam fara informatie in prealabil-este secolul informatiei!!!internetul nu este doar forum, este o susa de informare pe care parintii nostrii nu au avut-o!


deceflor
Postat pe 18 Mai 2009 12:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
depresia-anxioasa 3 De la: deceflor 18 Mai 2009 12:54
despre diabet 3 De la: deceflor 18 Mai 2009 13:02
Cum am scapat de insomnii si alte afectiuni prin terapia cu jad 2 De la: garbo_406163 2 Octombrie 2014 17:02
Doppelherzaktiv lanseaza Ochi-sanatosi.ro 1 De la: garbo268940 12 Martie 2012 17:07
gastroenterologie 3 De la: elenacuartz6 29 Iulie 2013 22:17
Setari Cookie-uri