Incredere

Multzumesc !..Nu a fost vorba de minciuna , nu este insurat , teama unui nou esec l-a influentat , de aici comportamentul , de aici ascunziusuri...; timpul a rezolvat toate problemele . Multumesc , inca o data , tuturor , pt pareri !
llussel
Postat pe 30 Aprilie 2009 21:24
De la: llussel, la data 2009-04-30 21:24:06Multzumesc !..Nu a fost vorba de minciuna , nu este insurat , teama unui nou esec l-a influentat , de aici comportamentul , de aici ascunziusuri...; timpul a rezolvat toate problemele . Multumesc , inca o data , tuturor , pt pareri !

Un gest demn de toata admiratia...complimenti...ma refer la tine ca,dupa atita tmp,ai revenit cu problema rezolvata...Bafta.
valentino
Postat pe 30 Aprilie 2009 21:30
Multumesc Valentino !
llussel
Postat pe 1 Mai 2009 21:38
www.terapiareiki.ro
bebemadutu
Postat pe 30 Iunie 2009 09:30
daca te-a mintit de la inceput o sa te minta de cate ori ii convine
nu este de incredere....ce viitor crezi ca poti sa ai cu un astfel de om?si esti sigura ca pe viitor nu te mai trezesti cu alte surprize din partea lui?
malyka
Postat pe 30 Iunie 2009 11:24
De la: llussel, la data 2008-05-28 11:19:57Buna ziua ! M-am hotarat cu greu sa cer ajutor , de regula incerc sa rezolv o problema tinand cont de circumstante , de suflet , de..mai multe !
Pe scurt : daca afli dupa cateva luni ca omul caruia te-ai daruit cu toata fiinta ta , are alt nume decat cel pe care tu il stii , are alta varsta si..legi de faptul ca nu ti-a dat niciodata numarul de telefon de acasa , ce poti sa crezi ? ce poti sa faci ? cum poti sa intelegi si cum poti depasi momentul ? Simt ca mi-a zdruncinat nu numai incredera in el , ci si in oameni , in general , si asta ma sperie foarte mult !
Sigur..povestea ar fi lunga , dar as vrea un raspuns ..strict la intrebarea mea .
Multumesc !


un om non valoare.......asta iti pot spune si nu merita efortul de a mai sta langa el....

Postat pe 30 Iunie 2009 11:28
iar ea o naiva. pentru ca miroase, povestea, a amor pe messenger
pik_nik
Postat pe 30 Iunie 2009 11:30
merci..pik_nik ! o sa te dezamagesc , nu stiu a ce-ti miroase tie , nici nu ma intereseaza..naiva sau nu..e problema mea , am pus o intrebare (in urma cu mai bine de 1 an )...am primit raspunsuri..pt care am multumit , povestea nu are nimic in comun cu messenger-ul..asa cum sugerezi tu ! In fine..totul e istorie si nu mai conteaza , dar ma surprinde usurinta cu care oamenii trag concluzii absolut aiurea !
llussel
Postat pe 30 Iunie 2009 15:35
De la: zambila, la data 2009-04-30 09:52:18mielutza, cel mai usor te minti pe tine insuti! si iti gasesti atatea scuze si motive....dar nah, suntem oameni si gresim!


Asta era ideea! problema e ca poti fugi de tine doar un timp.
blanca
Postat pe 1 Iulie 2009 17:46
..inseamna ca are multe lucruri de ascuns pe care nu vrea ca tu sa le aflii..vrea sa nu dai de el tu...ci sa dea el de tine..e putin ne/obisnuit..dar nu chiar atat de s.f...nu stiu dar a trecut ceva timp de cand a fost deschis topicul...ce ai facut pana la urma?
garbo055472
Postat pe 13 Octombrie 2009 10:36
De la: llussel, la data 2008-05-30 10:11:25Multumesc pt sfat ! Sigur , am primit un raspuns de la el..mai mult sau mai putin credibil ; ideea e ca pe mine ma framanta multe intrebari la care mi-e teama sa-mi raspund si poate as fi si subiectiva ; am aproape 40 de ani si ma consider o femeie cerebrala ; am trecut prin multe si minciuna este cea care ma deranjeaza cel mai tare ! am convenit de la inceput ca suntem sinceri ; doar ca eu..a trebuit sa vin''toata''..in relatia asta , iar el..''atat cat pot'' !
A iubit ani de zile o femeie , a lasat o familie si copilul pt ea , imi spunea ca , posibil , niciodata nu va mai iubi si ca o relatie intre un barbat si o femeie poate tine o viata doar prin respect si ajutor , nu trebuie sa existe iubire ; asta ma face sa ma inchid in mine , pt ca mereu si mereu , obsedant chiar am in minte'' pe EA a iubit-o , chiar daca s-a purtat infiorator de urat cu el m pe mine nu ma va iubi niciodata''
de-aici pornesc multe din discutiile noastre !
Eu nu mai am 20 de ani , am fost ranita de mojicia unora si nu cred ca mai am timp sau disponibilitatea sa suport altele in plus; pe de alta parte..nu stiu unde duce relatia cu acest om ; se poarta frumos cu mine , e cald cand suntem impreuna , e atent , dar nu exista nici o zi in care sa nu vorbeasca despre femeia care i-a mutilat sufletul ;
acum intreb: eu ce sa fac ? simt ca e barbatul la care am visat toata viata , dar , oare , trecutul lui , frustrarile acumulate ..faptul ca mereu vorbeste despre acea femeie (sigur , nu laudativ ! ), faptul ca mereu face comparatii..asta nu poate distruge si putinul asta care e ? Am fost si sunt dispusa sa acord timp , dar , oare , nu e un timp pierdut ? Oare..nu e o batalie pierduta ..de la inceput ? Ce sa fac ?!




Tipul e plin de frustrari din relatia trecuta, le-a proiectat in relatia cu tine , deci el a carat sa spunem la figurat ,,fructele stricate" din gradina cu fosta in gradina ta..chiar tu ti-ai raspuns ,,faptul ca mereu vorbeste despre acea femeie", cu genul asta ,,traumatizat" nu e bine sa pierzi foarte mult timp , intr-o buna zi iti vei da seama ca esti extrem de nefericita, imaginea fostei va fi prezenta precum o fantoma in relatia voastra, vor fi discutii cu privire la fosta , comparatii..etc ( chiar daca nu vorbeste despre ea laudativ)
Lasa-l ,e un caz din start pierdut , insistand , incercand sa il intelegi si sa treci peste legatura lui nefericta cu fosta ...vei deveni tu nefericita, fiecare traieste o experienta in numele lui , tu nu traiesti o experienta cu el in numele fostei...ori amintind permanent imaginea fostei e clar ca nu mai e loc ( oricine ar fi cu el , ca vei fi tu sau alta , nu conteaza)
Succes! ( indiferent care ar fi decizia pe care o vei lua)
reyya
Postat pe 12 Noiembrie 2009 01:14
Exact asta am trait cand l-am cunoscut pe al meu...si chiar mi-a zis la inceputul relatiei,ca nu va mai putea iubi niciodata atat cat a iubit-o pe ea,pe fosta,ca nimic nu poate concura cu prima iubire din viata unui om,si pe mine m-a intristat cand am auzit asa...dar o femeie poate face multe...poate face orice,femeile sunt stanci,in viata asta.Zilnic orbea despre ea,sizicea ca nu trece o zi fara sa si-o aminteasca...
am inceput sa lupt,aveam doua rivale,nu doar una,pe fosta lui,dar si pe mama lui,pe care o asculta mai mult ca pe mine,chiar si cand nu avea dreptate,sau cand nu o privea situatia deloc...o iubire ciudata,cu dependenta puternica.
Dar iubirea poate face orice,poate invinge orice.
deci,ce am facut eu,a functiont.Am inceput sa imi scotocesc mintile,si sa ii spun cuvinte frumoase,incurajante,sa imi exprim liber sentimentele,sa il ascult cand vorbea de fosta si sa ii zic cat de mult il simt si inteleg,si chiar intelegeam,nu m-am prefacut,am fost sincera.ma gandeam mai tot timpul ce sa ii spun si cum sa fac,sa fac viata lui mai frumoasa,sa il fac sa se simta iubit,apreciat,respectat,a durat cateva luni doar stradania,pana cele doua au ajuns pe locul doi.Nu ii vorbeam despre problemele mele,decat putin,nu vorbeam negativ,ci optimist totdeauna.
imbratiseaza-l,spune-i cat te bucuri ca il vezi,spune-i ca intelegi ca e ranit,si de aia nu mai are incredere in oameni.Spune-i ca vrei sa ii spui un secret,si saruta-i urechea,si alte 100 nimicuri de astea.sunt semne de afectiune,surprize.
si eu am simtit ca el e omul meu,de aia am luptat mult,si a meritat.E ca si cum ai planta un copac,muncesti,ingrijesti,si deodata infloreste,si face si fructe.Acum imi zice des,ca pe mine ma iubeste atat de mult,cum nu a iubit nicodata,ca de la mine a invatat ce e iubirea adevarata....
o femeie poate face orice vrea,cand isi pune in cap.
te inteleg si pe tine,si eu am fost ranita,si simteam nesiguranta in relatia cu el,dar am stiut ce vreau,am riscat,am luptat.
nu vreau sa fiu rea,pe mama lui eu o ingrijesc de cateori e bolnava la pat,dar cred ca sotii trebuie sa se asculte unul pe altul.Si ea e mama lui,trebuie sa o respectam si iubim,dar nu sa ne fie si sef,si sa o ascultamorbeste,avem si noi parerile noastre.
succes!!!

daniilia
Postat pe 24 Februarie 2010 23:57
Buna ziua,


Pentru nimeni pe lumea asta nu merita sa faci asemenea sacrificiu .Avand in vedere ca sunt oameni pe lumea asta care au problme mult mai grave legate de sanatate , legate de copii , sincer viata ta si tineretea nu merita sa o dai oriscui .

In ceea ce priveste aceasta problema cu increderea pe cavantul meu sunt prieteni si prietene care de multe ori nu iti inspira increderea . Ai cuvantul meu , eu am patit asta pe pielea mea.
Si chiar nu poti avea incredere in toti oamenii .

Iti doresc tot binele din lume.
crinuta_neagoe
Postat pe 25 Februarie 2010 14:18
liaiedera
Postat pe 11 Aprilie 2010 23:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Autodepasirea -crearea unui model propriu in a evolua ! 14 De la: danko 27 Noiembrie 2015 20:56
sa fie oare plictiseala? 2 De la: sexy_nico26 13 Ianuarie 2009 13:59
Sunt atat de disperat ca nu stiu incotro s-o iau, voi ce ma sfatuiti? 92 De la: elodia 20 Mai 2010 10:43
vreau sa ma marit dar e deacord numai maicamia si taicamiu ma da la politi poate sami faca ceva 51 De la: eu_geminy 3 Decembrie 2010 02:59
Nu stiu cum sa trec peste divortul asta - va rog, ajutor 14 De la: garbo_2549 27 Mai 2016 19:22
Setari Cookie-uri