Sunt la culmea disperarii! Sunt in luna a 9 a de sarcina si sotul ma inseala!

Avem o relatie de lunga durata de 6 ani impreuna si recent casatoriti! Fericiti , apparent, totul s a zdruncinat cind am gasiti pe calculator zeci de poze , snapshooturi de pe Skype. S a mai intimplat anterior, dar acum nu mai stiu ce sa fac?
garbo_396710
Postat pe 8 Februarie 2014 20:18
Nu dispera!E clar ca nu te merita!Este foarte clar.Incearca sa nu uiti nici o clipa lucrul asta,pt ca asa este si pt ca trebuie sa fii puternica pt copilul care urmeaza sa vina...Vei vedea,il el iti vei gasi sprijin si alinare si dorinta de a trai si de a face lucruri extraordinare impreuna!Asa ca sfatul meu e sa te iubesti pe tine si pe copilul tau!!!Restul e trecator.Inclusiv acest barbat,scuza ma dar nu l pot numi tata in conditiile astea!Nu stie ce pierde.Pe tine,o fata,o femeie super,o viitoare mamica,si pe puiul vostru nevinovat,care cu siguranta simte tot ce se intampla!Asa ca mult curaj!D zeu are si o sa aiba grija de tine
sorinadoctorita
Postat pe 13 Februarie 2014 14:05
Dacă ești sigură că te înșrală ești nevoită să te desparți de el, pentru că este umilitor și foarte greu să suporți așa ceva, mai ales dacă tu-l iubești și ți-a înșelat încrederea.
garbo_395141
Postat pe 15 Februarie 2014 19:35
draga mea,este fff dezamagitor,dar e un SEMN de la divinitate...trebuie sa fii constienta de faptul ca,daca nu te respecta acum cand aduci pe lume fructul dragostei voastre,foarte probabil ca o va face si dupa...cum sa poti innoda sfoara daca e rupta?Umilitor,ce sa spun?Mai da-I o sansa,daca va iubiti si poate reusesti sa-l faca sa inteleaga ca a avea o familie trebuie INCREDERE!
Jenant,dar toate au un scop,cauta raspunsul(urile)...DE CE a facut-o?Bafta si gandeste pozitiv pentru a duce la bun sfarsit sarcina!Binecuvantari tie si pruncului!
vickybeaty
Postat pe 15 Februarie 2014 20:13
"Dacă ești sigură că te înșrală ești nevoită să te desparți de el,"

