De ce se ascunde??

Citind alte post-uri legate de subiectul "Infidelitate", am tras concluzia ca prietenul meu nu se potriveste tiparului clasic de infidelitate (conform caruia ar trebui sa lipseasca noptile de acasa sau sa nu mai aiba timp de mine ori sa nu imi mai spuna "TE IUBESC").
In schimb, el pare tot timpul ca se ascunde. Telefonul lui merge oriunde cu el, este parolat, ocazional scrie mesaje cuiva (imi spune ca e vorba de colegii lui sau de prieteni). De asemenea, isi ascunde toata activitatea lui de pe un site de socializare (nu ii pot vedea lista de prieteni, este constant in vreun mesaj privat cu cineva, are permanent grija sa stearga istoricul de pe pagina web).
Din cauza serviciului sau, el are foarte mult timp liber si recunosc ca si-l petrece cu mine in totalitate. Dar problema mea este lipsa de transparenta.....Eu nu m-am ascuns niciodata de el, ba chiar i-am dat prilejul sa foloseasca telefonul meu sau conturile mele private. Am invatat din relatia precedenta sa nu rascolesc prea mult in....stiti voi ce, pentru ca ce iese la iveala nu e prea placut (descoperisem ca tinea legatura cu fosta lui iubita), iar actualul meu prieten da aceleasi semne ca si fostul cu privire la intimitate.
Asa ca intrebarea ce ma macina este "Daca nu ma inseala, atunci de ce se ascunde de mine?". Oare cum sa-l fac sa inteleaga ca o relatie nu poate fi bazata pe secrete?

