am ramas insarcinata dar am hepatita B cronica. sunt purtatoare sanatoasa, deci viremia este mica, transaminazele sunt normale, dar as vrea sa aflu (ceva ce doctorii se abtin sa spuna) daca: 1. pot sa nasc normal sau infectez copilul? deci cezariana? 2. care sunt riscurile pentru copil? 3. care sunt riscurile pentru mine? multumesc... sunt dezamagita de doctori... :( |
||
garbo_1474 Postat pe 9 Mai 2012 17:54 |
||
---|---|---|
...draga mea...sunt mama de 3 luni a unei fetite ....eu am hepatita b,purtator sanatos......sarcina a decurs bine...fetita e sanatoasa,am nascut-o normal..i s-a dat la nastere un vaccin...ea nu are nimic...asa ca nu intra in panica...am o sora in romania care la fel..are doi copii si ei nu sunt infectati....si inca ceva din prima clipa cum am nascut mi-a pus-o la piept asa ca ....stai linistita..vorbeste cu medicul care iti urmareste sarcina...este vaccin care il protejeaza pe copil...dar in timpul sarcini e ok...asa mi-au explicat mie aici medicii...numai bine si sarcina usoara... | ||
Abigail Postat pe 19 Mai 2012 00:39 |
||
Eu am doi copii nascuti natural, alaptati. Cel mare nu are nimic, cea mica are doar 8 luni si deci nu i-am facut inca analizele (care se fac la un an) dar sunt convinsa ca nu a luat virusul. Si eu sunt purtatoare sanatoasa, viremie mica, o am de muuulti ani. Trebuie doar sa iti cumperi imunoglobulinele speciale anti hbs care se fac copilului la nastere si apoi sa urmezi pt cel mic schema speciala de vaccinare 0-1-2-12 luni. Mai am o prietena in aceeasi situatie cu doi copii frumosi si sanatosi nascuti prin cezariana (dar din alte motive) si alaptati. Deci fruntea sus si bucura-te de sarcina. A, totusi ar trebui ca pe perioada sarcinii sa fii supravegheata si de un infectionist. | ||
|
||
garbo279232 Postat pe 30 Mai 2012 07:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
o scugere roz-maronie | 46 | De la: elebele 12 Octombrie 2016 16:48 |
Cand apar primele semne de sarcina? | 6 | De la: esme 23 Decembrie 2011 18:12 |
refacerea florei vaginale | 9 | De la: emma13 22 Iunie 2011 22:05 |
|
||
contraceptie | 1 | De la: yram 6 Iulie 2011 09:15 |
sarcina pierduta cu anencefalie | 7 | De la: luli_truli 28 Martie 2016 23:26 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani