E normal sa ne schimbam felul de a ne imbraca datorita locului de munca?

Totusico, ia uite ce spune Muc cel Mic. Pai daca el considera o femeie trecuta de 40 ca e de virsta inaintata (inaintata inspre ce???) atunci si eu fara jena il consider pe unul sub 25 un mucos.
Si asta a fost raspunsul pt G#1318

Cit despre tinuta la locul unde lucrezi? Vedeti daca nu lucrati la aprozar ca mine? Io imi trag halatul peste nurii goi si gata! Ce bijuterii si alte alea?
Aemulus
Postat pe 11 Iunie 2009 04:29
mica, am cetit si eu dar nu inteleg ce zice. o fi zicand el ceva
si_totusi
Postat pe 11 Iunie 2009 07:39
De la: zambil, la data 2009-06-10 15:42:21bre...

da' in siderurgie nu lucreaza nimeni?..

Care siderurgie?
strumfitoaia
Postat pe 11 Iunie 2009 08:13
dumnezeule!! de unde aberatia asta de afirmatie?...nu se poarta ciorapi la sandale?????...inca de pe vremea bunicii se considera ca o femeie care se vrea a fi eleganta, intotdeauna poarta ciorapi...codul bunelor maniere spune la fel....acum, doar am evoluat si noi sau doar unele dintre noi....au aparut de ani de zile ciorapii de 8 den...fara cusatura la virf...sunt chiar si in varianta cu banda adeziva...special creati pentru sandale!
garbo015726
Postat pe 23 Iunie 2009 14:13
singuru' loc de munca la care se potriveste orice costumatie e cea de stripper.
da, doamna cu siderurgia, as vrea sa vad o duduitza in fusta deasupra buricului, bluzitza confectionata dintr-o juma' de batistutza si tocuri stratosferice, manuind gratzios jgheabul unei topitorii de otel.
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 14:20
E normal la locul de munca sa purtam ceva specific - pt. birou : taior, camasa, fusta (nu este obligatoriu sa facem risipa de material, dar nici sa fim prea zgarcite) sau pantalon ori chiar o rochie de culoare mai inchisa,fara floricele, pantofi si neaparat ciorapi. O femeie eleganta nu sta niciodata (nici macar la 40 grade) desculta. Sigur ca putem pune si niste accesorii discrete care sa indulceasca tinuta kbs-ista (cum zicea cineva aici)
Dar nu este normal, daca noua ne place tinuta sport, sa ne schimbam stilul dupa locul de munca si in afara orelor de program. Cum ar fi sa ne plimbam pe strada in halatul de infirmiera, doctora, vanzatoare... ? Sau sa plecam de la macelarie cu sortul de macelar in fata?
daria_
Postat pe 7 Iulie 2009 01:32
bre tantico!
du-ti dreaq cocoseii in alta parte, sa nu ti-i smotocesc eu de sa te ia si pe tine destinatarul lor...
Thor
Postat pe 10 Iulie 2009 11:58
nu scapam de ea decat daca raportam abuz de limbaj.....eu asta fac de jumate de ora....dau in dreaci abuz de limbaj....
tutankhamon
Postat pe 10 Iulie 2009 12:07
Buna ziua,
Doresc sa va impartasesc cateva detalii despre un produs NOU, unic pe piata din Romania. Este vorba despre absorbante active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi. Este un produs revolutionar, cu actiune imediata si eficace. Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc. Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie. In plus, elimina mirosurile. Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc. In Romania aceste produse abea incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani. Produsele au cetificate FDA-USA si UE. Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa. O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON : de curand produsele firmei noastre s-au diversificat, iar preturile s-au micsorat, devenind mult mai atractive si accesibile tuturor femeilor care au probleme de sanatate sau doresc sa le previna. De acum inainte veti putea beneficia nu numai de absorbantele pentru ciclu normal, ciclu abundent sau pentru uz zilnic, ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini, talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu (ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal, eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal pentru intretinerea ovarelor sau ingrijirea dupa avort).
.
Relatii : loapersonal@yahoo.com si 0745.074.755
deliapetrescu
Postat pe 24 Iulie 2009 19:25
sanda si ciorap nu prea da bine caldura sufocanta si ciorapii aceia care se lipesc in nici un caz
Mihai55
Postat pe 19 August 2009 17:04
poti sa te imbraci business "dupa regulile artei" - si in cazul asta n-au ce cauta sandale - doar pantofi, si nu din aia sa se vada degetele. La pantofi tb. sa pui ciorapi, pantalon sau fusta cu o palma sub genunchi. Culori: crem, gri, negru, bej etc. Nu pasteluri, nu floricele. Parfum discret, bijuterii putine spre deloc, nu unghii lungi pictate bizar, gloss, nu ruj, etc, etc.

Tinuta, intr-adevar, este comunista, kgb-ista sau cum vreti. Dar , din cite stiu, este obligatorie doar in mediul bancar sau in mediul corporatist pe la intilniri oficiale cu persoane din afara firmei.
In rest zau daca vad de ce nu mi-as putea scrie rapoartele la birou si in blugi.
Faza cu "barbatii tb sa se concentreze si ei" e misto... Parca am fi in pestera si biata vietate homo nesapiens sare pe noi, fiinta primara, ce sa-i pretindem?!
quasaria
Postat pe 31 August 2009 00:27
De la: si_totusi, la data 2009-04-12 10:27:01marisa, la sandale, nu se poarta ciorap. si apoi, daca acele sandale au ceva feminin , nu cred ca este chiar asa un capat de tara. ca sa fiu sincera, nu prea imi place femeia imbracata ca si cand ar merge vesnic la pomeni si inmormantari. tinuta aceasta ofice poate fi eleganta si feminina daca stim sa o "condimentam "putin . cu bun gust si nitzica fantezie, se poate reusi

prea arata femeile ca niste ospatarite cand merg la birou. costume inchise la culoare, camasa alba cu gulere scrobite de-ti tai privuirile-n ele, pantof clasic si vesnicii ciorapi culoarea piciorului. ca sa nu zic de pieptanatura : coc bine intepenit in clame sau par scurt tapat si tabluit cu o tona de fixativ

parca-s niste pupeze acre si pline de importanta postului ocupat. se poate si altfel chiar si cu niste strasuri pentru a da putina stralucire si feminitate
spunea cineva pe aici ca trebuia musai imbracaminte din asta KGB ca sa nu alunece ochii barbatilor si sa se poata aia concentra. adica, femeia sa apara imbracata cu sac pe ea din cauza motivului ca ala trebe sa se concentreze. e problema lui daca are ochi alunecosi


am spus ca la munca este esential sa porti sutien sa nu ti se vada nurii!!!!!!!!!!!!! Cred ca e o diferenta intre a fi imbracata ca o chelnarita alb-negru fara accesorii si a avea o bluza transparenta si fara sutien! Sa nu ai sutien cred ca se accepta de esti dansatoare exotica!
dafffne
Postat pe 31 August 2009 16:47
De la: si_totusi, la data 2009-04-12 12:41:03eu nu port ciorap la sanda. un picior ingrijit si bronzat, o pedichiura corect facuta , o glezna frumoasa e ceva placut privirii. in caldura torita a verii, piciorul transpira si ciorapul se lipeste inestetic .
si apoi, nici nu se loveste cu imbracamintea. rochie vaporoasa, bretelute si picioare incotoshmanate in coltzuni



Faza e urmatoare deobicei la un loc de munca ce are pretentii nu accepta sa se vada piciorul si pantoful trebuie sa fie inchis si exista aer conditionat (asa ca merge si ciorapul si mai exista si deodorant de picioare si de pantofi )... dar acum depinde ce viziune are seful cel mai mare... unii sunt deacord sa porti pantofi decupati, dar sa ai pedichiura impecabila. Dar sa vi in papuci cu toc sa se auda "lipa-lipa " cand pasesti io zic ca nu este prea dragut!

dafffne
Postat pe 31 August 2009 16:56
De la: si_totusi, la data 2009-04-12 13:10:57ia stati

tinuta bussines inseamna contracte, afaceri. pai cum fara nici un degetel la lumina? mai scoate ala pixtul sa semneze contractul daca apar ca maicutele? pai nu. asa ca, daca aveti degetele frumoase, incaltati o sandaluta sexi la un costum din matase naturala ( barbatii se dau in vant dupa materiale matasoase,fine la pipait)si...va spun sigur. succes garantat

poa' sa vina o tanti imbracata in taioare,fuste sub genunchi ciorapi , pantof, coc asa cum zic normele astea busness. pierde contractul in fata degetelului vostru jucaus

asta daca se incheie cea afacere cu un barbat.

daca o fumeie trebuie sa semneze, atunci, da. imbracati-va astfel incat sa nu vada in voi o rivala. cat mei sters cu putinta, cat mai impersonal.cat mai aproape de hainele bunicii


Eu nu am vazut prea multe degete la picioare frumoase... unele sunt prea lungi,strambe din cauza inaltamintii si innegale, au fire de par ( cate s-au gandit sa-si epileze firele de par.. si am vazut negre ).
Iar eu stiu ca se admit fuste deasupra genunchiului! Dar de la o institutie la alta se poate admite si fusta cu o palma deasupra genunchiului!

Iar ca sa semnezi un contract trebuie sa fi luata in seama si sa prezinti interes nu doar prin aspectul tau fizic ci prin ceea ce scoti pe gura! Poti arata bn si cu fusta pana la genunchi!
dafffne
Postat pe 31 August 2009 17:11
De la: si_totusi, la data 2009-04-12 13:17:55imbracamintea asta de afaceri sigur a fost gandita de femei. din sadism, invidie sau din teama.

uite, pot pune ramasag pe ce vreti voi ca un barbat prefera o prezenta feminina ca partener de afaceri si nu o tanti care seamana cu el la imbracaminte si prezenta , doar musteata lipsindu-i

a te imbraca elegant nu inseamna a renunta la niste atuuri dar nici sa apri ca de la discoteca. masura si bun gust .


Poti sa fi f sexi imbracata masculin! EXPL :
1) pantaloni masculini gri petrol cu talie innalta ( ce va reliefa talia ), camasa cambrata ( rosie, verde, alba, roz ), parul prins coc innalt- nu uita accesoriile ( cercei , pantofi).
2) pantloni negri masculini, drepti talie normala
camasa alba masculina cu maneca lunga suflecata si centura groasa neagra, iar gulerul sta ridicat
pantofi negri decupati in fata si cu toc de 9 cm
cercei medii argintii
coc innalt
dafffne
Postat pe 31 August 2009 17:34
daffne, unde am zis eu ca nu trebuie sa porti sutien?

la sandale nu se poarta ciorap. punct. lasa povestea cu degetele inegale si pline de par. nu tine. o femeie care se respecta nu umbla ca un cimpanzeu

o fi aer conditonat dar exista niste reguli. nu vii in august, cu pantof inchis , cu ciorap si bine imbracata. pari deplasata

pana sa se vada ce ai in cap, se vede ce ai pe tine. daca apari ca de la polul nord in plina vara , isi face lumea niscavai ganduri

mai citeste si cu umor ce am postat eu.

concluzie, lasati fusta mai ....sus.
si_totusi
Postat pe 31 August 2009 17:35
De la: Ihi, la data 2009-06-10 15:39:14Si eu am inele de argint pe care le port zilnic..desi imi permit si inele mai scumpe.dar astea imi plac.
am si bijuterii scumpe, care la prima vedere nu par a fi foarte "valoroase" dar nu am spus niciodata cuiva "colierul asta costa x mii de euro".nu vad sensul unor astfel de afirmatii...mi se pare pur si simplu snobism.
poarta ce iti place..in limita decentei bineinteles, poarta ce te face sa te simti bine...degeaba te duci la munca imbracata si incaltata din cap pana in picioare de la Pierre Cardin de ex...daca tu nu te simti bine asa,lucrul acesta se va "vedea"..oricat de mult te-ai stradui tu.sarafanele super stramte poti sa ti le faci la o croitoareasa, nu e nevoie sa cheltui cate 800-1000 de ron pe o astfel de tinuta.iti gasesti o croitoreasa buna si iti face totul cum vrei tu...si garantat vei arata mai bine decat domnisoarele colege ale tale imbracate in cine stie ce tzoale doar de dragul "firmei".
parerea mea este ca desi ai un loc de munca la care esti nevoita sa porti o tinuta "standard"...la acea tinuta poti adauga ceva care sa te reperezint.edaca iti plac inelele de argint poarta-le!!!du-te si mai cumpara-ti vreo 10...ca sa le poti schimba cat de des doresti....daca tu te simti bine asa,iar lucrul respectiv te reprezinta, o sa fi ok.nu deveni si tu la fel de snoaba ca si colegele tale !!! te pupic.o zi frumoasa


Perfect de acord cu tn! Nu trebuie sa-ti iei haine super scumpe sau bijuteri de mii de euro! Oricum argintul este un metal pretios si unele persoane nu agreaza aurul! Sau eu de exemplu decat sa am un singur set de aur prefer 10 din argint!
dafffne
Postat pe 31 August 2009 17:42
...ultima mea munca la birou a fost aproximativ acum o jumatate de an in urma..acum am o alta munca..si nu e una de birou..cu atat mai mult...ma vede si mai multa lume..decat m/ar fi putut vedea la biroul ala la care lucram...dar ..desi niciodata nu mi/am permis sa aloc prea multi bani hainelor...de mult nu imi mai permit sa ies din casa cu incaltaminte din care s/ar vedea degetele picioarelor...e extrem de urat...totusi sa nu confundam salonul de pedichiura...cu locul de munca..nu sunt datoare sa vad degetele picioarelor nimanui...si nimeni nu e dator sa le vada pe ale mele..toata vara am purtat..le zic eu espadrile..balerini ce or fi ei..in nici un caz sandale..nu mai port de mult asa ceva..e grotesc..poate sa fie si mama pedichiurii..nu vreau sa vad pedichiura nimanui..oricat de frumoasa ar fi..tot ca dracu arata..degetele alea la vedere...sunt traumatizante pe cuvant..vai ca murim de caldura...si desculti putem muri de caldura...NE TREBUIE BUN SIMTPENTRU CA SUNTEM MULTI...si s/ar putea sa nu ne mai suportam intre noi...
garbo055472
Postat pe 28 Septembrie 2009 01:51
La o adica nici fata nu sunt datoare sa ti-o vad.
Micass
Postat pe 28 Septembrie 2009 06:14
asta functioneaza intre voi, fetele!
pik_nik
Postat pe 28 Septembrie 2009 06:27
De la: Micass, la data 2009-09-28 06:14:41La o adica nici fata nu sunt datoare sa ti-o vad.

...aici ai mare dreptate..de aia scriu pe forum ca nu e nimeni dator sa imi vada fatza..chai daca mi/o aranjez..in primul rand cu lentile de contact..si pe urma un strop de machiaj.
garbo055472
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:48
De la: garbo055472, la data 2009-09-28 01:51:32...ultima mea munca la birou a fost aproximativ acum o jumatate de an in urma..acum am o alta munca..si nu e una de birou..cu atat mai mult...ma vede si mai multa lume..decat m/ar fi putut vedea la biroul ala la care lucram...dar ..desi niciodata nu mi/am permis sa aloc prea multi bani hainelor...de mult nu imi mai permit sa ies din casa cu incaltaminte din care s/ar vedea degetele picioarelor...e extrem de urat...totusi sa nu confundam salonul de pedichiura...cu locul de munca..nu sunt datoare sa vad degetele picioarelor nimanui...si nimeni nu e dator sa le vada pe ale mele..toata vara am purtat..le zic eu espadrile..balerini ce or fi ei..in nici un caz sandale..nu mai port de mult asa ceva..e grotesc..poate sa fie si mama pedichiurii..nu vreau sa vad pedichiura nimanui..oricat de frumoasa ar fi..tot ca dracu arata..degetele alea la vedere...sunt traumatizante pe cuvant..vai ca murim de caldura...si desculti putem muri de caldura...NE TREBUIE BUN SIMTPENTRU CA SUNTEM MULTI...si s/ar putea sa nu ne mai suportam intre noi...


Hai totusi sa fim mai ingaduitoare ca de ti se vad 1/3 din ungiile de la 2 degete nu mi se pare asa o tragedie...
dafffne
Postat pe 28 Septembrie 2009 17:12
eu zic sa taiem degetele sau sa ne incaltzam cu ciubote.

si unghiile de la mana sunt gretoase. la munca nu e salon de manichiura. deci, manusi

daca e sa ne gandim bine, nici gura parca n-ar fi prea eleganta asa, in vazul lumii, ca doar nu suntem la dentist. asadar, banda izoler sau caush

si_totusi
Postat pe 28 Septembrie 2009 17:43
totusico - nu-i prea drastic?
poate ne infasam ca musulmancele - numai ochii sa se vaza
panty_C
Postat pe 28 Septembrie 2009 17:48
negruta, nu vezi ce zice garbo 72? tin si eu cu ea
si_totusi
Postat pe 28 Septembrie 2009 18:04
e ok atunci!
panty_C
Postat pe 28 Septembrie 2009 18:06
as vrea sa vad pe cineva imbracat f elegant si incaltat in espadrile!!!nu mi se pare normal sa mergem la munca nici in sandale, dar un pantof decupat in fata este chiar recomandat vara!hai sa fim serioase, pana la urma ei vin la birou si ne vad de la brau in sus de cele mai multe ori...deci de ce sa ne chinuim singure, iar daca nu-i place cuiva sa se uite la alea 2 unghii ale noastre care se vad...sa nu se uite, care e problema noastra, ca oricum nu o sa ne placa toata lumea care ne intra in birou. hai sa fim serioase ca deja o dam in sado maso
mitalina
Postat pe 28 Septembrie 2009 18:23
iar legat de sutien..care ne mai permitem inca si avem sani fruosi..care e problema... eu am lucrat in primarie de la 19 ani, ar fi trebuit sa ma mbrac numai in negru si sa-mi pun zilnic sutien ca poate intalneam si obsedati la munca....e problema lor daca se puteau concentra sau nu, chiar trebuia sa ma gandesc eu la ei!orice barbat se uita la ceva frumos, dar sa nu-i consideram niste pe toti obsedati
mitalina
Postat pe 28 Septembrie 2009 18:27
De la: mitalina, la data 2009-09-28 18:23:07as vrea sa vad pe cineva imbracat f elegant si incaltat in espadrile!!!nu mi se pare normal sa mergem la munca nici in sandale, dar un pantof decupat in fata este chiar recomandat vara!hai sa fim serioase, pana la urma ei vin la birou si ne vad de la brau in sus de cele mai multe ori...deci de ce sa ne chinuim singure, iar daca nu-i place cuiva sa se uite la alea 2 unghii ale noastre care se vad...sa nu se uite, care e problema noastra, ca oricum nu o sa ne placa toata lumea care ne intra in birou. hai sa fim serioase ca deja o dam in sado maso

..adica cum..niste balerini draguti cu un pantalon lung negru si o bluzita..sa zicem camasuta..crem sau eu stiu ce culoare care sa se asorteze cu espadrilele..la un birou nu e elegant?..
....si adica cum..sa lucrezi intr/o institutie publica si sa te imbraci fara sutien...daca te ia asa o unda racoroasa si ti se intaresc mameloanele..si incep sa iasa in relief de sub bluza..si se uita unu chioras ..de/ti vine sa intrii sub masa...nu ca sa ii iei locul Monicai Lewinski...aoleu..vai de mine...nici nu vreau sa imi imaginez asa ceva...e jenant...ceva frumos e in reviste...ziare...nu toate suntem fetele de la pagina5..3..etc.
garbo055472
Postat pe 28 Septembrie 2009 20:19
garbo, tu ai ceva cu degetele de la picioare. ce daca se vad? o pedichiura ingrijita, nu e ceva neplacut ochiului.

n-am nimic cu cei balerini insa, merg numai la pantalon sau la tinuta sport.

a fi femeie, a arata - de ce nu, sexi - nu e un pacat. oamenii trebuie sa fie si frumosi.
citisem un articol care spunea ca te imbraci dupa starea psihica pe care o ai. in subconstient, actioneaza un pitic care ne tot spune ce sa punem pe noi. intr-un fel ne imbracam cand nu ni-s toti boii acasa, altfel cand suntem fericite

chiar si la tinuta de job se poat vedea aceste diferente nu numai la cea de strada

este interesant de urmarit modul in care se imbraca femeile. psihologii sustin ca se poate face o caracterizare foarte precisa pornind de la acest aspect. este foarte important ce preferi sa porti - rochie, costum, pantalon - culoarea preferata, accesoriile sau cu ce te incalti ( tip de incaltaminte, model, marimea tocului)
si_totusi
Postat pe 28 Septembrie 2009 20:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cele 10 porunci ale lui Dumnezeu.. 83 De la: luptatoareacurajoasa 11 August 2010 23:59
PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIE 1 De la: garbo178963 9 Decembrie 2010 13:59
Vreau sa cunosc parerea voastra despre ceace se intaampla in Italia 111 De la: pica33 19 Februarie 2010 20:27
totzi se cred smekeri din spatele calculatorului 19 De la: yanyacharberet 20 Decembrie 2009 11:22
Indemnizatie ing 1 De la: Loredana_Nicoleta_Chirila_1 11 Ianuarie 2012 10:31
Setari Cookie-uri