Oare ma place?!

Am un Baiat in clasa are 27 de ani.Este Albanez
Il cunosc de 7 Luni. De la inceputul Kursului se comporta ciudat cu mine. La inceput a stat in fata mea si mereu se intoarcea la mine glumea, radea, facea glume tampite ma privea in ochi si radea. Imi cerea ceva si imi spunea ca doar a glumit. Cand aveam pauza ma fixa 2-3 min ma privea tinta in ochi cu Gura cascata si cand il observam zambea cu gura pana la ureche, cand era gata Kursu imi tinea usa la iesire si ma privea tot coridorul, striga dupa mine Ciao. Era dragastos cu mine. Ma intreba mereu daca am nevoie de ajutor venea se punea in fata mea ma intreba daca am inteles si ma privea in ochi 10 sec vorbeam mult cu el pe internet imi scria si in ore si era cu 2 scaune mai in fata se intoarcea la mine si radea facea glume prostesti imi punea intrebari stupide si le repeta.Cand purtam o discutie ma privea tinta in ochi si zambind vorbea cu mine Eu m-am indragostit de El si i-am scris pe Facebook si dupa ce a citit mi-a scris Wow asta nu e bine.
Dupa ce a aflat ma privea dublu dar cu timpul s-a racit fata de mine. Se mai intoarce la mine ai ma intreaba daca e totul in ordine. M-am pus 2 zile langa el si nu a vorbit cu mine dar mia imitat pozitia si dupa o vreme s-a intors cu corpul catre mine statea la oparte si cu picioarele unul este altul erau 5 cm intre noi. Dupa m-am mutat la locul si am inceput sa ma leg de amicul lui sa vorbeac cu el radem mult ma gadila etc Si mereu ne fixeaza cu Privirea se uita la noi mult si are gura cascata. Cand plecam nu il bag in seama il ignor si vorbesc cu amicul lui si se uita la noi lung ma priveste in ochi ma fixeaza cu privirea. O data eram singura pe coridor a trecut pe langa mine? Ma gadilat a fugit si a ras. E gelos sau de ce ma priveste tinta cand sunt in preajma unui alt baiat. Mai nou se da la o fata din clasa vorbeste cu ea, rade la ea...ai a masato cateva sec la umeri....Am observat ca de multe ori vroia sa ma priveasca dar mergea la aia direct ca si cand vrea sa-mi vada reactia. Azi a salutat pe toti la plecare eu nu am zis nimic am plecat a stat 10 sec si se uiza dupa mine. Nu ii inteleg comportamentul mi-e rusine sa vorbeac cu el.Cand stau langa el imita pozitia sau se intoarce cu corpul catre mine si e o distanta de ctv cm intre noi.E o turcoaica invelita are 2 copii si barbat acasa! Dar mai mereu e pe langa el se baga in seama si ea merge la el si povesteste tot de acasa! ca aud pana in spate!
Dar el se comporta ciudat cand vorbesc cu un Barbat cand rad glumesc. Se intoarce ma priveste minute bune si cand ma uit la el ma priveste in ochi si are gura cascata si zambeste un pic. Pare gelos ca si cand il deranjeaza ca vorbesc cu Barbatul acela.Saptamana trecuta cand am iesit de la curs seara era cu un prieten si l-am salutat pe ala etc radeam si am plecat si el se uita dupa mine lung a ramas blocat pe loc si se uita dupa mine pe el l-am ig si vorbeam cu amicul lui. Am intors capul si l-am vazut cum se uita dupa mine. Intr-o zi fata aia cu care vorbeste el m-a intrebat daca il plac pe amicul lui si el s-a uitat la mine lung zambind a vrut sa vada ce raspund. Eu am spus ca suntem doar prieteni si aia de atunci nu a mai spus nimic.
Mereu ii pasa de mine si daca era ceva ma intreba ce s-a intamplat e totul in ordine?! De multe ori venea la mine in spate se punea in fata mea ma privea si punea intrebari stupide.
Cand e langa aia am vazut ca de multe ori vrea sa ma priveasca dar nu o face si merge la ea. Sau cand plecam e langa ea aia il asteapta cand sunt in preajma lor. Poate vrea sa-mi vada reactia. Eu nu il salut il ig si plec. Si el sta si se uita dupa mine cred ca isi da seama. Ii educat si respectos. Nu am treaba cu el.
Ma respecta se comporta frumos cu mine nu am ce sa spun rau despre el. E linistit toata clasa vorbeste de bine. Si cu toti e prieten. Toti il plac toata clasa. Ea a fost langa el intr-.o zi si ea m-a intrebat daca il plac pe amicul lui. Am spus nu suntem doar prieteni. Si el s-a uitat la mine lung zambind asteapta sa vada ce zic.
(Este un curs de limba Germana!)
garbo_467177
Postat pe 18 Mai 2017 01:25
Buna dimineatza.


