va rog sa imi spuneti cat mai multe pareri sunt disperata!

Nu te lua după toți urâcioșii, (una chiar te-a făcut "proasta", de parcă ea s-a născut inteligenta), nu te speria, fii calmă, dar mai consultă un alt medic ginecolog, ba chiar 2 și abia apoi trage concluziile. După cum ti-au spus și alte persoane de bine, cere medicului sa-ti explice pe înțelesul tău. Toate cele bune!
Pintea_Mirela_1
Postat pe 18 Ianuarie 2016 21:52
Vă mulțumesc din nou pentru răspunsuri! Astăzi am făcut din nou un test beta hcg iar joi am programare la o doctorița Bună din câte am înțeles. Este din Bacău (Zoican) pana acum nu am stat cu mâinile în sân pe forum, așa Cum mi s-a reproșat. .Am tot umblat pe la cabinete..m am tot interesat și am mai făcut și alte teste de sarcina..în fine îmi doresc din tot sufletul sa nu fiu însărcinată. Nu mai am alte simptome decât sânii foarte umflați/grei/puțin dureroși. ..
garbo_426071
Postat pe 19 Ianuarie 2016 14:51
Foarte bine ca mergi in continuare la medic, chiar de nu esti insarcinata, trebuie sa stii de ce organismul tau reactioneaza asa.Iti mai spunea cineva ca poate fi schimbarea datorata inceperii vietii sexuale.Cat timp testele si medicii la care ai fost nu ti-au confirmat vreo sarcina, inseamna ca nu esti.Stresul prin care treci acum, influenteaza mult.Asa ca, opana nu stii exact ce si cum, incearca sa te linisteti in masura in care poti! Mult succes, sanatate si sper sa fie asa cum iti doresti!
Schmetterling
Postat pe 19 Ianuarie 2016 16:03
Si acum ca ai intrat in rindul femeilor active d.p.d.v. sexual musai o data pe an control ginecologic.
Chiar daca nu exista nici un fel de simptome care sa necesite controlul, orice femeie inteligenta care se respecta si doreste sa fie sanatoasa merge o data pe an la doctorul ginecolog pt. un control de rutina.
Si inca ceva, nici o metoda de contraceptie nu este infailibila, pastile, prezervativ, sterilet, coitus interruptus, pilula de a doua zi, toate pot da chix la un moment dat.
Controlul este sfint. Gaseste un doctor bun cu care sa te intelegi bine si control anual sau de cite ori simti ca ceva nu este in regula.

Bafta !


Tommy_Boy
Postat pe 19 Ianuarie 2016 18:35
Tommy_Boy
Postat pe 19 Ianuarie 2016 18:35
astazi am primit rezultatul la analiza beta hcg.. este < 0,1 ..(data trecuta imi iesise 0,5) deci pare ca nu sunt insarcinata..oricum maine am programare la doamna doctor zoican
garbo_426071
Postat pe 20 Ianuarie 2016 14:22
Bine ca ti-ai luat o piatra de pe inima, clar nu erai pregatita sa ai un copil.
Succes si maine, sper sa fie ok! Poti discuta cu medicul si despre viitoare metode de contraceptie, sa nu mai fii intr-o asemenea situatie.
Schmetterling
Postat pe 20 Ianuarie 2016 14:54
Bună din nou! Astăzi am fost la medic si mi-a facut control și ecorafie interioara cu sonda, unde din nou mi-a spus ca nu sunt însărcinată. Nici un doctor nu mi-a făcut ecografie abdominala sa vadă dacă nu e sarcina extrauterina. Au spus ca dacă era sarcina intra sau extrauterina se vedea la ecografia intravaginala. Ce părere aveți?
garbo_426071
Postat pe 21 Ianuarie 2016 17:16
Nu esti însărcinată,ti au spus o mai multi medici, noi ce parere sa mai avem.Ai dezvoltat o obsesie deja.Linisteste te,apoi tot va fi ok.
Schmetterling
Postat pe 21 Ianuarie 2016 19:41
Daca este prezenta o scurgere urat mirositoare, aceasta este cauzata de o boala. Aceasta boala ar putea fi gonoree. Efectul acestei boli ar fi pierderea fertilitatii, adica persoana in cauza nu ar mai putea avea copii. Cel mai sigur este prezentarea la medicul de familie si apoi la medicul specialist corespunzator la care da trimiterea medicul de familie. Orice intarziere agraveaza situatia. Infectia urca la uter, trompe, apoi la ovare.
dumitrug
Postat pe 24 Ianuarie 2016 08:24
Parerea mea(nu dau sfaturi) mai mergi si alti doctori care sa-ti recolteze si papa-nicolau sau secretii. La varsta nu aveam relatii si mi se umfllau sanii si ma dureau (incepand cu 21 de ani), mai ales inainte de a-mi venii menstruatia. Nu-i baga in seama pe cei care te fac "proasta"! Sunt mai prosti decat tine! Esti inteligenta, ai cerut ajutor si sprijin cand nu ai stiut ce sa faci! PS candida poate sa apara si de la consumul de antibiotice, dar scurgerea urat mirositoare poate fi tricomonas! Multa sanatate!!!!
mariana_prodan
Postat pe 24 Ianuarie 2016 12:24
Trichomonas*
Testul Papanicolau*
Mda, sau secreții...

'' La varsta nu aveam relatii...''
Axl_R
Postat pe 24 Ianuarie 2016 12:38
De la: mariana_prodan, la data 2016-01-24 12:24:58Parerea mea(nu dau sfaturi) mai mergi si alti doctori care sa-ti recolteze si papa-nicolau sau secretii. La varsta nu aveam relatii si mi se umfllau sanii si ma dureau (incepand cu 21 de ani), mai ales inainte de a-mi venii menstruatia. Nu-i baga in seama pe cei care te fac "proasta"! Sunt mai prosti decat tine! Esti inteligenta, ai cerut ajutor si sprijin cand nu ai stiut ce sa faci! PS candida poate sa apara si de la consumul de antibiotice, dar scurgerea urat mirositoare poate fi tricomonas! Multa sanatate!!!!



Se pare ca nu ai citit primele postari.

" La varsta nu aveam relatii "

La care varsta ? ...Daca tot vrei sa zici ceva, macat fa-o intr-un mod corect....ortografic si gramatical. Clar ?

Rotty
Postat pe 24 Ianuarie 2016 13:58
Sini devin umflati si durerosi si din cauza hormonilor , si eu am trecut prin asa ceva si e din cauza deraglarilor hormonale
Arina_banisor_1
Postat pe 24 Ianuarie 2016 23:40
Buna seara.Nu ești gravidă, în mod sigur.Am pățit și eu așa ceva.Dacă nu ai contact sexual o perioadă de timp, fiind tânără hormonii din corp reacționează.Nu este sarcină ascunsă, se întîmplă foarte rar asta.Încearcă să ai o viață sexuală normală, iar pentru protecția ta folosește anticoncepționale combinate, adica cu estrogen și progesteron.Viața sexuală este importantă la un moment dat pentru corp.Pentru candidoză folosește un litru de apă fiartă, o răcești și pui o linguriță de bicarbonat de sodiu alimentar, te speli înăuntru cu degetul ușor pt a nu te zgîria, te cureți înăuntru stând deasupra unui lighian, timp de trei zile, sau pina dispare acea surgere mirositoare.Important dupa fiecare contact sexual spalăte imediat după contact, altfel riști să îți apară candidoza.Pentru o curatare bună poți sa cum0eri de la farmacie un pulverizator vaginal, sau cam asa ceva, numai stiu cum ii zice dar intrebi pt spalare vaginala.Nu te speria degeaba.Știu din experiență.Sper să îți fie de folos sfatul meu.Să ne auzim cu bine
Lazar_Mihaela_1
Postat pe 25 Noiembrie 2016 19:22
De la: garbo_426071, la data 2016-01-10 11:12:53 Buna ziua! am nevoie de dumneavoastra! va rog din suflet sa ma ajutati! acum 3 luni mi-am inceput viata sexuala si de atunci nu mai am liniste.am avut doar trei contacte sexuale protejate cu prezervativ dar la un moment dat prezervativul a alunecat. atunci nu am bagat de seama dar dupa 2 luni am inceput sa am greturi sani unflati stari de voma si am hotarat sa imi fac un test de sarcina. apoi al 2, al 3 lea si azi al 4-lea. toate negative. am fost sa imi fac beta hcg la 2 luni jumătate dupa contact mi-a iesit o valoare de 0,5 ml.apoi pentru siguranta mea am facut un ecograf intravaginal iar medicul vorbea in niste termeni neintelesi de mine dar mi-a zis ca nu sunt insarcinata. cu toate astea am sanii umflati,stari de voma si mai nou am si o scurgere alba urat mirositoare si am aflat ca s-ar putea sa fie candida si ca se manifesta mai mult femeilor insarcinate.prietenele mele cred ca este posibil sa fie o sarcina ascunsa..nu mai stiu ce sa cred.. mentionez ca menstruatia mi-a venit pana acum. va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra pentru ca eu sunt neinformata am doar 3 luni de când mi-am inceput viata sexuala si nu stiu prea multe. dati-mi un sfat! multumesc! repet am stari de voma si sanii foarte umflati si ma dor


Scumpo, cauta un medic ginecolog femeie, mergi la un control si vorbeste cu dumneaei toate aceste probleme. Cred ca medicul e cel mai in masura sa te linisteasca
Maria802
Postat pe 26 Noiembrie 2016 19:16
Este foarte bine ca ai mers la mai multi doctori si pe mine erau sa ma opereze degeaba de extrauterina .Dai peste unul care isi da cu parerea si .....tu suporti consecintele .Ai primit si sfaturi bune, dar acum trebuie sa ai grija ca pe langa faptul ca te-ai procopsit de la ..primul baiat cu o ciuperca ,prin relatia sexuala neprotejata te poti molipsi de hepatita B,C,etc ca au aparut mai multe si care sunt destul de periculoase. In rest nu dipera totul se rezolva in viata sa nu ai incredere insa in cine nu merita.Cel ales sa fie langa tine atunci cand ai nevoie,sa va respectati si sa va iubiti . Numai bine !
fengari
Postat pe 27 Noiembrie 2016 16:32

Medicii ginecologi femei au ... 2(doua) creiere si au facut ... 2(doua) facultati de medicina?!?


Si eu care aflu permanent de la toate fufele tembele cum ca doar barbatii ... 'e' porci si misogini!


Probabil ca ... MISANDRIA - despre care refuza orice muiere sa vorbeasca indiferent de nivelul intelectual propriu (cu exceptia 'memorabila' a ingeritzei bataioase!) - o fi vreooo ... floare de coltz protejata de lege!...


garbo101426
Postat pe 27 Noiembrie 2016 22:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
LA MULTI ANI COPIILOR !! 2 De la: garbo105616 1 Iunie 2011 21:03
Incompatibilitate copil -educatoare 2 De la: si_totusi 16 Septembrie 2010 16:01
Culori de Sarbatori - cum decoram casa 13 De la: garbo_407095 31 Decembrie 2014 21:45
camasi nationale copii si adulti 5 De la: nicoletah 11 Iulie 2011 12:27
caut doamna cu capul pe umeri 10 De la: dor72 18 Martie 2011 21:21
Setari Cookie-uri