Ganduri la ceas de seara

De cand cu pensia asta stau si analizez lucruri peste care alta data treceam fara sa le acord macar o clipa de analiza. Nu inteleg de ce atata graba cu sarbatorile astea, tocmai aratau pe la tv ca targul de iarna de la Sibiu s-a deschis. Pai e abia noiembrie...
Plictiseala m-a facut sa urmaresc scandalul din familia lui Ilie Nastase. Pentru ce atata circ? Unde dragoste nu e..cu sila nu prea merge.
Guta mai face un copil. A mai facut zece si poate mai face inca pe atatia. Ce ne pasa noua?
Ne pierdem clipe din viata, clipe care nu se mai intorc. Macar voi sa invatati ceva din intelepciunea mea venita prea tarziu pentru mine. Am pierdut ani stand intr-o letargie, fara sa stiu sa ma bucur de viata, fiind mereu prinsa in probleme ce trebuiau rezolvate- ale mele sau ale altora. Nu am stiut sa spun nu, am dat sanse multiple care au dus tot la rezultatul ce l-as fi aflat de la inceput fara pierdere de vreme.
Serviciul nu e bun? Va nemultumeste? Nu va uitati inapoi. Cu Dumnezeu inainte si veti gasi un alt loc de munca pe gustul vostru.
Copiii vi s-au "urcat" in cap? Mai taiati-le elanul si dati-le responsabilitati. Sunteti parintii lor, nu servitorii lor.
Sotul/sotia se poarta urat? Aveti o discutie lamuritoare. Lasatul cu asezatul lucrurilor de la sine nu va venii. Va inseala? Nu va uitati inapoi. Sunteti frumosi si o viata aveti. Zilele curg cu o repeziciune fantastica. Cand aveam douazeci de ani priveam viata ca pe un infinit, acum in pragul de saizeci , uitandu-ma in urma vad o clipa, inainte vreo doua.
Mi-am propus sa ma ingrijesc mai mult de sanatate si sa imi fac viata cat mai frumoasa, lucru pe care vi-l doresc si voua.
Voi ce ganduri aveti, acum, la ceas de seara?
Maria802
Postat pe 20 Noiembrie 2016 19:36
Multumesc 802. Sunt intr-adevar sfaturi bune de urmat.
Chestia cu targul de iarna, e luata dupa moda de aici din Germania. Probabil se deschid odata cu intrarea in postul Craciunului, de aceea asa devreme...
Buna dimineata si o saptamana cat mai buna iti doresc.
Rotty
Postat pe 21 Noiembrie 2016 08:20
Am importat obiceiuri straine. La americani sarbatorile de iarna debuteaza cu thanksgiving day si cum noi am devenit din francofoni, "americofoni" daca pot spune asa am importat o gramada de sarbatori americane. Probabil ca in curind vom sarbatori la nivel national si 4 Iulie.

In rest, nu ma intereeseaza viata "high life-ului" romanesc care isi pune poalele in cap pe "sticla".
Cred ca trebuie sa-ti gasesti o ocupatie mai placuta decit tv-ul.
O zi buna si vesela
Tommy_Boy
Postat pe 21 Noiembrie 2016 09:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Condoleante familiilor ingerasilor morti la Giulesti!!! 38 De la: Morena29 20 August 2010 18:58
displazia de sold 1 De la: florys_delly 25 Iulie 2010 11:42
Mama are frustrari si se supara pe mine foarte repede. Va rog, o parere! 31 De la: garbo_477391 25 Noiembrie 2017 04:09
Am nevoie de ajutorul dv si de un sfat. 7 De la: garbo_401366 21 Noiembrie 2016 09:18
e greu sa ma hotarasc sa divortez 15 De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 14:27
Setari Cookie-uri