Ce chestie, dom'le...
Ce viatza au unii, zau asa...


A propos, stie careva daca don' doctor Jung, Carl Jung adica, o mai trai?

Ca si el stia germana, ma rog, el fiind de fapt elvetian.
Ca tare se mai pricepea 'mnealui la chestii dintr-astea...


A propos, cind se termina cursul ala?...


Rotty, soro, poate ai tu vreo parere mai avizata, ca observ ca-i curs de germana.

Daca era de engleza sau franceza mai ca ma bagam eu la psihanalizat povestea...
garbo101426
Postat pe 18 Mai 2017 07:39
Stai ca m-am spariet de povestea asta lunga si n-am citit-o inca. Astept sa-si faca efectul cafeaua.
Buna dimineata 426.
Rotty
Postat pe 18 Mai 2017 08:02
Buna dimineata!
Si psihanaliza, si in germana..deja imi da cu virgula
Ale tineretii mari "probleme".

Schmetterling
Postat pe 18 Mai 2017 08:32
Mai, fata asta ia cursul in serios nu gluma. Scrie substantivele cu litera mare ca in germana, dar se pare ca a uitat a scrie romaneste....sau nu a stiut niciodata ? S-apoi acolo se invata germana sau e club de cuplaje si flirturi ?
Mda....ale tineretii valuri...
Rotty
Postat pe 18 Mai 2017 08:43
Buna dimineata Rotty , Fluturas
Am avut rabdare sa citesc ce a postat fatuta asta, si crede-ma, chiar iti trebue muuulta rabdare.

@177, sa recapitulam pe scurt , iti place de un barbat de 27 ani care face glume “prostesti”, te fixeaza cu privirea de la 10 secunde la 2-3 minute cu “gura cascata” (are polipi si nu poate respira pe nas sau ne dai tu peste nas cu frumusetea ta ?) caruia tu ii faci o declaratie de "amicitie" (pe facebook bien sure, unde Doamne in alta parte) iar el brusc inceteaza si cu privitul si cu glumitele prostesti si culmea inchide si gura cind se uita la tine.
Tu, ca o fata care se respecta, incepi sa flirtezi cu prietenul lui incercind sa-l faci gelos pe albanez si el ce face? Se uita iar lung la tine cu gura cascata (oare in Albania nu exista femei?)
Mai fata, ce virsta ai, ca dupa limbaj si gindire cred ca nu ti-ai luat buletinul sau bac-ul.
Ai doua solutii sa afli daca albanezul tine la tine, fie vorbesti cu el deschis fara sa mai flirtezi cu prietenii lui (e clar ca asta nu tine) fie cumperi o margareta si ii smulgi petala cu petala,ma iubeste, nu ma iubeste, si vezi pe ce pici dupa care tot o sa trebuiasca sa vorbesti cu el dar fara facebook.
N-am sa pricep in veci de ce daca ai originalul in fata i-ai declarat “amicitia” ta pe facebook? Aaaaa, am uitat, in viata de toate zilele nu exista emoticoane si trebue sa te descurci cu vocabularul din dotare.


