ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Alo

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

cum bag un video ca nu merge sau sint eu proasta
  citeaza   raspunde

se mai intampla!
  citeaza   raspunde

De la: Dangeros_Daniela_1, la data 2013-06-18 22:16:31cum bag un video ca nu merge sau sint eu proasta


Bit glumeste... hai sa incerc eu sa-ti explic, cu toate ca nici eu, habar n-am cum ! eu fac asa: deschid youtube pe internet explorer, caut acolo ce vreau sa "bag"... si copiez, dupa ce apare clipul, adresa de sus.... ! nu cea care apare la "share". adica cea din fereastra de adrese. o vezi tu... e tocmai sus ! succes !
  citeaza   raspunde

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. (Ioan 3: 16)

Cine crede in Fiul, are viata vesnica; dar cine nu crede in Fiul, nu va vedea viata, ci mania lui Dumnezeu ramane peste el. (Ioan 3-36)

Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos, Domnul nostru. (Romani 6:23)
  citeaza   raspunde

980-ule , da despre bagatul de video ce zice ?
  citeaza   raspunde

Parca nu mai e chiar asa de enervant 980. Reuseste sa va starneasca, ceea ce e amuzant. :)
  citeaza   raspunde

Este la fel de enervant ca si o placa zgariata.......Iti vine sa o trantesti de totzi peretzii ... Doar bunul simt si admini te mai inpiedica. Si distanta
  citeaza   raspunde

Matei 5:27,28,29
Aţi auzit că s-a zis celor din vechime: „Să nu preacurveşti.”
Dar Eu vă spun că oricine se uită la o femeie ca s-o poftească, a şi preacurvit cu ea în inima lui.
Dacă deci ochiul tău cel drept te face să cazi în păcat, scoate-l şi leapădă-l de la tine; căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă.
Dacă mâna ta cea dreaptă te face să cazi în păcat, taie-o şi leapăd-o de la tine; căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă.


Faptele Apostolilor 17:30-31
Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;
pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morţi…”
  citeaza   raspunde


Aha!...acu intzaleg io mai ghini,de ce uni' doct."simplifica" numarul organelor la OM ....dap', ce stiu eu?! o fi avut in plus......:-P

...stiu ca ei pun muzica sinfonica ....daaaa, a-9-a.....!


NB!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: