ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Rugaciune facatoare de minuni

Voteaza
*****Scor: 4.2608695652174 din 23 voturi
 

De la: garbo_406810, la data 2014-12-29 12:08:36Eu stiu ca sunt unii oameni care iubesc mai mult animalele pt ca sunt fiinte necuvantatoare ,si nu le fac rau,sau poate si ei fac dar cum sunt asa mici nu le iau oamenii in serios,
unom care are pe Dumnezeu in ijima nu trebuie sa doreasca raul nomanui jici macar in gandul lui,si sa nu lase ca gandul rausa ii vina in inima.
Trebuie sa inveti sa te aperi dar sa nu urasti
  citeaza   raspunde

pentru catolici e o sfanta asa cum avem si noi ortodocsii sfintii nostri. ce putem avea impotriva ei? Dumnezeu e unul singur, Biblia la fel, daca ajuta sa fim mai buni si mai intelegatori de ce nu am putea crede in puterea rugaciunii Sf.Marta
  citeaza   raspunde

De la: garbo_393992, la data 2015-01-01 10:18:20pentru catolici e o sfanta asa cum avem si noi ortodocsii sfintii nostri. ce putem avea impotriva ei? Dumnezeu e unul singur, Biblia la fel, daca ajuta sa fim mai buni si mai intelegatori de ce nu am putea crede in puterea rugaciunii Sf.Marta


pai nu trebuie sa ai nimic impotrivs nimanui.
pur si simplu nu trebuie sa te rogi la credinciosi morti.
trebuie sa te rogi la Iisus sa se roage la Tatal ceresc pt tine si sa re ajute sa devii un om mai bun mai drept si cu bun simt.mai drept.
  citeaza   raspunde

DOAR Iisus a spun voi ju puteti sa ajungeti laTatal ceresc decat prin mine.
Iisus a fost Fiul lui Dumnezeu.Si daca vrrm sa devemim mai bun trebuie Lui sa ne rugam sa se riage la Tatsl ceresc pt moi sa ne ajute sa devenim mai buni sk mai drepti unii cu altii ca sanu mai existe atata ura si atatea razboie.
oamenii nu sunt drepti hnii cu altii de aceea nici nu au incredere ujii in altii.
  citeaza   raspunde

De la: garbo_406810, la data 2015-01-01 10:45:53DOAR Iisus a spun voi ju puteti sa ajungeti laTatal ceresc decat prin mine.
Iisus a fost Fiul lui Dumnezeu.Si daca vrrm sa devemim mai bun trebuie Lui sa ne rugam sa se roage la Tatsl ceresc pt moi sa ne ajute sa devenim mai buni sk mai drepti unii cu altii ca sa nu mai existe atata ura si atatea razboie.
oamenii nu sunt drepti hnii cu altii de aceea nici nu au incredere unii in altii.

daca oamenii ar fii mai drepti unii cu altii nu ar msi exista atata ura si dezbinare care se ajunge mai apoi la razboie.
pt ca nimanui nu ii place ca cineva sa isi gata joc de el.
  citeaza   raspunde

De la: mih6363, la data 2014-12-28 18:14:51Rugaciunea este cea care vine din inima,iar rezultatele le avem dupa gandurile si faptele noastre,adevarata credinta o gasesti in biserica adventista,acolo este locul celor care doresc sa invete cuvantul lui Dumnezeu si ce doreste El de la noi.Happy new year from England.


Credinra este sa crezi in Dumnezeu,dar nu trebuie sa crezi in religie.
  citeaza   raspunde

Sf. Marta este sora Mariei si a lui Lazar din Betania, cel inviat de Isus si, erau prietenii Lui. Citeste in orice Biblie! Rugaciune ortodoxa sau catolica, nu are importanta pentru ca sf. Marta, Isus, Lazar sunt in orice Biblie si, pentru ca cel mai mult conteaza credinta cu care te rogi Sf. Marta si nu confesiunea. Sf. Marta nu era nici ortodoxa nici catolica... era pur si simplu impreuna cu sora ei Maria si fratele Lazar, prietena lui Isus. Incetati sa va mai ganditi cand va rugati si va doriti ceva, la confesiune. Daca Dumnezeu a permis 2 confesiuni dar avem o singura Biblie identica inseamna ca El ne asculta rugaciunile pentru ca avem nevoie de ajutor si credem in Sfanta Treime si in ceea ce scrie in Biblie. Credeti ca Dumnezeu cand ne rugam lui, inainte de a ne implini cererea, ne intreaba ce confesiune avem si ne indeplineste doar daca suntem catolici sau doar ortodocsi? Nu realizati ce nu exista 2 Dumnezei, 2 Isus si 2 Duh Sfant si ca nu sunt niciunul catolic sau ortodox. Ei...SUNT si, atat!
  citeaza   raspunde

De la: Rotty, la data 2014-12-29 08:59:03
De la: Schmetterling, la data 2014-12-28 18:20:39 Na,ca ati ajuns sa va luati si de cele Sfinte.Dumnezeu este acelasi pentru toti,indiferent de religie.Credinta e ceea ce conteaza,indiferent de ritul din care facem parte.
Lăsati sfintii in pace,fiecare se roagă si crede cum si in ce simte ca îi aduce linistea si apropierea de Dumnezeu.


Total de acord.


Si eu sunt de acord cu cele spuse mai sus
  citeaza   raspunde

De la: Schmetterling, la data 2014-12-28 18:20:39

1. Dumnezeu este acelasi pentru toti,indiferent de religie.Credinta e ceea ce conteaza,indiferent de ritul din care facem parte.

2. fiecare se roagă si crede cum si in ce simte ca îi aduce linistea si apropierea de Dumnezeu.


1. Chiar aşa să fie oare ?
2. Sunt unii care cred că se apropie de Dumnezeu doar dacă îşi pun o centură cu explozibil şi le detonează prin pieţe sau locuri aglomerate. Şi ei au dreptate ?

  citeaza   raspunde

Fanatici au fost și o să fie.

Și asta e un mod mai ''rapid'' de a te apropia.
  citeaza   raspunde

Sunt tot felul de lideri care manipuleaza.
cine stie ce promit la inceput
  citeaza   raspunde

Nu stiu cat de adevarata e rugaciunea asta, dar va pot povesti din propria-mi experienta cateva cazuri.
1. Adolescent fiind intr-o zi aveam o durere de cap ingrozitoare. Ajuns acasa i-am spus mamei care a presupus ca am fost deocheat. M-a pus cu capul in poala ei, a zis nu stiu ce descantec si la sfarsit a aprins un bat de chibrit si la stins intr-un pahar cu apa. Ma credeti sau nu,dar in secunda urmatoare mi-a disparut durerea de cap.
2. Eram in Italia, venisem de la munca. In aproprierea casei ma abordeaza unul de nu stiu ce religie si dupa ce imi face capul mare mam invita in urmatorul weekend la "biserica" lui, care era la cateva sute de metri distanta. Atunci mi-am zis asa, m-am rugat lui Dumnezeu sa-mi arate calea, sa-mi dea un semn daca e bine sau nu sa ma duc. Ce credeti? a doua zi m-au dat afara de la serviciu. Am interpretat ca o dezaprobare. M-a pedepsit numai ca am gandit sa ma duc la acea biserica.
3. Acum cateva luni, asteptam de cateva saptamani un raspuns pentru un loc de munca si acesta intarzia. M-am dus la biserica si m-am rugat ca acel director de la care asteptam raspunsul sa ma caute. A doua zi m-a sunat si m-a angajat.
4. Acum cativa ani eram tare stramtorat cu banii. Plateam la banca lunar o suma mare, venise primavara si nu aveam bani sa cumpar lemne pentru anul urmator, ma imprumutasem cu un an innainte pentru iarna care trecuse. Aproape nu mai aveam nici bani de mancare. Intr-un cuvant eram terminat. Ma duceam cat puteam de des la biserica si ma rugam la Dumenzeu. In ultimul timp aveam senzatia fizica ca Dumnezeu ma asculta si e acolo deasupra altarului. La nici o saptamana am primit o oferta de munca f. bine platita care mi-a permis sa-mi platesc banca integral, si sa ma pun pe picioare financiar bine de tot.
Concluzia mea: Dumnezeu exista, dar chiar trebuie chiar sa crezi ca sa te auda.
  citeaza   raspunde

Da .................pot spune ca si mie mi s-a intamplat astfel de chestii.Dar sunt doare coincidente.Dar fiecare este liber sa creada ceea ce vrea.Ocredinta treb.sa ai,nu poti trai asa ca animalele,insa nu o credinta exagerata.Nu poti crede ca daca te rogi iti cade ceva din cer.Nu ,nu-ti cade nimic din cer.Daca nu dai din maini si din coate te poti ruga tu pana iti vine rau.Din cer nu-ti pica nimic.
  citeaza   raspunde

nu trebuie sa ne plecam urechea spre rauvoitori. fie sant rautaciosi,fie necredinciosi,dar sa le dorim sa nu le fie necesara o rugaciune facatoare de minuni.
ritualul cu luminarea este o alta rugaciune facatoare de minuni,experimentata,si consta in cumpararea unei lumanari,un virtual semn al crucii si o numesti sa-i fie lu d-zeu.
seara la culcare,o aprinzi si spui,ca unui prieten problema care te macina,de sanatate,spirituala sau de dreptate.
rezultatul este o intalnire cu ingerul pazitor care iti va arata raspunsuri
  citeaza   raspunde

Eu cred ca exista constiinta.
daca te rogi lui Dumnezeu sa te ajute sa evoluezi spititual si material.
sa doresti sa fii un om care nu isi bate joc de alti oameni.
Si atunci cand ii inveti pe copii tai lucruri bune sa te ia in serios.

si daca faci reguli pt copii tai nu uita sa iti faci si tie cateva reguli ls ceea ce ptetinzi mai intai trebuie ss le pui tu in practica.
  citeaza   raspunde

Un om care se straduie sa fie drept o face in toare actiunile sale trebuie doar sa isi doreasca sa fie un om drept.in toate actiunile sale chiar si cand este suparat
  citeaza   raspunde

Ati vazut la TV ce s-a intamplat la Paris din cauza fanaticilor, dar si al caracaturistilor???
  citeaza   raspunde

i*

Caricatură, deci...
  citeaza   raspunde

Aceasta rugaciune mi-a dat-o si mie o prietena care se culca cu sotul meu. :(
  citeaza   raspunde

Iote minune !
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: