relatie cu o femeie proaspat divortata

Buna ziua ,si multumesc pentru accept in comunitate.
Trec printr-o situatia sa zicem destul de complicata si poate ciudata.Anu trecut prin octombrie am inceput sa ma apropii de o femeie care era maritata, la inceput ne scriam foarte mult pana s-a ajuns sa ne sarutam , si chiar sa facem dragoste. Ea zicea ca nu ii merge casnicia (10 ani ) si poate ar fi cazul sa divorteze.Simteam ca este atrasa de mine, la un moment dat am zis sa ducem lucrurile la normal dar dupa o perioada ea a inceput sa imi scrie si din nou am inceput sa ne intalnim ,sa mai facem dragoste. Acuma 2 saptamani mi-a zis gata divorteaza ,doar ca este complicat, d ar trebui sa facem 1 an pauza( timp in care vrea sa si puna gandurile lucrurile situatia la punct) ,ca este foarte greu psihic pentru ea divortul. Dar totul parca intre mine si ea s-a racit incet incet. Desi in momentele astea normal ar avea nevoie de imbratisarae si afectiune mea .
Problema a fost ca totul era bine, doar ca intr-o seara am fost la mine cu ea si un cuplu, am baut si m-am cam imbatat si a zis ca cam deranjat-o. Si de atunci parca s-a schimbat.
Dar ea tot zicea ca e din cauza divortului...ca e greu.
Stiu ca ideal ar fi sa nu o mai caut, sa ii ofer spatiu, sa o las se se linisteasca.
Dar as dori sfaturile voastre.
Multumesc!
PS ,Stiu ca este o situatie complicata.nu m-am mai intalnit cu asa ceva. si nu prea stiu cum as putea gestiona aceasta situatie.
Sincer eu tin la ea, si cred ca si ea la fel( ne-am vazut ultima data si se citea pe chipul ei) .nu cred ca doar pentru o noapte de betie sa se piarda asa sentimentele. Dar ea a zis ca are nevoie de o pauza 1 an. ca e greu acuma, o suna rudele neamurile cu partajul cu divortul ,a zis e terminata pshic.
cristi_cristi
Postat pe 23 August 2019 17:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
FILME 1 De la: human 16 Februarie 2011 10:57
Viata dupa divort 336 De la: liaiedera 25 Martie 2010 17:26
Ce sa fac? 42 De la: eu_geminy 27 Decembrie 2011 03:19
Fostul...in prezent! 20 De la: garbo_7796 11 Ianuarie 2013 12:54
Ce sa fac? 9 De la: Alina_Viorica 28 Septembrie 2015 21:52
Setari Cookie-uri