imi este greu sa-mi vad mama

mama este foarte batrana si mai nou, a fost diagnosticata cu cancer la plamani. vestea m-a devastat.. din pacata, boala a fost descoperia foarte tarziu si nu se mai poate face nimic. stiu ca sunt ultimele ei momente de viata si ma doare sa o vad asa, sufera, are dureri mari, e constant ametita de la calmante... cand sunt cu ea, nici nu vrea sa imi vorbeasca despre suferinta asta, pentru ca, zicea ea, nu vrea sa ma supere.. dar ma face sa ma simt si mai rau... maface sa ma simt oribil... sunt furioasa! sunt furioasa ca nici nu mai stiu cat are de trait si nu am ce sa fac legat de asta, sunt furioasa pentru ca simt ca nu profit de timpul care a mai ramas si sunt furioasa pe tata pentru ca nu a impins-o pana acum sa mearga la doctor.......
garbo_1474
Postat pe 25 Aprilie 2012 14:44
lasa furia pentru mai tirziu si vezi ce poti sa faci pentru ea cit timp mai e linga tine. O sa conteze foarte mult asta - nu neaparat pentru ea, cit pentru tine in perioada urmatoare...
quasaria
Postat pe 27 Aprilie 2012 13:26
Draga mea, sa petreceti cat mai mult timp impreuna cred ca e cel mai important lucru pentru amandoua in acest moment. Furia si reprosurile nu ajuta la nimic. Asa cum esti furioasa pe tatal tau, poti fi si pe tine. Dar la ce bun, te intreb? Arata-i cat este de importanta pentru tine, cat de mult o iubesti. Sanatate multa!
dihoritza
Postat pe 27 Aprilie 2012 18:51
nu te intreb unde ai fost in tot acest timp, tot ce iti pot spune este sa iti lasi furia la o parte si sa fii alaturi de mama ta.mamele in astfel de momente dau o lupta foarte mare... atat cu boala, suferinta fizica, sufleteasca, cat si cu ce lasa in urma.petrece fiecare secunda, minut ca si cum ar fi ultima/ul.cel de sus te va intari!!! mama mai devreme sau mai tarziu ne paraseste, si va ramane in suflet ....dorul de ea nu se stinge niciodata...totul este la un moment dat sa acceptam ca toti suntem datori cu o moarte mai devreme sau mai tarziu !!!
ladyDY
Postat pe 27 Aprilie 2012 20:02
numai dzeu poate face ceva,i ptr tine,si ptr mama ta,si ptr tatal tau,care sufera ca si tine.
te inteleg ptr ca si tata e in coma.
roaga-te,dzeu exista,si mamele toate ajung la el.
daniilia
Postat pe 27 Aprilie 2012 22:12
Eu te sfatuiesc sa profiti de timpul pe care il mai ai, Te inteleg k este foarte dureros,dar gandeste`te putin,k atunci cand nu va ma fi timp o sa regreti. Lasa furia deoparte si fi alaturi de mama ta in ultimele momente. Nu o lasa sa treaca singura prin asta,fii tu tare si pentru ea!! Explica-i k ii esti alturi si k nu vei pleca de langa ea pentru nimic in lume. Stai cu ea,pentru k e mama ta,si niciodata nu vei mai avea alta mama. Pretuieste-o cat mai poti,pentru k ea este persoana care ti-a dat viata,si gandeste-te doar o secunda cum te vei simti si cat vei regreta k nu ai fost cu ea cat ai mai putut.. Ai atatea motive pentru a nu o lasa acum..Fii tare!
Cllauu14
Postat pe 27 Aprilie 2012 22:31
Lasa furia deoparte! Cauta sa uitati de boala si discutati orice numai de boala nu!Batranetea vine cu ceva mereu!Ce ai zice daca ti ar muri mama la 49 ani si tu sa ai 13, asa a fost sotul meu cand a murit mama lui tot de cancer! De asemenea acum a murit o cunostinta, tot de cancer la 48 ani, azi are inmormantarea!Bucurati va de cate zile ii maai da bunul Dumnezeu.N ai de ce sa fii furioasa pe tatal tau!Tu de ce n ai dus o la medic, mai repede??!Nu este de vina nimeni pentru starea de fapt, doar soarta! Putere si rabdare sa ai!
Jojolin
Postat pe 30 Aprilie 2012 04:23
Si eu am trecut prin momente grele cand mama a fost diagnosticata cu accident vascular... De mult timp tata tot o indemna sa mearga la un doctor specialist, si eu facusem o programaren dar nu s-a putut hotari. Da, intr-adevar incearca sa fii calma si sa accepti situatia asa cum este, reprosurile de acum vor fi frustrarile de maine si sincer, nu ajuta deloc situatia!
Sunt convinsa ca fiecare avem un destin si greu putem sa ne impotrivim.
Multa putere si iubire pentru mama ta iti doresc!
Ada62
Postat pe 7 Mai 2012 20:47
mie tocmai mi-a murit atat,si te inteleg,si eu simt furie,pe tot si pe toate,si des tristete...ma gandesc insa ca atunci cand copilul meu va fi bunic,nici eu nu voi exista,nimeni nu scapa,nu se poate evita.
si ma mai gandesc ca de cand e lumea,bunicii si parintii mor.....
imi pare atata de rau ca nu pot exprima in cuvinte./
macar te-am inteles.
daniilia
Postat pe 13 Mai 2012 13:52
Lasa regretele pe mai tarziu, ca oricum vor exista si treci peste furia inutila in montele astea
jeje2011
Postat pe 13 Mai 2012 18:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iubitul meu le povesteste prietenilor sai viata noastra intima... 68 De la: Vlad_Emil_Oz_1 26 Noiembrie 2015 06:59
Relatiile dintre femei si barbati 88 De la: luptatoareacurajoasa 27 Mai 2010 17:25
Barbatii sunt vinovati,de ceea ce sa ales de lumea din ziua de azi? 11 De la: dr__garbo164869 11 August 2010 01:49
ale mele probleme 21 De la: bluelight 24 Octombrie 2009 09:13
Condoleante familiilor ingerasilor morti la Giulesti!!! 38 De la: Morena29 20 August 2010 18:58
Setari Cookie-uri