INTILNIREA FORUMISTILOR GARBO

eu stiu ca oferi incantat flori la fete.
mai ales virtuale .. florile nu fetele

Sunt de acord cu Panty ... putin mister e perfect
nu e vorba de ascuns, nu ma ascund, sunt cateva persoane care ma cunosc pe aici, cu cateva chiar m-am intalnit in real. E mai bine ca cunostinta reala sa se faca intre persoane care au ceva in comun. Doar ca au cont pe garbo ... nu e de ajuns.

Nu am treaba cu vantu... ma stinge
sau ma inteteste ... depinde de unde bate
cri_cat
Postat pe 24 Martie 2012 16:25
...sigur...o' suflat si so marit flacara
....eu is ghini si asa cum, imi s'ade... searaa fr.
= flacarica
= Panty
Fss_ssu
Postat pe 24 Martie 2012 16:43
ma bucur ca esti "ghini"
multam pentru floare
pupici ... alta data
cri_cat
Postat pe 24 Martie 2012 16:52
suparatu si ceilalti care sustineti ideea: Panty are perfecta dreptate. Voi nu aveti de unde sa stiti, sunteti mai cruduti pe aici: astfel de intalniri au mai fost si nu s-au terminat tocmai ok... Din cate imi amintesc, ultima s-a petrecut la o scara foarte mica acum vreo doi ani.
Thor_again
Postat pe 24 Martie 2012 16:55
dap' nene Thor, sorry!...salut!


.....am si eu instinct deh!..."harmonios"
faca-se voia, ...fiecare cum doreste....
nu stiu eu prea ghini' da stiu cum/ cat vreau!
Fss_ssu
Postat pe 24 Martie 2012 17:01
mai, voi n-o luati ca pe o "vedeti-va de treaba si nu faceti nimic!" la urma urmei e strict problema voastra. eu v-am spus doar despre precedente, mai departe, probabil ca veti sti voi sa gestionati mai bine o astfel de situatie daca ati fost preveniti dinainte ce ar putea fi.
sau poate nu.
Thor_again
Postat pe 24 Martie 2012 17:06
lasa-i sa se intalneasca Thorele, abia se anima forumul dupa

uf, si mi s-a mai spus ca sunt rea.
cri_cat
Postat pe 24 Martie 2012 17:10
Horoscop!

.... o domnisorica froomoasa foc....la intalnire se gaseste!


...dacai, barbat/ Greta?.....si eu ...ci fac? laaaasa!
Fss_ssu
Postat pe 24 Martie 2012 17:12
cine cauta asa ceva suparatule
cine nu, doar socializeaza
cri_cat
Postat pe 24 Martie 2012 17:19
..a.rde ghini flkacara...!
Sara!
Fss_ssu
Postat pe 24 Martie 2012 18:22
arde, arde.
vezi sa nu te frigi
cri_cat
Postat pe 24 Martie 2012 22:49

http://youtu.be/qNC-MHrERrA
jeanette40
Postat pe 24 Martie 2012 23:08
De la: elisabeta_boia, la data 2012-03-15 21:23:21Cei,cele ..care nu au nimic de ascuns,care nu se dau altcineva decat ceea ce sunt..nu au retineri ptr. o astfel de intalnire!! Chiar se bucura ca vor face cunostinta unii cu altii!
Cei,cele..care se ascund in spatele avatarului,care se dau cine stie ce..dar de fapt sunt ca toti ceilalti..normali si simpli forumisti...binenteles ca nu vor sa se intalneasca..s-ar demasca...


nu pot totusi sa trec cu vederea ceea ce am citat mai sus, desi nu am de ce sa ma justific in fata nimanui

nu voi comenta asa cam mi-a venit "din prima" pentru ca era cam usturator..., dar am sa spun (APASAT) ca nu permit nimanui sa ma caracterizeze "dupa ureche" doar pentru ca am alte principii, alta educatie

in fond, aceste acuzatii ascund, sub o masca destul de transparenta, niste frustrari...

acum N.B. (nota bene):

1. nu sunt pe forum ca sa agat ci pentru a socializa, a ma relaxa!
2. daca vreau intalniri private aleg oamenii cu care am afinitati, asta daca trebuie sa imi aleg oameni de pe forum, iar cu cei pe care-i cunosc personal nu trebuie sa socializez pe forum - nu-mi aduc viata privata pe toti peretii!
3. nu simt nevoia sa ma intalnesc cu necunoscuti, la gramada, intr-un loc public, stiut de toti cei care pot citi.
4. o intrebare (retorica, desigur): ce alt motiv (excluzand dorinta de a agata) decat o curiozitate, sora cu barfa, ar putea determina astfel de intalniri? nu simt nevoia sa socializez, pe forum, cu vecinii, pe care poate ii stiu de o viata, cum nu simt nevoia (sau poate da...) sa stabilesc intalniri cu ei - oare de ce?

