Incredere

Stati putin, dragutele mele doamne.Dvs., spuneti fara sa vreti cateva lucruri care in mod cert va descalifica in ochii barbatilor, si eu sunt convins ca nu vreti asta.Dani Sofia, spune:
"Este adevarat ca barbatii sunt niste mincinosi si perfizi, si vor sa obtina totul pe nimic..."Dani, iarta-ma ca te intreb, dar numai tu ai putea sa ma luminezi:Cum numesc barbatii femeile pe care le cumpara pe bani, stii?
yavrum, face si ea o glumita , dar nu se gandeste prea bine cand o spune:
"Cine fura azi un ou, maine va fura un bou".Te rog sa ma ierti dar tu ai vrut sa spui:"Cine fura azi un bou, maine va fura o vaca", deoarece vorbesti in context de barbati(acestia fiind hotii) iar ceea ce fura ei, se refera strict la femei.Ori, compararea fetelor de pe forum,chiar daca o faci cu dragalasenie, cu niste vaci, mi se pare o exagerare din partea ta, si o jignire atat pentru femei cat si pentru barbati.

Postat pe 17 August 2008 08:04
Unele femei accepta,altele nu...acuma...stii tu, fiecare ...
Dar, oricum imi mentin afirmatia ref. la berbati... ma rog, la unii dintre ei...
sophia1971
Postat pe 17 August 2008 19:11
Comparare intre femei si vaci nu exista si nici nu intentionez sa o fac faza cu oul si boul se refera direct la fapte adica cine azi spune o minciunica mica mica maine va vinde una si mai mare.In orce caz mersi de corectare daca nu am dreptate ,dar nu uita barbati nu ne fura sau cumpara pe noi.
yavrum
Postat pe 18 August 2008 10:17
Cum numesc barbatii femeile pe care le cumpara pe bani, stii?

la intrebarea asta incerc sa iti raspund eu INACESIBILE sau femei care nu le pot avea fara bani.am sau nu dreptate daca nu da mi tu un raspuns mai concret
yavrum
Postat pe 18 August 2008 10:24
referitor la raspunsul postat de tine: e si un banc referitor la intrebarea ta. se insoara un tip si a doua zi se intalneste cu cel mai bu7n prieten al lui care nu putuse sa vina la nunta. tanarul insuratel era negru de suparare. prietenul il intreaba de ce esta asa de suparat atunci cand ar fi trebuit sa fie cel mai vesel om. insuratelul ii raspunde: " azi-noapte cand m-am culcat cu nevasta mea era totul in regula. am plecat la servici si m-am trezit primul. am lasat din obisnuinta bani pe noptiera" "si?" il intraba prietenul, "ce-i cu asta?" "E rau, cand am venit acasa ea nu mai era, dar am gasit restul pe noptiera!"
mitzura
Postat pe 18 August 2008 22:19
De la: danisofia, la data 2008-08-17 19:11:32 Unele femei accepta,altele nu...acuma...stii tu, fiecare ...
Dar, oricum imi mentin afirmatia ref. la berbati... ma rog, la unii dintre ei...
daca unii barbati isi pot inchipui ca toate femei;e pot fi cumparate...cu...bani, cred ca se inseala amarnic...
mai sunt si femei serioase si care nu se lasa cumparate ...cu...Bani.
sophia1971
Postat pe 19 August 2008 21:07
In definitiv, Dumnezeu ne-a invatat sa avem incredere in toate.Este insa o problema de dozaj.Cu cat ai incredere mai multa intr-o persoana, cu atat dwezamagirea ta va fi mai mare.

Postat pe 20 August 2008 18:45
De la: vanghelis007, la data 2008-08-20 18:45:15In definitiv, Dumnezeu ne-a invatat sa avem incredere in toate.Este insa o problema de dozaj.Cu cat ai incredere mai multa intr-o persoana, cu atat dwezamagirea ta va fi mai mare.


f adevarat...dar ce te faci cand...nu ai incredere deloc iar dezamagirea este la fel de mare?
mdlyna
Postat pe 28 August 2008 10:19
Da, dar atunci dezamagirea porneste de la neincrederea ta, nu din alte cauze.Si pe urma, de ce nu cauti acele lucruri care te dezamagesc cel mai putin?Daca tu umbli noaptea si intri pe o strada pe unde joaca cainii popa prostu si tabinet, nu crezi ca se va gasi unul sa te muste de rochita?

