Daca o prinzi ca te-a inselat merita o sansa?

no, atunci are "cai putere" si schimba traseul,
"o ia pe aratura cu 4x4" si devine mai serios.
N-are decat sa devina "duduia" amuzanta si sa-l faca ea sa rada!
eiiii...!
pitiTa_
Postat pe 7 Noiembrie 2014 14:27
Inca nu mi-o raspuns daca-i da la falci... ...ca daca da , atunci sa se kace pe caii putere ...ca ce e dus , dus ramane.....
Rotty
Postat pe 7 Noiembrie 2014 19:09
L-ai speriat, Rotty!
A luat-o pe susa si, n-o 'nteles ...

Tu, iar ai fost de serviciu la bodega?
pitiTa_
Postat pe 7 Noiembrie 2014 22:33
sa inteleg ca in acelasi timp se vedea si cu ala cu care avea o relatie de 3 ani si cu tine, de ai pus-o sa aleaga. deci il insela si pe ala. am invatat o chestie de pe 9gag.com: daca o femeie isi inseala partenerul cu tine si pe tine te va insela cu altcineva. deci, s-ar putea sa mai insele. dar, poate gresesc eu in judecata mea, bazandu-ma numai pe ce ai scris aici.
garbo_3567
Postat pe 8 Noiembrie 2014 04:03
567 , tu intoarce-te la inceputuri , ca n-ai inteles nica.
Rotty
Postat pe 8 Noiembrie 2014 07:35
De la: fengari, la data 2014-11-01 15:21:38Pentru ca viata voastra sa redevina fericita pe linga faptul ca va trebui sa ierti ,va trebui sa renunti la orice gind legat de aceasta intimplare.Poate fii un moment de ratacire .dar daca ea nu-si schimba serviciul fiind inconjurata de multe....ispite intimplarea se poate repeta si atunci ce faci? Intr-o sala de jocuri cine intra?oameni aventurieri dornici de cistiguri usoare, carora le place sa riste.......si mai ales sa cistige.Nu prea e egala lupta cu un astfel de om ,asta i s-a intimplat si sotiei tale.Daca te torturezi cu ginduri vor incepe certuri mai dese,si veti ajunge sa uitati de ce sunteti impreuna ...Nu lasa sa se intimple asta daca vrei sa fiti o familie .Eu imi doresc sa va puteti impaca sa puteti uita, dar ramine un mare, ""dar "",cum si in ce conditii voi trebuie sa hotariti.
Blackstorm
Postat pe 8 Noiembrie 2014 08:14
Trebuie să renunți la orice gând...
Pe naiba!Tu renunță și las-o în pace să facă ce vrea! Eventual o poți întreba seara cum a fost și în ce fel...și când ești programat și tu la...
CONCLUZIA E SIMPLĂ: Las-o frate!Lumea nu stă într-o singură femeie(ea)!Abia nu-ți mai automutilezi sufletul și creierul!
Și eu sunt însurat,suspectez și eu că...dar nu cercetez!Ăsta e singurul mod de a sta liniștit,iar dacă aș afla,e totul simplu,NEXT!
Blackstorm
Postat pe 8 Noiembrie 2014 08:28
Ai primit fel si fel de pareri , unele de bun simt , intelepte, trecute prin filtrul experientei si al maturitatii emotive. Altele, niste rautati , niste frustrari personale scoase la suprafata , probleme nerezovate , care , se vede , inca le bantuie vietile.
Fiecare om , merita a doua sansa . Generalitatile mustind de mediocritate expuse aici de genul "cine a inselat o data , o va face si a doua oara " nu au nici un suport, argument , in realitate. Pai..daca spunem " cine nu a inselat nici o data , nu o va face niciodata "..avem vreo garantie ?? . Fiecare persoana , fiecare relatie are proprii parametrii de desfasurare , proprii factori , de natura diferita care actioneaza si interactioneaza diferit.
Din cele relatate de tine , am inteles ca tu esti un om care te consideri "de casa" , iti iubesti familia si ai grija sa le asiguri bunastare, un trai mai bun. Ea, sotia, e , dupa cum ai spus tu, mai putin atenta cu banii , dar...si-ar dori sa rada mai mult / a povestit ca acel barbat o facea sa se simta bine si o facea sa rada. Tu strangi bani , faci economii pt. a construi o casa . Cred ca este posibil ca tu, fiind preocupat de partea finaciara a familiei , respectiv , latura materiala a relatiei voastre , sa o fi facut sa nu se mai simta importanta pt. tine, sa nu mai primeasca atentie din partea ta , cu alte cuvinte, nu ai mai facut-o sa rada , dupa cum s-a exprimat ca i-a placut la celalalt. Faptul ca sotia ta ti-a aratat ca ii pare rau , a fost rusinata , a plans , si-a declarat dorinta de a ramane impreuna , a stat de vorba cu tine si si-a marturisit slabiciunea , caci eu asta cred ca e , demonstreaza ca nu a fost vorba de o relatie reala, concreta , in care chiar a intrat cu vinovatie, ci mai mult de ceva care s-a intamplat , pe parcurs. Alta era atitudinea ei , daca ar fi fost implicata serios intr-o relatie.
Sunt multi barbati , care se considera buni familisti , si pe undeva sunt , insa , doar din punctul lor de vedere. Adica, ei se centreaza pe ceea ce cred ei, ca sunt nevoile partenerului de cuplu , fara sa inteleaga ce nevoi reale are acesta. Un exemplu frecvent : " i-am oferit totul , am muncit pt. familia asta 10 ani...sta intr-o casa frumoasa, are masina ei , plecam in concediu mereu , copii au tot ce le trebuie..de ce vrea sa plece ?? " In cazul acesta , realitatea era urmatoarea : e adevarat, sotul se zbatea pt. familia sa, dar doar din pdv. material...el emotional , afectiv , nu se implica aproape deloc , sotia lui putea sa locuiasca si intr-un apartament , dar isi dorea ca sotul sa ii acorde atentie, sa discute cu ea , sa ii impartaseasca probleme, planuri, sa ii ofere putina afectiune. Intre ei se facuse un gol , se detasasera , iar sotia , dupa vro 2 ani de incercari i-a spus ca vrea sa plece la parinti, cu copii, pana se va finaliza divortul. Sotul a fost socat, indignat de "nerecunostinta " sotiei si desigur, a banuit ca avea pe altcineva. Nu avea, doar ca devenise apatica, trista si simtea ca viata ei merge in gol , iar ea se indrepta spre depresie. Ti-am dat acest exemplu , ca sa intelegi ca poate si sotia ta voia mai multa atentie , rasete , timp petrecut cu tine , decat acea casa , sau masina. Fiecare om are propriile canale prin care isi incarca sufletul , ca sa zic asa.
Parerea mea e ca sotia ta nu e o femeie cu intentii rele , isi iubeste familia , insa a avut niste momente de "ratacire"...In general , o femeie devine receptiva la altcineva , doar cand este vulnerabila.
Gandeste-te bine , sper sa va mai dati o sansa , insa trebuie sa discutati clar , sa va raspundeti la intrebarile care va framanta , sa va iertati pt. tot ce ati facut si pt. tot ce nu ati facut , si sa incheiati acest capitol. Fara reprosuri la fiecare cearta,fara razbunari si fara suspiciuni. Sa incepeti un alt capitol din casnicia voastra.
libra66
Postat pe 8 Noiembrie 2014 11:53
Mie mi se pare totusi interesanta schimbarea, asta.
Nu pot s-o compar cu a reptilelor, fiindca alea n-au constiinta, nu se exprima in cuvinte, nu-si pot insusi sau face intelese altfel, decat "schimbandu-si culoarea". Este intradevar unicul lor mod de convingere pt. a supravietui.

"Ea" insa, este dotata cu toate cele necesare pt. a fi capabila sa poarte o discutie serioasa cu Alonzo fara sa recurga la tertipuri, nu le-ar fi de folos nici unuia in sit. actuala.
Alonzo, sa fii atent la stilul mieros de implorare ca sa nu te simti mai "ranit" decat esti, si ciuleste bine urechile la ce-si doreste ea ca femeie- sotie pe viitor si analizeaza bine daca esti in postura de-a-i oferi
pt. a merge mai departe.

Ziua buna!
pitiTa_
Postat pe 8 Noiembrie 2014 13:56
pe undeva,ai greșit și tu,dacă a avut dorința asta,uiți dar nu ierți,ea mai mult ca sigur va recidiva,dar schimbăți comportamentul,nu prin vorbe,prin comportament,o sà vsdà ce pierde,și va regreta,ai un copil ,iubește-ți familia,dar pàstreazà-ți o limità,va regreta,acum e naivà,dar crede-mà sà nu fi fost cu vinovatul care a ìmpins-o sà deraieze.......
garbo336974
Postat pe 8 Noiembrie 2014 14:21
Mi-ai făcut ziua!
Axl_R
Postat pe 8 Noiembrie 2014 14:27
Daca vedea "bariera" nu mai "deraia"......

Acuma, sa faca bine sa se "spele pe cap cu paguba", na, ca de ras nu stiu daca mai are ce?!
pitiTa_
Postat pe 8 Noiembrie 2014 14:45
libra, extrapolind logica ta si comentind sfaturile in loc sa comentam subiectul initial - da, a primit tot felul de sugestii de la diverse care probabil procedeaza la fel ca nevasta-sa - sau care incearca cu disperare sa justifice compromisul in care balteste viata lor proprie, pentru ca sint absolut incapabile sa scoata capul din rahat si sa inteleaga ca merita un barbat care sa fie 100% alaturi de ele.
Cind cineva apropiat te dezamageste prima data este ghinion - cind te dezamageste a doua oara e decizie: deja stiai tot ce trebuia sa stii, asa ca nu mai e o scuza.
quasaria
Postat pe 9 Noiembrie 2014 07:03
la multe inainte ,femeia pleaca la altul ptr ca nu e implinita sexual,adica nu e atinsa bine,tu daca esti satul mai poti minca?
ion_11
Postat pe 9 Noiembrie 2014 11:57
Nu vad ce legatura are "saturatia cu atingerea".


Nu trebuie sa fii armasar sau taur comunal ca "femeia ta" sa obtina implinirea sexuala. Femeia, are nevoie de foarte putin pt. a simti, conteaza cum/cand o face barbatul.
Vb. aia: decat mult si de proasta calitate, mai bine putin si eficient!
pitiTa_
Postat pe 9 Noiembrie 2014 12:12
eu nu cred ca tu nu ai inselat-o niciodata, toti barbatii sunt curvari si cu siguranta te-ai futut si tu cu alta, numai face pe fidelul ca nu cred o iota si stii ceva bine ti-a facut ca asa meritati voi barbatii sa fiti inselati si supti de bani, nu se merita sa iubesti ca nu exista decat suferinta, deci dc vrei sa te racoresti razbuna-te pe curva de nevasta-ta si futa-te si tu cu altele.
garbo038606
Postat pe 9 Noiembrie 2014 15:33
De la: garbo038606, la data 2014-11-09 15:33:37eu nu cred ca tu nu ai inselat-o niciodata, toti barbatii sunt curvari si cu siguranta te-ai futut si tu cu alta, numai face pe fidelul ca nu cred o iota si stii ceva bine ti-a facut ca asa meritati voi barbatii sa fiti inselati si supti de bani, nu se merita sa iubesti ca nu exista decat suferinta, deci dc vrei sa te racoresti razbuna-te pe curva de nevasta-ta si futa-te si tu cu altele.


Am citat răspunsul zilei, poate se șterge.
Axl_R
Postat pe 9 Noiembrie 2014 15:41
Na, ca 606 si-a facut "costumatie" din perdea :)))

Mai, lasa-ti adresa si nr. de tf. poate-poate ;))