garbo_392338
Postat pe 25 Noiembrie 2013 21:16
nu-l poti sa faci sa "inteleaga" ceea ce nu simte... nu are incredere si nu faci parte din lumea aia a lui......
da mai multe detalii, ce varsta aveti, daca locuiti impreuna sau nu..... varste, de cat timp sunteti impreuna.... poate ii ceri prea mult si prea devreme... sau....nu considera sa te implice in preocuparile lui..... motive pot fi multe.....
edelweiss_3881
Postat pe 26 Noiembrie 2013 00:02
faptul ca "telefonul lui merge oriunde cu el" este firesc, ca de aia e telefon MOBIL. Altfel ar avea fix si l-ar lasa pe masa. Si telefonul meu, daca stau sa ma gindesc, merge cu mine "oriunde"... Deci aici poate esti tu un pic exagerata.
Iar in ce priveste site-ul "de socializare", e de "socializare" sau de matrimoniale?
quasaria
Postat pe 26 Noiembrie 2013 00:14
Q, hai sa fim seriosi, uniii nici nu se pot usura daca nu isi iau telefonul cu ei, pot sa se joace, pot sa chatuiasca, pot sa faca orice, atat timp cat e tendinta aia de "asta e telefonul meu, nu il atinge!!!!!!!!! " e clar ca e ceva putred in Danemarca. Oricine are nevoie de intimitate, dar.....deocamdata nu stim cine exagereaza....el sau ea.... una e sa stai pe facebook alta pe site-uri de dating.... si apoi.... nu poti ( si nu ai nici un drept ) sa controlezi si sa impui cuiva sa iti prezinte pe tava tot ce face.... poate sa fie incredere si o relatie ok, sa vina de la sine sa ii spui celuilalt ce faci sau..... fiecare cu .... a ma-sii..... ura si la gara!
edelweiss_3881
Postat pe 26 Noiembrie 2013 00:40
:-) - din ce am constatat eu, diferenta dintre unii barbati si baietei este ca barbatii au jucarii mai scumpe. Nu neaparat mai sofisticate, doar mai scumpe. In rest, atasamentul lor sincer fata de telecomanda, telefon mobil si in general orice chestie cu multe butoane, sunete si luminite ramine similar cu atasamentul fata de prima masinuta.
Personal, n-am nici o treaba si nu ma bag in garaj, unde si-a amenajat raiul tehnologiei in care se simte el ca pestele in apa - mai protestez doar cind vad fire pe pereti. Ca sint dizgratioase. Dar daca el are chef sa stea "in the man's cave" si sa se spele pe cap cu 30 de blackberryuri si 20 de ipoduri, toate conectate la webcamuri cu surveillance si nu stiu ce rahat de boxe care nu stiu ce amplifica - de parca am avea ceva de amplificat prin gradina - etc, problema lui... E pur si simplu un moft de copil mare, si un moft inofensiv, dar care poate provoca crize majore de tantrum. Deci...
quasaria
Postat pe 26 Noiembrie 2013 03:25
Suntem de un an jumatate impreuna, avem amandoi 23 de ani si avem si un bebe... Luand lucrurile astea in considerare, ar parea ca eu sunt cea exagerata, fiindca el si-a luat deja un angajament major fata de mine si fata de relatie.
Recent am incercat sa aplic aceeasi metoda ca el...mi-am parolat telefoanele si am incercat sa pastrez o aura de "mister", daca pot sa zic asa. Rezultatul: s-a suparat si chiar mi-a ridicat problema de infidelitate fata de el.
As vrea sa cred ca eu gresesc si ca omul nu are nimic de ascuns...in felul asta as putea sa-mi duc mai departe relatia si sa-mi construiesc familia bazata pe sinceritate si incredere.
Dar daca vad aceleasi lucruri in fiecare zi, si daca nu pot discuta cu el despre ele, ajung sa se adune in interiorul mintii mele si la un moment dat rabufnesc....e oarecum frustrant...
garbo_392338
Postat pe 26 Noiembrie 2013 11:36
Deci pretinde ce nu poate sa ofere, pentru el transparenta totala, iar ce e al lui e pus deoparte, dovada de egoism, e important pentru el sa controleze dar sa nu fie el insusi controlat..... si nu e vorba de vreo autoritate aici , ci de simplul bun simt.....parerea mea e ca super ok in casa ( cum spui tu ) dar simte nevoia unei libertati si a spatiului propriu dincolo de raza ta de vizibilitate..... Acolo singur in lumea lui poate sa fie orice, niste simple mesaje cu tovarasii de bere sau firturi care sa-i confirme cocosenia. De acolo el poate sa evadeze sa aiba o alta relatie, sau sa pastreze lucrurile doar in stadiul de "jocuri", cum zicea si Q. Sunteti foarte tineri amandoi, tu esti ocupata cu bebe presupun, iar el inca mai copilareste. Unii copilaresc toata viata. Depinde de rabdarea ta , de puterea ta de a avea incredere in tine in primul rand ca vei putea face fata la orice ar iesi din cutia Pandorei.
"As vrea sa cred ca eu gresesc si ca omul nu are nimic de ascuns...in felul asta as putea sa-mi duc mai departe relatia si sa-mi construiesc familia bazata pe sinceritate si incredere."
Nu te mai amagi singura, o fi sinceritate si incredere din partea ta, din partea lui tocmai ne-ai aratat ca nu e. Nu iti zic sa renunti la relatie, ci doar sa fii constienta ca pot fi copilarii sau ...... niste aventuri in fașă. Timpul iti va arata daca el este un tata si sot responsabil sau.... doar un copil cu copil. Nu te-as sfatui sa-l agasezi cu acuze si intrebari, nu ai face nimic bun, dar poti sa ii arati frumos, calm, ca nu simti ca e corecta atitudinea lui. Daca te iubeste, pentru el va conta ceea ce simti tu, daca nu......isi va vedea in continuare de jucariile lui.
edelweiss_3881
Postat pe 26 Noiembrie 2013 12:01
bineinteles ca i-ai creat suspiciuni, pentru ca a observat o schimbare. Daca erai asa de la inceputul relatiei, probabil nu i s-ar fi parut nefiresc.
Parerea mea... e ca hotul neprins e negustor cinstit, si ca daca tot timpul si-l petrece cu voi, cum spuneai, si si-a luat un angajament major fata de relatie, motivele tale de ingrijorare sint minime. Ar trebui pur si simplu sa le ignori. Suspectindu-l non stop contribui la o relatie toxica, si nu cred ca vrei asta: te simti iubita? Simti ca are ceva fata de tine? Pentru asta nu trebuie dovezi, sint lucruri pe care le simti pur si simplu. Daca da, lasa-l in durerea lui cu telefonul lui cu tot, orice om are ciudatenii.
quasaria
Postat pe 26 Noiembrie 2013 12:05
am citit toate parerile........
Opinia mea nu conteaza....sunt doar o straina.....dar poate se vor gasi niste raspunsuri la intrebarea ta .....sau poate nu! ....eu la intrebarea mea, similara cu a ta.
Eu am 43 ani.....divortata, de 6 luni convietuiesc cu barbatul care mi-a aratat ca ma iubeste si ca vrea sa termine cu "haiducia" lui......bla, bla, bla.....caci bla bla-uri au fost si sunt. El are 46 ani.....deci, maturi amandoi...cica.

Situatia este similara...numai ca eu am vazut mereu istoricul activitatii lui, se da noaptea jos din pat pt a intra pe site-urile se socializare sau dating, isi face conturi false...multe....primeste mesaje pe telefoanele parolate ....etc. Si totusi, se ocupa de casa, de bunastarea ei, ma ajuta in bucatarie, facem dragoste cu pasiune.....dar, asta nu ii este lui de ajuns. El are nevoie constanta de a fi admirat de sexul opus.....este ca un microb....am ajuns la certuri teribile, ingrozitoare....si totusi, in sufletul lui ma iubeste dar eu tb sa-l inteleg......Sa inteleg, ce???.....A fost plecat o sapt in alta tara, cu serviciul....si de acolo, simtindu-se protejat( ca eu nu pot sa vad nimik).....vorbea zilnic cu alta, isi dadea intalnire cu ea....si alte intimitati intre ei.........
Concluzia: astfel de oameni sunt bolnavi!!! Ei nu se vor vindeca niciodata........si toata chestiunea asta te va manca de vie....
Sfatul meu....daca ai pe cineva in familie care sa te ajute .....pleaca !!!!
Da-mi adresa ta de mail si o sa pot sa-ti spun mai multe.....
garbo_392290
Postat pe 26 Noiembrie 2013 13:00

2290, esti sigura ca e vorba doar de "admiratie online"? Da, exista specii din astea bolnave si irecuperabile, dar ... astia nu se limiteaza la a fi admirati de la distanta. Asa ca sa punem problema in mod clar: e vorba de bla bla uri pe facebook, care e "de socializare" , asa cum e si garbo, ca nu prea vad pasiuni pe aici (poate nu le vad eu ) - sau dl serveste de-adevaratelea alta gisca la tava in fiecare seara? Sint chestii total diferite...
quasaria
Postat pe 26 Noiembrie 2013 13:09
problema ca fata chiar nu are certitudinea ca sunt site-uri de dating..... hai sa nu o otravim..... deja sufera si nu are liniste.... sunt tineri, au doar 23 de ani, poate el e doar prins intr-o situatie caruia chiar vrea sa ii faca fata dar ..... mai copilareste un pic.....si al meu sta pe telefon tot timpul si am avut discutii..... dar am fost amandoi de acord ca nu are rost sa ne controlam si sa ne ascundem, mi-a dat omul parola la telefon, mi-a zis ca nu are de gand sa si-o schimbe, si ca isi vede linistit de viata lui ca si pana acum, adica tot pe telefon sta, bineinteles ca nu il verific, dar remarc cand povesteste ca vorbit cu nu stiu cine sau ca a gasit nu stiu ce tampitenie pe net, daca va fi sa insele , omul o va face oricum, indiferent daca verific sau nu.....
edelweiss_3881
Postat pe 26 Noiembrie 2013 13:19
ia mai citeste tu o data ce i-am scris celei care a deschis subiectul. Asta, desigur, daca nu te incurci in numere.
Iar in al doilea rind, nu prea cer permisiunea sa imi scriu parerea....
quasaria
Postat pe 26 Noiembrie 2013 14:11
Am vazut cat de transanta poti sa fii Q, nu e vorba de cerut permisiunea, am sa specific cand dau o replica exact la cine ma refer de acum, sper sa nu ne incurcam in numere, asa e, doar ca varianta prezentata de 2290 mi se pare cea mai urata, sper din tot sufletul ca mamica de 23 de ani sa nu aiba parte de asa ceva si manifestarile individului sa fie doar copilarii.

Zi faina la toata lumea!
edelweiss_3881
Postat pe 26 Noiembrie 2013 14:23
eu o sa va spun o alta parere.
chiar si in cea mai deschisa relatie la vedere, tot exista secrete, fie de-o parte fie de alta.
nu-ti intoxica sufletul. lasa-l cu jucariile lui.
atita timp cit sti sa-l tii linga tine nu ai de ce sa-ti faci probleme.
reprosurile distrug relatia.
vivacedonna
Postat pe 26 Noiembrie 2013 17:54
aci se joaca pititea?
Eugenia_
Postat pe 26 Noiembrie 2013 19:44
nu este semn bun! daca telefonul este de serviciu si compania il cere parolat inteleg, altfel nu inteleg "fereala". daca nici la inceput de relatie nu este onestitate si incredere 100%, peste 20 de ani ce sa mai zic. In general, intuitia iti spune daca trebuie sa iti faci griji sau nu. Cand iubesti cu adevarat nu il faci pe celalalt suspicios si 'play mind games'. Denota imaturitate pe toate planurile. Incearca sa ai o discutie f sincera, vezi cum reactioneaza.
Ea43
Postat pe 27 Noiembrie 2013 06:13

off! ci "g_rele" sunteti!
Ci nu intalegeti mai?....barbatu' se ascunde ca sa-i atraga atentia mai mult femeii, asa stie el s-o atraga si o incearca sa vada daca-i si geloasa, na!
am zas io ca nu stiti nica
...pi urma, daca purta vre-o nu's ce, Doamne fereste, inseamna ca o pregatit-o pt. ea.....eiiii! ia mai -va.....

...nu "pitite-lea", amijate-lea .....cini nu-i gata, il iau cu lopata!gata? ....;))
numa' ghini!
Fss_ssu
Postat pe 27 Noiembrie 2013 09:45
Supi, nu trebuie sa-ti faci femeia geloasa ca sa.ti dai tu seama daca te iubeste.
vivacedonna
Postat pe 27 Noiembrie 2013 10:39
Gelozia trezeste instincte de razbunare.
Rotty
Postat pe 27 Noiembrie 2013 12:08

Iote ca ti-o zas-o Miha, sa 'ntalegi si tu viva,na

Ei nuuu, ca o fi vre-o exceptie, lasa, is lamurit io cu ci trebi X nu....

zaua buna la tata lumea si nu mai stati la panda pi barbat!
Fss_ssu
Postat pe 27 Noiembrie 2013 12:53
Miha, nu gelozia, ci lasul care trezeste gelozia din femeie
vivacedonna
Postat pe 27 Noiembrie 2013 12:55
De la: quasaria, la data 2013-11-26 00:14:50faptul ca "telefonul lui merge oriunde cu el" este firesc, ca de aia e telefon MOBIL. Altfel ar avea fix si l-ar lasa pe masa. Si telefonul meu, daca stau sa ma gindesc, merge cu mine "oriunde"... Deci aici poate esti tu un pic exagerata.
Iar in ce priveste site-ul "de socializare", e de "socializare" sau de matrimoniale?


aiurea "merge cu tine"... ! tu mergi cu el... ! acum, vrei sa spui ca site-ul ala de matrimoniale, nu e si el de socializare ? ar fi intr-un fel... nu ? si eu n-am inteles intrebarea... ! fata vrea sa stie de la noi de ce se ascunde el ? pai de unde sa stim noi... sau eu, de ex. ? daca ea vrea, pot sa-l sun eu si sa-l intreb de ce... altfel.....?!
barboneli
Postat pe 27 Noiembrie 2013 16:34
De la: vivacedonna, la data 2013-11-26 17:54:50eu o sa va spun o alta parere.
chiar si in cea mai deschisa relatie la vedere, tot exista secrete, fie de-o parte fie de alta.
nu-ti intoxica sufletul. lasa-l cu jucariile lui.
atita timp cit sti sa-l tii linga tine nu ai de ce sa-ti faci probleme.
reprosurile distrug relatia.


dupa parerea mea ai dreptate. subscriu... parca asa se zice, nu ? iar referitor la secrete, sunt si ele de mai multe feluri. eu cred ca intre ei, sau el si ea, sunt secretzele... nu secrete ! si ptr. alea nu trebuie batur capul... cum zice nepotu-meu !
barboneli
Postat pe 27 Noiembrie 2013 16:44
Barbo, uite ca mititica de 2338 "batur" cap, batur la cap la el, batur la cap la ea, si uite ce-a iesit, numai intrebari si nelinisti! Ia sa le faci cunostita nepotelului tau cu ea, poate o invata cum sa "nu batur capul"!
Adevarul ca un copil te poate face sa uiti de toate problemele daca intri in lumea lui!
edelweiss_3881
Postat pe 29 Noiembrie 2013 17:28
Si eu trec de multi ani prin aceas problema,cu exceptia ca nu e tot timpul linga mine si nu cunosc decit urme certe de infidelitate,minciuni ca ma insel eu e.t.c.Am o fetita de 13 ani care il vrea pe tata,si eu continui sa supravetuiesc asa cu un mare gol in suflet.Iti doresc sa nu mai suferi,restul tu stii ce sa faci.
Paula-Manuela
Postat pe 8 Decembrie 2013 15:37
E in regula ca ai postat aici ingrijorarea ta, insa nu e in regula faptul ca pot sa iti fie prezentate situatii ce par similare si nu sunt deloc similare cu ale tale si iti vor afecta judecata.

Daca ai postat acest mesaj aici, probabil chiar nu mai stii ce anume sa crezi, insa sa stii ca rezolvarea nu o vei gasi in raspunsurile celor ce iti vor raspunde, oricat de intelepte vor fi ele. Poti eventual primi niste sfaturi bune, insa doar atat. Rezolvarea trebuie sa o gasesti tu in tine.

E relatia ta, se presupune ca tu te cunosti si il cunosti pe cel de langa tine. Am citit de reactia care avut-o el cand ai facut tu exact ceea ce face si el. Se prea poate ca temerile tale sa se adevereasca, cel putin sa cocheteze cu flirtul cu alte persoane sau sa nu se poata deschida fata de tine, fara macar sa aiba ganduri de adulter.

INSA, de aici vine marea noastra problema in relatii. Banuim si facem fel si fel de supozitii si scenarii in mintea noastra (stiu ce spun, sunt experta la asa ceva :)) ) si ajungem chiar sa ne convingem ca de anumite fapte care uneori nu exista in realitate si care sunt doar rodul unor frici adanc inradacinate in noi. Poate ti se pare tie putin exagerata reactia lui datorita experientelor din relatia precedenta. Poate simturile tale iti spun adevarul exact asa cum e si el nu e sincer fata de tine. Insa asa nu vei rezolva nimic.

Trebuie sa iti iei inima in dinti si sa ii spui in modul cel mai frumos si cald posibil ca ai o neliniste. Sa nu te rastesti si sa nu ai ton de inchizitor, ca va sari ca arsul chiar si daca nu iti ascunde nimic, daca se simte cumva jignit sau ca ii ameninti libertatea. Trebuie sa gasesti o cale de a-l aborda in care sa ii explici cum percepi tu situatia asta. Sa il asiguri ca tu ai incredere in el si vrei doar sa clarificati situatia,vrei sa va fie bine. Avand un copil mic, se poate sa fii si prea vulnerabila din punct de vedere emotional, insa, din nou, repet, se poate sa ai dreptate.

