ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Cea mai buna metoda de a gestiona.... un stalker?

Voteaza
*****Scor: 5 din 2 voturi
 

Nu ma refer la stalkeri din relatii anterioare, ci la cite un ciudat aparut din senin si iarba verde. A avut cineva experiente din astea, cu diversi amorezi nedoriti? Cum i-ati facut sa dispara? Si dupa cit timp au disparut? Care e probabilitatea sa devina violenti?
  citeaza   raspunde... eu sigur nu, asa ca pe mine sa nu contezi la raspuns !
  citeaza   raspunde

tu nu, ce?
  citeaza   raspunde

pai Li, e barbat serios la 60 de ani si nu are afinitati din astea, normal ca nu iti poate raspunde.
  citeaza   raspunde

viva, dar barbatii sint seriosi de la 9 la 90 de ani, deci.... ...
  citeaza   raspunde

Groaznic ! Nu , nu Barbo , ci tembelu`cu pricina. Am avut si eu pe vremuri "norocul" .....Ce nasol...sa te trezesti in toiul noptii si sa te uiti pe geam , iar ala e acolo in fata portii scriind poeme de dragoste....
  citeaza   raspunde

De la: quasaria, la data 2013-12-15 12:22:44viva, dar barbatii sint seriosi de la 9 la 90 de ani, deci.... ...  citeaza   raspunde

....Daca nu-i gadili
  citeaza   raspunde

De la: Rotty, la data 2013-12-15 12:24:24 Groaznic ! Nu , nu Barbo , ci tembelu`cu pricina. Am avut si eu pe vremuri "norocul" .....Ce nasol...sa te trezesti in toiul noptii si sa te uiti pe geam , iar ala e acolo in fata portii scriind poeme de dragoste....


da, Rotty... chestia nasoala e ca da tircoale masinii, da tircoale scolii lui fie-mea, da tircoalei casei mele care e intr-o padure in mama ma-sii.... cica isi plimba cainele. Cum dreak isi plimba asta cainele la 50 de km de oras, tocmai prin padurea mea?!
Nu pare agresiv, dar cine stie.... daca era sanatos la cap nu era stalker.
  citeaza   raspundeeu am doi caini... asa ca.....
  citeaza   raspunde

tu ai rezolvat.... nu se apropie julietele ca le e frica de caini.
Well, eu nu prea mi-as strica cainele pe asa ceva...
  citeaza   raspunde

Nasol Q. Nu cred ca va renunta prea usor....Roaga-te cerului sa ia pe altcineva in vizor .
  citeaza   raspunde

ms Rotty. Incurajator....
  citeaza   raspunde

Voiai o minciuna frumoasa ?
  citeaza   raspundecainele nu se strica.. maximum ii strica ei/lui pantalonii... ! aici mai e si o situatie speciala... in cazuri de tarcoale, se cheama politia. aici e pericol de teroare si sunt mai putin rabdatori la astia cu tarcoale... ! nu stiu cum e in padure la voi acolo... ! si de fapt, ca sa inteleg si eu mai bine... care e problema ? te place cineva ? place-l si tu pe el... !
  citeaza   raspunde

Rotty - nu....

Barbo, da, ma place un homeless aurolac, sa il plac si eu pe el? :-)) E unul care se tot tine dupa mine. Nu il cunosc, nu am vb cu el niciodata, habar n-am ce dreak e in capul lui, dar la cum arata nu pare prea sanatos.
Habar n-am care e politica cu tircoalele pe aici, dar probabil daca la concret nu face nimic, nu prea poti sa iei ordin de restrictie. Adica intai trebuie sa astepti sa faca.
Asta daca n-o fi vreunul cu antecedente.
  citeaza   raspunde

l-ai mai vazut si azi?
s-ar putea sa-l fi indepartat deja atitudinea... aia care te-a surprins
  citeaza   raspunde

la noi e dimineata, viva.
  citeaza   raspunde

Q , oare nu s-ar putea sa-l sperii putin ? Fa-i poza si trimite-o politiei cu explicatiile de rigoare. Poate ca chiar are antecedente ....
  citeaza   raspunde

ma gindesc ca daca ma apuc sa ii fac sedinte foto ii dau apa la moara.... Nu stiu care e cea mai bunas metoda: sa ii faci crize, sa il ignori...sa il sperii?
  citeaza   raspunde

Si ignorul ala are o limita dupa parerea mea.... Eu tot la metoda cu pozele ma gandesc. Daca intreaba ceva , i-as zice clar : "Vreau sa verific la politie cine esti de-mi tulburi linistea. "
  citeaza   raspunde

si daca verific...si n-are antecedente, nu se va simti incurajat de faptul ca na, am verificat si nu a luat nimeni nici o masura?
Sau poate ar fi mai bine sa cobor si sa zbier de citeva ori la el ca sa ii piara imaginea idilica? Sa ma fac ca ocolesc vreo groapa cind il vad pe linga sosea?!

