mincinos , tradator dar bun actor !!

fugi fata draga cat de repede poti...
garbo050054
Postat pe 14 Septembrie 2014 02:51
lasal draga,daca asa e invatat sa faca ,face mereu,,poti sa stai toata viata cu un mincinos?????????????
iepurila2000
Postat pe 14 Septembrie 2014 04:29
Excelent raspunsul lui iepurila 2000 !!!
Andrada54
Postat pe 14 Septembrie 2014 04:32
nu iti incepe viata cu el cu minciuni..genul asta nu gresesc o data si gata. mai ales ca nu se simte deloc vinovat, e cel mai bun actor in relatie. crezi ca merita asa ceva? treci mai departe, ca el gasesti cu sutele.
MARILENA_25
Postat pe 14 Septembrie 2014 08:21
Asa e, ai dreptate. Doar ca unele fantezii le poti pune in aplicare, altele ...raman doar fantezii. Depinde de voi sa stabiliti care sunt unele si care celelalte. Si asa ajungi la compromisuri. De aia zic ca e binevenita o discutie cu cartile pe masa. Ceva l.a facut sa calce stramb. Afla ce anume si pe urma vezi ce faci mai departe. Iti va fi de folos in relatiile urmatoare (omul din greseli invata). Va fi destul de greu sa megeti mai departe impreuna. Mereu va fi un sambure de indoiala in tot ceea ce va face. Dar depinde de fiecare persoana in parte peste ce poate trece sau nu. Suspiciunea ramane.
Oricum, e mult mai mult de discutat. Dar, pana la urma, e vorba de tine, de cum esti tu construita ca om, de principii... Noi, aici, ne dam cu parerea. Poti tine cont sau nu de tot ce se spune, dar important e ce simti tu ca trebuie sa faci. Ori hotarasti cu inima, ori tii cont de ce.ti spune inima.
Te pup si .... cred ca vei lua hotararea cea mai buna pentru tine. 😊
Lissette
Postat pe 14 Septembrie 2014 08:57
Scz, ori tii cont de ce.ti spune mintea. 😊
Lissette
Postat pe 14 Septembrie 2014 09:00
Parerea mea este ca ar trebui sa ai o discutie cu el, inainte de a te muta definitiv, nu de alta, dar nu e corect nici fata de tine, nici fata de el sa va dati viata peste cap si sa incepeti o viata in doi cu o minciuna, care are toate sansele sa va indeparteze unul de altul si poate chiar sa va distruga relatia. Referitor la job, ca deja ai gasit acolo, eu cred ca viata ta si felul cum o traiesti, este mai importanta decat orice..
garboh2412
Postat pe 14 Septembrie 2014 09:16
cel mai bine e sa vorbesti deschis cu el! daca nu va putea sa sa-ti ofere o explicatie plauzibila atunci poti lua o decizie! daca a cautat sex in alta parte, pentru din cate ai zis, doar despre asta poate fi vorba, trebuie sa sti de ce a facuto! oricum ai privi lucrurile e musai sa ai o discutie serioasa cu el! abia apoi iei o decizie! ai grija de tine!
Ustina_Cristina_Ivan_1
Postat pe 14 Septembrie 2014 09:36
Draga mea,
Nu ești tu prima și nu vei fi ultima tratată astfel! Cine nu a trecut prin așa ceva nu poate ști ce se ascunde dincolo de complimente forțate de împrejurări de moment și fățărnicii de-o viață ! Actoria este o calitate comună tuturor bărbaților lumii! Altfel nu ar putea supraviețui! Puteam avea un bărbat în casă, un copil pe care să-l port pe la școală, o soacră ca o cârpă otrăvită și o viață de tot rahatul, dar am ales să fiu liberă! Eu deschid ușa, eu o închid, iar când vin de la serviciu obosită frântă nu mai este nimeni care să-mi poruncească ce mâncare să-i fac! Mă plimb când vreau, unde vreau, cu cine vreau, iar dacă poftesc la o porție de friptură nu-mi cumpăr tot porcul! Cine vrea să mănânce prăjituri împreună cu alții de pe același platou poate s-o facă, cine nu, să mănânce un rahat de una singură toată viața! Cam așa stau lucrurile, în zilele noastre familia înseamnă compromisuri de toate felurile! Pentru că este un nenorocit de contract în care câștigă numai bărbații!
violetamihai
Postat pe 14 Septembrie 2014 12:24
m-a distrat sfatul cu "explicatia plauzibila".
Nu e absolut nimic neplauzibil in faptul ca a vrut sa si-o traga cu una. E cit se poate de evident, cert si plauzibil... deci ce alta "explicatie plauzibila" vrei?!
quasaria
Postat pe 14 Septembrie 2014 13:29
TI.AI permis sa scrii CA si.o trage CU una?
Vezi CA devii si tu nesimtita fara sentimente CA mine