Nu e nevoita deloc 141. Ce vorbe...pfff ...
Rotty
Postat pe 15 Februarie 2014 20:19
canalizea-ti energia catre pozitiv, bucurate ca vei aduce pe lume un inger si lasa-l in pace ca nu merita sa te enervezi din cauza asta, isi va da seama si va intra pe fagasul normal. nastere usoara!
lllorena
Postat pe 15 Februarie 2014 21:36
wow nu te speri dar tot asa o sa faca si deacum inainte
BENIDORMSP10
Postat pe 16 Februarie 2014 00:49
Te-ai grabit sa disperi,poate influentata de sarcina.In primul rand este copilul si nasterea care te asteapta.nimic nu are acum importanta mai mare.Va fi o nastere grea si cu complicatii,din cauza stresului,care afecteaza si pe bebe si poate pati colici in primele luni,din cauza hormonilor de stres care se descarca in sange,cand suntem stresati,si raman acolo cam vreo...saptamana!!!!
Pozele nu inseamna nimic.Are si sotul meu niste reviste porno,pe care le rasfoia cu sarg,noroc ca i-a trecut.
Apoi,mai am pe varul sotului meu,care comunica vrute si nevrute cu una pe net,si a aflat sotia lui,a afcut scandal sase luni,de auzeau toti vecinii,apoi acum sunt fericiti si iubiti,el s-a jurat s-a spovedit,etc,a cerut iertare in genunchi,si timpul a linistit totul.
Nu e acum momentul potrivit de despartit,e superficiala o asemenea hotarare.
Apoi,foarte multi soti isi inseala sotiile cand sunt gravide,din cauza pauzei sexuale,si din alte motive,numai ca ele nu afla.
Eu am lucrat in un mediu cu barbati,era o munca potrivita pentru barbati,asa ca am aflat o gramada....si cum isi ascund banii,de sotii,si cum inselau cand erau ele gravide,si cate si mai cate......si vad ca inca sunt impreuna fericiti.....
Nu va mai grabiti garbistilor sa despartiti,si sa dati sfaturi care distrug o tanara familie,in momentul cand da de greu.
In casnicie intalnim probleme cand mari,cand mici,cand foarte mari,pe care trebuie sa luptam sa le rezolvam,daca exista copii la mijoc,pentru ca de cele mai multe ori,iubirea exista,si e pacat sa fim superficiali.
Si eu am trecut prin socul meu,cand am auzit ca sotul meu vorbea la tel cu una din atena,hot line,din alea platite la greu....i-am spus ce am simtit,si,culmea,am incercat sa nu izbucnesc,ci sa ma exprim cu calm....s-a rezolvat totul,.nici al meu nu va mai face vreodata.....
Barbatii sunt toti la fel,dar char toti....exista bineinteles exceptii,dar sunt exceptii......toti cad in ispita de a se uita la fotografiile alteia,de a vorbi pe net cu altele,si cate si mai cate.......
am cunoscut,prin intermediul serviciului,barbati buni,insurati,care cand prindeau ocazia,in delegatii in strainatete,ce mai faceau......
Norocul meu ca vorbeau liber intre ei in fata mea,si asa am aflat si eu o gramada despre ce fac barbatii pe la spatele sotiilor.
ar trebui sa ai o discutie calma cu el,fara sa te certi.Doar spui exprimi ce simti,fara sa acuzi.
de dragul bebelui,in primul rand,apoi de dragul relatiei voastre.Nu mai sunteti singuri,urmeaza o perioada de trei luni grele,dupa nastere,pentru ca bebele te va trezi noaptea,sa suga,ziua va cere multa atentie,te vei ocupa mult de el,si putin de sotul tau,care va fi neglijat.
Sa va impacati,va urez,si sa fiti iubiti,cearta-l cu iubire,si orice problema se va ivi in viitor in casnicie,va urez sa o rezolvati prin discutie calma.
iti amintesti,prin ce ai trecut in trecut,toate relele trecute acum sunt simple amintiri,nu mai exista.Asa va fi si acum,va trece si asta,si va deveni o simpla amintire,fara valoare.
Asta nu va fi ultima problema din casnicie...sa vezi cand vor fi copiii adolescenti,sa vezi cand veti fi bolnavi,etc.....mai ales copilul bolnav cu febra 40,sa vezi,sau pneumonie.....in casnicie trec si vin alte probleme.....
e superficial,sa tratezi cu nervi,si despartire,fiecare problema.....
Nu exista barbat care sa nu fi avut fantezii sexuale cu alta,cu altele,fie de pe net,fie din alta parte.....iar barbatii care nu au inselat niciodata sotia....sa fim seriosi,realitatea este diferita....
Eu in casnicia mea,am impresia ca pe mine nu m-a inselat...a incercat odata,in o perioada cand am fost despartiti un an jumate,dar nu stiu sigur daca pana la urma m-a inselat,sau nu....
oricum,casnicia perfecta nu exista,in toate sunt probleme,si e pacat ca o relatie frumoasa de sase ani,sa se distruga pentru nimic in lume,mai ales cand vine si un bebe....
Discuta cu el,si ai grija sa discuti cat poti de calm.
Femeile sunt ca stancile,puternice,si reusesc ce isi propun,aproape totdeauna.
Eu dupa nastere,eram asa de obosita,ca nu ma mai machiam,abea ma spalam,nu mai aveam chef nici sa ies la restaurant,mi se parea o corvoada.....daca esti calma,copilul va dormi bine,si nu vei fi exagerat de obosita.....
Ai grija sa nu uiti,cand bebele este treaz,sa il lasi un minut in bratele sotului,si sa il prinda de deget,pentru ca,contactul zilnic cu tata,in primele luni,creeaza o reltaie deosebit de puternica,pentru toata viata,au zis specialistii.
sa fiti cea mai iubita familie,va urez,totul se va rezolva,pentru ca exista la voi iubire.
Eu cred ca ma inseala,daca are sentimente pentru alta,si daca se culca cu ea.Nu daca se uita la niste poze,de pe skype,sau net....
.


daniilia
Postat pe 16 Februarie 2014 08:33
EU ZIC CA AR FII BINE SA DISCUTI CU EL DESCHIS PROBLEMA SI APOI SA IEI DECIZIA FINALA.E FOARTE IMPORTANTA SANATATEA SI STAREA EMOTIONALA A TA SI A BEBELUSULUI,ITI DORESC SA TRECI CU BINE PESTE ACEASTA PROBLEMA ,NASTERE USOARA SI NU UITA NICIODATA CA TIMPUL TRECE ANII ZBOARA SI CA MERITI SA FII IUBITA SI RESPECTATA .ASTEPTAM VESTI BUNE DE LA TINE.
nico_ochiverzi
Postat pe 16 Februarie 2014 08:36
nu ai dat prea multe detalii, de fel de poze si ce snapshots pe Skype? Cu diverse coururi luate de pe net si photoshopate? Uite acum pictez si eu unul in Paint, daca vrei!
Sau e o relatie coerenta cu cineva anume?
quasaria
Postat pe 16 Februarie 2014 12:55
"....s-a rezolvat totul,.nici al meu nu va mai face vreodata....."