Faza e ca e copilul prin preajma si n-am chef de scene macabre prin preajma ei.
  citeaza   raspundeei... nu mergi langa el sa-i faci poze. le faci de la fereastra fara sa te observe ! chiar daca o sa plece pana la urma... ramai cu ceva amintiri de la el ! dar nu e de ras... stiu, dar macar sa te sfatuiasca aia de la politie ce sa faci. imi inchipui ca mai sunt si alti vecini pe langa casa ta... poate vorbesti si cu ei. daca are un caine... poate e om bun. cauta ceva de lucru, stiu eu... ! succes !
  citeaza   raspunde

primul vecin e la 2 km, si nu l-am vazut niciodata.... doar presupun ca ar locui cineva acolo. Iar pe stalker l-am cules de la cafeurile pe unde ne luam noi lunchul la serviciu, deci... nu e de pe linga casa. Pe acolo se tine dupa coada mea demult, dar nu l-am bagat in seama. Nu stiu cum a aflat unde stau, probabil a mers dupa noi la un moment dat, habar n-am.
Nu l-am vazut decit o singura data, ieri, prin padurile astea. Dar e nasol ca idee ca a aflat unde locuim, totusi.
  citeaza   raspundeinteleg... ! da, o situatie neplacuta, mai ales ca sunteti singure si la distanta mare de o alta casa. curios... zic si eu asa, ca nu cunosc motivele lui, ca inca nu ti s-a adresat. poate asta e un semn linistitor. ia si tu in geanta, in afara de 2 grenade... un spray din ala cu piper sau cu ce naiba e... sau altceva, in caz ca devine violent. dar poate nu o sa... ! ignorul poate sa-i dea curaj, cum ai spus, violenta verbala fate de el, poate sa-l irite. o discutie calma unde sa afli ce dracu' vrea de te urmareste... asta depinde de tine. mai are si cainele ala cu el... deci poate e periculos sa te apropii de el. e greu de dat un sfat de la distanta ! si dintr-o alta emisfera.... !
  citeaza   raspunde

sintem singure... o mare parte din timp. Ma gindesc ca si vreo discutie suava poate sa ii dea curaj, chiar mai mult decit ignore-ul, asa ca nu stiu daca e o idee buna sa ma duc sa schimb amabilitati. Probabil nu.
  citeaza   raspunde

Q, important e ca a vazut ca ai un barbat in preajma, care stie de existenta lui.
mai asteapta un pic sa vezi cum decurg intimplarile...
  citeaza   raspunde

mda. Am copilul acasa, altfel imi luam ogarul si ieseam la vinatoare, sa vedem daca plinge mama sau plinge ma-sa.... foutu-i pastele ma-sii.
  citeaza   raspunde

Q, am o intrebare, oare chiar politia nu ar face nimic atunci cand le-ai spune ca da tarcoale scolii copilului tau, ca isi plimba cainele la zeci de kilometri de casa lui, ca va urmareste cu masina cand esti cu micuta ta??? Simplul fapt ca ai spune ca iti simti singuranta copilului tau afectata ar lasa pe toata lumea rece? Din cate stiu si am vazut in tari mai destupate ca autoritatile nu prea stau cu mana in san cand e vorba de copii. Si niste fotografii facute sa iti sustina afirmatiile nu cred ca ar strica.

Da, am trecut prin asa ceva cand locuiam inca in tara si eram/locuiam singura si s-a linistit respectivul doar cand a fost atentionat de comandantul unitatii, un prieten ce lucra in sistem a ajuns la seful lui ierarhic si doar asa s-a linistit, era in romania tara tuturor aberatiilor, sigur situatia ta e diferita.

Sper ca in tari mai evoluate sa se poata face ceva, mai ales cand e vorba de un copil in preajma.
  citeaza   raspunde

edelweiss, nu stiu daca politia ar face sau n-ar face ceva, n-am fost la politie si nici nu vad cu ce m-as duce: in mod normal cind te ameninta cineva poti sa iei ordin de restrictie, dar prapaditul asta n-a amenintat, doar se tine dupa noi. Ma rog, dupa mine. N-am de unde sa stiu - deci n-am cum sa demonstrez - ca ar avea intentii violente. Pe de alta parte... daca are, probabil ar trebui sa asteptam sa si le manifeste? Nici asta nu e ok....
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: