MIRCEA BADEA -ARE MARE DREPTATE

Cand te referi la internauti in general sau la oamenii care un limbaj foarte vulgarsi jignitor pe net ,vei observa ca sunt persoane cu mari carente de caracter cat si cu defecte fizice.Au marii probleme de adpatare la lumea exterioara si traiesc in anonimatul internetului unde pot fi orice si oricine isi doresc ei,fara a fi obligati sa fie fata in fata cu interlocutorul,pentru ca nu sunt spontani si au probleme emotionale grave de obicei.Cand sunt insa in siguranta ,cum credei,in spatele monitorului se dezlantuie si se simt minunat. In mod normal acestia nu sunt o tinta pentru mine,care traiescin lumea reala si nu-mi pasa ce debiteaza aceste persoane pe net ,dar in cazul de fata am observat ceva extrem de neplacut.Cele mai multe persoane se retrag de pe acest site din cauza unor abordari vulgare si violente sustinute invariabil de 5-6 persoane ,mereu aceleasi.Cum sa fie normal ca 5-6 persoane sa decide cine poate sau nu poate participa ;la un forum si de ce le-am acorda noi lor acest drept.Daca ar fi mai buni,mai destepti,mai culti,mai stilati,mai cinstiti ,as fi perfect de acord cu acest lucru dar asa.? Ei suynt numai mai vulgari,mai mincinosi,mai ipocriti,mai stupizi ,mai violenti si mult mai lasi .Ca sa va demostrez acest lucru uite ce le propun facem publice toate datele despre noi si vedem reactiile celor din jurul nsotru.Eu n u am nicic,dar chiar nimic de ascuns si sunt gata sa spun oricui orice doreste despre mine,locatie,adresa ,nr.de telefon,asa ca mai barbatilor curajosi sa va vad si pe voi.Lasati monitarul daca sunteti barbati si jigniti oamneii in fata ,ca sa vedem cat de curajosi sunteti.
garbo265966
Postat pe 22 Iunie 2012 13:23
si acum ce propui?
sa te caut in Ploiesti? sa traiesti...!
vino tu prapaditule, daca vrei sa fii jignit in fata, si o sa primesti cat doresti si in plus!
marsh
heartbit
Postat pe 22 Iunie 2012 13:31
"Eu n u am nicic,dar chiar nimic de ascuns si sunt gata sa spun oricui orice doreste despre mine,locatie,adresa ,nr.de telefon,asa ca mai barbatilor curajosi sa va vad si pe voi.Lasati monitarul daca sunteti barbati si jigniti oamneii in fata ,ca sa vedem cat de curajosi sunteti."

eu unul, nu intru pe site, mai mult din cauza ca subiectele nu sunt interesante sau nu ma atrag personal... ! in plus, as vrea sa-mi explici si mie, ptr. ca eu n-am inteles... care e diferentza, pentru tine, in a te jigni cineva pe forum sau a te jigni cineva la telefon sau sub fereastra de la locuinta ta ????? hai... daca aveai centura neagra la judo si vroiai sa te jigneasca cineva personal, face to face... mai intelegeam ! dar la telefon... ? ii mai costa si convorbirea, care s-ar putea sa fie destul de lunga, dupa bagajul de jigniri pe care il aveti... citind pe forum ! mie personal, imi par foarte amuzanti si buni parteneri de discutie, glume, impresii si pareri... acesti pe care tu vrei sa-i convoci telefonic sau personal ! dar asta e parerea mea... ! deci au mare potential de a ne simtii bine cu totii... cum am observat pana acuma ! si heartbit e chiar foarte dornic si larg, a invita la cate o bere, doo... cea ce creaza un avantaj !!! nu crezi ? .... pentru toata lumea pe asa calduri !
barboneli
Postat pe 22 Iunie 2012 13:43
a... si inca ceva... cine e Mircea Badea asta... ????
barboneli
Postat pe 22 Iunie 2012 13:47
ce vorbesti tu, cretinica?:-)))) Vrei in lumea reala? In "care lume reala" traiesti tu, in aia de dinainte, sau de dupa ce iti iei pastilele?
Vezi ca e poza mea reala la avatar, asa cum ai observat anterior, asa ca uita-te bine, poate ma gasesti....