raman la parerea ca ceea ce este in privat, trebuie sa ramana acolo, in privat, ori, la o astfel de intalnire, cu persoane de o asemnea factura, s-ar lasa cu o barfa si o balacareala care ar cam alunga multa lume de pe aici...

mno, iar e doar parerea mea - cei care vreti sa va intalniti, din partea mea LIBERRRRRRRRRRRRR, insa, repet, nu permit nimanui sa ma eticheteze si sa insinueze despre mine asemenea aberatii!

in fond exista o vorba (care, intre noi fie vorba, nu-mi place ca implica un animalut drag mie) "Curiozitatea a omorat pisica"
panty_C
Postat pe 25 Martie 2012 01:45
confirm intru totul ceea ce a sustinut prietena mea Panty C

au mai fost in trecut intalniri ale forumistelor Garbo...anuntate cu tam tam...dar unele au murit in fasa...

la una am ajuns si eu, si m-am ales cu o prietena sincera si devotata....o doamna in adevaratul sens al cuvantului...deci se poate si asa...si nu e singura care a ramas in cercul meu de prietene, mai mult sau mai putin apropiate...

la cea de-a doua, niste manevre de culise m-au impiedicat sa ajung - schimbarea neanuntata a orei de intalnire, doar pentru a satisface egoul unei femei ...mi-a parut extrem de rau deoarece erau niste persoane care chiar meritau sa le cunosc...

ideea de final este aceea ca.....cine doreste, vine, cine nu, nu este obligat....dar se poate intampla sa fie o intalnire super beton, care sa iasa super bine...

o zi faina va doresc!
tutankhamon
Postat pe 25 Martie 2012 04:20

mda. Daca nu ai timp/chef de socializare si de intilniri nici macar cu oameni pe care ii cunosti, cu atit mai putin cu cei pe care nu ii cunosti, ce are? Iti pica nick-ul?
Personal, nu ma dau in vint dupa cunostinte noi, ca sa fiu sincera - imi face placere sa vorbesc cu citeva persoane pe aici, dar cam asta e tot. N-am curiozitati personale fata de nimeni, nu vad de ce ar avea altcineva fata de mine - si de ce m-as stradui sa o cunosc sau sa ma ascund de elisabeta_boia, de exemplu....
quasaria
Postat pe 25 Martie 2012 05:16
De la: quasaria, la data 2012-03-25 05:16:22
mda. Daca nu ai timp/chef de socializare si de intilniri nici macar cu oameni pe care ii cunosti, cu atit mai putin cu cei pe care nu ii cunosti, ce are? Iti pica nick-ul?
Personal, nu ma dau in vint dupa cunostinte noi, ca sa fiu sincera - imi face placere sa vorbesc cu citeva persoane pe aici, dar cam asta e tot. N-am curiozitati personale fata de nimeni, nu vad de ce ar avea altcineva fata de mine - si de ce m-as stradui sa o cunosc sau sa ma ascund de elisabeta_boia, de exemplu....

