De ce preotii nu vor sa se umileasca sa invete oamenii lucruri sincere,pt ca ceilalti ii necajesc pt ca nu au credinta

Daca Hristos a spus sa iubesti pe Dumnezeu mai mult ca pe parintii tai nu se refera ca nu trebuie sa le oferi afectiunea ta de copil..Mai degraba inteleg eu ca Dumnezeu vrea ca tu sa asculti de Tatal Spriritual mai mult ca de tatal trupesc..Pt ca Tatal ceresc este Tatal nostru al sufletelor,,si tatal trupesc ne-a dat viata si pe el trebuie sa I respectam in modul bunul simt dar sa ne sustinem principiile morale cu toate ca ei au alta mentalitate despre viata..

asta nu inseamna ca daca parintii ti-au dat viata au dreptul sa iti conduca viata.

da parintii au datoria sa ajute copilul sa isi formeze o personaitate un character,,sa aiba principia morale solide,,dar comunicand cu copilul exlicandu-i si motivandu-i de ce trebuie sa respecte anumite reguli..

copilul trebuie indrumat pozitiv si constructive de parinti.Dar daca parintii nu gandesc pozitiv si constructive asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi indrumati de ei.
ingerasulluptator
Postat pe 25 Iunie 2013 18:36
sau in cele 2 porunci de iubire ale lui Hristos nu se spune ca sa respecti ziua de sambata...

sau sa faci o obsesie din asta..
eu consider ca cel mai bine este sa dedicam duminica pt ca atunci nu lucram nu avem stess prea mult si atunci putem sa citim carti spiritual mai mult,,sa ne rugam mai mult sa ne reimprospatam mintea pt urmatoarea saptamana..

Eu una cred ca fiecare zi trebuie sa I-o dedicam lui Dumnezeu..Dar din pacate din cauza stresului nu avem timp prea mult la dispozitie da te poti ruga 10,20 minute in fiecare zi..

dar duminca ai timp sufficient mai ,mult sa te rogi sa citesti sa iti relaxezi mintea si sa ti-o reimprospatezi..

da poate ca sa iti faci treburile mai grele in cursul saptamanii ca Duminca sa ai timp mai mult de reculegere si rugaciune..

zilele saptamanii,,calendarul a fost fost descoperit de iulius cezar,,inainte de Hristos.

oamenii au numeroat zilele,,au numit lunile..

au respecat formalismele doar legile lui Dumnezeu nu,,
ingerasulluptator
Postat pe 25 Iunie 2013 18:58
Primul calendar Roman (introdus in 535 IC) avea 10 luni, cu 304 zile intr-un an ce incepea in Martie. Ianuarie si Februarie au fost adaugate doar mai tarziu. In 46 IC, Iulius Cezar a creat "Anul Confuziilor" adaugandu-i 80 de zile, lungindu-l astfel cu 445 de zile si aducand calendarul din nou in pas cu anotimpurile. Anul solar - de 365 de zile si 6 ore - a fost creat pe baza calendarului . Pentru a compensa cele 6 ore, fiecare al 4-lea an este format din 466 de zile. Atunci a decis Cezar si ca anul sa inceapa la 1 Ianuarie..

In 325 DC Constantin cel Mare, primul imparat roman crestin, a introdus sarbatoarea de Duminica in a 7-a zi a noii saptamani de 7 zile. A mai introdus si sarbatorile mobile (Pastele) si imobile (Craciunul).

In 1545 Consiliul din Trent a autorizat pe Papa Paul al III-lea sa reformeze calendarul inca o data. Sfatuit de astronomul Parinte Christopher Clavius si fizicianul Aloysius Lilius, Papa Gregory al XIII-lea a ordonat ca Joi, 4 Octombrie 1582 sa fie ultima zi a calendarului Iulian. Urmatoarea zi a fost Vineri, 15 Octombrie. Pentru acuratetea pe termen lung, fiecare al 4-lea an a fost facut an bisect, mai putin in anii centenari 1700 sau 1800. Anii centenari pot fi ani bisecti doar daca sunt divizibili cu 400 (ex. 1600). Aceasta regula elimina trei ani bisecti in 4 secole, facand calendarul suficient de corect pentru scopurile sale obisnuite


See: Timpul si calendarul
Follow us: didyouknowtv on Facebook
ingerasulluptator
Postat pe 25 Iunie 2013 20:03
Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă.


Osea 4:6
Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă. Fiindcă ai lepădat cunoştinţa, şi Eu te voi lepăda, şi nu-Mi vei mai fi preot. Fiindcă ai uitat Legea Dumnezeului tău, voi uita şi Eu pe copiii tăi!

Noul Testament
şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare..căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu, şi au slujit şi s-au închinat fapturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin.
Romani 1:23,25


Vechiul Testament
..vegheaţi cu luare aminte asupra sufletelor voastre, ca nu cumva să vă stricaţi, şi să vă faceţi un chip cioplit, sau o înfăţişare a vreunui idol, sau chipul vreunui om sau chipul vreunei femei,
Deuteronom 4:15,16

Exod 20
4 Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul.
5 Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părinţilor în copii, până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc,
6 şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele.

Romani 3:23
Căci toţi au păcătuit şi sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu.

1 Timotei 2:5,6
Căci este un singur Dumnezeu, şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos,
care S-a dat pe Sine însuşi, ca preţ de răscumpărare pentru toţi;

Oameni nu va mai rugati la Presupusi Sfinti, Biblia vorbeste clar: este un singur Dumnezeu si un singur mijlocitor. Domnul Isus a fost singurul care a trait o viata sfanta perfecta fara sa faca vreodata vrun pacat.

1 Tesaloniceni 5:17-21
Rugaţi-vă neîncetat.
Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi.
Nu stingeţi Duhul.
Nu dispreţuiţi prorociile.
Ci cercetaţi toate lucrurile, şi păstraţi ce este bun.

Efeseni 6.18 „Faceți în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni și cereri.
1 Corinteni 14.15 „Ce este de făcut atunci? Mă voi ruga cu duhul, dar mă voi ruga și cu mintea; voi cânta cu duhul, dar voi cânta și cu mintea.”

Matei 15:8,9
„Norodul acesta se apropie de Mine cu gura şi Mă cinsteşte cu buzele, dar inima lui este departe de Mine.
De geaba Mă cinstesc ei, învăţând ca învăţături nişte porunci omeneşti.”


Filipeni 4:8
Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună şi orice laudă, aceea să vă însufleţească.

1 Ioan 4:1-10

,,Preaiubiţilor, să nu daţi crezare oricărui duh; ci să cercetaţi duhurile, dacă sunt de la Dumnezeu; căci în lume au ieşit mulţi prooroci mincinoşi. Duhul lui Dumnezeu să-L cunoaşteţi după aceasta: Orice duh care mărturiseşte că Isus Cristos a venit în trup, este de la Dumnezeu; şi orice duh care nu mărturiseşte pe Isus, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui Anticrist, de a cărui venire aţi auzit. El chiar este în lume acum. Voi copilaşilor sunteţi din Dumnezeu; şi i-aţi biruit, pentru că Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume. Ei sunt din lume; de aceea vorbesc ca din lume, şi lumea îi ascultă. Noi însă suntem din Dumnezeu; cine cunoaşte pe Dumnezeu, ne ascultă; cine nu este din Dumnezeu, nu ne ascultă. Prin aceasta cunoaştem duhul adevărului şi duhul rătăcirii. Preaiubiţilor, să ne iubim unii pe alţii; căci dragostea este de la Dumnezeu. Şi oricine iubeşte, este născut din Dumnezeu, şi cunoaşte pe Dumnezeu. Cine nu iubeşte, n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru că Dumnezeu este dragoste. Dragostea lui Dumnezeu faţă de noi s-a arătat prin faptul că Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Său Fiu, ca noi să trăim prin El. Şi dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul că El ne-a iubit pe noi, şi a trimis pe Fiul Său ca jertfă de ispăşire pentru păcatele noastre.“

garbo242980
Postat pe 26 Iunie 2013 08:59
ca un om sa poata intelege voia lui Dumnezeu si sa inteleaga ce este ceea ce este bine si ce este rau..Trebuie lul de sa lase sa il invete Dumnezeu nu sa se bage in tot felul de organizatii religioase infiintate de lideri religiosi cu interese egoiste..
un crestin adevarat lupta pt dreptate,corectitudine,,adevar nu pt niste formalis
Dumnezeul cel Mare s-a facut mic s-a intrupat in Domnul IisuS hRISTOS care arata a om Si pt ca Iisus arata a om,dupa chpul nostru s-au facut icoanele.


pocaitii nu au cum sa inteleaga ceea ce este bine si ceea ce este rau pt ca ei sunt manipulate de lideii religiosi care au scris tot felul de prostii in biblie si zic ca biblia a scriso Dumnezeu..


Iisus a spus sa iubesti pe Dumnezeu cu toata inima si cugetul tau si sa lasi sa te invete El ce este bine si ce este rau nu sa lasi liderii religiosi sa te manipuleze cu ideile lor venite de la satan ca sa faca oamenii sa se certe pt niste formalisme.

Si a doua porunca este sa iubesti pe aproapele ca tine insuti..daca il iubesti nu ii faci rau si nu il inveti sa fie un egoist si un puturos
ingerasulluptator
Postat pe 26 Iunie 2013 13:24
Iisus a spus sa iubesti pe Dumnezeu cu toata inima si cugetul tau si sa lasi sa te invete El ce este bine si ce este rau nu sa lasi liderii religiosi sa te manipuleze cu ideile lor venite de la satan ca sa faca oamenii sa se certe pt niste formalisme.

Si a doua porunca este sa iubesti pe aproapele ca tine insuti..daca il iubesti nu ii faci rau si nu il inveti sa fie un egoist si un puturos..

sa nu te razbuni sa ii faci rau ci poti sa il pui la punct,,nu trebuie sa lasi pe oamenii cu idei diabolici sa aiba ultimul cuvant,,asta inseamna ca ei au dreptate..Pt ca atunci cand stii ca ai dreptate trebuie sa lupti pt adevar.si corectitudine in numele lui Dumnezeu..sa iti impui punctual de vedere hotarat cu iubire si sa nu lasi oamenii rai si diabolici ca sa aiba ei ultimul cuvant de spus.Pt ca corectitudinea si adevarul trebuie sa triumfeze nu minciuna si ipocrizia

ingerasulluptator
Postat pe 26 Iunie 2013 13:28
E adevarat Ca Martorii lui Yehova au schimbat Biblia da nu ii baga pe toti oameni care sau pocait dupa porunca lui Dumnezeu in aceasi oala.
garbo242980
Postat pe 26 Iunie 2013 15:49
biblia a fost scrisa de preotii pacatosi nu de Dumnezeu.de preotii avari dupa avutii
ingerasulluptator
Postat pe 26 Iunie 2013 21:57
atunci de unde sti ca exista un Duh Sfant daca nu crezi in Biblie ?
garbo242980
Postat pe 26 Iunie 2013 22:15
Crezi in Dumnezeu da nu crezi in Biblie,asta e buna
garbo242980
Postat pe 26 Iunie 2013 22:17
Biblia a fost scrisa de ucenici Domnului Isus :)
garbo242980
Postat pe 26 Iunie 2013 22:17
nu tot ce scris in biblie este fals..sunt scrise si lucruri bune in biblie trebuie doar sa stii sa faci diferenta dintre bine si rau..nu toate ideile scrise in biblie vin de la DUMNEZEU.

CUM AR FII SPRE EXEMPLU ca iov a suferit din cauza lui Dumnezeu ca l-a lasat pe satan sa il puna la test..

satan are putere doar asupra omului care nu este curat ..Dumnezeu te ajuta El nu te face sa suferi ca sa te testeze..

Dumnezeu a lasat poruncile care sunt valabile pt toti ca sa traim in liniste si pace sufleteasca numai ca oamenii nu vor sa faca voia lui Dumnezeu nu vor sa duca o viata ordonata ca sa aiba o gandire ordonata si sa nu mai profite unul de altul de slabiciuni
ingerasulluptator
Postat pe 26 Iunie 2013 22:29
De la: garbo242980, la data 2013-06-26 22:17:38Biblia a fost scrisa de ucenici Domnului Isus :)