Tommy_Boy
Postat pe 18 Mai 2017 09:13
Tommy,
Eu ma intreb insa, pe ce limba or fi comunicand ? Nu cred sa fi invatat limba germana atat de bine incat sa-si gangureasca pe Facebook... Poate ca toata povestea e doar o neintelegere...de limba.
Rotty
Postat pe 18 Mai 2017 09:32
analiza de text la prima vedere
garbo_466560
Postat pe 18 Mai 2017 09:57
Duduia are o 'pasiune' ciudata si teribil de ... redundanta pt. verbele a privi, a intoarce si a se uita.
Interesant...
Mai ales dpdv ... antropologic lingvistic.

Al dracu' albanez cum de i-a sucit mintile donshoarei!
De i-a tulburat si gindurile si pina si centrul vorbirii...
Cum a facut, dragastosu' de el, s-o ia pe biata fata cu ... bufeuri pe la lingurica...
Ce nemernec skipetar, dom'le!...
Aaaaa ... 'fuck'-ut-o pe naiva doar privind-o direct in ochi si rizindu-i shagalnic...
Sa mai zica careva ca nu exista ... batai (zdrumicaturi?) de inimi la unison!
Pai uite-asa incepe toata dandanaua.
De restu' se ocupa, perfect 'sincronizati', chiar ... feromonii...

Fabuloasa chestia asta cu ... Kur-su'!
Imi place fatuca...
Partea periculoasa pt. copila e insa faptul ca albanezu', mare ... bruneto-lover, nu cred ca-i place de ea exact la modul asta...

Nashpa cu cazutul asta-n freza dupa - Ooops! - Kur(s)u' aluilalt sex!
Mai ales cind se lasa cu ... consecintze demografice!

Uite de aia ar fi bun ca statul sa incurajeze (chiar si financiar daca e cazul) ca incepind de la 18 ani si pina la vreo 30 ani - cind cica ar cam trebui sa se coaca omu' la cap - sa se faca BENEVOL...

...vasectomii reversibile si ligaturari nepermanente de trompe!