Stiam ca propunerea organizari unei intilniri a forumistilor Garbo va da nastere la comentarii,a fost doar o propunere,dar am primit mesaje rautacioase și m-am retras.
Socializarea este un fenomen complex .
VOIAJOR
Postat pe 25 Martie 2012 06:53
voi va cunoaste ti si personal? sant noua pe aici......va salut pe toti
garbo242232
Postat pe 25 Martie 2012 07:17
Buna dimineata!Va doresc intalnire frumoasa! De asemenea sa va distrati bine!Eu nu doresc sa particip deoarece lumea multa, galagia, ma indispun.Prefer intalnirile fara mult tam tam! Va doresc sa aveti parte de zile senine si fericite! Si un **PASTE FRUMOS**!!
Jojolin
Postat pe 25 Martie 2012 07:32
Hmmm, iar a ramas copilul cu buricul netaiat.
zack
Postat pe 25 Martie 2012 08:51
Panty C....nu am cerut justificarea nimanui; nu te-a "caracterizat"nimeni-de ce "sari"?sau te simti cumva??
Tutankhamon-te citez"niste persoane care CHIAR meritau sa le cunosc!"
Quasaria...nici eu nu am vreo curiozitate legata de tine,si nici eu nu ma straduiesc sa te cunosc..de exemplu... :sml-tongue0023
Zack : pe tine chiar as vrea sa te cunosc-sa taiem "buricul.."copilului
Voiajor!!Nu renunta..cine vine-vine,cine nu-problema si vointa lor!! : Poate iasa bine,poate nu..dar MERTA incercat!!EU vin!! Si uite ca suntem deja 2,pricis vine si Zack-pt. taierea "buricului"-am promis ca-l ajut...si incet-incet facem de-un grup... Unii vor veni din curiozitate,altii sa se cunoasca unii pe altii,altii sa rada de esec..dar vor avea surpriza unei...reusite!! De noi cei prezenti depinde...e ca la o intalnire a unor membri de partid...se porneste de la ce e comun:GARBO!!! Nu vine nimeni sa se dea mai altfel decat este-atunci totul este bine si nu uitati sa veniti cu chef de glume,bancuri,buna dispozitie si farta mofturi!!
V-a veni si Axl,o conving eu,promit! Si uite ca suntem 4..cine vrea sa se anunte..10 sa fim si tot e bine!!
elisabeta_boia
Postat pe 25 Martie 2012 09:15
ciao fetelor,domnilor!ce e asa dificil sa ne cunoastem?uite,Brasovul e ideal ptr o intalnire faina.un mini concediu.socializam ca si aici.eu,am 50 si treaba mea,dar"ma risc"!!!!o zi cum v-o faceti sa aveti.
garbo229206
Postat pe 25 Martie 2012 10:05
Ma scuzati dar unde si cand ar fi intalnirea asta? Daca am norocul sa fiu in tara,as venii si eu.In fond si la urma urmeide ce sa nu ne live?
Rotty
Postat pe 25 Martie 2012 10:23
cu 206 si cu rotty..suntem deja ..6!!! Cine mai vrea????
elisabeta_boia
Postat pe 25 Martie 2012 10:31
Eu cred ca ideea ar fi placuta si interesanta. Dar dupa ce am citit comentariile... Nu pricep de ce suntem asa de rai , de ce ne aruncam astfel de cuvinte,de ce unii se cred mai grozavi decat altii si lista stiti si voi ,poate continua.Ar trebui sa fie o placere ca din spatele cuvintelor sa apara si chipurile.Prietenoase.Dar daca cuvintele sunt neplacute...Poate dam la o parte cuvintele neplacute si atunci putem zambi?Poate.Da. Sau nu.Sa aveti o primavara calda, calma, seninia si frumoasa! Laura
vitan
Postat pe 25 Martie 2012 10:31
Yessss!!Si te pup Laura..cu ea ..7 !!! are dreptate veniti cu chipurile prietenoase,nu costa nimic zambetul si ingaduinta!! in fond nu putem fii toti la fel,dar putem sa ne toleram!!
elisabeta_boia
Postat pe 25 Martie 2012 10:59
Bun ziua! Betty, te rog fr nu ncerca s m convingi!

Cnd citesc un roman, de ex, mi imaginez personajele. Cnd vd ecranizarea, pa farmec.
Cred, c nu trebuie s mai zic nimic.

Ai vzut, c am srit i eu. Nu gndim la fel. Asta nu nseamn c are cineva ceva de ascuns.

O duminic fr!
Axl_22
Postat pe 25 Martie 2012 11:06
Doamne! ce mi-ar place sa pot veni si eu Nu costa nimic sa incercam sa ne cunoastem,iar daca cineva crede ca nu se simte bine,liber la retragere.
Rotty
Postat pe 25 Martie 2012 11:08


Cu toata dragostea va asteptam pe Planeta VENUS ,,,,,
GHEORGHITA
Postat pe 25 Martie 2012 11:55
Asta e o propunere pentru locul de intalnire?
Rotty
Postat pe 25 Martie 2012 12:06



.....Un ceai dur,...va rog frumos, calmati-va!

...eu nu vin, ca tata' lumea fumeaza si am fost la o intalnire cu mame de gadinitza
s'-am vazut numa ciufuleala, valeu!...nu vin,duceti-va voi

La socializare cu bine/ la mine!
Zi fr. la tati'... intalnitii!
Fss_ssu
Postat pe 25 Martie 2012 12:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
indecizie 33 De la: garbo_12253 7 Februarie 2014 17:22
despre job 35 De la: fleurdelis 7 Ianuarie 2010 21:30
hai sa ne intalnim ca sa votam! 20 De la: iasomia 20 Noiembrie 2009 14:49
sex 66 De la: dor72 14 Martie 2011 17:29
Prietenul meu este nebun 37 De la: garbo_1155 29 Martie 2013 15:29
Setari Cookie-uri