relatie (banuiesc) emotionala extraconjugala

Domnule 602, imi pare rau ca nici dupa ce ati realizat ca sotia dvs s-a detasat emotional, si ca e preocupata de alt barbat, nu ati reusit sa intelegeti ce se intampla de fapt. Mie mi-ati facut impresia unui sot deranjat de faptul ca sotia a "indraznit" sa se uite la alt barbat, decat ca sunteti afectat, adica e un orgoliu rascolit. Casnicia dvs e in pericol. Pusa in pericol de..un taran, asa parca ati spus, "neelegant"..inferior dvs, culmea, nu-i asa ? Un barbat, care, tot prin rationamentul dvs fara gres - trebuia sa fie insurat la 33 de ani(??!!) - dar care ii arata atentie, consideratie si respect sotiei dvs., adica exact ce nu mai faceati dvs, pt. ca munceati mult la firma dvs. Dvs, care, asa cum rezulta din modul in care va prezentati, dar chiar si din relatarea situatiei, sunteti, scuzati-ma , plin de infatuare, va erijati in cunoscator a tot si toate (fara nici o baza reala, nu aveti pregatire academica,nu e nevoie sa ma contraziceti, sa argumentati , nu-i rusine ), debordati de o suficienta paguboasa, de egoism, egocentrism, cu un pic de fenomen "Bonaparte", ca tot l-ati pomenit (cu femeile), dar el mai obisnuia sa spuna si ca " lumea incepe cu MINE si se termina tot cu mine" , adica exista pe ici pe colo o tendinta megalomana. Sunteti extrem de centrat pe propria dvs persoana si nu v-a pasat ce se intampla cu sotia, desi ati observat ca s-a schimbat, nu v-ati gasit timp sau interes real sa aflati ce nevoi are, ce simte, ce doreste. Aveti o limitare in idei jenanta, conceptii cvasipopulare pt. o persoana care se pretinde superior, intelectual . Expuneti plin de emfaza situatia d-nei de 47 de ani bani vs.iubire, faceti un talmes-balmes, folositi generalizarea ca etalon, ceea ce denota o imensa mediocritate - folositi cuvinte si notiuni "dupa ureche", sunteti cumva autodidact, dar unul care nu-si cunoaste locul, ati fi fost modest, si deschis, ci sunteti unul cu pretentii, critic, arogant. Da, sunteti un barbat de 1,90, prezentabil, grozav si cu firma, insa, credeti-ma, indezirabil....
Ar trebui sa va considerati norocos daca sotia dvs. mai are totusi sentimente pt dvs si doreste sa va reconsiderati relatia, pt a va salva casnicia. Ati tratat-o ca pe un bun..o proprietate, o carte in biblioteca; era pe raft, o mai rasfoiati cand si cand, in rest...ramanea cu praf pe raftul bibliotecii. E tanara, 32 de ani.. e dornica de viata, poate sa faca tot ce-si propune, daca se canalizeaza, nu-i mai minimalizati calitatile, nu-i mai anulati feminitatea prin lipsa de atentie , timp si afectiune.. O relatie trebuie intretinuta, e un "mecanism" viu..are o dinamica proprie, de aceea trebuie ca partenerii de cuplu sa fie atenti si constienti de ceea ce doreste celalalt.
Probabil ca nu o sa va placa ce am scris referitor la dvs, insa ati cerut pareri; parerea mea e ca v-ati neglijat afectiv emotional sotia, aceasta-i cauza. Ca e "indragostita"platonic, se pare, iubeste..iubirea, de fapt, este..efectul. adica ceea ce ati generat dvs. Daca o sa-i treaca..?? Glumiti, nu-i asa? mama Omida raspunde pe alt site..Nimeni nu va poate garanta . In functie de felul in care veti rezolva aceasta situatie critica si de cat sunteti dispus sa-i oferiti
Nu intentionez sa intru in polemica cu dvs, daca alegeti sa ma jigniti, daca nu este un dialog constructiv,nu sunt interesata. Toate cele bune, si reflectati la ceea ce simtiti, doriti cu adevarat.
libra66
Postat pe 26 Decembrie 2015 14:41
Omul are o admiratie inecata in dezamagire fata de sotia lui : este un doctorand care se uita la un....neica nimeni in comparatie cu el. Ce nu intelege este ca femeia a gasit un barbat care umple un vid afectiv, acopera o nevoie pe care acasa nu a gasit-o. O femeie nu inseala usor, bine, sunt exceptiile care intaresc regula, insa intotdeauna lipsa de afectivitate de acasa le impinge catre asta. Poate fi un sot model in toate celelalte : se ingrijeste sa existe confortul financiar, n-o abuzeaza verbal sau fizic, n-o inseala, ii vorbeste frumos, etc daca nu ii spune cand si cand te iubesc, daca n-o ia in brate sa-i arate ca e acolo.....restul nu mai conteaza.
Si , da, este adevarat ca dupa cativa ani de mariaj sau parteneriat cuplurile se uzeaza. Parerea mea este ca se culca pe o ureche pentru ca au obtinut ceea ce si-au dorit. Uita ca mai trebuie si pastrate sentimentele si viata in doi, ca a face un copil cu un barbat nu-l leaga de casa, la fel si cum nu o leaga de el. Sau ca a realiza o avere impreuna nu este totul. Practic uita de ei ca oameni si este trist.
ghiompirica
Postat pe 26 Decembrie 2015 15:19
Am 47 de ani si sunt îndrăgostită ca la 18 ani de un bărbat mai tânăr, un bărbat care stie sa mă asculte cum sotul nu a facut o niciodata , nu avem relatii intime ...inca . Poate vom avea , poate nu . Timpul le va rezolva.
Faptul ca sotia ta caută intelegere in alta parte spune multe, ar trebui sa ti faci mai mult timp sa o ascult, sa intelegi si sa reti ce spune.Asta daca nu este prea tarziu.
garbo275087
Postat pe 26 Decembrie 2015 16:28
Încă ceva , relatia emotionala este mult mai periculoasa decât cea sexuala...cea sexuala trece ...

Esti un misogin daca ai impresia ca o femeie la aceasta vârsta nu mai poate sa iubească ...i am dăruit 20 de ani sotului dar nu a fost in stare sa aprecieze, a avut si are impresia ca merita totul fără sa dea nimic in schimb...daca tot oferi fără sa primesti se goleste sacul, invata sa oferi ! O femeie nu are nevoie de multe, putina atentie este suficienta
garbo275087
Postat pe 26 Decembrie 2015 16:42
Când am citit luptele seculare, imediat mi-am adus aminte ce comicul de situații/caracter/nume...Caragiale.
Domnul la ''douăsprezece trecute fix'' va înțelege că... e sublimă dar lipsește cu desăvârșire.

În loc de ... știe stimabilul ce să pună.
Axl_R
Postat pe 26 Decembrie 2015 17:13
Domnule 602, poate ar fi un prim pas ca atunci cand discuti cu sotia sa o intrebi direct ce-si doreste, ce-i lipseste (nu material), ce puteti face impreuna si separat ca relatia voastra sa-si recapete "focul". Ce-si doreste de la tine in primul rand. Inteleg ca este o fire deschisa. Si ce vrei tu de la ea. Noi putem doar sa presupunem, ea iti poate spune clar. Si crede-o cand iti spune ceva, chiar daca pentru tine par lucruri marunte, nesemnificative. Ascut-o cu atentie, crede-o si actioneaza pentru remedierea situatiei.
Miafarow
Postat pe 26 Decembrie 2015 17:21
Esti din Brasov?
garbo054946
Postat pe 26 Decembrie 2015 17:29
1. Ce s-a intamplat ca dintr-o femeie posesiva care iti facea crize de gelozie a ajuns sa se indragosteasca de altcineva? Avea motive sa iti faca crize de gelozie?Mai era unul pe forum dezamagit ca sotia lui il insela, ca sa spuna la un moment dat ca si el s-a mai culcat cu una sau alta, asa, o intalnire de dupa-amiaza, dar el nu vedea asta ca un adulter.
2. Ai zis ca ai avut incredere in ea si ti-ai vazut linistit de firma. Asta imi suna putin a indiferenta.
3. Ce subiecte de discutie meschine avea sotia ta, cand spui ca e foarte cultivata? Sa stii ca si oamenii inteligenti si cultivati mai discuta despre lucruri meschine. Nu poti sa arunci perle de intelepciune de fiecare data cand deschizi gura. Si am o vaga impresie ca daca ati incepe sa discutati pe subiecte ce tin de cultura sau stiinta, nu prea ai putea sa ii faci fata sotiei tale. Unii oameni cred ca daca ai terminat facultatea, nu mai e nevoie sa deschizi o carte. Dar oamenii se pot educa in continuare: este multa muzica buna pe youtube (am gasit ore intregi de muzica baroc, dar mai sunt si alte genuri), sunt multe site-uri cu filme. Cautati sa ascultati ceva impreuna, sa vedeti un film impreuna si apoi sa il discutati. Viata impartita numai intre facturi si termene limita nu e frumoasa.
4. Parerea mea e ca v-ati casatorit prea devreme. Ea are 32 de ani si va stiti de 11 ani. Deci sunteti impreuna de cand ea avea 21 de ani. Omul isi mai schimba gusturile, dorintele, ce i se parea interesant la 21 de ani, azi i se poate parea o prostie. (Am si eu 35 de ani si mi dau seama ca eram destul de naiva la varsta aia, cu toate ca multi imi spuneau ca sunt matura pentru anii mei, inca din liceu).
5. Femeile (dar si barbatii) isi pot gasi sufletul pereche la orice varsta, chiar si la 50-60 de ani. Daca ai 47 de ani nu inseamna ca iti pui oborocul in cap, gata: vine menopauza si trebuie sa stau in casa, sa nu mai aranjez. Daca tu astepti chestia asta de la sotia ta, care e inteligenta, cultivata si frumoasa (dupa cum ai zis, poate atrage alti barbati), ai sa o sufoci. Un om inteligent are nevoie de comunicare cu cei din jurul lui, are nevoie de hrana pentru creier si suflet.
6. Sunt multi oameni pentru care nu ai da doi bani atunci cand ii vezi prima data, dar care au inteligenta, profunzime si sensibilitate sufleteasca. Asta a propos de faptul ca tipul ala arata ca un taran. Nu am inteles cum o manipuleaza sufleteste pe sotia ta.
7. Nu stiu daca sotia ta se va culca cu ala. Depinde de taria ei sufleteasca si de cat conteaza pentru ea legile morale. Poate sa nu se culce cu el si sa iti ceara divortul. Poate sa se culce cu el si sa ramaneti impreuna. Poate isi da seama acum ca tu nu esti ceea ce isi doreste langa ea. (Pentru un tip care a terminat psihologia, ai putina finete in a citi comportamentul sotiei tale).

In concluzie (care se poate sa nu fie cea corecta): dupa 4 ani de relatie v-ati hotarat sa va casatoriti (probabil din cauza ca asta era urmatorul pas logic sau din cauza obisnuintei), dar sotia era peste nivelul tau (frumoasa, desteapta, cultivata); ai avut incredere in fidelitatea ei pentru ca era posesiva, dar lipsa ta de atentie a facut-o sa isi caute alt prieten de conversatie (poate discuta impreuna acele chestii meschine care tie iti fac greata). Nu se stie daca va ajunge sa se culce cu "taranul" ala, cu toate ca englezul spune "a shoulder to cry on becomes a dick to ride on". Sincera sa fiu, cu toata firma ta si fizicul tau atletic, te-as lasa in secunda doi pentru unul mai sensibil si mai intelegator, care stie sa ma aprecieze si cu care am ce discuta, care nu ma considera o curva doar pentru ca sunt femeie, care nu crede ca trebuie sa fiu impaiata fiindca am ajuns la menopauza (si nu ti-as cere nimic la partaj).
garbo_3567
Postat pe 26 Decembrie 2015 18:09
atunci cand neglijezi o femeie ea fuce in bratele altuia carea ii ofera dragoste , o asculta si cu el iese din monotonie
iesiti intr o vacanta in 2 si vezi in ce pct este relatia voastra si apoi poti lua o hotarare
ana_nae_22
Postat pe 26 Decembrie 2015 19:32
Raspund individului..garbo_423602. Eu am 61, de ani si viata mea sentimentala nu e cu nimic diversa de a altor femei de varste diverse! Chiar daca sant in "menopausa" sant mai tanara ca alte persoane, cu varsta inferioara mie, dar mult mai inteleapta. Si sentimentale mele sant profonde si intense.Ceea ce ar trebui sa intelegi, e ca Nu trebuie sa te hazardezi sa judeci viata altor persoane, dar sa incerci sa te pui in locul lor si sa Vezi cum ai reactiona..Sant f.multe variabile de luat in consideratie an aceasta situatie. An primul rand differenza antre femeie si barbat; femeia are nevoie de dialog, de asigurari verbale..in schimbat barbatul de contact fizic...studii facute de specialisti. Si cum bine stim o floare creste daca e udata in mod constant....
ADRIANA54
Postat pe 26 Decembrie 2015 23:45
Da, ''prietene"spune-i la revedere ''fostei''tale sotii, s-a indragostit iremediabil ,si nu mai poti face nimic in aceasta privinta si nici dupa,,ai gresit tu ,a gresit si ea, amandoi pe drumuri separate, daca tii cu tot dinadinsul sa te agati de aceasta relatie , nu ai decat sa experimentezi umilinta, penibilul, devalorizare, si multe altele stari ,chiar daca inca nu au ajuns in pat sa se fi avut unul cu celalalt,,,, si mai rau, !!!Divortul este cea mai la indemana si potrivita solutie pentru amandoi,mergi inainte,chiar daca sunt copii la mijloc,divortati de comun acord, si redai libertatea femei care are nevoie,este sfatul de la un barbat , nu de la femei in mod expres.Dupa divort sa astepti un timp sa se limpezeasca gandurile tale , sa reusesti sa iti identifici greselile tale unde ai gresit,si apoi sa initiezi o alta relatie,,succes in continuare si sa nu te intorci inapoi pe motivul ca o iubesti!!
Vlaicu_Costel_1
Postat pe 27 Decembrie 2015 18:08
De la: ana_nae_22, la data 2015-12-26 19:32:27atunci cand neglijezi o femeie ea fuce in bratele altuia carea ii ofera dragoste , o asculta si cu el iese din monotonie
iesiti intr o vacanta in 2 si vezi in ce pct este relatia voastra si apoi poti lua o hotarare


Al naibii femeile stea... !!! Tu ai face la fel ? E valabil si la barbati ? La "bratele alteia" ma refer....
barboneli
Postat pe 27 Decembrie 2015 18:33
Buna seara!Va multumesc tuturor pentru aprecieri!Hai sa va spun ce fac acum: de pe 24 pana astazi nu am mancat decat de doua ori ,masa de craciun gatita de sotia mea cu mine( sarmale si ciorba de perisoare gatita dupa o reteta de-a lui Radu Anton Roman)si ceva la parintii mei,am baut o sticla de pepsi de 2,5 litri in doua ore,doua pahare de vin;nu am dormit decat vreo opt ore in 4 zile.De pe 24 de cand mi-a marturisit ca este topita dupa el, discut cu ea despre aceasta relatie alcatuiesc un profil psihologic al rivalului,carne nu mai am pe mine sangerez ,sufletul imi este patruns de un pumnal incins .In dragostea ei tipul este plin de calitati sensibil( dar nu-i pasa de ea ,nu o ataca barbateste,joaca pe misteriosul) ea se bucura ca ii mai da un crampei din ceeace este el ,nu pune nici mana pe ea ,dar imi asimileaza copilul ii spune sa aiba grija de el acum in vacanta sa nu raceasca ,o batjocoreste se joaca cu ea asa cum se joaca pisica cu un soarece fiindca stie ca ea i-a cedat sufletul ei(a mai facut asta si cu o alta colega pe care a chinuit-o doi ani de se transformase saraca femeie in ceeace dorea el si lui tot nui pasa ,dovada ca la aparitia sotiei mele a parasit-o in secunda doi,fata a inceput sa isi schimbe garderoba dar el nu s-a mai intors)este gelos pe sotia mea daca are o convorbire cu alti barbati(devine livid la fata ,pamantiu).Cred ca si el o iubeste fiindca o cauta cu privirea atunci cand sunt in cancelarie .Ea crede ca iubeste nespus copii fiindca era pe scari cu el si aveau o discutie ,el ia facut semn sa taca si ca un sensibil a ajutat o fetita sa coboare scarile.
(ce poate fi mai frumos ,nici nu il interesa ce spunea ea,dar e sensibil)
Sotia mi-a spus ca a simtit o atractie fizica fata de el din prima ,este nemultumita ca nu-i inalt (pe tocuri este cat el de inalta ),nu are nici-o problema in privinta vestimentatiei lui, crede ca o sa-l ajute in problema asta.Din ce imi dau seama psihanalizand-u lcred ca nu a mai fost intr-o relatie de-a lungul vietii cu o femeie frumoasa si in general barbatii complexati cred despre ele ca au nevoie de bani ,statut social,n"spe mii de lucruri ca sa fii cu ea dar se si tem ca sunt asaltate de barbati si atunci sunt si curve(pacat am intalnit multe femei frumoase triste si neimplinite emotional din cauza frumusetii lor) de asta ii da si crampeie despre viata lui joaca un joc al seductiei dus pana la perfectiune pentru un baiat 16 18 ani cred ca aici avut o deceptie intr-o relatie (starneste o femeie si o mentine curioasa arucandu-i frimituri chiar si dupa ce stie ca femeia i sa abandonat si nu mai lupta cu el,o chinuie pana la disperare )nu trece la urmatorul pas logic: apropierea fizica si sexualitatea se bucura de succesul din acest moment al relatiei hranindu-si orgoliul ranit (cred ca poseda o femeie in pat foarte agresiv si violent dar nu din prima) ,cred ca are si o relatie de dependenta de mama lui (de asta cred ca nu este casatorit ,sotia nu a primit decat informatia ca are o relatie apropiata cu mama lui asta fiind tot ce stie despre viata lui ).NU IA DAT NICIODATA O FLOARE{ultimele flori pe care i le-am adus mi le-a rupt in cap fiindca era 22:30(,florarul m-a intrebat cand facea buchetul daca e o ocazie speciala i-am spus ca nu )m-am jurat ca nu ii mai aduc altele ,dar am mai cumparat fiindca imi plac si mie )A invitat-o la un concert al corului copiilor si la sfarsit ea avea nevoie de confirmarea emotionala ca el a invitat-o (tot timpul concertului sa intors catre ea sa vada ce face daca se uita la el) si el ia raspuns sec ca nu el a invitato ci copii.Umbla ca o amarata cersindu-i confirmarea dragoste-i lui.Stiu ca am gresit mult ca am neglijat-o ,ca nu am vorbit cu ea {in relatia asta ea nu stie nici macar unde sta el ,i-a spus ca sta in vre-o trei locatii si ca o sa afle cand sor mai invechii(cine, ce nu a precizat) el stie unde stam ,mi-a vazut copilul pe fb cred ca si pe mine,la urcat in masina ei sa-l duca si pe el saracul ca il dureau picioarele ,(mititelu ,nu are nici carnet ),ia spus ca tatal ei a murit si naiba stie ce mai ce ,fiindca are o calitate dom'le: stie sa asculte( asta de fapt cred ca strange informatii despre ea) .DOAMNE cand am vazut mesajele dintre ei sunt necompromitatoare pentru el (mesaje strict despre serviciu cu cate un carlig la spate gen scumpo sau te pup ,nu te sarut ) iar ea ii raspunde manifestand-usi ingrijorarea cu privire la sanatatea lui (de, era bolnav de o raceala intr-o faza incipienta si ii curgea nasucu") recomandand-ui sa stea cateva zile acasa pana so mai intrema,dar cel mai interesant este mesajul ei dupa ce observa ca daca ea ii da un laic pe feisbuc el sterge postarea, tipa are un ton impaciuitor cu baiatu" cerand-ui socoteala {cand l-am vazut pe asta ,mi-au dat lacrimile asa cum sunt eu de 1,90 cm ,atletic, infatuat,incult,anagramat,auotsuficient ,autodidact bonapartist, mi-am dat tricoul jos (apropo ,un tricou alb de 26 de lei de la MR.BIG bumbac de calitate si il port pe dedesupt) si am fugit sa imi bag capul sub un robinet ca inebuneam daca nu ma racoream!!!!! .In zece ani am venit de multe ori tarziu obosit, stresat ,infometat de multe ori nu a catadicsit sa se mai scoale din pat ,iar daca s-a sculat m-a privit cu niste ochi rai ,nu a catadicsit sa ma intrebe daca sunt bine daca vreau sa stau acasa cateva zile,mi-a spus ca am mancare in frigider
Doamne cat de calm sunt pe afara ,dar ce usor mor pe dinauntru stiti ca nu am ridicat tonul niciodata la ea de cand cu marturisirile astea ,ba din contra o rog,o rog sa ma chinuie cu fiecare marturisire(apropo credeti ca sunt pervers sau deja am innebunit ?)
Stiti ce i-am spus dupa toate astea: ca ma oftic fiindca nici ea nu stie ce vrea,daca vroia un te iubesc putea sa-l afle de la mine(al naibii de scump am fost si eu cu te iubesc nu am complimentat-o, nu i-am spus ca e frumoasa,nu am fost tandru; da stiu pentru asta platesc) ii trebuia un barbat adevarat care sa ii ofere tot ce nu gasea la mine,fericirea iubirii,tandrete flori plimbari de indragostiti,atat cat poate face o relatie extra in fazele depresive initiale.NE-AM IUBIT MULT ,la inceput nu sunt multe femei care sa fie cerute in casatorie in stilul in care am facut eu,ne plimbam ,ne sarut-am cu patima,apoi ca doi prosti am inceput sa distrugem tot ce ne-a dat Dumnezeu,m-am indepartat de EL,desi stiu ca el ma ajuta si ma tine in spate!
Eu ma gandeam in timpul ultimilor sase luni sa-mi cumpar o masina neaparat cu navigatie ,oscilam intre cu piele sau fara,cu multe airbaguri ca sa ne protejeze pe ea, pe copil,pe mine in caz de ceva atunci cand o sa calatorim (nu am mai plecat de mult undeva ,vara asta nici nu am fost la mare),cu motor de 2000 cm cubi, diesel de la un prestigios producator japonez si acum am o intrebare care ma naruie este din morometii:MA ,NICULAE UNDE MERGEM NOI DOMNLE?!.In urechi am melodia lui Alifantis :Esarfa in dar!(pe care o inteleg intr-un alt mod acum) :dar este contrabalansata de Metalica cu turn the page (urmaritii videoclipul oficial cap coada ).NU sunt sigur de ea fiindca se comporta ca o indragostita nici nu stiti cum se perpelea fiindca trebuia sa-i trimita aluia un mesaj de craciun si in prima faza astepta pe telefon mesajul aluia dar se imbarbata si vedeam ca se imbarbata sa nu il trimita ea prima ,timp in care eu o incurajam sa il trimita dar cred ca ii era rusine de mine ,fiind destul de uimita cat de calm sunt si cat de bine am reactionat (se gandea la crima ,pesemne ma vede ca pe o bruta,fiindca candva i-am spus ca o omor in caz de asa ceva).O incurajez ,vad unele schimbari pozitive in coportamentul ei. Stiti ce? de cate ori a fost geloasa pe mine m-am gandit s-o insel poate asa suport mai bine isteriile ei,dar acum ma simt bine (recomand tuturor femei sau barbati:nu calcati stramb!!!) consolat ca nu am inselat-o ,ma simt bine nu am avut nici chef nici mari ocazii(imi plac un anumit tip de femei elegante cu bun gust ,curate care au o energie pe care numai un barbat o poate simti)am zis tot timpul ca sunt casatorit!
garbo_423602
Postat pe 27 Decembrie 2015 21:27
garbo_423602
Postat pe 27 Decembrie 2015 22:57
De la: garbo_12911, la data 2015-12-26 06:25:39 Atentie, daca tu chiar iti doresti familia incearca sa o lasi mai moale cu serviciul, adica sa.ti faci timp ptr ea si copilul tau, plecati , fiti doar voi doi eventual intr.o noua > luna de miere > sa zic asa , demonstreaza.i ca esti bun si o intelegi prin ce trece si daca si ea are valori morale frumoase ca ale tale, se va intoarce.Eu am trecut prin ce a trecut ea, dar el nu a incercat sa vada unde s.a gresit(e clar, amandoi gresesc daca se ajunge aici) a preferat sa loveasca cu bata si atunci , chiar daca nu am plecat de langa el atunci , :filmul" s.a rupt. Inevitabilul s.a produs pana la urma , dupa alti cativa ani....dar oameni cu valori morale bune, ca ale voastre ) si ea cred ca are din moment ce a vorbit cu tine, deschis, a fost sincera)se intalnesc rar...Eu caut de mult asa ceva si nu gasesc iar ce gasesc sunt deja luati....Asta e parerea mea.....
garbo_423602
Postat pe 27 Decembrie 2015 23:03
De la: garbo_423602, la data 2015-12-27 23:03:38
De la: garbo_12911, la data 2015-12-26 06:25:39 Atentie, daca tu chiar iti doresti familia incearca sa o lasi mai moale cu serviciul, adica sa.ti faci timp ptr ea si copilul tau, plecati , fiti doar voi doi eventual intr.o noua > luna de miere > sa zic asa , demonstreaza.i ca esti bun si o intelegi prin ce trece si daca si ea are valori morale frumoase ca ale tale, se va intoarce.Eu am trecut prin ce a trecut ea, dar el nu a incercat sa vada unde s.a gresit(e clar, amandoi gresesc daca se ajunge aici) a preferat sa loveasca cu bata si atunci , chiar daca nu am plecat de langa el atunci , :filmul" s.a rupt. Inevitabilul s.a produs pana la urma , dupa alti cativa ani....dar oameni cu valori morale bune, ca ale voastre ) si ea cred ca are din moment ce a vorbit cu tine, deschis, a fost sincera)se intalnesc rar...Eu caut de mult asa ceva si nu gasesc iar ce gasesc sunt deja luati....Asta e parerea mea.....

buna !de un astfel de comentariu aveam nevoie ,te mai puteai intoarce la sot fara sa te mai gandesti la celalt, daca sotul proceda rational,? adica iti reveneau sentimentele de dinainte de a te indragosti de celalt,il mai puteai iubi daca dupa un timp ar mai fi facut din cand in cand niste greseli similare?fiindca stiu ca greselile fac parte din natura umana,si acum mi-e frica sa nu gresesc iar daca ne revenim !







garbo_423602
Postat pe 27 Decembrie 2015 23:12
De la: Schmetterling, la data 2015-12-25 10:22:23 Eu am impresia ca tu nu te comporti deloc frumos cu sotia ta.Si ca ai impresia ca, indiferent de ce faci,va fi mereu acolo,ca un catel credincios.Cumva,pe parcurs ai anulat o ca femeie, atentie din parti,afectiune...
Nu te cunosc si nu imi permit sa te caracterizeze,însă, pot sa iti spun că, e mai periculoasă apropierea ei emotională de acest om,decat daca ar fi avut o relatie intimă.Poate are nevoie de un prieten,poate de afectiune si negăsindu le la tine....
Si nu toate femeile sunt curve, nu toate femeile accepta pseudo bărbati si relatii.Asa ca lasa superioritatea asta pe care ai impresia ca o detii si fii om.
Crăciun fericit!

buna!
da, stiu ca pentru o femeie apropierea emotionala este mai periculoasa decat cea fizica ,ca poate veni acasa cu gandul la el ,ca se poate culca cu mine in pat si eu voi adormi si ea va sta treaza uitandu-se la pereti si adaugandu-i amantului calitati inexistente,chiar daca nu au ajuns la partea fizica ma simt inselat!DA m-am purtat urat dar nici ea nu a fost mai prejos ,consider ca vina se imparte 50/50
garbo_423602
Postat pe 27 Decembrie 2015 23:22
De la: angel_forever, la data 2015-12-23 16:38:18Draga 602, raspunsul la intrebarea ta se afla chiar in ceea ce ai scris tu: "doar stau de vorba despre viata lor". Ei bine, pe ea o intereseaza prea putin cum arata, pur si simplu isi doreste pe cineva care sa aiba timp sa povesteasca cu ea si se pare ca tu nu ai niciodata. Daca vrei sa iti recuperezi casnicia inainte sa fie prea tarziu, fa-ti timp pentru ea, altfel vezi ca isi face altcineva. Am inteles ca doresti sa ii oferi o viata cat mai buna, dar ai pierdut echilibrul intre munca si familie. Si daca vei continua in ritmul asta, in curand vei pierde totul. Ar fi foarte bine sa iti aranjezi programul astfel incat sa gasesti macar un sfarsit de saptamana sau chiar cateva zile de concediu si sa iesiti undeva doar voi doi, de preferat fara cel mic, timp in care sa recuperezi (macar in parte) timpul departe de ea. Ai grija sa se simta importanta in ochii tai, frumoasa, dorita si nu fa economie de complimente. Dovedeste-i ca nu e necesar sa caute un alt partener de dialog pentru ca tu vei fi intotdeauna acolo cand va avea nevoie. Si insuseste-ti obiceiul asta si in viata de zi cu zi. Mult succes si daca iti face placere tine-ne la curent.

Buna!
multumesc pentru sfaturi chiar asa ma gandesc si chiar fac eforturi dar poate ca ti se pare ca voi conditiona dar vreau si incurajari pozitive din cealalta parte ca sa fiu sigur si impacat in ceeace fac!
garbo_423602
Postat pe 27 Decembrie 2015 23:26
De la: onegru, la data 2015-12-26 05:52:37Am o cunostinta, care, asemenea sotiei tale, s-a tot plans ca sotul o neglijeaza, pentru ca omul era ocupat sa munceasca si sa aduca bani in casa, doamna fiind o fire extrem de cheltuitoare. Ca si sotia ta, avea un prieten bun de la serviciu, cu care putea sa discute cate-n luna si in stele, pana cand acesta si-a refacut viata si a plecat. Doamna in chestiune, in secunda in care sotul si-a facut timp si a stat mai mult pe acasa, a fost la un pas sa dea bir cu fugitii, pentru ca, desi se plangea mereu ca sotul o neglijeaza, a fost doar teatru, ea-si dorea doar banii, nimic altceva. Sa nu fie aceeasi situatie si la tine. Si inca ceva... nimeni nu pleaca de bine de acasa, vezi ce anume scartaie in relatia voastra, mai ales daca intampini adesea refuzuri in dormitor. Poti sa fii tu si Fat Frumos, daca nu exista compatibilitate, degeaba...

Buna!
Nu cred ca am o sotie cheltuitoare ci necalculata.In pat am incercat toate nebuniile la inceput dar apoi am lasat-o mai moale,exista o incompatibilitate fizica caci este stramta pentru mine si se umecteaza mai greu practic fara preludiu nu se poate!
garbo_423602
Postat pe 27 Decembrie 2015 23:35
De la: garbo353065, la data 2015-12-26 07:11:21Dragul meu 602,
Am trecut si eu printr-o astfel de experiența, doar ca in rolul soției tale, la o vărsta similară si dupa 6 ani de căsnicie. Rutina zilnică, stresul, lipsa de timp alocata familiei, faptul ca nu primesti atentie asa cum ai merita, (sau crezi ca merita) din partea partenerului, ca nu te simti apreciata, respectata, iubita, (nu pt ca nu ai avea toate astea de la sotul tau, in realitate, ci pt ca nu se pun in valoare, nu ti se dăruiesc asa cum simti tu nevoia sa le primesti) - toti acesti factori crează o nevoie care trebuie satisfacută. Banii nu sunt o prioritate -desi au si ei rolul lor de a-ti asigura un trai decent. De aceea ai tendința (ca femeie ma refer) ca in momentul in care primesti aceste lucruri de la un alt barbat - sunt sigura ca si in cazul soției tale, asa cum a fost si intr-al meu, apropierea fizica nu este luată in calcul o buna bucata de timp, pentru ca nu asta ii lipsește - doreste sa se dăruiască emoțional, avida de ceea ce descriam mai sus - sa poată vorbi despre ea, despre gandurile si visele ei, sa fie ascultata, apreciata ca femeie, alintata si iubita... Uneori, orbita de aceste nevoi, nu apreciezi corect calitatea celui care iti da impresia ca iti oferă acest suport.. Il vezi intr-o lumina pe care tu însuți i-o aloci.,,
Daca imi permiți sa iti dau cateva sfaturi - le dau din suflet pentru ca ar fi păcat ca ea sa isi piardă familia care e cel mai minunat lucru din cate exista, atunci cand in ea exista iubire, cum e in cazul vostru. Cu cat vei face scene de gelozie, scandal, ii vei interzice aceste lucruri, cu atat mai mult va simti nevoia sa evadeze din cotidian si sa le faca:(. Chiar daca iti va fi extrem de greu, va trebui sa fii cel mai bun prieten al ei, sa ii oferi ceea ce spuneam mai sus ca are nevoie -multa atentie, mici surprize, sa o faci sa vorbească despre ea, despre dorintele si speranțele ei, sa o apreciezi pt felul in care arata, se îmbracă, zâmbește, etc, sa ii arați in cel mai clar si curat mod posibil faptul ca o iubesti. Faptul ca o cunosti, ca stii ce ii place, valoarea inestimabila a unui puiuț care va iubește si va creste armonios doar in caldura si iubirea voastră a amandoua, sunt atuuri pe care trebuie sa le pui in valoare. Las-o sa vorbească despre relația ei extraconjugală si arata-i elegant prin dragoste si rabdare, nu prin blamare- diferenta de valoare. Stiu ca pare aproape imposibil ceea ce iti cer sa faci dar daca este cea mai importantă persoana din viata ta, merita sa i-o arați si sa lupți pentru asta!!!! Altfel veti pierde amandoi, pt ca mai devreme sau mai tarziu ea va simti gustul amar al dezamăgirii -va vedea adevăratul chip al Don Juanului ei, dar va fi prea tarziu si ii va fi prea tisine sa mai poată repara ceva !
Mult noroc si tărie de caracter iti doresc !!!

Sarut -mana !
chiar asta fac, nici eu nu stiu cum pot sa indur atat de calm si ii mai si arat ca ii sunt prieten imi dau seama unde am gresit consider ca sunt vinovat pentru toate dar ma confrunt si cu calitatile negative pe care le are in suflet despre mine,(va dati seama unele sunt asocieri intre diferite momente ale relatiei noastre) ......dar usor, usor le voi demonta.Dupa acea perioada ati mai reusit sa va vedeti sotul la fel? .Multumesc ,pentru incurajari !
garbo_423602
Postat pe 27 Decembrie 2015 23:48
Buna seara,

Eu cred ca doar vrea sa-ti atraga atentia sa te faca gelos sa te trezeasca la realitatea ca oricand isi poate gasi pe cineva care sa-i acorde atentia pe care orice om si-o doreste......daca era ceva serios nu se apuca sa-ti povesteasca .
Unele persoane asa cred ca isi vor trezi partenerul la realitate...Deci trezeste-te si acorda-i atentia meritata.
louisa
Postat pe 27 Decembrie 2015 23:52
De la: hulubinacamelia, la data 2015-12-26 10:40:14Asa incep toate relatiile, la serviciu... Fostul meu sot tot la serviciu a inceput, cu una amarata, el fiind patron. Au tinut-o asa 5 ani dupa ce am aflat, noi ne-am separat la jumatate de an dupa ce am descoperit iar amarata a avut viata dubla 5 ani dupa care a fugit de acasa fara nici o explicatie. Abia atunci a aflat sotul ei care a fost socat, toata lumea stia dar nimeni nu avea curaj sa i-o spuna. Asa ca... Numai ca diferenta e ca ea nu putea face copii, el avand un copil de 3 ani acasa. Sunt si femei nemernice care se "indragostesc" dupa casatorie, nu numai barbati. Comunicarea este foarte importanta. Si dorinta de a repara ceva daca exista. Daca nu isi mai doreste nimic de la familia actuala, nu mai poti face nimic. FB pentru unii e mai mult decat o simpla pagina de socializare. Parerea mea este ca daca vrei sa salvezi aceasta casnicie, trebuie sa comunici mult cu sotia ta, sa iti faci timp sa iesiti doar voi doi undeva, sa faci ce faceai inainte cand erati doar voi doi, eventual sa ii ceri sa mergeti impreuna la un psiholog. Daca nu vrea sa faca toate astea, e clar ca nu isi mai doreste sa mearga mai departe, e clar ca vrea sa paraseasca "barca".

buna!
Da comunic ,dar in modul in care nu suntem sot si sotie,ci cei mai buni prieteni,stiu ca doar asa se va descarca de celalat,.Credema ca in ultimile 3-4 zile nu am mai stat atat de vorba de cand eram in primii ani ai nostrii, am gatit impreuna pentruCraciun dar a trebuit sa plec la supermarket sa mai cumpar niste produse traditionale ,am sunat-o de la supermarket ca ma duc sa ma tund adica i-am spus tot ce fac pentru ai castiga increderea din nou.Nu pot sa ma duc la psiholog!



.
garbo_423602
Postat pe 28 Decembrie 2015 00:04
De la: ADRIANA54, la data 2015-12-26 23:45:55Raspund individului..garbo_423602. Eu am 61, de ani si viata mea sentimentala nu e cu nimic diversa de a altor femei de varste diverse! Chiar daca sant in "menopausa" sant mai tanara ca alte persoane, cu varsta inferioara mie, dar mult mai inteleapta. Si sentimentale mele sant profonde si intense.Ceea ce ar trebui sa intelegi, e ca Nu trebuie sa te hazardezi sa judeci viata altor persoane, dar sa incerci sa te pui in locul lor si sa Vezi cum ai reactiona..Sant f.multe variabile de luat in consideratie an aceasta situatie. An primul rand differenza antre femeie si barbat; femeia are nevoie de dialog, de asigurari verbale..in schimbat barbatul de contact fizic...studii facute de specialisti. Si cum bine stim o floare creste daca e udata in mod constant....

buna seara!
In primul rand imi cer scuze daca v-am jignit, stiu ca spiritul omului ramane acelasi pe tot parcursul vietii ideea e sa nu imbatranim urat ,dar de pe acuma observ ca nu mai pot face ce faceam la 20 de ani .Ce am vrut sa sublinez este ca acea femeie luase o decizie proasta ,doar,, alegand dragostea" amantul avea o pretentie ca banii proveniti din partaj sa fie folositi in urmatorul fel:o parte cat mai mare pentru achitarea unui apartament pe care el il detinea el ,iar pentru fiica doamnei o parte mai mica pentru o garsoniera ,dar doamna nu avea aceleasi ganduri,a cumparat doua garsoniere perete in perete ca pe viitor peretele despartitor sa fie indepartat(gandindu-se ca va pleca la amant in apartament),neprevazand ca el avea si,, interes-uri" financiare din divortul domnei(alesese dragostea,nu-i asa)in timpul divortului amantul fusese de o sensibilitate si tandrete extraordinare dar ,,pa interes"ca rezultat el o paraseste nu inainte de ai strica si masina de care ea avea nevoie ca de aer,banii ii cheltuise si s-o fi vazut-o cum plangea de sareau camesile la propriu de atata desnadejde la cei 47 de ani frumosi in mijlocul bulevardului noroc ca eram acolo si am reusit sa impingem masina intr=o parcare si nu avea un barbat pe care sa se bazeze .Credeti-ma ca iI era foarte greu sa plece de langa masina temandu-se sa nu se intample ceva cu ea pana cand o sa o poata ridica de acolo.La 47 de ani trebuie sa facem dovada de intelepciune cand facem o alegere care ne schimba viata la 189 de grade sa o luam rational..... macar.! Nu afirm ca nu trebuia sa divorteze de sot,dar frebuia sa ia o decizie rationala ,divortase pentru amant fiind tandru,iubitor atent stiiti dumneavoastra ....cum!
P.S. ca un epilog al acestei povesti care observ ca facut destula valva, la doi ani de atunci ,s-a impacat cu amantul(cine stie in urma carui compromis,era o femeie incapabila sa se descurce singura se casatorise de la18 ani practic pana atunci se adaptase traiului cu sotul,iesise din acvariu si viata o lovea, ii este frica de singuratate) ACUM II PLOUA IN CASA ,SI NU ARE BANI SA FACA REPARATII!!!
Mai stiu cateva povesti in cheia asta dar nu am sa le spun,fiindca vad ca sunt interpreta-te gresit ca un atac la persoana!
garbo_423602
Postat pe 28 Decembrie 2015 01:39
De la: louisa, la data 2015-12-27 23:52:25Buna seara,

Eu cred ca doar vrea sa-ti atraga atentia sa te faca gelos sa te trezeasca la realitatea ca oricand isi poate gasi pe cineva care sa-i acorde atentia pe care orice om si-o doreste......daca era ceva serios nu se apuca sa-ti povesteasca .
Unele persoane asa cred ca isi vor trezi partenerul la realitate...Deci trezeste-te si acorda-i atentia meritata.

buna!
As fi vrut din suflet sa fie asa dar.....nu e ,fiindca a inceput pe un fond emotiv generat de mine dar si de imaginatia ei si o atractie fizica inexplicabila fata de el .(nu poate sa imi spuna trei lucruri care o face sa ii cedeze, ci ce nu ii place )dar stii e al naibii de nasol cand imi spune sa stau linistit ca fizic nu m-a inselat dar asta daca era un barbat adevarat o putea poseda oricand!Dumneavostra ca femeie ce imi recomandati sa fac?
garbo_423602
Postat pe 28 Decembrie 2015 01:50
" eu de 1,90 cm ,atletic, infatuat,incult,anagramat,auotsuficient ,autodidact bonapartist, mi-am dat tricoul jos (apropo ,un tricou alb de 26 de lei de la MR.BIG bumbac de calitate si il port pe dedesupt)"

Mai baiatule, tu deja cazi in penibil. Si ceea ce am citat mai sus, e doar un mic exemplu.
Imi pare rau pentru situatia in care te afli, in rest
An nou mai bun sa-ti dea D-zeu.

Rotty
Postat pe 28 Decembrie 2015 06:10
De la: Rotty, la data 2015-12-28 06:10:39" eu de 1,90 cm ,atletic, infatuat,incult,anagramat,auotsuficient ,autodidact bonapartist, mi-am dat tricoul jos (apropo ,un tricou alb de 26 de lei de la MR.BIG bumbac de calitate si il port pe dedesupt)"

Mai baiatule, tu deja cazi in penibil. Si ceea ce am citat mai sus, e doar un mic exemplu.
Imi pare rau pentru situatia in care te afli, in rest
An nou mai bun sa-ti dea D-zeu.


buna!
roty nu stiu daca esti proprietara acestui site daca ai fi credema in secunda doi mi-as sterge contul si nici macar nu meriti sa ai trafic(trafic=bani) am si un site ,stiu ce inseamna sa fii gasit cu usurinta pe internet si ce face google ,daca ii cunosti pe proprietari imi pare rau isi fac un mare deserviciu ,aici observ multi oameni care vor sa isi rezolve anumite probleme cu privire la viata lor intrebarile sunt diverse in functie de fiecare om( nu conteaza daca este barbat sau femeie ) dar din cand in cand apare cineva sa strice sau sa duca discutia catre penibil ,pana acum sa stii ca mi-ai dat impresia unei femei frustrate probabil incapabila si imatura in a relationa cu ceilalti oameni (accept criticile fara probleme,nu ma ranesti ,nu ai cum ,nu ma cunosti ,nu te cunosc,nu am nici un fel de relatie cu tine ).caracterul introvert al oamenilor ii face sa se expuna aici, RESPECTA ASTA!!!,DAR DACA CONTINUI SA TE CRITIC ITI CAD IN GRESEALA CELORLALTI OAMENI CARE TE HUIDUIE ATUNCI CAND APARI IN POSTURILE LOR.
P.S.
Si da sunt bine ca barbat,vad ca sunt in ochii femeilor ,ti-ar place sa te cuceresc: nu am timiditati te atac la baioneta barbateste (asa cum iti place)ca sa-ti hranesc orgoliul de femeie in autobuz,pe aeroport in cabina telefonica (stiu sa creez acea situatie in care sa ma fac remarcat daca imi place si femeia fara a fi badaran sau taran ,si da cred ca sunt de succes si....... sunt incult ,anagramat ,bonapartist(desi el mi se pare mai nebun decat hitler dar el a salvat o tara cam cum e a noastra in momentul asta,dar imi place mai mult Hitler)infatuat am cu ce, lupt cu viata,si da nu sunt de nivelul ,,capra cu trei iezi ",si nici macar Tom Sawyer si Huckelberry Finn sau ca sa par cult Paolo Coelho aa si era sa uit pe 24 am fost cu sotia sa ne cumparam Solenoid de ala ma slabanogu si chinuitu'cum ii zice maaa Cartarescu ............frate!(cum zice un taran la radio,desi imita originalul Kafka frate! te-am bagat in ceata nuu) a dreq carte cat de scumpa era 70- 80 de lei, cat puteam sa beau de baniii aia !? nu ascult kiss fm ,radio zu ,nici macar magic fm .Candva am avut o prietena si cand m-a vazut mama ei stii ce a spus ?Ce cauta un baiat chipes ca asta cu o toanta ca tine in urmatoarele trei zile am parasit=o,un unchi de al meu spunea fa-ti prieteni mai destepti decat tine ca sa ai ce sa inveti,de prosti nu ai nevoie, poti fi prost si fara ajutor,nu te lua la intrecere cu prostia ,si chiar daca o faci vezi sa nu ajungi la nivelul de care pe care!
garbo_423602
Postat pe 28 Decembrie 2015 07:57
Stimate 423602, tu faci misto? Daca nu e un subiect deschis aiurea, menit sa iste polemici, iti recomand sa-l cauti, tot aici pe Garbo pe un anume Bobulica-aveti multe in comun, cred ca ati putea dezvolta o prietenie si purta discutii la nivelul vostru superior.
Schmetterling
Postat pe 28 Decembrie 2015 08:28


Adica cum le-ar sta vorbind in fata oglinzii... ?
barboneli
Postat pe 28 Decembrie 2015 09:05
Anagrama ce are cu agramat?

''nu te lua la intrecere cu prostia'' Să ştii, că aşa o să fac!

Axl_R
Postat pe 28 Decembrie 2015 11:21
Draga 602, cineva iti sugera inaintea mea ca ar fi foarte bine sa gasesti momentul potrivit si sa iti intrebi sotia daca mai doreste sa fiti o familie cu tot ce implica asta. Intreab-o de-a dreptul daca are rost sa lupti pentru ea sau nu. Dar nu astepta ca o problema aparuta in timp sa se rezolve in doua saptamani. Poate vrea sa se convinga ca nu este ceva de moment ci chiar ai intentii serioase sa iti salvezi familia (de asta nu schiteaza nici un semn deocamdata, pur si simplu nu vrea sa isi faca sperante desarte si apoi sa ramana "cu ochii in soare"). Nu inseamna ca nu a observat eforturile tale. Si incercati sa faceti cat mai multe lucruri impreuna: gatit, cumparaturi, mers in parc cu cel mic, mers la cofetarie la o prajitura, la teatru etc. Sunt multe posibilitati. Gaseste-ti rabdarea necesara sa povestesti cu ea chiar daca initial subiectele de discutie iti par neghioabe, ghideaza discutia spre subiecte la care ea este priceputa (de ex. daca este contabila gaseste "dileme" cu care te confrunti la firma si cere-i parerea) si incet incet ea va capata incredere in tine. Umorul isi are rostul lui si ar fi bine sa nu iti lipseasca glumele bune, rasul printre altele are rolul de a apropia doi oameni. Implic-o in activitatea ta cerandu-i pareri in diferite probleme, nu neaparat din cele mai dificile, pur si simplu arata-i ca iti poate fi de folos o idee in plus. In ceea ce priveste particularitatea asta fiziologica a ei, aici nu prea ai ce face. Posibil ca refuzurile ei sa fie si din cauza asta: sa se simta incomoda cu propriul ei corp care nu mai face fata exigentelor tale de acum. Si aici e nevoie tot de comunicare. Exista posibilitatea sa fi ajuns intr-o criza de personalitate. Nu numai barbatii pot trece prin asemenea crize ci si femeile. Si daca e asa, o criza are un debut, un parcurs si un final, ca o diagrama incepe de jos, urca pana ajunge in punctul culminant apoi incet o ia din nou in jos pana se stinge si totul revine la normal. Intrebarea este daca esti dispus sa ai rabdare si sa o sustii pana trece. Si nu uita ca nimeni nu este de neinlocuit. Fa tot ce depinde de tine si daca chiar nu va merge macar vei fi cu constiinta impacata ca ai incercat. Succes.
angel_forever
Postat pe 28 Decembrie 2015 11:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia- Pesti, Barbatul- Scorpion 1 De la: Schatzybu 16 Ianuarie 2012 08:26
Ce acceptam si ce nu acceptam intro relatie? 63 De la: heart_blossom 7 Octombrie 2014 20:55
Sper sa va fie de folos ...Sufletului! 42 De la: Mihaela_Tudora_1 21 Iulie 2013 13:56
Ce sa fac sa aduc la realitate pe fata mea carei indragostita de familia prietenului ei? 14 De la: sora_ilsi 21 Decembrie 2009 23:43
Ce inseamna omul bun si omul rau? 39 De la: anaROBERT 16 Ianuarie 2011 23:55
Setari Cookie-uri