quasaria
Postat pe 22 Iunie 2012 14:17
barboneli
sa traiesti
mircea badea e unul cu aceeasi etnie ca janghina asta reshapata!
heartbit
Postat pe 22 Iunie 2012 14:21
aha ! mersi ! poate are mare dreptate, daca zice 966... ! nu am inteles in/cu ce... dar eu sunt afon la personaje romanesti... ! nu... de basescu am auzit cate ceva... ! mai e presedintele Romaniei ?
bai... e si o toaleta prin preajma... ca deja simt "pericolul".... !!!!!
barboneli
Postat pe 22 Iunie 2012 14:29
spre delirul si deliciul lui 966 (ca i-a dat drumul din sanatoriu si-l lasa sa umble nestingherit in lume) inca mai e presedinte!
oricum nu mai dureaza mult, dar raul a fost deja facut si e greu de reparat (ma refer la refacerea sanatoriilor si recuperarea nebunilor care bantuie strazile)
heartbit
Postat pe 22 Iunie 2012 14:35
da, da... dar cred ca tu te referi numai la 0,23% din cate ar fi de reparat.... !!! dar... eu nu pot sa va ajut, asa ca nu amintesc ce.... !
e randul meu sa mai dau un rand... !!!
barboneli
Postat pe 22 Iunie 2012 14:40
Distinse domn borbonel,chestia cu fata in fata se refera la lipsa anonimatului,adica nu este nevoie sa fii Lucian Bute, ca acesti oamenii ca sa -i numim politicos desi nu merita ,nu sunt in stare sa lege doua vorbe fata in fata ,nu au curaj si nici pe departe verva anonimatului.Vrei sa-ti demostrez practic uit,e intram pe facebook pe poze reale si comnentarii live si vei vedea ca distinsul tau prieten si a lui tiitoare vor da bir cu fugitii intreaba-l si te vei convinge singur repede.Cat despre tine nu mi-ai facut nimic ireparabil si nu intri in vederile mele imediate dar cine stie pe viitor, daca tot esti prieiten cu nevertebratul psihiatric .
garbo265966
Postat pe 22 Iunie 2012 16:48
Quasaria draga mea mi-am dat seama din prima ca poza ta de pe avatareste cea reala numai ca este mult infrumusetata in foto shop asa ca nu te mai fali cu uratenia ca stim deja.Cu uratenia si prostia ne-am lamurit ca si cu caracterul si limbajul dealtfel si se mai intreba lumea de ce barbatii ajung homosexuali din cauza unora ca tine cu sex nedefinit si incert.
garbo265966
Postat pe 22 Iunie 2012 16:50
unii ca tine chiar asa m-as bucura nespuns sa ajunga !!! M-ar scuti de multa sila fata de bashinile agresiv-lacrimogene pe care le emiti!!
quasaria
Postat pe 22 Iunie 2012 16:56
am cautat pe internet si youtube si am constat ca exista multe similitudini intre 966 asta si Mircea Badea.
charmelen
Postat pe 30 Iunie 2012 22:43
De la: garbo265966, la data 2012-06-22 13:23:34Cand te referi la internauti in general sau la oamenii care un limbaj foarte vulgarsi jignitor pe net ,vei observa ca sunt persoane cu mari carente de caracter cat si cu defecte fizice.Au marii probleme de adpatare la lumea exterioara si traiesc in anonimatul internetului unde pot fi orice si oricine isi doresc ei,fara a fi obligati sa fie fata in fata cu interlocutorul,pentru ca nu sunt spontani si au probleme emotionale grave de obicei.Cand sunt insa in siguranta ,cum credei,in spatele monitorului se dezlantuie si se simt minunat. In mod normal acestia nu sunt o tinta pentru mine,care traiescin lumea reala si nu-mi pasa ce debiteaza aceste persoane pe net ,dar in cazul de fata am observat ceva extrem de neplacut.Cele mai multe persoane se retrag de pe acest site din cauza unor abordari vulgare si violente sustinute invariabil de 5-6 persoane ,mereu aceleasi.Cum sa fie normal ca 5-6 persoane sa decide cine poate sau nu poate participa ;la un forum si de ce le-am acorda noi lor acest drept.Daca ar fi mai buni,mai destepti,mai culti,mai stilati,mai cinstiti ,as fi perfect de acord cu acest lucru dar asa.? Ei suynt numai mai vulgari,mai mincinosi,mai ipocriti,mai stupizi ,mai violenti si mult mai lasi .Ca sa va demostrez acest lucru uite ce le propun facem publice toate datele despre noi si vedem reactiile celor din jurul nsotru.Eu n u am nicic,dar chiar nimic de ascuns si sunt gata sa spun oricui orice doreste despre mine,locatie,adresa ,nr.de telefon,asa ca mai barbatilor curajosi sa va vad si pe voi.Lasati monitarul daca sunteti barbati si jigniti oamneii in fata ,ca sa vedem cat de curajosi sunteti.
...da tu ce mama dq cauti printre noi?!...hai ca mi-am iesit din fire!...pentru mine esti un inadaptat...cu mari carente in folosirea limbii romane!...fa cat mai multe dictari pe zi si vei progresa!....si ce are MIRCEA BADEA nu ai tu.....cu siguranta!
caleidoscop
Postat pe 30 Iunie 2012 22:58
De la: charmelen, la data 2012-06-30 22:43:55am cautat pe internet si youtube si am constat ca exista multe similitudini intre 966 asta si Mircea Badea.
si cine-i asta MIRCEA BADEA?....cel care apare pe sticla si numai comenteaza de bine sau de rau ceea ce el nu e in stare sa exprime....are exprimari laconice, cuvinte scurte si alambicate...etc, etc.....pentru mine ii un mistocar sh, de la 3,8 de lei ca sa inteleaga toti de pe Garbo....chiar nu prezinta interes deoarece tipul face intens exercitii de exersare a cititului, a presei scrise...cred ca a absolvit facultatea cu medie mica!....chiar am sa-l intreb, intr-o buna zi!
caleidoscop
Postat pe 30 Iunie 2012 23:09
De la: caleidoscop, la data 2012-06-30 23:09:19
De la: charmelen, la data 2012-06-30 22:43:55am cautat pe internet si youtube si am constat ca exista multe similitudini intre 966 asta si Mircea Badea.
si cine-i asta MIRCEA BADEA?....cel care apare pe sticla si numai comenteaza de bine sau de rau ceea ce el nu e in stare sa exprime....are exprimari laconice, cuvinte scurte si alambicate...etc, etc.....pentru mine ii un mistocar sh, de la 3,8 de lei ca sa inteleaga toti de pe Garbo....chiar nu prezinta interes deoarece tipul face intens exercitii de exersare a cititului, a presei scrise...cred ca a absolvit facultatea cu medie mica!....chiar am sa-l intreb, intr-o buna zi!Caleidoscop , faptul ca 966 l-a adus in discutie pe Mircea Badea, asta nu inseamna ca trebuie sa ne legam de omul Mircea Badea (realizatorul , cititorul.....si ce mai face el);
Stai linistita ca Mircea a terminat MATEMATICA (si a fost ele la Colegiul National Tudor Vianu din Buc - unul dintre cele mai tari licee de mate-info, deci despre ce vorbim noi aici?! de ce sa jignim un om numai pentru ca l-a adus 966 in discutie?!)
Plus ca eu o admir pe mama lui profa de romana Mariana Badera (uitati-va si voi cate carti de limba romana are la activ, cate carti de gramatica limbii romane etc) iar Mircea vorbeste foarte corect limba romana; una este sa faca "misto" sau "bascalie" de cineva si alta ar fi daca nu ar cunoaste limba romana.Prin urmare sa-l lasam pe Mircea si sa discutam despre ce a inteles 966 din ce a zis Mircea.