Sau nu vei mai afla tu...

Rotty
Postat pe 16 Februarie 2014 15:10
De la: nico_ochiverzi, la data 2014-02-16 08:36:41EU ZIC CA AR FII BINE SA DISCUTI CU EL DESCHIS PROBLEMA SI APOI SA IEI DECIZIA FINALA.E FOARTE IMPORTANTA SANATATEA SI STAREA EMOTIONALA A TA SI A BEBELUSULUI,ITI DORESC SA TRECI CU BINE PESTE ACEASTA PROBLEMA ,NASTERE USOARA SI NU UITA NICIODATA CA TIMPUL TRECE ANII ZBOARA SI CA MERITI SA FII IUBITA SI RESPECTATA .ASTEPTAM VESTI BUNE DE LA TINE.


corb la corb nu-si scoate ochii!
deci, dupa logica voastra strict egoista tipic femeiasca, cat timp sunteti cu burta la gura, masculu' sa si-o frece la uscat. pai asta nu se poate! scula lui asteapta dezmierdari, frecat sau macar buze dulci.
pai cum?????????????
daca voi nu sunteti in stare sa puneti botu' la traba asta angajati ceva maseuze profesioniste care sa le-o frece ...si tot voi o sa fiti castigate ca bietu' mascul nu devine impotent. asta vreti?????????????
daca va intereseaza baiatu va da ceva adrese de fetite dispuse la asta...
va pupicesc si nastere usoara...



adi27
Postat pe 20 Februarie 2014 16:30
pt adi 27
esti o imitatie,nu un "mascul",dupa cum scrii!
ia naste tu in locul nostru,sa vezi cum e!!!!!!!!!
daca n ai nimic inteligent de spus,de ce doamne iarta ma nu taci?!
probabil nici nu ai copii,atunci ai sti ca merita orice sacrificiu!
rusine
sorinadoctorita
Postat pe 21 Februarie 2014 15:37
De la: sorinadoctorita, la data 2014-02-21 15:37:20pt adi 27
esti o imitatie,nu un "mascul",dupa cum scrii!
ia naste tu in locul nostru,sa vezi cum e!!!!!!!!!
daca n ai nimic inteligent de spus,de ce doamne iarta ma nu taci?!
probabil nici nu ai copii,atunci ai sti ca merita orice sacrificiu!
rusine


iubito ma condamni degeaba!
sa stii ca io i-am tras-o nevesti-mi si in luna 8-a...biensurre cu grija si in plus cu adaus de ...l*imbi...nebune si fierbinti ...si te asigur ca i-a placut nespus...iti recomand asta...si tie...cele mai innebunitoare orgasme sunt atunci...schizofrenie curata...simti ca mori si invii in chip si fel...daca te intereseaza cauta-ma !!!
te pupicesc fierbinte si...acolo...

ps am...5 copii...recunoscuti...in rest...dumnezeu cu mila...oricum ii iubesc pe toti...neconditionat...
adi27
Postat pe 21 Februarie 2014 17:55
Daca ai fi fost o femeie discreta, azi erai fericita, faptul ca cotrobai prin adresele lui de e-mail si cu siguranta si prin buzunare, dovedeste ca esti o femeie cicalitoare, vrei sa fii dominatoare si ... esti foarte geloasa... nu vei gasii pe nimeni sa-ti faca tie pe plac.
garbo088037
Postat pe 22 Februarie 2014 06:08
No saraca...Daca tacea , filozoafa ramanea.
Rotty
Postat pe 22 Februarie 2014 08:56
dragutza nu mai fii disperata si nici naiva .. barbatzii sunt vanatorii asa raman ei incearca daca si vanatu ridica coadaa.. asta e.. poze si conversatzii pe net chiar de nimeni nu recunoaste totzi facem asta .. suntem o jungla mare.. daca el cu u este un domn si are grija si atentzie eu zic sa lasi deoparte nimicuriile si sa atzi faci viatza frumoasa cu el si cu copilu.. gelozia , scormonitul, statul cu ochii dupa barbat nu duce decat la suferintza.. vrei o viatza linistita stai cuminte acolo cu ceea ce u ai ales si fatzi viatza de cuplu frumoasa aratandui ca u esti oaza lui de liniste si iubire.. restul sunt trecatoare...gandeste bine.. majoritatea inseala ... fie barbat fie femeie in jungla nu conteaza.... dar conteaza cum stim sa ne cladim fericirea
garbo_397823
Postat pe 22 Februarie 2014 12:44
823... asa te consolezi tu cind capeti coarne, sau asa consolezi cind pui coarne?
BS, oricum.
Nu TOTi inseala, dar ca sa gasesti unul bun intr-un morman de kkt ia timp, intr-adevar.

