am nevoie de ajutor ! am locuit cu cineva 8 ani.in tot acest timp ,am cautat ca totul sa fie ok din toate punctele de vedere.fiecare wikend l-am petrecut la munte ,in diferite locatii.pina intr-o zi ,cind am avut un accident cu masina . de atunci totul s-a destramat intre noi .acum ,desi nu mai locuim impreuna ma cauta din cind in cnd la tel. i-am cerut sa ne mutam impreuna din nou , am intimpinat un refuz categoric .in schimb daca nu-i raspund la tel. se supara f tarenu stiu cum sa procedez, ce sa fac ![]() | ||
alex2273 Postat pe 23 Noiembrie 2011 18:49 | ||
---|---|---|
ai primit un refuz categoric, nu? ar trebui sa citesti refuzul ala si altfel: nu te vrea. ce mai e de lamurit? daca te cauta si-ti face rau, spune-i `bye-bye, baby!` o sa treci tu peste asta! da, e greu si va fi greu, dar va trebui sa accepti ca nu e nimeni obligat sa te iubeasca doar pt ca iubesti tu si asa se cade. nu se cade nimic! nu exista reguli! in iubire nu se fac negocieri. ![]() | ||
maya_n Postat pe 23 Noiembrie 2011 18:57 | ||
alex, ce urmari a avut accidentul, in plan fizic? daca a hotarat brusc ca nu mai vrea, inseamna nu prea a vrut niciodata . ai fost doar o vacuta buna de muls....si acum vrea sa treaca la alt tip ...de lapte....mai cu miere e cam dureros ceea ce spun , o spun dupa datele pe care le am aici.... de ce insisti sa te chinui astfel? ![]() | ||
dor72_ Postat pe 23 Noiembrie 2011 19:00 | ||
Se pare ca tipa te tine de fraier... Ai primit un NU...Ce doresti mai clar de atat?.. A fost ok,se pare ca nu mai faci parte din scopurile ei...deci...PA SI PUSI... Nu se termina lumea cu ea...Iti doresc sa o gasesti pe cea care clar sa te merite...Bafta | ||
garbo226933 Postat pe 1 Decembrie 2011 17:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce acceptam si ce nu acceptam intro relatie? | 63 | De la: heart_blossom 7 Octombrie 2014 20:55 |
ce imi place pe garbo | 3 | De la: caasandra 8 Iunie 2010 06:39 |
definitiile iubirii | 100 | De la: Thor_again 29 Iulie 2010 23:35 |
LOVITURA LA OVARE | 46 | De la: garbo_9711 7 Iunie 2015 16:09 |
Am ranit-o atat de mult.. | 28 | De la: Popa_Victor_1 6 Ianuarie 2016 23:44 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?