Prin urmare subiectul discutiei sunt "internautii" ; internaut este orice utilizator de internet, deci subiectul nu mai merita disutat deoarece confuzia este clara aici "internaut" = uitlizator de forum! no comment!
adeline
Postat pe 1 Iulie 2012 11:39
Daca distinsa doamna a terminat filologia asta nu presupune ca si odrasla de Mircea Badea sa fie tot atat de destept precum mamicuta lui...sunt atatea exemple edificatoare in acest sens...mai ales ca el a terminat liceul de mate-info....ce facultate a terminat mi se parea mai relevant!....din aparitiile lui la tv nu reiese ca este atat de destept pe cat il sustii tu....face DOAR niste analogii urmate de misto-uri....sau niste comentarii ieftine, etc....cine e de acord cu mine sa scrie aici pe site, cine nu e de acord cu mine, sa scrie tot aici pe site!
caleidoscop
Postat pe 1 Iulie 2012 17:30
De la: barboneli, la data 2012-06-22 13:47:04a... si inca ceva... cine e Mircea Badea asta... ????


:O cine e Mircea Badea? Nu se poate sa nu-l stii...e printre putinii oameni inteligenti si curajosi. Uite-te pe Antena3, de duminica pana joi, de la ora 23:15 si ai sa vezi cine e:P
CoKNeZa
Postat pe 2 Iulie 2012 00:53
De la: garbo265966, la data 2012-06-22 16:50:46Quasaria draga mea mi-am dat seama din prima ca poza ta de pe avatareste cea reala numai ca este mult infrumusetata in foto shop asa ca nu te mai fali cu uratenia ca stim deja.Cu uratenia si prostia ne-am lamurit ca si cu caracterul si limbajul dealtfel si se mai intreba lumea de ce barbatii ajung homosexuali din cauza unora ca tine cu sex nedefinit si incert.


=)) tare asta cu sex nedefinit si incert
CoKNeZa
Postat pe 2 Iulie 2012 01:01
De la: garbo265966, la data 2012-06-22 13:23:34Cand te referi la internauti in general sau la oamenii care un limbaj foarte vulgarsi jignitor pe net ,vei observa ca sunt persoane cu mari carente de caracter cat si cu defecte fizice.Au marii probleme de adpatare la lumea exterioara si traiesc in anonimatul internetului unde pot fi orice si oricine isi doresc ei,fara a fi obligati sa fie fata in fata cu interlocutorul,pentru ca nu sunt spontani si au probleme emotionale grave de obicei.Cand sunt insa in siguranta ,cum credei,in spatele monitorului se dezlantuie si se simt minunat. In mod normal acestia nu sunt o tinta pentru mine,care traiescin lumea reala si nu-mi pasa ce debiteaza aceste persoane pe net ,dar in cazul de fata am observat ceva extrem de neplacut.Cele mai multe persoane se retrag de pe acest site din cauza unor abordari vulgare si violente sustinute invariabil de 5-6 persoane ,mereu aceleasi.Cum sa fie normal ca 5-6 persoane sa decide cine poate sau nu poate participa ;la un forum si de ce le-am acorda noi lor acest drept.Daca ar fi mai buni,mai destepti,mai culti,mai stilati,mai cinstiti ,as fi perfect de acord cu acest lucru dar asa.? Ei suynt numai mai vulgari,mai mincinosi,mai ipocriti,mai stupizi ,mai violenti si mult mai lasi .Ca sa va demostrez acest lucru uite ce le propun facem publice toate datele despre noi si vedem reactiile celor din jurul nsotru.Eu n u am nicic,dar chiar nimic de ascuns si sunt gata sa spun oricui orice doreste despre mine,locatie,adresa ,nr.de telefon,asa ca mai barbatilor curajosi sa va vad si pe voi.Lasati monitarul daca sunteti barbati si jigniti oamneii in fata ,ca sa vedem cat de curajosi sunteti.


ai mare dreptate, dar lasa-i linistiti. nu le fura ultima sansa de a se simti si ei importanti:P

PS: Badea nu e doar "unu care apare pe sticla si citeste ziare", ci le si comenteaza, scoate ce e mai bun sau ce e mai rau (in cele mai multe cazuri) din ele, ii ironizeaza pe inaptii care le scriu sau pe cei ale caror declaratii apar peste tot. Daca ii ironizeaza intr-un mod comic, asta nu inseamna ca doar face mijto. Incercati sa vedeti esenta, nu doar gluma;)
CoKNeZa
Postat pe 2 Iulie 2012 01:06

Recomandari

Setari Cookie-uri