http://www.youtube.com/watch?v=QZlXz5mdFCg
quasaria
Postat pe 22 Februarie 2014 12:58
quasaria te vad inteligent... am impresia ca nu crezi ceea ce ai tastat....
garbo_397823
Postat pe 22 Februarie 2014 14:08
sint suficient de inteligentA sa cred ce am tastat,
E fundamental gresit sa pui toti oamenii intr-o oala - si fundamental gresit sa tai din start orice asteptari de a fi doi intr-un cuplu - nu trei, nu zece. Daca definitia normalitatii difera, poate ar trebui sa accepti si normalitatea altcuiva (intimplator, acel "altcineva" reprezinta oricum majoritatea. Nu ca ar conta).
quasaria
Postat pe 22 Februarie 2014 14:13
Eu am făcut pasul ăsta și regret eu îți sp sa ai rabdare, vorbește cu el ajungeți la o concluzie amândoi.Lupta și ramai lângă el o sa nasti și el o sa se schimbe Îți garantez mulți pupici și nu lua o decizie pe care eu regret ca am luați la nervi
Laura_Andreea_2
Postat pe 23 Februarie 2014 03:20
Imi pare rau, dar tu singura spui ca s-a mai intamplat deja sa gasesti fotografii sau dovezi ale infidelitatii. Nu trebuia sa neglijezi aceste semne. Tu stii cel mai bine daca vrei sa pleci sau sa ramai. Asa ca puteti avea o discutie acum sau dupa nasterea copilului.
Iti doresc o nastere usoara si un copil sanatos. Vei vedea ca asta conteaza cel mai mult!
Succes
aliturcanu
Postat pe 23 Februarie 2014 04:01
Imi pare rau, dar tu singura spui ca s-a mai intamplat deja sa gasesti fotografii sau dovezi ale infidelitatii. Nu trebuia sa neglijezi aceste semne. Tu stii cel mai bine daca vrei sa pleci sau sa ramai. Asa ca puteti avea o discutie acum sau dupa nasterea copilului.
Iti doresc o nastere usoara si un copil sanatos. Vei vedea ca asta conteaza cel mai mult!
Succes
aliturcanu
Postat pe 23 Februarie 2014 04:07
EI femeie nu stii ce spui el cauta sa o protejeze pe ea si viitorul lor copil te ai gasit si tu esti nacisista ? dar daca poate ca il banuieste ?si eu salvez foto ce imi plac .
garbo104802
Postat pe 23 Februarie 2014 05:26
lol, a dreak protectie! Uite cum a facut o fapta buna, pina la urma!
Iar aia care nu accepta amantele lui barbatu-sau e narcisista, sau cum? E de rau chestia asta, sa nu imparti cu semenele??
quasaria
Postat pe 23 Februarie 2014 06:14
FELICITARI SI NASTERE USOARA VREAU SA ASTUP GURA TIRGULUI STIU CA NO SA MA CREDETI DAR IEU AM FOST FIDEL FAMILIEI MELE UNDE A REZULTAT 2 FETE ACUMA SINT MARI UNA ARE 17 ANI IAR CEALALTA 14 ANI IAR IEU AM 40 SI SINTEM PE CALE SA NE DESPARTIM NU STIU DIN CE CAUZA SAU CARE IESTE MOTIVU FINCA OCOLESTE SUBIECTU TOT MA DA AFARA DIN CASA TE INTREB SAU VA INTREB NU IERA MAI BINE DACA VEDEAM DELA INCEPUT CA UNBLA PRIN STRACHINI ACUMA CE FOLOS CA AM MUNCIT CA PROSTU SA FAC CASA COPII SA LE ASIGUR UN TRAI SI NU IMI PARE RAU CI MA DOARE SUFLETU CA CHINUIE COPII PENTRU PACATELE PARINTILOR SI NUI CORECT MAI BINE ASTEAPTA SI NASTI LINISTITA DUPA NASTERE OSA GINDESTI ALTFEL ORI CIT TEAR DUREA IE TATAL COPILULUI TAU CREZI CA UNU STRAIN VA FI MAI BUN SAU CREZI TOT CE SE SPUNE PE FORUM SAU LA TELEVIZOR SINCER NIME DE AICI CU MICI EGSCEPTI NU STIE CEI IN FAMILIA TA IAR NISTE POZE PE CALCULATOR NU DOVEDESC FAPTUL CA TEAR FI INSELAT CREDE DOAR CE VEZI CU OCHI TAI PINA NUI PRINZI IN FLAGRANT NU POTI SA SPUI CA TEA INSELAT.
APROPO IEU IAM PRINS LA GRAMADA ACUMA CRED
SA AI O NASTERE USOARA SI SA VA BINECUVINTEZE DUMNEZEU CU UN INGER DE COPIL
Bolcas_Milivoi_1
Postat pe 23 Februarie 2014 08:10