Nu de alta, da' exact puitul asta IRESPONSABIL si in draci a dus Omenirea exact acolo unde este ea acum!...
garbo101426
Postat pe 18 Mai 2017 10:11
De la: garbo_467177, la data 2017-05-18 01:25:07Am un Baiat in clasa are 27 de ani.Este Albanez
Il cunosc de 7 Luni. De la inceputul Kursului se comporta ciudat cu mine. La inceput a stat in fata mea si mereu se intoarcea la mine glumea, radea, facea glume tampite ma privea in ochi si radea. Imi cerea ceva si imi spunea ca doar a glumit. Cand aveam pauza ma fixa 2-3 min ma privea tinta in ochi cu Gura cascata si cand il observam zambea cu gura pana la ureche, cand era gata Kursu imi tinea usa la iesire si ma privea tot coridorul, striga dupa mine Ciao. Era dragastos cu mine. Ma intreba mereu daca am nevoie de ajutor venea se punea in fata mea ma intreba daca am inteles si ma privea in ochi 10 sec vorbeam mult cu el pe internet imi scria si in ore si era cu 2 scaune mai in fata se intoarcea la mine si radea facea glume prostesti imi punea intrebari stupide si le repeta.Cand purtam o discutie ma privea tinta in ochi si zambind vorbea cu mine Eu m-am indragostit de El si i-am scris pe Facebook si dupa ce a citit mi-a scris Wow asta nu e bine.
Dupa ce a aflat ma privea dublu dar cu timpul s-a racit fata de mine. Se mai intoarce la mine ai ma intreaba daca e totul in ordine. M-am pus 2 zile langa el si nu a vorbit cu mine dar mia imitat pozitia si dupa o vreme s-a intors cu corpul catre mine statea la oparte si cu picioarele unul este altul erau 5 cm intre noi. Dupa m-am mutat la locul si am inceput sa ma leg de amicul lui sa vorbeac cu el radem mult ma gadila etc Si mereu ne fixeaza cu Privirea se uita la noi mult si are gura cascata. Cand plecam nu il bag in seama il ignor si vorbesc cu amicul lui si se uita la noi lung ma priveste in ochi ma fixeaza cu privirea. O data eram singura pe coridor a trecut pe langa mine? Ma gadilat a fugit si a ras. E gelos sau de ce ma priveste tinta cand sunt in preajma unui alt baiat. Mai nou se da la o fata din clasa vorbeste cu ea, rade la ea...ai a masato cateva sec la umeri....Am observat ca de multe ori vroia sa ma priveasca dar mergea la aia direct ca si cand vrea sa-mi vada reactia. Azi a salutat pe toti la plecare eu nu am zis nimic am plecat a stat 10 sec si se uiza dupa mine. Nu ii inteleg comportamentul mi-e rusine sa vorbeac cu el.Cand stau langa el imita pozitia sau se intoarce cu corpul catre mine si e o distanta de ctv cm intre noi.E o turcoaica invelita are 2 copii si barbat acasa! Dar mai mereu e pe langa el se baga in seama si ea merge la el si povesteste tot de acasa! ca aud pana in spate!
Dar el se comporta ciudat cand vorbesc cu un Barbat cand rad glumesc. Se intoarce ma priveste minute bune si cand ma uit la el ma priveste in ochi si are gura cascata si zambeste un pic. Pare gelos ca si cand il deranjeaza ca vorbesc cu Barbatul acela.Saptamana trecuta cand am iesit de la curs seara era cu un prieten si l-am salutat pe ala etc radeam si am plecat si el se uita dupa mine lung a ramas blocat pe loc si se uita dupa mine pe el l-am ig si vorbeam cu amicul lui. Am intors capul si l-am vazut cum se uita dupa mine. Intr-o zi fata aia cu care vorbeste el m-a intrebat daca il plac pe amicul lui si el s-a uitat la mine lung zambind a vrut sa vada ce raspund. Eu am spus ca suntem doar prieteni si aia de atunci nu a mai spus nimic.
Mereu ii pasa de mine si daca era ceva ma intreba ce s-a intamplat e totul in ordine?! De multe ori venea la mine in spate se punea in fata mea ma privea si punea intrebari stupide.
Cand e langa aia am vazut ca de multe ori vrea sa ma priveasca dar nu o face si merge la ea. Sau cand plecam e langa ea aia il asteapta cand sunt in preajma lor. Poate vrea sa-mi vada reactia. Eu nu il salut il ig si plec. Si el sta si se uita dupa mine cred ca isi da seama. Ii educat si respectos. Nu am treaba cu el.
Ma respecta se comporta frumos cu mine nu am ce sa spun rau despre el. E linistit toata clasa vorbeste de bine. Si cu toti e prieten. Toti il plac toata clasa. Ea a fost langa el intr-.o zi si ea m-a intrebat daca il plac pe amicul lui. Am spus nu suntem doar prieteni. Si el s-a uitat la mine lung zambind asteapta sa vada ce zic.
(Este un curs de limba Germana!)


Pune burta pe carte. Nu intereseaza pe nimeni viata de cacao a unei fatuci, pe deasupra si analfabeta.
roxana1deac
Postat pe 18 Mai 2017 11:00

Fetelor, nu mai 'citati' de fiecare data toate ... zarzavaturile necomestibile!


Ocupa si f. mult spatiu si devine si extrem de obositor, zau asa...
garbo101426
Postat pe 18 Mai 2017 11:23
De la: Rotty, la data 2017-05-18 09:32:17Tommy,
Eu ma intreb insa, pe ce limba or fi comunicand ? Nu cred sa fi invatat limba germana atat de bine incat sa-si gangureasca pe Facebook... Poate ca toata povestea e doar o neintelegere...de limba.


Buna intrebare. Fatuţa asta nici romana nu o cunoaste prea bine, iar de germana ce sa mai zic... e o limba grea.
Deci, daca fata a invatat gemana cum a "invatat" romana iar de scris scrie la fel, inteleg de unde vin neintelegerile lor. Pina la urma emoticoanele nu pot substitui lipsa unui vocabular coerent.

