De ce se ascunde??

toate am trecut prin asa ceva si probabil ca vom mai trece
mie imi spunea ca isi tine tel ,mailul nedeschise cand e cu mine ca sa- si dedice tot timpul si atentia mie ,acum ma umfla rasul ce metode ingennioase gasea nu raspundea la tel niciodata cate 2 zile ,pe mail intra si se deconecta imediat ,,nu am vazut niciodata mailul ,mesaje sau orice altceva ,tot timpul tel era pe silent , o suna doar pe maica sa o data ,.din marea iubire s-a ales praful rapid cu un du te dracu ,din pct meu de vedere asa sunt majoritatea azi ,virtualul e prea tentant .ori mergi pe incredere ,ori o lasi balta
myrey
Postat pe 17 Decembrie 2013 04:02
myrey, si ai fi vrut sa vezi? Pt ca eu am vazut.
Am vazut si telefoane, si SMSuri, si mail, si poze de care facea misto, am asistat la discutiile la telefon sau pe net si a zis ca imi arata si filme ca sa vad ca nu e mare brinza.... si pe el il distreaza
Vb. serios.
Cred ca e mai bine ca n-ai vazut/n-ai auzit. Altfel ar fi fost destul de greu sa mai ai incredere in oameni, in general.
quasaria
Postat pe 17 Decembrie 2013 04:09
mi se pare ciudat, eu mi as pune semne de intrebare, si as deschide o discutie... daca nu, la revedere
Lexa_Chinez
Postat pe 17 Decembrie 2013 09:01
tot ce povestesti au fost semne clare ca ascunde ceva..nu trebuia sa astepti atat ca sa iti dai seama ce fel de om e. invata si asculta-ti instincetele de acum. oricum, la el a fost clar. bafta
MARILENA_25
Postat pe 17 Decembrie 2013 09:17
clar nu este de incredere .cineva care ascunde are ceva putred in bagaje ...!
garbo_19362
Postat pe 17 Decembrie 2013 11:50
De la: whisperer, la data 2013-12-16 21:32:12
De la: miky65, la data 2013-12-15 17:02:44
Regret nespus cind vad inca un caz ca al meu!E tare neplacut pentru o femeie!Uneori cred ca barbatii nu merita sinceritatea noastra!
Sa aveti parte de o viata frumoasa!


Imi pare tare rau pentru situatia ta, miky65, insa nu vad cum o ajuti pe cea care a pornit acest post. Nicio o situatie nu seamana cu o alta, desi se poate sa existe anumite asemanari, DAR oamenii, sentimentele, motivele, TOTUL E DIFERIT. Daca tu nu ai reusit sa schimbi nimic si sotul tau te insela, e evident ca trebuie sa faci ce simti ca e bine pentru tine, o astfel de iubire e doar otrava ce se revarsa in sufletul tau, doar in al tau si nu in al sotului.

Insa draga noastra suferinda nu stie, cel putin din ce a postat pana acum, in mod sigur, ca e inselata. Mie, din descrierea ei, mi se pare la fel de rezolnabil ca el sa fie mai secretos si sa nu stie sa se deschida fata de altii, poate chiar ascunde ceva mai degraba inofensiv si ii e frica sa nu raneasca persoana iubita. Si de asta incurajez dialogul pana la clarificarea situatiei.

Daca aveti o poveste ce v-a ravasit viata si sufletul nu inseamna ca trebuie sa distrugeti orice speranta a altcuiva, doar pentru ca VOUA vi s-a intamplat asa... nu toti oamenii sunt la fel sau ascund aceleasi lucruri.

Eu de exemplu, ma deschid greu fata de oameni cand vine vorba de anumite lucruri sensibile, pentru ca stiu ca majoritatea nu le pot intelege, sunt prea cerebrali si nu stiu sa simta indeajuns de puternic. Asta insa nu ma face neincrezatoare sau secretoasa sau ca am nu stiu ce de ascuns. Sunt chiar foarte deschisa cu ceilalti, ii ascult, ii sprijin si ma deschid intratat incat simt ca pot ei intelege.

Pana nu stii ce e in capul omului, nu poti veni cu prejudecati din acestea.

Dezcurajez CATEGORIC astfel de comentarii si ii rog pe cei care cauta raspunsuri sa nu ia seama de situatiile altora, sunt ABSOLUT IRELEVANTE pentru ei.

SI in al doilea rand, e total urat si gresit sa vii aici si sa spui ca barbatii nu merita sinceritatea noastra, ca e greu sa fii femeie.

Crezi ca ei nu sunt pusi in astfel de situatii ?! Crezi ca nu sunt o gramada de stoarfe ce ii calca in picioare si isi bat joc de sentimentele lor, inselandu-i, amagindu-i ? Asta e valabil atat pentru barbati cat si pentru femei.

Sa nu dam in discriminare aici, ca nu e frumos... doar pentru ca tu ai avut nenorocul sa dai peste un astfel de specimen.
miky65
Postat pe 17 Decembrie 2013 20:30
scuze,am citat apoi s-a blocat internetul si nu am completata ceea ce doream sa scriu!
Eu n-am vrut sa ranesc pe nimeni si nici sa descurajez insa,daca la virsta de 23 ani exista asemena probleme,scuze dar nu e bine.Orice femeie care trece prin viata realizeaza acest lucru.
Fiecare face asa cum simte si cred insa,incurajarile nu servesc la nimic cind este vorba de minciuni inca de la inceputul unei relatii.

o seara placuta!
miky65
Postat pe 17 Decembrie 2013 20:35
asa as mai vrea sa fiu si eu tanara...
Eugenia_
Postat pe 17 Decembrie 2013 21:06
Poate ca asa meriti, ce i-ai facut tu nu ne spui!
Si, daca asa e cum scrii, nu merita sa-ti mai faci probleme, uita-l! Asta il va durea poate mai tare, nu sa te vada ca tanjesti dupa el. Vina e a ta, ca se vede de la o posta ca totusi mai tii la el.
delly000311
Postat pe 18 Decembrie 2013 05:16
ai uitat toporul...
Mare ti-e gradina, doamne.
quasaria
Postat pe 18 Decembrie 2013 05:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti despre barbatul ideal? 81 De la: nuti_vio 28 Mai 2010 16:05
Doamnelor cat de open mind sunteti? 60 De la: Sassette 18 August 2014 17:48
bebelusi 2 De la: tutankhamon 19 Octombrie 2009 01:21
intrebari 66 De la: Melanie 27 Octombrie 2009 18:40
friica 6 De la: Celleste_ 20 Februarie 2010 10:20
Setari Cookie-uri