Dragostea la vreme de internet

Pasare Spin, ce, numai prostii iubesc?! Lasand deoparte altele, ei stiu ca tu esti casatorita??? Si, cand tu nu cauti si nu vrei nimic, ca doar esti femeie la casa ta, de ce chatt uiesti cu alti barbati, pe facebook? Nu te judec, insa nu inteleg treaba asta. E criza varstei, vrei sa vezi daca mai ai "trecere"?
Banuiesc ca natura conversatiei voaste a depasit granita unei socializari de complezenta, din timp ce a dus la declaratii.
Si, in situatia data, ce vrei sa intelegi? Cu ce te ajuta???
Schmetterling
Postat pe 14 Noiembrie 2015 10:33
" Tonul face muzica." ...Nu Fluturas ? Se pare ca pasarica noastra "emite" niste triluri cam .... Intelegi ? Cu siguranta nu povesteste cu domnii respectivi despre casnicia ei reusita.
Rotty
Postat pe 14 Noiembrie 2015 15:27
De la: Pasarea-Spin, la data 2015-11-14 09:39:53Barboneli, mi-a trecut si mie prin minte ca ei cred ca sunt cuvinte magice si ca orice femeie pica la auzul lor. Spui , scrii te iubesc si femeia e la picioarele tale. Caci care femeie nu are nevoie sa fie iubita? De acord cu tine. Doar ca un domn e in Algeria si unul in India, prin absurd sa pic in capcana...geografia imi indica alte continente, alte culturi, religii. Mentionez ca amandoi sunt intelectuali, unul e sociolog, altul e inginer. Deci exclud prostia...


Acum, ca ai mai dat amanunte, pot sa-mi fac si eu un altfel de parere, chiar daca asta nu cred ca te va ajuta. Dar asa, asa cum discuti pe fb. discutam si noi aici pe forum. Tot din toata lumea si tot din diferite genuri, dar mai ales feminin si masculin... ! Deocamdata. Recunosc ca fb. e mult mai vast si cu mult mai multi membrii, unii cu membru altele fara. Ca tu excluzi prostia, poate ai dreptate dar asa cum ti s-a spus, nu numai prostii iubesc si nu numai desteptii vor sa ramana singuri daca sunt cumva celibatari. Ei, or fi ei din Italia sau din Mozambic, (rimeaza mai bine...) si ei cauta o partenera, altfel de ce isi pun fetele (doamnele) sau baietii (domnii) poze pe fb. ? Uite, aici pe forum, eu personal discut cu o multime de doamne mai tinere si mai in varsta si nu stim macar cum aratam. Sau poate da, eu am poze in albumele mele, dar nu le-am pus acolo de reclama si nu pentru toata lumea ci pentru cineva cu care ma simt mai apropiat.
Fluturas, alias Schmet... ti-a pus o intrebare de 153 de puncte, la care tu nu ai raspuns. Ei doi, sau altcineva de pe fb. stiu ca tu esti casatorita ? Te-au intrebat, de asta sunt sigur, dar tu ce le-ai raspuns ? Aici toata lumea stie ca eu sunt insurat, prea insurat as zice si cu toate astea am vre-o 2-3 iubite... !!! Dar si asta o stie toata lumea ! Geografia nu are nici o importanta, pentru ca peste tot in geografie sunt oameni si toti seamna unul cu altul, in mare parte, deci daca in Italia sau Mozambic (rimeaza mai bine parca...) atunci si in India o fi vre-o unul sau milioane care cauta pe porcaria (parerea mea personala) asta de fb. partenera de discutie, tovarasa de viata sau orice are legatura intre un barbat si o femeie. Si daca tot vorbim, as vrea sa-ti spun inca o parere de-a mea, capatata din experienta mea cu acesti oameni, cauta sa nu raspunzi sau sa iei legatura cu cei din tarile arabe, indiferent de unde iti scriu... ! Si da, teme-te de capcane, unii sunt specialisti in asta si nu ma intreba de ce...
barboneli
Postat pe 14 Noiembrie 2015 17:21
De la: Schmetterling, la data 2015-11-14 10:33:14 Pasare Spin, ce, numai prostii iubesc?! Lasand deoparte altele, ei stiu ca tu esti casatorita??? Si, cand tu nu cauti si nu vrei nimic, ca doar esti femeie la casa ta, de ce chatt uiesti cu alti barbati, pe facebook? Nu te judec, insa nu inteleg treaba asta. E criza varstei, vrei sa vezi daca mai ai "trecere"?
Banuiesc ca natura conversatiei voaste a depasit granita unei socializari de complezenta, din timp ce a dus la declaratii.
Si, in situatia data, ce vrei sa intelegi? Cu ce te ajuta???



O fi criza prostiei, ca nu si-o mai poate tine in frau si o mananca...rostia, ma refer
pinkrainbow
Postat pe 14 Noiembrie 2015 18:46
De la: Rotty, la data 2015-11-14 15:27:51" Tonul face muzica." ...Nu Fluturas ? Se pare ca pasarica noastra "emite" niste triluri cam .... Intelegi ? Cu siguranta nu povesteste cu domnii respectivi despre casnicia ei reusita.
madita
Postat pe 14 Noiembrie 2015 21:35
Nu emit, oameni buni, nici un tril! Si nici nu vreau sa inteleg daca mai am trecere...am avut, fie primit, bogdaproste! Normal ca scrie frumos la profilul meu ca sunt casatorita. Nu vorbesc niciodata despre casatoria mea iar chattuiala e despre viata in general. Sunt destul de activa pe fb, ma incearca uneori si creatiunea literara dar postez si chestiuni stiintifice , filme, idei, subiecte politice si culturale, de toate pentru toti. Probabil ca sunt atractiva pentru asta, pentru creativitate, disponibilitate, prietenie, amabilitate...si ei poate confunda totul cu dragostea. Caci despre dragoste nu poate fi vorba. Le tot explic ca ma admira ori le sunt simpatica dar pana la dragoste e cale lunga.
Pasarea-Spin
Postat pe 16 Noiembrie 2015 21:35
In legatura cu prostii si desteptii si iubirea...voiam sa spun ca sunt oameni scoliti, seriosi, ca isi trec prin filtrul gandirii vorbele, asta era ideea. Iubeste toata lumea dar in internet sa scrii cuiva te iubesc mi se pare ciudat. De aceea eram curioasa sa stiu daca vi se intampla si voua. Si ce parere aveti despre ei, nu despre mine.
Pasarea-Spin
Postat pe 16 Noiembrie 2015 21:41
Ei isi testeaza talentele de vanatori, iar tu daca esti fata cuminte si la locul tau, n-ar trebui sa-i bagi in seama. Punct.
Rotty
Postat pe 17 Noiembrie 2015 05:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu-l inteleg,oare ce mai vrea acum? 11 De la: mihaelucutzuzuk 1 August 2011 07:13
ENIGRO 2 De la: yanyacharberet 5 Noiembrie 2009 11:00
ce ati face 13 De la: sora_ilsi 20 Mai 2010 23:04
femeia ideala exista??!! 243 De la: ameno 28 Iulie 2010 16:02
un simplu cliseu.. 8 De la: quasaria 22 Martie 2010 23:28
Setari Cookie-uri