Colega mea, iubita mea

In urma cu ceva timp m-am indragostit de o persoana ce lucra in acelasi loc de munca ca si mine. Cred insa ca relatiile la locul de munca nu sunt insa cele mai indicate. La un moment dat, indiferent de ceea ce se intampla intre cei doi, unul se va simti jenat. Relatia noastra a dat gres si am ajuns sa ne evitam de fiecare data dadeam nas in nas birou. Plus ca privirile suspicioase si pline de inteles nu sunt chiar usot de infruntat. Vi s-a intamplat si voua sa va indragostiti de colega de la munca?
maxi
Postat pe 1 August 2008 14:39
da..am avut o scurta relatie cu un coleg de munca.. sa nu mai zic ca e si fiul sefului meu :P.
a fost o dragoste nebuna.. cu nabadai.certuri, impacari..de care cam toata lumea a aflat fiind colegi. acum am trecut peste poveste, el si-a gasit pe altcineva, eu ..tot ceva de genul.
uneori mai stam amandoi la cafea si ne distram amintindu-ne de ce a fost. am trecut mai mult decat bine peste frustrarile de "dupa". eu sunt o fire foarte sociabila si comunicativa si asta m-a ajutat mult. dar sincera sa fiu nu as mai repeta experienta pt. nimic in lume .. e FOARTE frustrant si nu se merita oricat ar fi el de baiat de baiat.
lorellley
Postat pe 8 August 2008 09:36
Se intampla f. des.Te simti atras ,dar trebuie sa-ti pui neuronii in functiune incat sa eviti intr-utotul acea relatie.Poate fi o prietenie frumoasa dar nimic mai mult.Ascunde sentimentele in cel mai adanc colt al inimii si-apoi il eviti atunci cand te simti atras ,decat dupa.....Decat sa-ti para rau c-ai facut....mai bine sa-ti para rau ca n-ai facut.
laura_bella36
Postat pe 8 August 2008 10:06
Il cheama Directorul pe Suzuki.
-Mai Suzuki, stiu ca inca nu esti insurat, si asta este bine.Stiu ca esti tanar si ca ai putere de munca, si asta este iarasi bine.Stiu ca iti place de colega noastra Mita, de la contabilitate, si pot spune ca nu este ceva rau.De cate ori deschid usa de la birou, te vad pe tine,Suzuki, calare pe biata fata, ceea ce desigur, va face placere la amandoi.Ceea ce nu pot eu pricepe,este cum poate incheia ea situatia de bilant, cand toate actele sunt raspandite pe jos?

Postat pe 9 August 2008 05:34
Suzuki: Nu face ea Bilant pe baza documentelor, Domnule Director, ca acum am convins-o ca e cea mai cea dintre toate, fac celelalte. La anul va face ea Bilantul si va fi alte cea mai tare!
Directorul: Ce bine mai baiatule ca am angajat o armata de fatuci ca daca era numai una ce ne faceam?Scuze Vanghelis ca mi-am permis dar e un domeniu pe care il cunosc. O seara buna!

Postat pe 2 Septembrie 2008 00:30
M-am indragostit de colegul meu de servici si nu regret nici o secunda. A devenit sotul meu. Am plecat de la acel loc de munca, initial eu si apoi el. Nici asta nu regret! Am evoluat impreuna. Nu toate relatiile incepute la locul de munca se termina rau. Noi am pus mai presus de toate sentimentele noastre si nu am lasat sa ne desparte frustrarile unora care priveau relatia noastra ca fiind ceva gresit. De multe ori, doi oameni care au o relatie de cuplu fericita reusesc sa aiba si pe plan profesional o relatie buna. Chiar nu conteaza locul unde iti gasesti iubirea, conteaza sa stii sa o pastrezi indiferent de conditii.
angelaviorica
Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:28
si eu am inceput-o la servici si acum sunt casatorita cu el de 20 de ani...la bine si la rau, cu bune si rele!
foreverme06
Postat pe 6 Martie 2009 01:30
seamana cu povestea mea, da' mai putin cu 5 ani!
ce vremuri!!
geo32
Postat pe 13 Martie 2009 23:58

pt laurabela36.Cata dreptate ai,sunt perfect de acord cu tine,colegul ramane coleg si atat,dar ce te faci cand ai un serviciu la care stai mai mult decat stai acasa cu familia?
danacristina
Postat pe 25 Aprilie 2009 15:17
si eu m-am indragostit de colegul meu si nu regret!eu am plecat,el a ramas!priviri cu subinteles au fost dar nu au fost luate in seama!au fost si certuri intre noi,probabil ptr ca ne vedeam prea des,dar au trecutiar acum nu regret nimic!
andreea20
Postat pe 24 Iunie 2009 19:31
m-a ferit sfantu`, da` nici n-am avut de cine..
kyra
Postat pe 24 Iunie 2009 19:33
te-a pastrat sfantu' pentru el
ca-n bancul cu cheia camerei de aur
pik_nik
Postat pe 24 Iunie 2009 19:36
nu-l stiu, zi-l , nu fii egoist
kyra
Postat pe 24 Iunie 2009 19:38
ii rog pe cei care gandesc ca-i rasuflat sa se abtina, stiu si eu asta

