Infectie urinara primul trimestru sarcina

"Atat" de divina dar teribil de darwina.
Camil5y8
Postat pe 20 Ianuarie 2017 15:39
Vorbim de Nietzsche si tu aduci subiectul in derizoriu cu o ... timpenie pseudo-lingvistica marca ... crishma binecunoscuta???

Chiar n-ai priceput ca eu nu fac parte din categoria idiotilor pe care-i intereseaza modificarile din '93 ale Academiei Romane?
Si asta pt. ca nu au absolut nici o ratiune stiintifica, sint stupide si idioate, n-au logica si sens iar cei mai mari specialisti ai limbii romane s-au opus categoric pt. ca n-a fost vorba decit de o enorma magarie politruca facuta de presedintele de atunci al AR, Mihai Draganescu, bun si slugarnic prieten de ideologie comunista a groparului natiunii romane de dupa '89, aka Iliescu?!?
Adica acelasi nemernic care l-a si facut pe MD presedinte al AR chiar in acelasi an in care individul devenea membru titular al acesteia!
Caz unic, fara precedent si absolut rusinos si dezonorant in toata istoria Academiei Romane!
Si voi vreti ca eu sa ma 'conformez' pseudo-normelor impuse prin furt, fals, abuz de putere si servitute politica?!?
Serios?!?!?...

N-ati citit, n-ati inteles nimic, nu v-ati informat da' v-ati supus cu maxima stupizenie toti cei care habar n-aveti de subiect unei nerozii abominabile de care pina si cei mai buni lingvisti ai nostri s-au dezis fara retinere!

Cu-adevarat penibil...

'Mishto', chiar n-am ce sa mai spun...
garbo101426
Postat pe 20 Ianuarie 2017 16:09
Despre ce vorbesti?!?
Daca te referi la ultimul post, constatativ, n-am luat nimic in deradere.
Camil5y8
Postat pe 20 Ianuarie 2017 16:23
De la: Camil5y8, la data 2017-01-20 16:23:30 Despre ce vorbesti?!?


Atat vs. atit...
garbo101426
Postat pe 20 Ianuarie 2017 16:29

Am voie sa-mi spun opiniile, nu?
Referitor la subiectul asta...
Camil5y8
Postat pe 20 Ianuarie 2017 16:37
Opiniile?
N-am vazut nici una pina acum.
"Atat" nu e o opinie, e o mishtocareala ieftina!
Cu-atit mai mult cu cit aici nu sintem la ... Monitorul Oficial, la Guvernul sau Presedintia Romaniei sau in ... manualele scolare pt. gimnaziu, nu?
Sau poate era vb. doar de o 'iesire' inabila din subiect...

Okay, si care ar fi opiniile alea atita vreme cit subiectul e altul?
A-l aduce pe Nietzsche in derizoriu, e tot o mishtocareala ieftina, no offence.

Cit (nu cat) priveste subiectul 'reforma' pseudo-lingvistica din '93 a AR, asta-i alt subiect, alt topic.
Iar opiniile nu sint interzise, desigur, numai ca opiniile din ... off cum se spune pot fi doar subiecte de cafenea sau ... gradena de stadion!
Adevarul insa e cu totul altceva.
Si, la fel ca si oamenii inteligenti, el este f. rar si extrem de greu de suportat...

Abia astept o discutie pe teme lingvistice sau privitoare la 'reforma' din '93.
Chiar simteam nevoia sa mai si rid (nu rad)...
garbo101426
Postat pe 20 Ianuarie 2017 17:20
"Atat" de... era opinia mea, strict ce am constatat eu, de cand sunt pe pamantul asta, ca oamenii dau mai mult curs laturii darwine, uitand-o pe cea evoluata, a ideatiei.

In privinta lui Nietzsche, am citit fragmente din scrierile lui semnificative, acum ceva timp, nu mi-am format convingeri, in lipsa unui studiu temeinic. Ma gandesc sa-ti urmez sfatul.
Camil5y8
Postat pe 20 Ianuarie 2017 19:15


garbo101426
Postat pe 20 Ianuarie 2017 19:22
Si eu sint insarcinata luna 6 si mie la un moment dat mi-a iesit infectie urinara am refacut analiza si a iesit bine! Ai grija unde faci analizele unele laboratoare dau erori !
. :
lllorena
Postat pe 21 Ianuarie 2017 07:25
Buna!
Am trecut exact prin aceeași experienta ca si tine. Insa perioada de "chinuri" in care infecția urinara a tot recidivat, la mine a fost de trei ani. Exact ca si tine am incercat tratament cu urovaxom, dar dupa un an infecția a revenit.
Anul trecut am ramas însărcinată. In primul trimestru a reapărut infecția urinara. Medicul meu nu mi-a recomandat antibiotic (tocmai pentru ca eram in primul trimestru de sarcina) ci mi-a dat uractiv mami si muuuuult ceai de merisoare. Cand am trecut de primul trimestru, mi-a recomandat antibiotic (permis in sarcina), dar dupa nici 10 zile de la terminarea acestuia, ce crezi, infecția a revenit. Atunci mi-a spus sa incerc sa beau multa apa cu lămâie, (de a doua zi mi-am pregatit 2litri de limonada - la 2 l de apa, sucul de la 2 lămâi) fara zahăr sau miere si mi-a recomandat si alt antibiotic. Ideea este ca de data aceasta a mers. Sunt momentan in saptamana 35 de sarcina, totul e ok si nu am mai avut probleme cu infectia urinara.
Nu stiu daca același tratament e valabil si pentru tine, eu ti-am povestit doar experienta mea.
Sanatate multa si tie si bebelușului! Si sarcina ușoara!
garbo_409707
Postat pe 21 Ianuarie 2017 10:15
Salut,