Trebuie sa discuti deschis cu dansul. SI dupa discutie, vezi daca exista tensiune din partea lui, ii urmaresti reactiile, si incerci sa vezi daca e sincer sau nu. Daca ai dubii, discuti din nou. Pana te convingi daca e alba sau neagra si apoi te gandesti ce vei vrea sa faci mai departe, in functie de cum va fi situatia.

Trebuie sa ai curaj si tarie de caracter... cum altfel sa razbim in viata ?!
Scrie linistita daca ai mai vorbit cu dansul sau daca observi lucruri noi, eu cel putin voi incerca sa iti dau sfaturi obiective si constructive care sa te ajute nu sa te linisteasca cum ca el iti e fidel sau sa te convinga ca iti e infidel. Iti doresc mult succes !
whisperer
Postat pe 8 Decembrie 2013 18:24
Ai perfecta dreptate!Astfel de viata am si eu.Eu am 48 ani iar sotul meu aproape 56 (ianuarie 2014).Suntem casatoriti de 11 ani (a doua casnicie),il iubesc nebuneste ,el m-a iubit de asemenea insa,acum,am senzatia ca nu mai are nimic pentru mine.Sta meureu pe sit-uri diverse,nu am acces la laptop si nici la tableta (el are insa acces la al meu),nu am acces la telefon,chair daca este telefonul de pe firma(el are la al meu),in plus am descoperit un telefon secret cu o cartela oarecare (eu nu stiu nr.acestui telefon si nici nu vreau sa-l aflu),am prins mesaje,cu diverse femei,etc.Nici el nu lipseste dar cind prinde ocazia dispare numai cite o ora-2 apoi revine ca si cum totul ar fi normal.Eu muncesc in timpul acest (la firma noastra),ma ocup de casa,etc.Prietenele imi spun ca o sa innebunesc,pling mereu si cred ca sunt in pragul depresiei daca nu am si facut-o.Sunt dipserata si-mi dau seama ca nu este nimic de facut.Am incercat sa-i explic,am incercat sa discutam si-mi spune mereu ca nu face nimic rau si trebuie sa accept ca poate sa stea e vorba cu oricine.Problema este ca acesti "oricine" sunt numai femei.Cred ca are peste 50 femei in telefon (Mari bucuresti,Mari 1,Mari 2,Dulceata 1,dulceata 2 ,etc.Deci, cred ca astfel de cazuri sunt maladive.Am cautat explicatii in copilaria lui (o trauma suferita la indepartarea de mama lui pentru o perioada de timp),am sta de vorba cu psihologi si toti imi spun sa invat sa ma respect,sa ma apreciez si sa-l las in voia lui pentru ca oricum nu pot sa-l schimb.Groaznic.
Regret nespus cind vad inca un caz ca al meu!E tare neplacut pentru o femeie!Uneori cred ca barbatii nu merita sinceritatea noastra!
Sa aveti parte de o viata frumoasa!
miky65
Postat pe 15 Decembrie 2013 17:02
De la: miky65, la data 2013-12-15 17:02:44
Regret nespus cind vad inca un caz ca al meu!E tare neplacut pentru o femeie!Uneori cred ca barbatii nu merita sinceritatea noastra!
Sa aveti parte de o viata frumoasa!


Imi pare tare rau pentru situatia ta, miky65, insa nu vad cum o ajuti pe cea care a pornit acest post. Nicio o situatie nu seamana cu o alta, desi se poate sa existe anumite asemanari, DAR oamenii, sentimentele, motivele, TOTUL E DIFERIT. Daca tu nu ai reusit sa schimbi nimic si sotul tau te insela, e evident ca trebuie sa faci ce simti ca e bine pentru tine, o astfel de iubire e doar otrava ce se revarsa in sufletul tau, doar in al tau si nu in al sotului.

Insa draga noastra suferinda nu stie, cel putin din ce a postat pana acum, in mod sigur, ca e inselata. Mie, din descrierea ei, mi se pare la fel de rezolnabil ca el sa fie mai secretos si sa nu stie sa se deschida fata de altii, poate chiar ascunde ceva mai degraba inofensiv si ii e frica sa nu raneasca persoana iubita. Si de asta incurajez dialogul pana la clarificarea situatiei.

Daca aveti o poveste ce v-a ravasit viata si sufletul nu inseamna ca trebuie sa distrugeti orice speranta a altcuiva, doar pentru ca VOUA vi s-a intamplat asa... nu toti oamenii sunt la fel sau ascund aceleasi lucruri.

Eu de exemplu, ma deschid greu fata de oameni cand vine vorba de anumite lucruri sensibile, pentru ca stiu ca majoritatea nu le pot intelege, sunt prea cerebrali si nu stiu sa simta indeajuns de puternic. Asta insa nu ma face neincrezatoare sau secretoasa sau ca am nu stiu ce de ascuns. Sunt chiar foarte deschisa cu ceilalti, ii ascult, ii sprijin si ma deschid intratat incat simt ca pot ei intelege.

Pana nu stii ce e in capul omului, nu poti veni cu prejudecati din acestea.

Dezcurajez CATEGORIC astfel de comentarii si ii rog pe cei care cauta raspunsuri sa nu ia seama de situatiile altora, sunt ABSOLUT IRELEVANTE pentru ei.

SI in al doilea rand, e total urat si gresit sa vii aici si sa spui ca barbatii nu merita sinceritatea noastra, ca e greu sa fii femeie.

Crezi ca ei nu sunt pusi in astfel de situatii ?! Crezi ca nu sunt o gramada de stoarfe ce ii calca in picioare si isi bat joc de sentimentele lor, inselandu-i, amagindu-i ? Asta e valabil atat pentru barbati cat si pentru femei.

Sa nu dam in discriminare aici, ca nu e frumos... doar pentru ca tu ai avut nenorocul sa dai peste un astfel de specimen.
whisperer
Postat pe 16 Decembrie 2013 21:32
Eu nu cred ca se ascunde. Daca e la fel de tandru cu tine si totusi face asta, am impresia ca vrea doar sa te provoace. Uneori, ei, au nevoie de un spatiu personal. Incearca si tu sa tratezi cu cea mai mare indiferenta "ascunsul" asta al lui si comporta-te natural, dragastos cu el nu sufocant.
Fiindca, daca e sa te insele vreodata o va face cu sau fara "spionajul" tau. Incearca!
Isis45
Postat pe 17 Decembrie 2013 02:07
micky, te-ai gindit ca lucrurile astea poate te ranesc mai mult decit ar trebui? Iti spun asta din perspectiva faptului ca am stat mai mult de 10 ani cu asa ceva in casa: diferenta e ca noi vorbeam...si avea momente cind era absolut sincer. Chiar mai sincer decit imi doream. Iar Mary1, Mary 2, Mary 3 sint un fel de counterstrike pentru ei: un fel de jocuri cu impuscaturi, target, 1-1. A marcat o data, de doua ori, trecem la nivelul urmator. Crede-ma, e socant de impersonala abordarea LOR... Si atunci, ce anume te raneste in chestia asta?!
Eu l-am lasat, in final, pentru ca mi-am dat seama ca n-are acele grame de suflet de care aveam eu nevoie. Nu le avea pentru ca nu le avea el, le uitase pe undeva. Pe de alta parte, nu imi faceam probleme ca Mary 1 si Mary 2 ar fi fost in vreo pozitie favorizata, din contra.... Macar eu stiam specimenul, dar pentru o fiinta normala era de obicei devastatoare revelatia, atunci cind ajungea sa il cunoasca.
quasaria
Postat pe 17 Decembrie 2013 02:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de sfaturi 5 De la: quasaria 25 Iulie 2011 13:45
M-a inselat pentru o chirie. 21 De la: Alex37 21 Ianuarie 2018 15:47
Iubiri interzise.!! 121 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:50
infidelitate 82 De la: quark_said 25 Septembrie 2010 00:14
AMANTA -SOTIE PARTEA A DOUA. 116 De la: vera06 23 Mai 2010 16:17
Setari Cookie-uri