de ce le place femeilor la shopping?????????


Postat pe 30 Septembrie 2008 09:29
Chiar asa. De ce va place chestia asta asa de mult? Sunt si eu curios.

Postat pe 30 Septembrie 2008 12:52
michael la shoppig uiti de toate ,cel putin eu asa sunt ....nu ma gandesc: mancare ,curatenie,calcat etc ,si iata asa 3-4 ore zboara si pot sa spun ca m-am simtit bine desi ma dor picioarele plus ca de fiecare data ma aleg cu ceva dragut,si daca nu,.... sunt super relaxata si pot sa intru in rutina zilnica cu forte proaspete///////pupici o zi frumoasa

Postat pe 30 Septembrie 2008 15:08
de ce nu spunem cumparaturi si ne shsh-im asa, de dragul cuvintelor cu iz european?

pe toate posturile tv sau in reviste , apar divele noastre care , fandosite si cu nasucul in vant ,se acopera de pungi, pungute, pachete si pachetele . rad vesel spre camerele reporterilor, stand protapite ca napoleon pe cal , in fata soferului personal , care e pe post de asin.

apoi apar interviurile :

"vai ce pantofi draguti am gasit eu in mall ! costa ei cat 5 salarii medii pe economie dar , scurmusele mele merita sa le poarte 2 zile pana se schimba trendul

si pentru ca ele merita, indeasa de prin rafturi de fite, tot felul de bazaconii , ce poarta denumiri normale. rochii, taioare ,pantaloni, etc.
spun denumiri normale pentru ca , numai denumirile sunt asa . ele, produsele , parca-s adunate de prin recuzita filmelor de groaza

vezi fatucile astea supermediatizate , incaltate in niste pantofi cu platforme de parca-s lucratori la drumuri si sosele- la turnat asfalt..

nu conteaza ca piciorul e prea subtire, ca nu le sta bine. ziaristii ne spun ca-s sexi, apoi asa trebuie sa vedem si noi. de rochii , fuste ce sa mai vorbim? ciudate tare . ori prea largi ori prea stramte ori prea rupte ori prea carpite de parca raposatul sau raposata ( ca nu mai stii dupa model de-s pentru ea sau pentru el ) le-a purtat o viata zi si noapte

cum? fetele nu fac cumparaturi? nu sunt moarte dupa shopping? vai draga! astea nu fac parte din patura bogata. lumea buna face cumparaturi .
se minuneaza ca faci mancare, speli, dai cu aspiratorul, faci piata. ce e aia mancare? ce mai mutrite fac cand spun ca nu stiu sa-si faca un ou, de parca le-ai aduce cel mai mare afront numai gandind ca ele pot intra in bucatarie.

lumea buna e talentata. traieste din fite si shopping .

ce daca unei muncitoare, profesoare sau inginere nu-i ajunge leafa de la o luna la alta? cumpara mult , oricand si numai de la firma? nu? deci, nu e femeie.

ele , exemplele presei , sunt cele care arata poporului ce si cum trebuie sa traiasca. cei tineri asta vad, asta vor sa faca. acesta e exemplul pozitiv, in asta consta frumusetea unei existente.

cred ca ar trebui reeditata povestea "fata babei si fata mosneagului"
cumparaturile sunt placute cand sunt o activitate secundara a vietii noastre si nu un tel . te poti deconecta dupa o zi obositoare si altfel, decat patruland si haimanind prin magazine tocand niste bani . banii se pot toca si cu cap nu numai cu picioarele
parerea mea care este si pentru care semnez mai jos

si totusi......

si_totusi
Postat pe 30 Septembrie 2008 16:07
si totusi.... e chiar asa rau sa spui shopping ,atunci pt.tine cumparaturi ........vad ca esti foarte pornita impotriva "cumparaturilor" ,de ce oare????????

Postat pe 30 Septembrie 2008 16:25

melimeli, ma deramjeaza impiestritarea limbii . arata biata limba romana ca dalmatianul. intr-o fraza se folosesc 2 cuvinte romanesti, 3 frantuzesti si cateva in engleza. ca sa nu mai pun propozitii intregi, scrise in alta limba si strecurate asa, cum se strecoara buruienile in culturi;

sa luam un exemplu luat la intamplare . nu mai exista cuvantul pravalie. acum e minimarket. biet omul de la tara, stie precis despre ce este vorba. cumparatorul nu e el ci, un englez ratacit prin cine stie ce orasel uitat de lume.

nu-s pornita impotriva cumparaturilor insa, se exagereaza. nu poti sa citesti o pagina de ziar sau sa urmaresti o emisiune , fara a afla ca nu stiu ce personalitate locala din romania are drept slujba shoppingul.

am citit acest topic si mi-am amintit de pagini intregi scrise despre simona senzual sau mai stiu eu ce talentata din asta care cumpara papuci de casa de la paris, unghiera de la haga si ceai de musetel de pe la cercul polar. ce umilite se simt daca , au fost vazute cumparand din magazine unde merg si omuletii obisnuiti. au dat comunicate de presa si au tinut sa spuna ca rusinosul fapt nu a avut loc.

sa se inteleaga . nu am nimic cu oamenii ce au bani si care au un anumit nivel de trai. pe mine ma supara prostia, frivolitatea si lipsa de bun simt.

umblatul acesta prin magazine a devenit un sport national. poate, unele din fatucile astea care fac toata ziua cumparaturi , ar trebui sa-si mai faca timp si pentru studiu aprofundat gen tabla inmultirii , exprimarea fara dezacorduri sau scrierea corecta macar a trei ortograme. un minimum minimorum
asta ca sa nu mai aud ca " banii se face transpirand si, trebuie sa te dublezi pe tine , ca sa obtii ca rezultat a fi de 3 ori femeie" un exemplu luat de pe la tv
si_totusi
Postat pe 30 Septembrie 2008 17:39
gata acum m-am lamurit ,ideea mea a fost simplu sa vad de ce la place si altor femei cumparaturile,....pupici o seara minunata

Postat pe 30 Septembrie 2008 20:39
Va zic un secret. si mie imi place shopping-ul. Imi place sa pierd timpul prin magazine - bineinteles, cu folos.

Postat pe 30 Septembrie 2008 22:57
De la: Falcone, la data 2008-09-30 12:52:10Chiar asa. De ce va place chestia asta asa de mult? Sunt si eu curios.

Eu am sa fiu sincera cu tine : mersul la shopping pentru mine este o delectare, da, mai ales cand sunt nervoasa,merg in mall, singura, sau cu o amica.
si, chiar daca uneori imi iau doar cate ceva,imi revin mai repede din acea stare...
stii, ca exista asa numita terapie.. mersul la cumparaturi, iar unii psihologi chiar o recomanda, persoanelor mai sensibile ???
sophia1971
Postat pe 30 Septembrie 2008 23:13
si eu pot numi terapie mersul la shopping,pupici

Postat pe 1 Octombrie 2008 10:24
De la: Falcone, la data 2008-09-30 22:57:28Va zic un secret. si mie imi place shopping-ul. Imi place sa pierd timpul prin magazine - bineinteles, cu folos.
............ esti primul barbat de la care aud eu asta deobicei nu au rabdare ,al meu se plimba numa la electronice

Postat pe 1 Octombrie 2008 10:30
ma plimb peste tot. sunt in stare sa fac shopping 24h/zi. chiar imi place. simt ca-mi incarc bateriile.

Postat pe 1 Octombrie 2008 21:49
De la: Falcone, la data 2008-10-01 21:49:48ma plimb peste tot. sunt in stare sa fac shopping 24h/zi. chiar imi place. simt ca-mi incarc bateriile.

vezi, ca acum ne dai dreptate, noua, femeilor???
ca, de, voi, berbatii... intotdeauna aveti ceva de comentat...

draga, Falcone-Michael, parca, tu ai auzit de TERAPIA numita SHOPPING???
poate, cine stie, ma insotesti, ne insotesti, la cumparaturi... candva???
si... nu o sa-ti para rau !!!
sophia1971
Postat pe 2 Octombrie 2008 00:20
Cum iti spuneam, serotonina este hormonul care iti asigura starea de buna dispozitie si de calm. In plus, ea se face raspunzatoare de calitatea somnului (de unde si o alta denumire a sa, ceasul corpului), de tensiunea arteriala precum si de functiile motorii. Grea misiune pentru acest hormon, nu-i asa? Un nivel scazut de serotonina inseamna o stare depresiva, anxioasa, tulburari de somn.

Studiile medicale au aratat ca barbatii sunt mult mai avantajati decat femeile din acest punct de vedere, creierul lor producand cu aproximativ 50% mai multa serotonina. Ce norocosi, nu-i asa? Asa se explica de ce numarul femeilor care se confrunta cu probleme de acest fel este mai mare decat cel al barbatilor.

Mergand la cumparaturi, acest hormon este secretat in cantitate mai mare, deci ne face sa uitam de stres si alte probleme....barbatii sunt avantajati....
De ce am renuntza la o ora -doua de bantuit prin magazine????....oare nu meritam si noi cateva clipe ( ore ) de fericire????

Postat pe 2 Octombrie 2008 00:51
P.S.....si _totusi , sunt intr-u totul de acord cu spusele tale, privitor la cuvintele imprumutate, dar diferenta dintre generatii ne face pe noi cei trecuti de 30 de ani sa parem putin .....cinici si sa primim fel si fel de....reprosuri sa zic, cel putin eu primesc din partea copilului cand ii fac observatii.
Au impresia ca nu suntem receptivi la nou, ca nu ne duce capul sa intelegem si sa si folosim, expresii si cuvinte imprumutate....

Postat pe 2 Octombrie 2008 00:58
De la: Falcone, la data 2008-10-01 21:49:48ma plimb peste tot. sunt in stare sa fac shopping 24h/zi. chiar imi place. simt ca-mi incarc bateriile.


esti sigur ca esti barbat ? daca da sotia ta va fii foarte fericita



te tine si buzunaru de 24h/zi?
yavrum
Postat pe 2 Octombrie 2008 04:44
Ce tare esti cu..."esti sigur...?" normal ca-s barbat. ma tine si buzunaru'

Postat pe 2 Octombrie 2008 12:43
pai m-ai derutat ,majoritate barbatilor pe care ii cunosc cand aud de cumparaturi imediat au cate-o intalnire importanta,iar minoritatea de obicei ;Draga cumpara ceea ce iti place stiiu ca ai gusturi bune deci parerea mea nu mai conteaza;
eu ador sa fac cumparaturi dar nu imi place sa ma las dusa de val ,nu prea imi plac bonurile alea luuuuuugggiiiiii..


yavrum
Postat pe 2 Octombrie 2008 13:57
yavrum, asta e situatia. imi place shopping-ul.
sophia, trebuie sa facem shopping - nici tie nu iti va parea rau - garantat.

Postat pe 2 Octombrie 2008 16:37
De la: Falcone, la data 2008-10-02 16:37:12yavrum, asta e situatia. imi place shopping-ul.
sophia, trebuie sa facem shopping - nici tie nu iti va parea rau - garantat.

merci mult de invitatie ...
cine stie ??? poate ca intr-o zi, ne vom intalni in city-mall??...
sophia1971
Postat pe 2 Octombrie 2008 19:34
:) yeap

Postat pe 2 Octombrie 2008 20:28
pai michael si vasazica ce-ti place sa shopping-uestiiiiiii??????????????????

Postat pe 3 Octombrie 2008 22:20
Pai...sa zicem: haine de firma, masini de peste 500.000 euro, yahturi, bijuterii mai deosebite, ceasuri mai deosebite, tablouri de colectie - pictori de marca: Rembrandt, Renoir, Vermeer, sculpturi de Auguste Rodin, case de vacanta -bineinteles de lux, insule mai mici din Pacific, adica maruntisuri, pe care apoi le dau saracilor ca sa poata trai de pe o zi pe alta.
Evident glumesc. Cand fac shopping, cumpar in general de toate.

Postat pe 3 Octombrie 2008 23:36
interesant
esti super dragutz

Postat pe 4 Octombrie 2008 10:25
Ca vultur, voia sa zica....Meli , si cerul , ca fond e super

Postat pe 4 Octombrie 2008 15:11
De la: CRYLE, la data 2008-10-04 15:11:31Ca vultur, voia sa zica....Meli , si cerul , ca fond e super

esti o dulce

Postat pe 6 Octombrie 2008 08:00
Sunteti niste dulci, dar va place sa ma jumuliti. Facem un meci la mixt - toate contra unu.

Postat pe 6 Octombrie 2008 20:06
Sincer mie nu-mi place la shoping,chiar ma enerveaza.
emagl
Postat pe 6 Octombrie 2008 20:12
pt.emaqal
de ce nu iti place??????
s-au ce nu iti placecand mergi la shopping?????????

pe mine na enerveaza numa cozile de la casa in hipermarketuri,nu au niciodata toate casele deschise

Postat pe 7 Octombrie 2008 08:42
De la: Falcone, la data 2008-10-06 20:06:41Sunteti niste dulci, dar va place sa ma jumuliti. Facem un meci la mixt - toate contra unu.


sa ma gandesc, e tema de casa????????????suna ok
eu m-am gandit deja..........................

Postat pe 7 Octombrie 2008 08:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
la redoute - cea mai mare farsa -produse cu defecte bagate pe gat 179 De la: garbo079649 26 Ianuarie 2018 16:46
Bijuterii din sticla tip Murano 1 De la: BijuteriiXandra 11 Iulie 2009 22:41
vand urgent costum de baie colectia 2010 1 De la: nico_valima 10 Iulie 2010 02:31
Bloguri de haine! 2 De la: iqart 19 Decembrie 2009 21:02
curiozitate 3 De la: mia79x 5 Iunie 2009 09:09
Setari Cookie-uri