nu stiu ce sa mai cred

Draga mea! Sunt de parere c-ar trebui incercat sa lamuresti situatia.Daca te iubeste o va face,daca nu...va gasi scuze sau pur si simplu va disparea.Si i spun in cunostinta de cauza. Am avut nesansa de a incerca sa lamuresc o situatie similara(numai ca personajul locuia intr-un oras invecinat!)...si-n loc de raspuns a blocat accesul la site,email....Problemele stresante si presante aveau un nume:In cazuk meu Adela!...Nu fa greseala mea!Cu cat mai repede,cu atat mai bine. Mult noroc !!!
BtiBti
Postat pe 4 Mai 2015 10:27
Eu cred ca, in ciuda asigurarilor lui ... dragostea voastra este
doar o pierdere de timp ... In nici un fel, comportamentul lui nu este al
cuiva indragostit ...deci vine pentru aproape doua saptamani in tara, dar va vedeti si atunci destul de rar ... Un indragostit nu te-ar lasa o clipa, fara sa stie nimic despre tine ... Stiu ca este foarte dureros ... dar mai bine tai raul de la radacina si cauti pe cineva care te poate face fericita cu adevarat si care sa fie tot timpul alaturi de tine ...
garbo_398868
Postat pe 4 Mai 2015 16:18
Este foarte plauzibila, din nefericire, chiar daca ea nu are cunostinta despre faptul ca el poate fi casatorit in alta parte. Tocmai de aceea situatia asta trebuie sa se termine sau va suferi in continuare.
angel_forever
Postat pe 7 Mai 2015 23:04
Bună dimineața.
Îmi pare rău să citesc despre astfel de comportamente.
Toți cei de mai sus au dreptate și tu știi, însă ți-e teamă să recunoști pentru că îl iubești și încă ai încredere. Am scris ”incă” și așa este. Sunt convinsă că ți-ai adresat singură, de multe ori, întrebarea dacă îl crezi sau nu, din puținul despre care scrii că îl comunică.
Cel mai simplu ar fi să-i soliciți sinceritate. Nu aștepta. Nu are sens.
La vârsta lui, știe deja ce face. Clar atitudinea față de tine nu este cea mai corectă. Te știe așteptându-l și iubindu-l și nu prea îi pasă de respect reciproc, sinceritate, ba mai mult: iubire. Este nefiresc să iubești pe cineva și să nu comunici cu acea persoană când nu e lângă tine. Nu-i așa...? Este nefiresc să iubesși pe cineva și să nu împarți și binele și râul cu ea... Nu-ți dau sfaturi. Știi și singură cum este mai bine și mai cinstit să te comporți tu cu tine. Eu mi-aș oferi un moment de adevăr. Simplu, sincer, direct. Altfel, chinul este perpetuu... Iar el va minți în continuare... știind că tu habar nu ai... Multă sănătate și o viața liniștită... Iar acestea două și toate câte le dorești..., de la tine vin..., nu de la altul/alții.
Ma iartă pentru cuvintele acestea. Aș fi preferat să nu le scriu. Însă, crede-ma, ceea ce am trăit personal m-a determinat să răspund...
Mult bine și o zi perfectă...!
garbo_402242
Postat pe 8 Mai 2015 07:58
Poti sa savurezi absenta domnului si fara sa aveti o relatie, sa stii.
quasaria
Postat pe 4 Iunie 2015 07:40
Exact! Macar stii de ce e absent!
Schmetterling
Postat pe 4 Iunie 2015 08:36
D-na Rodica , cred ca este mai bine sa va vedeti de treaba . De regula asemenea barbati ... calatori si pe " ultima suta " cum se spune la noi , au legaturi amoroase cam in mai toate locurile pe unde se preumbla . Trebuie sa aveti mare grija , sa nu cadeti in pacatul de a fi un exemplu mai putin bun pentru cei apropiati si dragi Dvs .
Petrica_Bratan_1
Postat pe 20 Iunie 2015 09:06
Draga mea, din experienta proprie, iti spun ca acest barbat nu este singur. Am trait o asemenea relatie, iar dupa 3 ani si 9 luni am aflat, din pura intamplare, ca era insurat si in acel moment avea o alta relatie.Asa ca ar fi bine, daca poti, sa faci investigatii, iar daca nu, lasa lucrurile asa cum sunt si concetraza-te pe viata si fericirea ta. Fi un pic egoista.
garbo_11687
Postat pe 20 Iunie 2015 09:52
Cred ca e insurat si ca mai are pe cineva cu care se intalneste cand vine in Romania. Si eu am avut o relatie cu un roman din strainatate, dar cand venea in Romania eram tot timpul impreuna fiindca ma iubea si se bucura si el sa fie cu mine asa cum si eu abia asteptam sa vina sa il vad... Deci, nu cred ca esti dragostea vietii lui, si tu stii asta dar nu vrei sa accepti. Inteleg foarte bine de ce, dar sa stii ca orice prelungire a acestei situatii nu face decat sa te traga pe tine in jos. Sa stii ca un barbat admira mult mai mult o femeie care stie ce vrea si care nu lasa pe nimeni sa o calce in picioare. Iti garantez ca, daca ii ceri clar sa-ti explice ce se intampla si sa-i spui ca ai nevoie de stabilitate, deci sa luati o decizie pentru urmatoarea etapa a relatiei, lui ii vei trezi respectul. Acum, in conditiile in care el vede ca esti atat de usor de aburit, el nu are cum sa mai aiba respect pentru tine. In ochii lui, probabil ca esti doar o gasculita. Conditia este sa vorbesti frumos, cu dragoste, cand ii ceri explicatii si sa ia o decizie, sa fii si sa ramai O DOAMNA. Asta e conditia ca sa simta respect, altfel nu vei fi decat o nebuna in ochii lui, cineva despre care vorbesti si razi cu altii... In primul rand, tu trebuie sa ai mai mult resoect pentru tine, Poate ti se pare situatia ca un basm, cu un personaj exotic si misterios, insa sunt sigira ca poti gasi emotie si adrenalina si intr-o relatie mai autohtona. Sunt atatia barbati cu suflet si care merita sa fie iubiti, nu acest playboy care te umileste...
garbo_397342
Postat pe 21 Iunie 2015 00:08
Draga Rodica,raspunsul e in comportamentul lui. Cu siguranta la aceasta varsta are un trecut si in Austria despre care tu poti sti doar ce-ti spune el. Eu zic sa te bucuri de momentele petrecute impreuna,dar nu-ti pune prea mari sperante in acesta relatie.

Iuliana-L
Postat pe 24 Iunie 2015 05:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sarcina 6 De la: tutankhamon 8 Septembrie 2009 12:16
O intrebare....Ce inseamna casatoria pt voi? 216 De la: fleurdelis 26 Iunie 2010 18:57
İnternetul este un loc numai al nostru personal sau este comun? 13 De la: Sarikiz 7 Aprilie 2013 15:13
In ziua in care m-am iubit cu adevarat Charles Chaplin 40 De la: Luna_in_capricorn 6 Decembrie 2011 19:39
Marea mea iubire 301 De la: garbo107589 15 Septembrie 2010 18:21
Setari Cookie-uri