'Neata buna
Tommy_Boy
Postat pe 19 Mai 2017 08:48
`Neata Tommy.
Hai sa fim optimiste...deja a invatat ca substantivele se scriu cu majuscula.
Rotty
Postat pe 19 Mai 2017 09:03
Din cauza germanei stâlceste limba română
Schmetterling
Postat pe 19 Mai 2017 09:06
" Din cauza germanei stâlceste limba română "

Adica ea nu-i de vina "saracuta"....limba germana e de vina ca i-a incalcit cunostintele.
Rotty
Postat pe 19 Mai 2017 09:08
'Neata Fluturas

Mama draga, va dati seama cam cum arata romantismul la oamenii astia?
Ce plimbari pe inserat, ce floricele, ce poezii, facebook si emoticoane de o parte, boche bee pe de alta.
Vai de mama lu' romantismu'.
Tommy_Boy
Postat pe 19 Mai 2017 09:10
Nu mai criticati...fata a pus o intrebare si atat!


Iar albanezul simte o atractie pt.tine sau asa e cu toate fetele...un Don Juan.
garbo_404769
Postat pe 19 Mai 2017 11:00
De la: Tommy_Boy, la data 2017-05-19 09:10:23'Neata Fluturas

Mama draga, va dati seama cam cum arata romantismul la oamenii astia?
Ce plimbari pe inserat, ce floricele, ce poezii, facebook si emoticoane de o parte, boche bee pe de alta.
Vai de mama lu' romantismu'.roxana1deac
Postat pe 19 Mai 2017 11:33
hermosa20
Postat pe 26 Mai 2017 02:12
As zice ca te place, se joaca cu tine, se distreaza, dar sigur nu te vrea ca iubita. Ti-a spus ca nu este bine sa te indragostesti de el. Asculta-l! A vorbit serios. Barbatii chiar ne spun ce vor. Acum isi tese panza sa te zapaceasca. Fara sa te vrea. Cea mai buna solutie ar fi sa ii spui ca te-ai inselat, ca nu crezi ca il iubești. Daca se mai poate, incearca sa continui prietenia aceea calda pe care o incepuse el. E tot ce poti obtine bun de la el. Chiar tu spui ca toti il plac. Este prietenul perfect, dar un om care nu isi doreste o iubita . Sau nu pe tine. Pentru tine este mai bine asa. Daca te dorea, tu te-ai oferit, pana acum puteati sa fiti impreuna. Nu este cazul. Scuteste- te de o suferinta inutila. Si poartă-te cat mai normal poti tu. Fara gelozii, fite, cum te porti cu ceilalti baieti. Exact la fel.
Miafarow
Postat pe 26 Mai 2017 08:33
In primul rand, ar trebui sa urmezi un curs de limba romana, pentru ca se pare ca nu o stapanesti prea bine si dupa aceea sa te apuci de limbi straine! Iar ceea ce priveste povestea cu baiatul asta, da te place dar nici eu nu-mi pot da seama de ce nu vrea sa incepeti o relatie. Oricum cine zice ca femeile sunt complicate, sa se mai gandeasca, pentru ca in ziua de azi, partea masculina a intrecut-o cu mult pe cea feminina la complicaturi. Naiba stie ce au in minte multi. Inainte, cand un baiat placea o fata si daca ea il accepta, gata erau impreuna. Acum, zici ca au inebunit frate, iti dau semne ca te plac, dar de fapt nu vor sa fie cu tine. Cred ca sunt bolnavi psihic si le place chestia asta de flirt, de joaca stupida, ii tine in suspans, ii excita naiba stie! Daca esti a lor, gata se plictisesc probabil, alta explicatie nu am.
garbo082745
Postat pe 6 Iunie 2017 00:52

Dragutzo, sper totusi ca n-ai de gind sa-i recomanzi sa urmeze cursurile alea taman ... unde le-ai facut tu, nu-i asa?

Adica unde le-ai facut ... de ris, 'minunato'!