Dupa mai bine de 15 ani de recidive cu infectie urinara provocate de E-coli, numeroase si ineficiente tratamente cu antibiotice, auto-vaccine, si toate tratamentele naturiste de pe piata, eu ajunsesem la capatul puterilor, la recidive aproape lunar, pietre la rinichi, si tot ce mai vine de pe urma acestei afectiuni!
Cautari obositoare si frustrante pe net, m-au dus totusi spre Waterfall d-mannose, din Anglia, care comercializeaza produsul cu acelasi nume, o glucoza care e metabolizata si de corp, care se gaseste si in anumite fructe, si care se gaseste si la noi, in anumite combinatii, dar nu in stare pura. Ei, cei din Anglia il au sub forma pura, este un produs extraordinar pt infectiile urinare, insa doar cu E-coli sau Klebsiella! F important!!!
Cu ceva vreme inainte sa raman insarcinata, mi-am comandat si eu produsul, oricum eram disperata, parca nu mai erau zile fara infectie...usturimi, dureri, si sa nu mai pun impactul psihic! Am zis, ok, si asta, sa vedem...
Nu era ieftin, nu se stia de el la medicii din Romania, insa eram dispusa sa incerc, dupa ce citisem atatea lucruri bune despre el.
L-am incercat, mi l-am tot comandat, eram constiincioasa cu tratamentul, insa imi amintesc ca eram destul de frustrata ca nu parea ca sunt mult mai bine; le tot scriam celor din Anglia, si ei imi tot spuneau ca e imposibil, daca e infectie cu una dintre cele 2 bacterii, TREBUIE sa functioneze, sa am rabdare, si sa continui! Am zis, mey, astia ma trag pe sfoara!!!
Ei, am ramas si eu insarcinata, si l-am oprit! Mi-era groaza cand ma gandeam ce ma asteapta, stiind ca si femeile sanatoase fac pe timp de sarcina infectii urinare, ce sa mai zic de mine, care eram cu infectie cronica, sensibilitate instalata!
N-a trecut primul trimestru, ca am si facut! Agresiva si rapid instalata, plangeam ca o nebuna! Evident, E-coli, tratament cu antibiotic, insa am refuzat sa il iau! Le-am spus ginecologului si medicului de familie despre Waterfall d-mannose, cei din Anglia mi-au spus ca nu e absolut nicio problema, desi nu s-au facut suficiente teste pe femei gravide, e sigur pt diabetici, bebelusi si animale, si sa prezint produsul doctorilor mei, ca sigur il vor aproba. Asa si a fost, au fost usor retinuti, dar eu l-am luat oricum!!!!
Acum, la 2 ani de la acea infectie, eu nu am mai avut niciun fel de episod de infectie urinara!!!!
Am continuat sa il iau pe timpul sarcinii, constant pana mi-au disparut toate simptomele, si continui sa iau, f rar, cand simt ca am o jena, sau usor disconfort, usturime, cate o lingurita si dispare totul.
Nu sunt prietena nici cu lichidele (apa), imi place mai mult dieta acida, asa ca, fac tot posibilul sa favorizez infectia! Insa nu imi fac probleme, atata timp cat am la indemana praful meu magic :-)
Am fost gravida cu el, am alaptat cu el, eu il recomand oricui se confrunta cu aceasta problema!!!
Nu am niciun fel de beneficiu material sau macar sub forma de vreo multumire, nu primesc nimic gratis, dar as dori sa stie cat mai multa lume despre el!
Stiu ce simti! Am fost si eu acolo! Un produs premiat, eficient, un pic cam scump, dar merita toti banii pt starea ta de bine!!! Cand ma gandesc cati bani am dat eu pe antibiotice, vaccinuri, diete, medici, timp, si macar de erau cu efect...toate temporar, sau deloc!!!
Cauta produsul, si daca mai ai nevoie de detalii sau ajutor, cu mare drag te ajut!!!
Multa sanatate!!! Sa cresteti mari si fara infectie urinara!!!


garbo041105
Postat pe 21 Ianuarie 2017 13:24
eu spun sa mergi la un homeopat
garbo_438592
Postat pe 23 Ianuarie 2017 08:51

Chiar asa!
Recoltarea de celule stem rezolva chiar si infectiile urinare ale mamei, nu-i asa?!?


Si nu mai asculta de parerea alora de-ti dau sfaturi, in stinga si dreapta.

Mergi pe stinga si pe dreapta doar la ... recoltarea de celule stem!
Ca pe 'centru' e nashpa rau...

garbo101426
Postat pe 30 Ianuarie 2017 11:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cantecele pentru copii 3 De la: mamica1maria 7 Mai 2010 12:58
CE mancam imebiat dupa o cezariana? 1 De la: ina_rebeca 23 Februarie 2010 10:58
ecografie transfontanelara 3 De la: fleurentina 14 Aprilie 2009 15:05
buna 1 De la: dany_remy73 23 Decembrie 2008 11:27
cum faceti branzica ptr bebelusi ? 11 De la: vasilicasavoiu 2 Februarie 2009 17:40
Setari Cookie-uri