hai ca asta-i buna!
mai "pacaitule" (ca sa citez o clasica in viata!), pacaliciule, care te dai pocait ... unde ai aflat tu aberatia pe care tocmai ai scris-o?
prapaditule, epistoele si evangheliile au fost scrise... de uncenici, apostoli sau cum vrei tu sa le zici.
insa scrierea Bibliei, a inceput cu mult inainte de a aparea Iisus pe pamant ca Fiul Lui Dumnezeu!
bai frate, dar voi cand sunteti prosti, chiar nu va doare nimic?
deh, daca nu aveti cap, ce sa va doara? toate de la cap pleaca!
heartbit
Postat pe 26 Iunie 2013 22:45
Am uitat sa specific.
Eu ma refeream la Noul Testament. Si vechiul Testament a fost scris tot de oameni lui Dumnezeu.
garbo242980
Postat pe 28 Iunie 2013 11:27
Am uitat sa specific.
Eu ma refeream la Noul Testament. Si vechiul Testament a fost scris tot de oamenii lui Dumnezeu sub calauzirea Duhului Sfant.
garbo242980
Postat pe 28 Iunie 2013 11:29
De la: garbo242980, la data 2013-06-28 11:29:17Am uitat sa specific.
Eu ma refeream la Noul Testament. Si vechiul Testament a fost scris tot de oamenii lui Dumnezeu sub calauzirea Duhului Sfant.
Duhul Sfant il primesc doar oamenii curati..

si toti au fost barbate si barbatii nu sunt curati pt ca ei uras femeia o considera inferioara...si o oblige sa mearga pe drumul barbatului care este un pacatos si jumatate

in biblie scrie vdoar minciuni

un crestin trebuie sa propaduiasca corectitudinea,curatia inimii,,omenia,bunul simt,,recunostinta si respectul ;pt celallat

un crestin nu propavaduieste biblia care este scrisa de oameni barbate pacatosi avari dupa bani
ingerasulluptator
Postat pe 28 Iunie 2013 23:15
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. (Ioan 3: 16)
garbo242980
Postat pe 29 Iunie 2013 14:41
De la: garbo242980, la data 2013-06-29 14:41:04Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. (Ioan 3: 16)
pai da trebuie sa crezi in Iisus in Dumnezeu...Dar trebuie sa te lasi in voia lui sa te educe nu sa te lasi in voia liderului sectei voastre ca sa va spele creierii..

iubirea pt Dumnezeu se vede prin faptele crestinului...Lupta pt corectitudine,pace intre oameni,recunostinta,,sa inveti oamenii ce este bine si ce este rau neconditionat..Sa incurajezi bunul simt si recunostinta...si alte lucruri positive si constructive
ingerasulluptator
Postat pe 29 Iunie 2013 23:51
INGERAS ASA TE NUMESTI DAR NUMAI INGERAS NU ESTI . NUMAI CÂCOTAŞ , CRITICI TOT ŞI VREI MULT DAR NU OFERI NIMIC, MACAR DACĂ NU OFERI NU CRITICA ,CUM SĂ GÂNDEŞTI BINE CÂND DOAR CRITICI PE ALTUL BÂRNA DIN OCHIUL TĂU NU O VEZI. CÂND O S-O VEZI ATUNCI AI EVOLUAT ŞI ÎN PLAN SPIRITUAL ,CERI SĂ TE ÎNVEŢE CINEVA SĂ EVOLUEZI DAR SPRE CE VREI SĂ EVOLUEZI ,SPRE IGNORANŢĂ ASTA O AI , NU E NEVOIE SĂ TE SFĂTUIASCĂ PREOT, SPRE NESIMTIRE LA FEL O AI DIN PLIN. VEI EVOLUA ATUNCI CÂN DNU TE VA INTERESA CE A FĂCUT ALTCINEVA ŞI TU NU POŢI SĂ ŞTI CĂ AI ATÂT CÂT POŢI DUCE PE UMERI TĂI . VREI PREOŢIE DAR NU TE OPREŞTE NIMENI DUTE ACOLO UNDE O VEI OBŢINE DAR SĂ NU CREZI CĂ VA FI UŞOR ,AŞA CĂ VĂITATUL ŞI COMENTATUL DACĂ AR FI !. ESTE INUTIL ŞI PT CEI CARE ŞTIU DOAR SĂ AIBĂ PĂRERI. MULTUMESC.
eduard_elena
Postat pe 30 Iunie 2013 09:36
De la: eduard_elena, la data 2013-06-30 09:36:30INGERAS ASA TE NUMESTI DAR NUMAI INGERAS NU ESTI . NUMAI CÂCOTAŞ , CRITICI TOT ŞI VREI MULT DAR NU OFERI NIMIC, MACAR DACĂ NU OFERI NU CRITICA ,CUM SĂ GÂNDEŞTI BINE CÂND DOAR CRITICI PE ALTUL BÂRNA DIN OCHIUL TĂU NU O VEZI. CÂND O S-O VEZI ATUNCI AI EVOLUAT ŞI ÎN PLAN SPIRITUAL ,CERI SĂ TE ÎNVEŢE CINEVA SĂ EVOLUEZI DAR SPRE CE VREI SĂ EVOLUEZI ,SPRE IGNORANŢĂ ASTA O AI , NU E NEVOIE SĂ TE SFĂTUIASCĂ PREOT, SPRE NESIMTIRE LA FEL O AI DIN PLIN. VEI EVOLUA ATUNCI CÂN DNU TE VA INTERESA CE A FĂCUT ALTCINEVA ŞI TU NU POŢI SĂ ŞTI CĂ AI ATÂT CÂT POŢI DUCE PE UMERI TĂI . VREI PREOŢIE DAR NU TE OPREŞTE NIMENI DUTE ACOLO UNDE O VEI OBŢINE DAR SĂ NU CREZI CĂ VA FI UŞOR ,AŞA CĂ VĂITATUL ŞI COMENTATUL DACĂ AR FI !. ESTE INUTIL ŞI PT CEI CARE ŞTIU DOAR SĂ AIBĂ PĂRERI. MULTUMESC.


pai mie mi-ar placea sa fiu preot dar sa am banii preotilor.Pt ca nu imi place ca eu sa imi bat capul si ei sa ia banii.bani trebuie sa ia cei care ii merita..Si cum ar fii eu imi bat capul mai mult decat o fac preotii..

barbatii au spalat creierii femeilor battrane sa fie bune dar cu ei si sa tina cu ei si sa se integreze adica sa se lase manipulate de barbate..

din cauza la barbati ne merge noua rau.

pt ca doar de lucruri rele se tin,,nu lasa femeile ca sa gandeasca ci prefer sa gandeasca ei in locul lor.Si uite unde am ajuns din cauza barbatilor.

barbatii zic ca ei sunt destepti ca si pe noi femeile nu ne duce capul asa ca prefer sa gandeasca in locul nostrum..Si uite cum o ducem
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iulie 2013 22:24
pai mie mi-ar placea sa fiu preot dar sa am banii preotilor.Pt ca nu imi place ca eu sa imi bat capul si ei sa ia banii.bani trebuie sa ia cei care ii merita..Si cum ar fii eu imi bat capul mai mult decat o fac preotii..

barbatii au spalat creierii femeilor battrane sa fie bune dar cu ei si sa tina cu ei si sa se integreze adica sa se lase manipulate de barbate..

din cauza la barbati ne merge noua rau.

pt ca doar de lucruri rele se tin,,nu lasa femeile ca sa gandeasca ci prefer sa gandeasca ei in locul lor.Si uite unde am ajuns din cauza barbatilor.

barbatii zic ca ei sunt destepti ca si pe noi femeile nu ne duce capul asa ca prefer sa gandeasca in locul nostrum..Si uite cum o ducem
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iulie 2013 22:26
noi oamenii nu putem schimba lumea.Dar in schimb ne putem schimba pe noi si apoi sa ii influentam pe altii in bine,
sa fim perseverenti sa acumulam lucruri folositoare.
aproape toti oamenii lupta sa acumuleze bogatii bani prin moduri egoiste.
le strang apoi cand sunt batrani si bolnavi copii pe care I-au crescut dar nu le-au oferit o educatie prin propriul exemplu le cumpara doar lucruri ieftine la batrani pt ca copii considera ca batranii si-au trait viata nu mai au ei nevoie de lucruri scumpe..si la ce le mai foloseste bogatia la batranete?
trebuie sa lupti sa faci si bani dar fara sa iti bati joc de alti oameni si trebuie sa lupti sa iti formezi si un caracter
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iulie 2013 22:48
eu am vazut OAMENI batrani care au strans multi bani si copii la batranete le cumpara doar lucruri ieftine ca sa le ramana banii lor..De parca ei ar fii muncit banii si nu parintii lor.Dar daca parinti nu I-au invatat valori morale prin propriul exemplu poate si ei au acumulat bani prin metode egoiste folosinduse-se de alti oameni si la ce folos,?