Postat pe 28 August 2008 20:39
De la: vanghelis007, la data 2008-08-28 20:39:13Da, dar atunci dezamagirea porneste de la neincrederea ta, nu din alte cauze.Si pe urma, de ce nu cauti acele lucruri care te dezamagesc cel mai putin?Daca tu umbli noaptea si intri pe o strada pe unde joaca cainii popa prostu si tabinet, nu crezi ca se va gasi unul sa te muste de rochita?
sophia1971
Postat pe 28 August 2008 20:48
Multumesc tuturor pt pareri ! inclusiv celor ce au scris cu oarece sarcasm !
Poate ca eu nu mai sunt capabila sa rationez , poate ma ajutati voi !
E firesc ca un om sa-ti ceara sa te implici cu tot sufletul in relatie , apoi..peste niste luni bune, in care ai avut parte si de tandrete si de gesturi care sa arate ca-i pasa..sa-ti spuna '' fara tandreturi , sa nu-ti faci iluzii''..??
Timp de 9 luni..am auzit f des..ce mult a suferit el , ce ''nenorocita'' si-a batut joc de el , cum si-a lasat el copilul pt ea..; l-am ascultat..sperand ca timpul o sa vindece ranile..dar toate au o limita..si simt ca am obosit !
Ne certam tot mai des...ce sa fac ???
llussel
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:54
e bine ca ai aflat totusi dupa doar cateva luni, ce te faceai daca dura ani si ani. solutia? next... poate o fi mai sincer si nu cere precizari si explicatii tardive, nu ai de ce sa te complaci in aceasta situatie, linge-ti ranile in tacere si cat mai repede si treci la atac de data asta cu ochii cat cepele ca e pacat de noi sa dam peste alte aratari in loc de barbati adevarati. ce sa faci cu un mincinos langa tine... succes si bafta. gandeste-te la ce ti-am zis...
mitzura
Postat pe 15 Septembrie 2008 20:32
si ce printre voi nu sunt barbati care se vand pe bani? lor cum li se spune, daca nu ma insel eu, gigolo, dar pot avea si ei noroc la un moment dat in viata... despre categoria acestora de ce nu abordati, ce ei sunt tabu, stiti sa aruncati cu pietre numai in femei? cine nu a gresit de loc sa arunce primul cu piatra. chiar asa de nevinovati si de preacurati ca Fecioara Maria va credeti?
mitzura
Postat pe 15 Septembrie 2008 20:35
Oana, prea te-ai aprins fetito.Ticalosi sunt pe toate drumurile.Nici femeile nu fac exceptie.Toti suntem o apa si un pamant.Iar chestia aceea cu aruncatul pietrei, o stii si tu din Biblie si ai vazut-o intr-un film.Dar incearca sa pornesti de la aceste lucruri, sa treci dincolo de ele.Sa vii cu o solutie, nu cu indicatii.Problema este cum sa facem sa nu mai dam cu pietre unii intr-altii.

Postat pe 16 Septembrie 2008 15:35
De la: sophia, la data 2008-08-16 23:12:08 Este adevarat ca barbatii sunt niste mincinosi si perfizi si vor sa obtina totul pe nimic... dar, uneori si noi femeile suntem vinovate ca acceptam totul la ei...
Haide, nu te mai plange -ca o baba- VIATA are suisuri si coborasuri multe.. CAPUL SUS...
Barbatii... da-i incolo...


ESTE MULT MAI BINE SA NU TE INCREZI, DECAT SA-TI PARA RAU CA TE-AI INCREZUT...
IN ZIUA DE ASTAZI, ESTE BINE SA AI INCREDERE DOAR IN TINE !!!
sophia1971
Postat pe 17 Septembrie 2008 21:20
O relatie inceputa cu o minciuna nu va dura
divaj22
Postat pe 15 Noiembrie 2008 00:36
Depinde.

Postat pe 16 Noiembrie 2008 14:03
da. depinde.
sunt multe femei care prin minciuna castiga mult. au un talent de a manipula si de a o face pe neajutoratele incat, reusesc tot ceea ce isi propun.

barbatii au o meteahna din constructie. le place sa se simta puternici si sa protejeze. unii o fac cu capul de pe umeri, altii cu alt cap. acum, depinde de femeia de langa ei .

sunt usor de dus de nas daca dau de una care stie sa-i invarta dupa bunul plac.
daca e sincera, puternica si nu se pisiceste, poate sa o ia lejer pe "cocoasa". adica, sa fie parasita in favoarea alteia care stie sa se prefaca si sa teasa tot felul de povesti in care el, fat frumos e personajul ce o scapa din incercarile vitregi ale vietii . si culmea . genul acesta de femei tare mai sunt necajite, oropsite si nedreptatie. uite asa. toate necazurile sunt pe capul lor.
si_totusi
Postat pe 16 Noiembrie 2008 14:13
O astfel de femeie despre care vorbesti, poate obtine compatimire, dar nu dragoste.

Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:18
Tu ca proasta l ai crezut
DaMarkus09
Postat pe 30 Noiembrie 2008 11:40
increderea inselata, spui tu.el e totul pentru tine dar afli ca nu e el, afli ca iti ascunde pana si numele.e cumplit si te apuca disperarea.daca il iubesti peste masura , il ierti si el depune eforturi sa recladeasca increderea,daca nu vrea sa te piarda. altfel, e doar o experienta neplacuta care te face sa ceri B.I. sau C.I. de fiecare data cand cunosti pe cineva. te marcheaza adica...SI DACA IUBIREA PLEACA DIN ACCEPTAREA DE SINE, INCREDEREA e
TOTUL.
cercelmarilena
Postat pe 17 Ianuarie 2009 16:09
a vrut doar sa se distreze,nu e singurul. imi pare rau.
cercelmarilena
Postat pe 17 Ianuarie 2009 16:11
De la: llussel, la data 2008-05-28 11:19:57Buna ziua ! M-am hotarat cu greu sa cer ajutor , de regula incerc sa rezolv o problema tinand cont de circumstante , de suflet , de..mai multe !
Pe scurt : daca afli dupa cateva luni ca omul caruia te-ai daruit cu toata fiinta ta , are alt nume decat cel pe care tu il stii , are alta varsta si..legi de faptul ca nu ti-a dat niciodata numarul de telefon de acasa , ce poti sa crezi ? ce poti sa faci ? cum poti sa intelegi si cum poti depasi momentul ? Simt ca mi-a zdruncinat nu numai incredera in el , ci si in oameni , in general , si asta ma sperie foarte mult !
Sigur..povestea ar fi lunga , dar as vrea un raspuns ..strict la intrebarea mea .
Multumesc !
draga mea.dar este foarte simplu de rezolvat problema ta.1 intreabal de ce tea mintit si atunci cind vrei primi raspunsul vei decide ce vei face.iar despre fosta daca e inca obsedat de ea ma intreb ;tu ce rol ai?;lasal draguto triesteti viata ,cautati pe cineva care e liber sufleteste pentru ca sint convinsa ca o meriti.bafta
lilianastoica22
Postat pe 8 Februarie 2009 18:10
pt illusell.Barbatul acela caruia i te-ai daruit mai mult ca sigur este insurat.Imi pare rau daca te dezamagesc,dar asa procedeaza barbatii casatoriti
danacristina
Postat pe 27 Aprilie 2009 18:16
De la: sophia, la data 2008-08-16 23:12:08 Este adevarat ca barbatii sunt niste mincinosi si perfizi si vor sa obtina totul pe nimic... dar, uneori si noi femeile suntem vinovate ca acceptam totul la ei...
Haide, nu te mai plange -ca o baba- VIATA are suisuri si coborasuri multe.. CAPUL SUS...
Barbatii... da-i incolo...


Nu indemna fata la pacate cu femei...sau tu esti lesbi???
valentino
Postat pe 28 Aprilie 2009 10:39
De la: danacristina, la data 2009-04-27 18:16:09pt illusell.Barbatul acela caruia i te-ai daruit mai mult ca sigur este insurat.Imi pare rau daca te dezamagesc,dar asa procedeaza barbatii casatoriti


Te pot contrazice:cunosc tipi,dornici de aventura,care nu-si ascund identitatea,tocmai pt a nu crea iluzii...macar din acest punct de vedere,onesti...
valentino
Postat pe 28 Aprilie 2009 10:45
Valentino, fiind vorba de barbati casatoriti, numai onestitate nu se poate numi.
blanca
Postat pe 28 Aprilie 2009 21:14
De la: mielutza, la data 2009-04-28 21:14:00Valentino, fiind vorba de barbati casatoriti, numai onestitate nu se poate numi.


Ai dreptate,dar pe una ,cel putin,nu o minte,corect?
valentino
Postat pe 29 Aprilie 2009 17:12
Da, asa e! Doar ca nu o minte pe cea mai putin importanta....sau ? ...sau nu mai e vorba de aventura . ( ghici pe cine cred eu ca mai minte in situatia asta? )
blanca
Postat pe 29 Aprilie 2009 22:04
mielutza, cel mai usor te minti pe tine insuti! si iti gasesti atatea scuze si motive....dar nah, suntem oameni si gresim!
zambila
Postat pe 30 Aprilie 2009 09:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre raci 2 De la: luc70 9 Mai 2009 21:23
buna 5 De la: garbo074997 12 Octombrie 2010 23:52
probleme sexuale in cuplu 1 De la: RALUCA 10 Octombrie 2008 16:28
Buna. 7 De la: garbo_12318 4 Mai 2013 10:55
Dezvoltare personala - Pasiuni 4 De la: garbo192277 12 Martie 2011 10:38
Setari Cookie-uri