Macar de-or fi fost gratuite...
garbo101426
Postat pe 6 Iunie 2017 15:16
Da` ce ai cu fata soro ? Iote ce fain si-o zis parerea.
Rotty
Postat pe 7 Iunie 2017 08:07
Ma iertati de greseli sunt jumate romanca jumate unguroaica...Si Ungureste stiu mai bine ca Romana!
Si m-am mutat cu Familia in Germania ca Tata lucra de multi ani aici si nua vrut sa se mai intoarca in Tara si am plecat si noi. Am pus o simpla intrebare de ce va comportati asa?! Daca nu ma puteti ajuta treceti peste!
garbo_467177
Postat pe 27 Septembrie 2017 23:31


Ia-auzi!Si-ai fost plecata de pe planeta Pamint mai bine de 4 luni sau ai avut amnezie retrograda si abia acum ti-ai adus aminte ce topic ai postat tocmai in mai, 'dragutzo'?!?


Eu zic sa-ti cauti fraieri in alta parte, ca e plin deja netul de astea de-alde tine, zau asa!...
garbo101426
Postat pe 28 Septembrie 2017 00:11
Da` cu ce te-am putea ajuta noi mai fatuto ? Si in tot timpul asta cat ai lipsit, tot n-ai ajuns la nici un rezultat ?
In ce priveste cunostintele de limba romana....Unde ai facut scoala ? In Ungaria ? Mama ma-si de treaba! Poate ca acum ca locuiesti in Germania iti dai seama ca trebuie sa stii limba tarii in care locuiesti. Si Axulina noastra e unguroaica, dar stie romaneste mai frate. Si stie bine.
Rotty
Postat pe 28 Septembrie 2017 08:46
De la: garbo_467177, la data 2017-09-27 23:31:36Ma iertati de greseli sunt jumate romanca jumate unguroaica...Si Ungureste stiu mai bine ca Romana!
Si m-am mutat cu Familia in Germania ca Tata lucra de multi ani aici si nua vrut sa se mai intoarca in Tara si am plecat si noi. Am pus o simpla intrebare de ce va comportati asa?! Daca nu ma puteti ajuta treceti peste!

OK, si atunci daca stii mai bine ungureste decit romaneste de ce nu ai intrat pe un site unguresc sau nemtesc (eventual ca sa exersezi germana)?
cred ca ai vrut sa faci de rusine limba romana nu maghiara sau germana.
Mai fata, cunosc persoane care sint plecate din tara de 15 ani si tot vorbesc/scriu intr-o romana perfecta asa ca nu ai nici o scuza.
Tommy_Boy
Postat pe 28 Septembrie 2017 09:31
Aloooo!
Da' de ce vb de mine?

Sunt sigură că fata voia să facă de rușine, limba.
nicio*

Dacă mă mut pe o altă planetă, să știți că o să vb cu acc. ''planetar''.
Axl_R
Postat pe 29 Septembrie 2017 18:28
Deabia astept sa te aud, Ax.
Tommy, eu sunt plecata doar de 13 ani, am vreo scuza ?
Buna dimineata.
Rotty
Postat pe 30 Septembrie 2017 07:45
Pt. ce iti trebuie scuza Rotty? tu scrii corect si banuiesc ca vorbesti la fel de corect, poate cu putin accent, asa cum vorbesc si prietenii mei cazati de peste 15 ani in Canada unde si-au terminat liceul si au facut si facultatea si care si-au invatat si copii sa vorbeasca romaneste ca doar sint cetateni canadieni de origine ramana.
Revenind la oile noastre, banuiesc ca fata asta nici in tara nu vorbea corect romaneste.
Tommy_Boy
Postat pe 2 Octombrie 2017 09:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
calatoria bebelusului cu masina 4 De la: victor68 27 Iulie 2010 11:51
IMPORTANT PT FIECARE DINTRE VOI 8 De la: tutankhamon 4 Octombrie 2009 13:43
Iubesc un barbat nedivortat...inca. Ce e de facut? 753 De la: mark_on 17 Mai 2010 21:38
ce credeti despre prieteniile facute pe net,,,,sunt bune sau poate face rau,,, 66 De la: garbo098250 23 Septembrie 2014 10:49
cum se spala creierii barbatilor? 54 De la: eu_geminy 30 August 2010 16:41
Setari Cookie-uri