oamenii culeg la batranete ce au semanat la tinerete.

oamenii fac fapte rele dar nu se gandesc la consecinte ca roata se intoarce si ceea ce semeni aia culegi.Vedem oameni care sunt in postura de victim,dar asta nu inseamna ca sunt si oameni buni ci pur si simplu li se intoarce roata..Daca oamenii ar avea un singur principiu sa nu umble sa isi bata joc de altii si sa nu ii lase pe
altii sa isi bata joc din ei.Sa isi bata capul cum sa treaca prin necazuri fara sa recurga la razbunare.
sa fie perseverentii in a capata experienta in lucruri folositoare
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iulie 2013 22:56
eu am vazut OAMENI batrani care au strans multi bani si copii la batranete le cumpara doar lucruri ieftine ca sa le ramana banii lor..De parca ei ar fii muncit banii si nu parintii lor.Dar daca parinti nu I-au invatat valori morale prin propriul exemplu poate si ei au acumulat bani prin metode egoiste folosinduse-se de alti oameni si la ce folos,?

oamenii culeg la batranete ce au semanat la tinerete.

oamenii fac fapte rele dar nu se gandesc la consecinte ca roata se intoarce si ceea ce semeni aia culegi.Vedem oameni care sunt in postura de victim,dar asta nu inseamna ca sunt si oameni buni ci pur si simplu li se intoarce roata..Daca oamenii ar avea un singur principiu sa nu umble sa isi bata joc de altii si sa nu ii lase pe
altii sa isi bata joc din ei.Sa isi bata capul cum sa treaca prin necazuri fara sa recurga la razbunare.
sa fie perseverentii in a capata experienta in lucruri folositoare
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iulie 2013 22:56
De la: ingerasulluptator, la data 2013-07-01 22:56:52eu am vazut OAMENI batrani care au strans multi bani si copii la batranete le cumpara doar lucruri ieftine ca sa le ramana banii lor..De parca ei ar fii muncit banii si nu parintii lor.Dar daca parinti nu I-au invatat valori morale prin propriul exemplu poate si ei au acumulat bani prin metode egoiste folosinduse-se de alti oameni si la ce folos,?

oamenii culeg la batranete ce au semanat la tinerete.

oamenii fac fapte rele dar nu se gandesc la consecinte ca roata se intoarce si ceea ce semeni aia culegi.Vedem oameni care sunt in postura de victima,dar asta nu inseamna ca sunt si oameni buni ci pur si simplu li se intoarce roata..Daca oamenii ar avea un singur principiu sa nu umble sa isi bata joc de altii si sa nu ii lase pe
altii sa isi bata joc din ei.Sa isi bata capul cum sa treaca prin necazuri fara sa recurga la razbunare.
sa fie perseverentii in a capata experienta in lucruri folositoare
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iulie 2013 23:05
Am vazut pe un forum al preotilor ca acum s-a dat o regula ca preotii divortati nu au voie sa mai fie preoti..
si cica preotii SUNT foarte suparati ca cica preotesele o sa si-o ia in cap,,ca cica fac copii ca te banda si lasa casa in dezordine si ignora preotul care toata ziua o jogneste...

dar pe preoti cine ii jigneste ca ne invata doar prostii si ia banii degeaba banii la oamenii..Sau la preoti nu ai voie sa le spui nimica ca ei cica ar fii sfinti,ei mint cu biblia in mana..

asta nu inseamna ca daca iti bati joc de oameni si minti cu mana pe biblie este un om a lui Dumnezeu.
Preotii se comporta urat cu preotesele vor casa luna,,ca ei le aduc bani multi pe care ii iau de la oamenii naivi ca cred ca daca dau bani la preoti ajung in rai.

pai noi oamenii trebuie sa ne facem dreptate prin adevar si corectitudine asa cum se sopune in tatal nostru..