Asa "sfat" mai rar! Macar i-ai facut mari si reflecteaza.
pitiTa_
Postat pe 9 Noiembrie 2014 17:24
eu am avut probleme cu alcoolul,ea bea si bea si bea spunea ca nu se mai apropie de el si o iertam mereu pana intr-o zi cand nu s-a mai putut asa ceva,deci daca greseste odata numai este loc de iertare,te va insela si alta data.
garbo271791
Postat pe 9 Noiembrie 2014 18:54
La 606 e mai colorat limbajul decat avatarul . Sau invers ?
Rotty
Postat pe 9 Noiembrie 2014 18:58
daca nu le are femeia cu metaforele si cu sinonimele.... asta e!
quasaria
Postat pe 10 Noiembrie 2014 10:12
Cazul ei este unul fericit,cand inseli si iti dai seama dupa asta,cat de bun este sotul,si regreti asa de mult,ca devine imposibil sa se mai intample alta data.....
Eu cred din toata inima ca merita a doua sansa,si sper sa poti si ierta,si uita,si femeile si barbatii sunt oameni,si mai tarziu ti se poate intampla si tie sa fii atras de altcineva la un moment dat,insa nu merita sa te implici,mai mult.
Mai ales din cauza copilui,care nu e de vina cu nimic in asta,si pentru el,este mult mai greu cand parintii sunt certati...el simte mult mai intens,asta,decat voi.
pentru un adult e greu sa se desparta,dar pentru un copil este o lovitura de zece ori mai grea.
daniilia
Postat pe 14 Noiembrie 2014 13:36
mintea femeii odata pervertita nu se schimba, doreste mai mult. la mijloc e copilul si va fi dificil sa faci pasul de a divorta. nefidelitatea e cea mai usturatoare problema in ziua de azi, fie barbat, fie femeie. fii atent la ce face si cum se comporta, la ce ora pleaca la munca si la ce ora vine, dar discret fara a-i da impresia ca o urmaresti. si dupa un an de zile daca se indreapta, poate ca se va indrepta. am trecut prin asa ceva si stiu cum e. ai mare grija la copil sa nu sufere. mai ales copilul, sa nu sufere. voi sunteti maturi si suferiti mai putin. sper sa ramaneti impreuna si sa fiti bine. o zi buna.
garbo004354
Postat pe 15 Noiembrie 2014 11:41
Of... alte dileme, aceeasi problema. Nefidelitatea
jeje2011
Postat pe 15 Noiembrie 2014 13:10
Fidelitatea - infidelitatea
Axl_R
Postat pe 15 Noiembrie 2014 13:26
Sau asa...ca mai aveam putin si o dadeam in peste fainoase
jeje2011
Postat pe 15 Noiembrie 2014 13:50
Pana in prezent e ghiveci.
Rotty
Postat pe 15 Noiembrie 2014 19:29
peste ... paste....nici o diferenta...fainoase sa fie. da la final e bine si ghiveci
jeje2011
Postat pe 15 Noiembrie 2014 20:47
Nimeni nu este perfect si este absurd sa pretinzi perfectiune . Sfintii sunt in cer . Noi oamenii facem greseli . Daca vrei sa fi iertat atunci trebuie sa ierti si tu . Fidelitatea depinde de cultura si obiceiuri . La Eschimosi de exemplu nu se foloseste . Partenerul nu este un obiect obtinut , pentru totdeuna si flacara iubirii trebuie intretinuta continu . Se stie ca marea iubire , daca nu este intretinuta , tine doar un timp . Nimeni nu-ti poate garanta nimic niciodata . Daca va iubiti cu adevarat , va acceptati asa cum sunteti , cu bune , rele , greseli si mergeti inainte pe drumul vietii . Daca un partener calca strimb , de obicei are motive si vina este la ambii parteneri . Inainte de a judeca greseala partenerului trebuie sa cauti greseala ta si daca nu esti in stare sa-i oferi ce are nevoie , ii accepti sa obtina cum poate . Pina cind vine acasa inseamna ca tine la tine. Daca il/o agresezi , verbal sau fizic inseamna ca nu il/o iubesti , il/o consideri un obiect , care trebuie sa stea acolo unde il pui . Cind gaseste pe cineva care da impresia ca il/o accepta asa cum este , va pleca la ea/el , sau veti avea agresiuni (certuri si batai) la ordinea zilei si va distrugeti amindoi .
garbo337781
Postat pe 16 Noiembrie 2014 01:28
'Neața adm! Poate după 4 încercări, pot scrie și eu ceva!

''Pina cind vine acasa inseamna ca tine la tine.''
Poate nu mă mulțumesc cu atât. Firimituri nu vreau!
Tocmai pt că nimic nu-i veșnic, când se termină, pa și numa' bine!
Să caut unde am greșit? Povestea asta o cunosc prea bine.
Te distrugi și fără certuri și bătăi dacă acc. o relație plină de compromisuri.

Axl_R
Postat pe 16 Noiembrie 2014 08:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Te pot insela simturile de barbat cu privire la o femeie? 17 De la: dor72 31 Iulie 2011 21:07
o femeie ce iubeste o alta femeie 91 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:01
Obiceiul - traditie sau NU ? 6 De la: tutankhamon 6 Iulie 2009 00:04
inselarea partenerului,indiferent de sex-doar o razbunare-doar o placere??? 4 De la: Alexxandra 20 Februarie 2010 05:15
Vrem sa fim fericiti 58 De la: criss889 1 Septembrie 2016 18:28
Setari Cookie-uri