Iote CA iar MA tuna
Si Mai Imi trebuie o nebuna
vivacedonna
Postat pe 14 Septembrie 2014 13:39
pardon. Nu e limba mea nativa. Cum altfel trebuia sa spun in romana literara, ca dl. a considerat dezirabil sa isi introduca organul?
quasaria
Postat pe 14 Septembrie 2014 13:44
in locuri nepermise
vivacedonna
Postat pe 14 Septembrie 2014 13:55
De sfaturi e plina lumea dar tot singura hotarasti.
Singuratatea poate fi uneori o binecuvintare dar nu oricine o suporta.

dragadraga
Postat pe 14 Septembrie 2014 16:15
mai ai curaj sa incerci sa stai cu el eu nu as avea.......
mmiriam
Postat pe 14 Septembrie 2014 16:39
Am inteles ca face eforturi pentru aceasta relatie, a facut rost si de casa... poate chiar este un baiat gospodar, poate are si alte calitati ce te pot determina sa treci peste. Barbatii buni, nu sunt cu sutele cum am mai citit pe aici, indemnul unor sfatuitoare de „bine”...Cand am timp, mai citesc asemenea confesiuni, iar sfaturile categorice in general vin de la femei singure. Cel mai bun sfat pe care l-ai primit este acela de a discuta cu el ce ai constatat, va luati o pauza , o saptamana... doua...In toata aceasta perioada vezi cum reactioneaza...poate regreta, poate te suna de 10 ori pe zi sa-ti ceara iertare, iti trimite buchete de flori...ma rog, gesturi simple ce-ti vor da de inteles ca merita iertat. Oricum daca sentimentele lui sunt puternice nu ar trebui sa fie indiferent... Ar fi un avertisment sever pentru el... Si normal, daca nu este un nesimtit, va gandi de doua ori si cand trebuie sa-si salute vecinele sau colegele de serviciu. Sper ca perioada urmatoare iti va limpezi gandurile si vei lua cea mai buna decizie.
garbo009452
Postat pe 14 Septembrie 2014 19:28
Cam multi de "daca" naravul din fire n.are lecuire. Da nu ma mira... nu esti femeie...
jeje2011
Postat pe 14 Septembrie 2014 19:43
Sper ca ai suficienta minte ca sa-l mansutezi din viata ta pe acest barbat. Iti spun cu cea mai mare sinceritate ca nu merita ca sa te muti cu el. Te va insela tot restul vietii. Vorbesc din proprie experienta. Eu am facut prostia sa ma casatoresc cu cineva exact la fe. Barbat dragut a insirat tot soiul de cuvinte frumoase, adica exact ceea ce au vrut urechiusele mele sa auda, De la SMS a ajuns sa ma insele fara un pic de jena, parca era cel mai normal lucru din lume. Si ce era mai tris, la toate le scria ca e burla, pe unele chiar le-a cerut de nevasta. Fata draga, mi-am facut bagajele si am disparut urgent, fara scandal, fara lacrimi si jigniri. AH, inainte sa plec am scos la imprimanta toate mesajele de pe e-mailul lui, un rand i-am lasat si lui ca sa stie de ce am plecat, altul l-am luat cu mine, in caz de divort sa am cu ce sa ma apara si sa demonstrez de ce l-am parasit. Au trecut trei ani de atunci, in mare parte am reusit sa-mi vindec ranile sufletesti,el incearca sub orice forma sa intre in legatura cu mine, dar asa ceva nu se va intampla in veci. CINE INSALA ODATA, O VA FACE TOT RESTUL VIETII, iar eu nu mai sunt dispusa sa ingit gogosi. Fa in asa fel ca sa-ti fie bine tie, tu esti cea mai importanta, respecta-te, ca altfel nu vei fi respectata niciodata. Tu esti singura in masura sa decizi daca merita sau nu sa continui aceasta relatie.
niulia
Postat pe 14 Septembrie 2014 23:57
452, mesajul tau ar fi de ris daca n-ar fi de plins. Sigur ca infidelitatea "merita iertata" cu un buchet de verdeata, mai ales daca - wow! - "ii pare rau!!