dumnezeu ajunge la sala de judecata, unde il asteptau trei femei.
se spovedeste prima - doamne, am fost o nevasta cinstita toata viata, doar ca m-am mai gandit uneori si la alti barbati.
da-i cheia de la camera de argint, zice dumnezeu lui sf. petru
a doua: doamne, eu n-am avut ochi si ganduri decat pentru sotul meu
- petre, da-i cheia de la camera de aur!
a treia: doamne, eu am preacurvit toata viata, ca asta mi-a fost meseria.
- petre, da-i cheia camerei mele!
pik_nik
Postat pe 24 Iunie 2009 20:00
impielitzatule !! adu-mi aminte sa nu te mai pun sa spui bancuri..
kyra
Postat pe 24 Iunie 2009 20:04
De la: maxi, la data 2008-08-01 14:39:00In urma cu ceva timp m-am indragostit de o persoana ce lucra in acelasi loc de munca ca si mine. Cred insa ca relatiile la locul de munca nu sunt insa cele mai indicate. La un moment dat, indiferent de ceea ce se intampla intre cei doi, unul se va simti jenat. Relatia noastra a dat gres si am ajuns sa ne evitam de fiecare data dadeam nas in nas birou. Plus ca privirile suspicioase si pline de inteles nu sunt chiar usot de infruntat. Vi s-a intamplat si voua sa va indragostiti de colega de la munca?Ai vrut sa scrii pe YUPPY? Nu m-am indragostit de nici o colega de munca - nici nu as putea - nu-mi plac femeile.

Daca aici dorit sa scrii atunci trebuia sa vii cu amanunte: esti insurat, e maritata, a aflat nevasta-ta/barbatu-sau, si sa vezi cate sfaturi si pareri auzeai...Asa, vorba lui Caragiale "nu mai ai nici un haz"
Dorutza
Postat pe 2 Iulie 2009 14:26
colegii/ele de munca sint numai buni/e pt ceva "extra". de aceea se fac tot felul de adunari gen "team building", se potolesc frustrarile si viata merge inainte.
lucky01
Postat pe 21 Iulie 2009 09:21
dumnezeu ajunge la sala de judecata, unde il asteptau trei femei.
se spovedeste prima - doamne, am fost o nevasta cinstita toata viata, doar ca m-am mai gandit uneori si la alti barbati.
da-i cheia de la camera de argint, zice dumnezeu lui sf. petru
a doua: doamne, eu n-am avut ochi si ganduri decat pentru sotul meu
- petre, da-i cheia de la camera de aur!
a treia: doamne, eu am preacurvit toata viata, ca asta mi-a fost meseria.
- petre, da-i cheia camerei mele!
sophia
Postat pe 24 Iulie 2009 13:49
De la: DrkShad0w, la data 2009-07-24 13:49:10dumnezeu ajunge la sala de judecata, unde il asteptau trei femei.
se spovedeste prima - doamne, am fost o nevasta cinstita toata viata, doar ca m-am mai gandit uneori si la alti barbati.
da-i cheia de la camera de argint, zice dumnezeu lui sf. petru
a doua: doamne, eu n-am avut ochi si ganduri decat pentru sotul meu
- petre, da-i cheia de la camera de aur!
a treia: doamne, eu am preacurvit toata viata, ca asta mi-a fost meseria.
- petre, da-i cheia camerei mele!andreea20
Postat pe 24 Iulie 2009 15:08
De la: maxi, la data 2008-08-01 14:39:00In urma cu ceva timp m-am indragostit de o persoana ce lucra in acelasi loc de munca ca si mine. Cred insa ca relatiile la locul de munca nu sunt insa cele mai indicate. La un moment dat, indiferent de ceea ce se intampla intre cei doi, unul se va simti jenat. Relatia noastra a dat gres si am ajuns sa ne evitam de fiecare data dadeam nas in nas birou. Plus ca privirile suspicioase si pline de inteles nu sunt chiar usot de infruntat. Vi s-a intamplat si voua sa va indragostiti de colega de la munca?...
Poate ca exista simpatie, atractie fata de colega/colegul de munca...
dar...trebuie sa ramana doar "prietenie'
si .nimic mai mult
sophia
Postat pe 24 Iulie 2009 22:20
dragostea nu trebuie sa cunoasca limite,iar o relatie cu un/o coleg/golega de serviciu este binevenita,se lucreaza cu mai multa placere si satisfactiile sunt pe masura nu-i asa!!!!
garbo019656
Postat pe 26 Iulie 2009 09:49
De la: maxi, la data 2008-08-01 14:39:00In urma cu ceva timp m-am indragostit de o persoana ce lucra in acelasi loc de munca ca si mine. Cred insa ca relatiile la locul de munca nu sunt insa cele mai indicate. La un moment dat, indiferent de ceea ce se intampla intre cei doi, unul se va simti jenat. Relatia noastra a dat gres si am ajuns sa ne evitam de fiecare data dadeam nas in nas birou. Plus ca privirile suspicioase si pline de inteles nu sunt chiar usot de infruntat. Vi s-a intamplat si voua sa va indragostiti de colega de la munca?
garbo021231
Postat pe 26 Iulie 2009 15:21
Cand cei doi sunt necasatoriti sau divortati - este ok. In unele cazuri cei doi isi unesc destinele, in altele ies scantei.... Dar se schimba calimera daca unul din protagonisti este casatorit.
daria_
Postat pe 29 Iulie 2009 11:01
Mi s-a intimplat acum multi ani. Si a fost un dezastru, pentru ca individului simpla mea prezenta ii destepta subit instinctele de mascul alpha.
quasaria
Postat pe 5 August 2009 22:09
nu este ok, nici asa, daria...
ies scantei si ia foc firma - si uite asa raman amandoi fara job!
lady_corina
Postat pe 5 August 2009 22:13
Cand cei doi sunt necasatoriti sau divortati - este ok. In unele cazuri cei doi isi unesc destinele, in altele ies scantei.... Dar se schimba...KALIMERA..... daca unul din protagonisti este casatorit/a.........
sophia
Postat pe 13 August 2009 18:58
De la: DrkShad0w, la data 2009-08-13 18:58:05 Cand cei doi sunt necasatoriti sau divortati - este ok. In unele cazuri cei doi isi unesc destinele, in altele ies scantei.... Dar se schimba...KALIMERA..... daca unul din protagonisti este casatorit/a.........

Sau pot fi amandoi casatoriti.Si-atunci?E de bine,nu?Fiecare tace de frica sa nu afle consoarta..........
laura_bella36
Postat pe 14 August 2009 18:15
De la: laura_bella36, la data 2009-08-14 18:15:00
De la: DrkShad0w, la data 2009-08-13 18:58:05 Cand cei doi sunt necasatoriti sau divortati - este ok. In unele cazuri cei doi isi unesc destinele, in altele ies scantei.... Dar se schimba...KALIMERA..... daca unul din protagonisti este casatorit/a.........

Sau pot fi amandoi casatoriti.Si-atunci?E de bine,nu?Fiecare tace de frica sa nu afle consoarta..........


casatoriti sau.....nu repet colegul/colega este doar atat....
COLEG?A si........nimic mai mult....
sophia1971
Postat pe 22 August 2009 22:35
Poate fi o... prietenie frumoasa dar nimic mai mult.Ascunde sentimentele in cel mai adanc colt al inimii si-apoi il eviti atunci cand te simti atras ,decat dupa.....Decat sa-ti para rau c-ai facut.........mai bine sa-ti para rau ca n-ai facut. ...................
sophia1971
Postat pe 22 August 2009 23:31
De la: maxi, la data 2008-08-01 14:39:00In urma cu ceva timp m-am indragostit de o persoana ce lucra in acelasi loc de munca ca si mine. Cred insa ca relatiile la locul de munca nu sunt insa cele mai indicate. La un moment dat, indiferent de ceea ce se intampla intre cei doi, unul se va simti jenat. Relatia noastra a dat gres si am ajuns sa ne evitam de fiecare data dadeam nas in nas birou. Plus ca privirile suspicioase si pline de inteles nu sunt chiar usot de infruntat. Vi s-a intamplat si voua sa va indragostiti de colega de la munca?Se pare ca o relatie la servici nu poate sa reziste din mai multe motive:
1- invidia colegilor
2- intrigile colegilor
3- lupta in promovare
4- sigur itervine o colega,..sau un coleg in dezbinarea relatiei. samd...
Dar daca ne gandim bine este singurul loc unde poti sa cunosti intrun oras mare...
anca_53
Postat pe 23 August 2009 12:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutor!!!!!!!!!!!! 88 De la: 2929 24 Februarie 2010 01:33
lovita de Cupidon...tinta e seful:( 17 De la: garbo_3902 7 Aprilie 2013 12:27
am nevoie de niste pareri.. 10 De la: Aalinna_Kent_1 23 Februarie 2017 00:17
Sora mea lucreaza in invatamant. 55 De la: Maria_22 26 Iunie 2016 11:08
Colega mea, iubita mea 76 De la: garbo105097 13 Martie 2010 16:45
Setari Cookie-uri