ATAT IL DUCE CAPUl.

Comportament sub orice critica .
Argentina_Malcea_1
Postat pe 23 Februarie 2014 08:35
Scumpa viitoare mamica! E greu sa acceptam dar in final o vei face si tu, ca BARBATII NU SE SCHIMBA NICIODATA! Ei gandesc si simt diferit de noi.Fii calma pentru ca binecuvantarea de a fi mama e mai presus decat orice Fat Frumos! Canalizeaza- ti gndurile si puterile pentru ce trebuie sa vina adica micutul care merita toata atentia si dragostea ta.Nastere usoara si nu uita cat esti de valoroasa! Calda imbratisare de la o mama de 5 copii
I
mamadana
Postat pe 23 Februarie 2014 09:02
Asa este. Sorina are dreptate, femeile pentru barbati sunt bune doar la inceput dupa care se plictisesc, stai linistita ca nu esti singura, e clar ca nu merita nici sa-l mai bagi in seama pentru ca nu face de tine. Bucura-te de acel copil care urmeaza sa vina pe lume, ai grija de el si o sa vezi ca o sa fie bine. Fii puternica si gandeste-te doar la tine la copil. Toate cele bune
garbo_395299
Postat pe 23 Februarie 2014 09:06
Ca n.o vei face acum, ci mai tarziu, tot o vei face, pt ca odata creat un precedent, gestul va deveni obicei si el va spune "daca m.ai iertat o data de ce n.o mai faci si acum"??? Parerea mea este ca adulterul si violenta NU trebuie trecute cu vederea.
Trebuie fetelor sa avem curaj sa infruntam greutatile si sa ne demonstram ca putem trai si fara a sta in umbra lor.
Eu personal am o poveste similara , adica atunci cand eram insarcinata in 7 luni am aflat despre sotul meu ca a capatat un viciu urat ,datorita anturajului. A fost un lucru care m.a tulburat foarte mult. Am incercat sa il salvez si pe el si casnicia noastra , care dura de 7 ani si nu s.a putut. Asa k, fara sa ma mai gandesc mult, am divortat cand fiica noastra avea 1 an jumatate. Desi nu mi.a fost usor, NU regret nicio secunda gestul meu pt ca viata mi.a demonstrat ca intuitia nu m.a inselat , iar fostul meu sot, a luat.o pe carari gresite. Acum privind in urma, la anii in care am luptat din greu cu incercarile vietii, sunt convinsa si o spun cu maxima hotarare ca daca ar fi s.o mai iau de la capat, as face fix la fel...
Asa ca draga mea, mergi inainte si nu te uita inapoi cu regret. Fa.o pt puiul tau care merita o viata linistita, fericita si nu plina de certuri, de atmosfera tensionata si nefericire...pt ca asta va astepta daca vei inchide ochii si de data asta. Barbatii nu stiu sa aprecieze cand sunt iertati si nu vor sa precieze gestul de iubire...CI din pacate il considera firesc si normal si continua sa isi bata joc de cele carora le.au jurat credinta.
Succes.
cocollino
Postat pe 23 Februarie 2014 09:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
alimentarea la copii 11 De la: funny_lucky 22 Noiembrie 2010 16:06
Incompatibilitate copil -educatoare 1 De la: STANESCU_R 16 Septembrie 2010 15:06
cum sa dezveti copilul de luat in brate 36 De la: georgiana_19_88 24 Noiembrie 2010 13:25
Pot fi însărcinată???? Mi-am pierdut virginitatea? 7 De la: 14 Iunie 2018 15:20
cuptorul cu microunde defectiuni 4 De la: Iancu_Andreea_1 26 Ianuarie 2016 18:44
Setari Cookie-uri