In rest, tot respectul pentru toate femeile care au reusit sa isi mature kktul din mijlocul casei.
quasaria
Postat pe 15 Septembrie 2014 02:29
Fugi cat vezi cu ochii de astfel de JIGODIE!!!.....
Iti repet si eu acelasi lucru ca cele de mai sus:"cine inseala. odata ,inseala si-a doua oara si a suta oara".
Fotografiaza mesajele,sa ai dovada ;cauta-ti o lucuinta si cand ai rezolvat totul,fara nici o explicatie dispari din viata lui.
Daca te crede in continuare "naiva", (sa nu folosesc alte cuvinte urate),pentru bunul tau simt,trimite poze lui si parintilor lui(cu acele mesaje). si incheie orice discutie;nu apleca urechea la nici o scuza.
Stiu nu-i usor,DAR,mai bine sa-ti fie greu acum sa-l uiti ,decat sa suferi toata viata.
Intr-o zi ,cand o sa vrea bunul D-zeu .o sa rasara soarele si pe strada ta........
garbo270861
Postat pe 15 Septembrie 2014 05:50
Imi pare rau ca treci printr-o astfel de situatie,este dureros sa aflii cat de mojic este barbatul caruia i-ai pus inima si sufletul pe tava.I-ai acordat toata increderea ta.Am trecut prin astfel de situatie,cu mult mai grava.M-a sunat "iubita"sa-mi spuna ca sunt amanti de doi ani(noi doi convietuiam de 7).Desigur nu am crezut pana nu mi-a trimis 3 filmulete,care m-au convins.Nu am stat la discutii,nici macar nu i-am dat sansa sa-mi vorbeasca vreodata,orice mi-ar fi spus m-ar fi durut.M-am protejat refuzand sa-i dau voie la o explicatie.Apoi draga mea,stii si tu ca "Iertarea cere alte pacate ".Fugi cat mai repede,nu da voie unui mitocan sa-ti calce sufletul in picioare,este dureros si degradant pentru tine !Aceste situatii creeaza sincope si dureri intr-o relatie si vor avea aceeasi finalitate,adica tot despartirea.Iti doresc numai bine !!
Aurelia_Cirstea_1
Postat pe 15 Septembrie 2014 11:13
Draga mea sunt in aceiasi situatie ca tine doar ca la noi este o distanta de 2000 de km, ne vedem cam la 4 luni ca mai mult nu se poate el are munca lui eu lucrurile mele, ar fi vb sa ne mutam impreuna la anu, s amerg eu la el.
Tot la fel in vacanta de craciun ammers la el si avand acces la calc lui am descifrat parola de facebook si am inceput sa ma delectez cu sumedenile de convorbiri ce le avea cu una si alta. Ma suprins , am sta de vb , mi-a spus ca totu are o explicatie, si mi-a oferit cea mai plauzibila explicatie, ca este barbat , are nevoi, si deoarece ma respecta si ma apreciaza nu isi permitea sa ma trateze si sa poate cu mine asa conversatii ca cu acele individe.
Am trecut cu vederea l-am iertat, dar am continuat sa verific sa vedem cum continua, pot spuine ca sa potolit. In luna mai a pus punct spunand ca nu mai suporta distnta ca i este f greu si scuze de genu. I-am respectat decizia nu inainte de ai spune sa se gandeasca bine daca e ceea ce vrea ca sa nu i para rau mai tarziu. Nu a avut la ce sa se gandeasca , sa terminat dar continua s ama sune ca si cand contiuam a fi impreuna , pana la un moment dat ce i-am spus eu ca daca sa terminat sa nu ma mai caute si sa isi vada de ale lui.
A trecut cam o luna in care nu am vb deloc, eu de pe face m-am dezactivat si nu mai stia nimic de mine.
la un moment dat ma sunat dupa o luna sa ma intrebe daca se mai poatre sa fim impreuna ca si a dat seama ca a gresit ca a fost un fraier ca a facut ce a facut ca el vrea sa fie cu mine ca pe mine ma vrea.

De atunci tot vb la tlf aproape zilnic ma suna dar tot mai continua sa vb cu altele pe net si pur si simplu pt faptu ca e distanta si ca este barbat, ca daca m-ar avea langa el asa ceva nu s-ar intampla.

Am ajuns la concluzia ca o relatie la distnta e frumoasa in 4 pana se ajunge la a fi impreuna de adevarat.

Si majoritatea barbatilor sunt asa care duc o relatie la distanta, am avut pe cineva aproape si pt aia tot pe facebook era cu chestii de genu.

Deci in concluzie ori astepti sa vezi cum merg lucrurile cand veti fi impreuna , poate se va schimba si e asa doar acm ca sunteti departe ori pui punct si o iei de la capat cu altcineva.

Asta e doar decizia ta, Eu de exp in cazu meu, weekendu viitor o sa ne vedem si asa putem vb face a face sa vedem daca se poate rezolva ceva cu toate ca increderea e departe si daca nu am sa pun punct si imi vad de viata mai departe.. Trebuie sa tinem cont cum mai zicea cineva ca in ziua de azi barbatii buni rar mai gasesti, asa ca tu poti analiza situatia si sa pui tot in balanta cate sunt bune cate sunt rele cu el.

Multa bafta, astept sa ne spui ce ai facut. Te pup.
Dulcyka_Danyella_1
Postat pe 15 Septembrie 2014 14:26
in concluzia ta, Daca nu AI noroc de barbatul bun, te multumesti si CU UnuI mai Putin bun...
vivacedonna
Postat pe 15 Septembrie 2014 18:21
Ei si tu acuma...fiecare cu ce i-a dat D-zeu...
Rotty
Postat pe 15 Septembrie 2014 20:22
Barbatul e bun, pâna ce afli ca te insala...

Daca nu-i scotocesti prin telefon/facebook/agenda, poti sa fii fericita si mândra ca nu te-a inselat niciodata ... Da ' oare chiar asa e ?
garbo_405684
Postat pe 15 Septembrie 2014 22:36
In sfarsit, iata si parerea unui barbat !

Intr-adevar, calitati are , ca altfel nu ma uitam la el. Se ocupa foarte mult de casa, este curat ca scos din cutie tot timpul, arata bine, nu bea, nu fumeaza, nu cheltuie aiurea; nu l-am vazut niciodata cu o bere in mana, "lesinat" pe canapea la televizor, nici cu amicii la cârciuma. Pe prietenii lui ii cunosc si eu, prietenele unora chiar mi-au devenit prietene, ca iesim uneori impreuna, mai multe cupluri.

Dar nu m-as fi asteptat sa fie asa cinic ! Sa-i dea fufei mesaje din casa mea ! sa o invite la prajiturile facute de mine, si sa mai si spuna ca le-a facut el !
"Noroc" ca l-a refuzat aia...

Una e cand te insala ca se afla la 2000 km singur 4 luni, si alta cand e tinut in puf si domnul se plictiseste (desi ii "dadusem" pe saturate, ca mai vroiam si bb...) !








garbo_405684
Postat pe 15 Septembrie 2014 22:58
De la: Rotty, la data 2014-09-15 20:22:02Ei si tu acuma...fiecare cu ce i-a dat D-zeu...




....si si-a bagat "in traista"!
pitiTa_
Postat pe 15 Septembrie 2014 23:06
Neee...El da da` nu baga in straitza. Mai tre sa faci si tu mici eforturi.
Rotty
Postat pe 16 Septembrie 2014 07:46
Am citit aproape toate comentariile de mai sus.
Nu stiu daca mai ai nevoie de vreo parere, dar ma simt datoare sa mai adaug, chiar daca nu vei lua in considerare ceea ce-ti voi spune. Sunt casatorita de 23 de ani si avem un baiat de 22 de ani, o mandrete de baiat cum si-ar dori multi parinti sa aiba.
La inceput ne-am iubit mult. Ne-am casatorit dupa un an, dupa ce ne-am cunoscut. Curand, insa, desi daca stau bine sa ma gandesc, inca de pe vremea cand eram prieteni, intuitia imi spunea ca ceva e in neregula, ca ma minte. Incercam, de fiecare data, sa vorbesc cu el, insa primeam totdeauna acelasi raspuns, ca el ma iubeste doar pe mine, ca nu are ochi pentru alta si ca, de-ar fi sa sa o ia de la inceput, ar face aceeasi alegere, fara sa stea pe ganduri.
Anii au trecut, eu incepusem sa cred ca poate am eu o problema si devin paranoia, incercam sa uit, dar pareau alte motive de suspiciune. Din cand in cand apareau discutii si sms-uri pe telefon, zeci intr-o zi, cu acelasi numar si la intervale foarte scurte de timp (aveam acces la detalierea convorbirilor). Dupa ce incercam sa vorbesc cu el, isi muta convorbirile pe telefonul de serviciu. Apoi, din nou, uitandu-ma pe detaliere (nu faceam asta lunar, nu sunt chiar paranoia, dar pur si simplu simtema, la un moment, dat sa fac asta), vedeam, din nou, numere noi. De multe ori, avand acces la mail-ul lui, am constatat ca e abonat la diverse site-uri de socializare. Cand i-am atras atentia, a spus ca nu e nimic serios. Sa nu crezi niciodata asta! Si tot asa, pana de curand cand, dupa mai bine de 15 ani, cred, am decis sa-mi fac un control ginecologic si toate suspiciunile si "paranoia" mea s-a adeverit. Am primit in dar, semn al iubirii profunde declarate, doi virusi, care se iau doar prin contact sexual, unul dintre ei putand provoca cancerul de col uterin (virusul HPV). Si cum el fusese primul si singurul barbat din viata mea, l-am invinovatit direct de ceea ce mi-a facut. La inceput i-a fost greu sa creada, insa am simtit din glasul lui ca incearca sa ascunda. Curand, insa, a recunoscut ca m-a inselat si ca-i pare rau. Eu, insa, o sa stau toata viata cu teama si stresul de a nu ma imbolnavi, va trebui sa am toata viata grija de mine, de intarirea sistemului imunitar si, mai ales va trebui sa am parte de o viata linistita si fara stres, pentru ca formele de cancer se dezvolta si pe fondul stresului. Cine imi va acorda aceasta viata, lipsita de griji? Sotul meu, in care nu mai pot sa am incredere?
Ti-am spus toate astea si te las pe tine sa tragi concluziile si pe toate doamnele si domnisoarele care vor citi. Foarte putini sunt barbatii familisti, seriosi, fideli s.a.m.d. Cine minte o data, va minti tot timpul si cine inseala o data, va insela de cate ori va avea ocazia.
Viata e atat de scurta si ne ofera si bune si rele, incat nu mai trebuie sa contribuim si noi la a ne face rau.
Iti doresc succes si decizii intelepte!
chamois
Postat pe 16 Septembrie 2014 16:04
Fugi!
nu se va schimba niciodata , si daca il vei confrunta nu va face altceva deact sa se ascunda mai bine.
e in natura omului, indiferent de sex, cu toate ca barbatii exceleaza la asta . nu o sa faci altceva decat sa constati ca ai pierdut timp care nu ti-l va da nimeni inapoi.
Valib22
Postat pe 17 Septembrie 2014 04:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oara daca un barbart isi iubeste cu adevarat sotia....mai poate insela???? 136 De la: tutankhamon 14 Octombrie 2009 13:03
Te pot insela simturile de barbat cu privire la o femeie? 17 De la: dor72 31 Iulie 2011 21:07
probleme 42 De la: moniq_ 13 Iulie 2010 21:44
cum sa castigi bani usor? 2 De la: gia85 27 Mai 2010 22:36
tradarea persoanei iubite 41 De la: piper 13 Iulie 2009 18:32
Setari Cookie-uri