Tatal nostru care esti in ceruri fie voia ta,precum in cer asa si pe pamant...
sa il luam exemplu pe Iisus care avea demnitate si spune lucrurile in fata cu iubire,,numai ca pe atunci era razboi si l-au omorat pt ca s-a lasat eL CA PRIN MOARTE INVIERE SA FIE ACCEPTAT CA DUMNEZEU

PREOTII ISI BAT JOC DE PREOTESE MAI RAU DECAT ISI BATE JOC UN BARBAT CARE NU MERGE LA BISERICA...ca popa care minte are o mie de draci in el pt ca minte cu mana pe biblie si slujeste in biserica si barbatul care nu merge la biserica doar o 100..
ingerasulluptator
Postat pe 5 Iulie 2013 12:49
si dupa cum saracul calugar Siluan Antonitul a invatat singur ce ttrebuie sa faca ca sa il cunoasa pe Dumnezeu...Dar el nu a cunoscut ca ca sa urmezi pe Dumnezeu trebuie sa te lepezi de oameni..Adica sa nu fugi prin pustii sa te faci calugar ci sa te lepezi de cuvintele lor sa devii un om independent sa iei doar ceea ce este bun de la ei..Eu cred ca mentalitatea asta sa moara capra vecinului exista si prin biserici si acolo si mai si..Ii trimite biserica pe oamenii care vor sa duca o viaa curate sa duca o viata asa aspra sa se chinuie..Biserica si preotii nu au suflet..



Daca vrei sa umezi pe Dumnezeu nu trebuie sa te bagi in secte pt ca acele religii au lideri cu interese egoiste..Pt ca daca acei pocaiti ar fii fost cinstiti sar fii pocait in religia lor si ar fii luptat sa devina oameni curati.



pt ei ar fii fost usor pt ca ar stii unde sa caute in carti in biblie sa te rogi ca sa iei doar ce este bun in fond cartile si biblia de oameni este scrisa si nu toate sfaturi;le sunt constructive..



eu gandesc individual pt ca asa am vrut nu am vrut sa ma bag in nici o secta pt ca mi-am dat seama ca nu sunt oameni curati..si sinceri..



asa ca pot deveini un copil cu suflet curat si gandire sincera chiar daca nu ma duc la calugarie sa ma puna biserica sa muncesc pt ei si sa imi ia banii ca cica asa voi ajunge in rai...Te amentinta cu iadul ca sa te poata manipula cum vor ei..



eu nu ma las manipulate de nimeni ci pot sa demostrez ca poti fii un copil al lui Dumnezeu si fara sa fugi prin pustii ca sa te faci calugar sa duci o viata de chin ca cica asa zice biserica.

pai biserica nu are suflet,,cum a facut si razboie in numele Domnului,apoi a scris si o biblie si zicea ca vine de la Domnul..Cersesc bani in numele lui Domnul de parca Dumnezeu are nevoie de bani..Dumnezeu este un spirit..El are nevoie de suflete sincere si curate nu de bani,,bani vor doar preotii



asa ca cel mai bine este sa gandesti individual
ingerasulluptator
Postat pe 7 Iulie 2013 18:09
Asa ca preotii sa isi ia babele si mosnegii care probabil doar biblia or fii citito in viata lor in rest nici o carte de aceea sunt asa usor de manipulate sa se duca la calugarie..

ca babele ii vad ca preoti ca pe Dum,nezeu care probabil pe vremea lor le-a condus ca pe oi..Pt ca pe vremea lor nu existau carti ca sa citeasca sa se ducumteze ca sa stie cev fac preotii..ca preotii ne duc la suferinta si saracie..
ingerasulluptator
Postat pe 7 Iulie 2013 18:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
legislatie rutiera 8 De la: ellyssa 24 Octombrie 2009 15:06
Concurs papucei 18-27 mai 2009. 16 De la: tutankhamon 21 Mai 2009 13:26
se spune ca.... 54 De la: demonsauinger 30 Iunie 2011 08:50
Diabetul si complicatiile lui 17 De la: garbo112550 20 Decembrie 2016 13:28
Buna 4 De la: Micass 21 Mai 2009 19:38
Setari Cookie-uri