cuptorul cu microunde defectiuni

am incercat sa dezghet carne tocata la cuptorul cu microunde si am apasat gresit pe butoane; s-a produs un clic de s-au inchis toate butoanele si nu a mai pornit.ce i s-a putut intampla? daca stie careva sa imi dea indicatii daca mai mege facut
Iancu_Andreea_1
Postat pe 20 Ianuarie 2016 15:49


Da, se mai intampla. Cred ca s-a simtit jignit ca cineva care nu se pricepe si nu studiaza intai modul de functionare, se apuca sa apese asa aiurea pe butoane. De cand unii oameni au devenit complet nesimtiti, unele aparate sofisticate electronice, au inceput sa fie foarte sensibile. Nu pot sa spun daca mai "mege facut"... pentru ca nu am iteles la ce te referi sa "meaga facut" ? ! Nu e exclus sa fi facut un scurt circuit in momentul cand ai apasat gresit pe butoane (de ce pe butoane, ca doar pe unul trebuia sa apesi ?). Daca mai merge curentul in casa sau in bucatarie, s-ar putea sa se fi ars siguranta proprie a aparatului. Are el si asa ceva. Mai verifica daca aparatul e in priza, poate l-ai miscat un pic si a iesit cordonul din priza. Impinge inapoi in priza, deschide usa si vezi daca se aprinde lumina in aparat. Acuma, nu stiu ce marca e aparatul si in ce tara a fost produs, daca e facut la Jelestiul din Vale, in Romania... probabil ca a dat ortul popii deja cand s-a ars siguranta. In tot cazul, daca se aprinde lumina in el cand ii deschizi usa, fa o rugaciune sa merga si mai departe. Ajuta, iti spun eu. Citesti bine si de 3 ori pe ce buton trebuie sa apesi, apasa dupa ce ai inchis usa la apart cu carnea tocata pe farfurie si deja dezghetata cred, si vezi daca nu tuseste sau stranuta aparatul. In caz ca nu, mai fa o rugaciune de multumire Sfantului tau care te protejeaza... inseamna ca o sa mearga. Succes !
barboneli
Postat pe 26 Ianuarie 2016 18:33
Cuptorul ca cuptorul, da` saraca carne! De o saptamana sta acolo.
Rotty
Postat pe 26 Ianuarie 2016 18:38


Ce sa fac... a fost inchis atelierul de reparatii pana azi... n-am vazut reclamatia Dar poate o venit vecinul si a lamurit-o pe femeie "daca mai mege facut" sau, acum e frig afara, poate a scos-o in zapada. La carne ma refer.
barboneli
Postat pe 26 Ianuarie 2016 18:44

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE ARAMIS2De la: demonsauinger 14 Iunie 2011 23:40
Este posibil sa ma insele?19De la: Alexandrutzzalady 13 Septembrie 2015 02:07
Gradinita ARICEL1De la: apublican 22 Iulie 2010 15:51
Fashion...hainute ptr fetite, Franta Germania, preturi excelente!1De la: cucodita 20 Septembrie 2010 12:30
fotobook pt copilul tau frumos in constanta1De la: kidz007767 26 Octombrie 2010 13:02
Setari Cookie-uri